Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Plazma
Plazma
sztem az 551-es széria már érdemes lehet egy megfontolásra
http://www.samsung.com/hu/consumer/deta ... A551S2RXXC
Köszi.
Mediamarktban vagy hasonló helyeken meg lehet nézni?
Látom a honlapon van fent egy firmware upgrade, vajon ebben mit javítottak?
Azt mondod, hogy tv-zésre inkább ez, mint a szintén dicsért A656-os LCD? (vagy egyáltalán bármilyen LCD)
656-os sztem aránytalanul drága volt 1 időben, mostanában nem néztem árakat a témában, írd be gugliba
van valakinek ötlete hogy Pesten hol lehet megnézni az A551-et?
sztem mmarkt és társai tele vannak vele, nálunk(euronics) nem hiszem, h van a hálózatban, mert nem az a modell, amit mindennap keresnének
voltam két MM-ban is (Soroksár, Árkád) és a soroksári Electro World-ben is, egyik helyen sem volt, csak egy A656-os plazmát láttam..attól nem estem hanyatt..
- oriza triznyák
- V.I.P.
- Értékelés: 10
Plazma
Köszi.
Azt mondod, hogy tv-zésre inkább ez, mint a szintén dicsért A656-os LCD? (vagy egyáltalán bármilyen LCD)
656-os sztem aránytalanul drága volt 1 időben, mostanában nem néztem árakat a témában, írd be gugliba
sztem mmarkt és társai tele vannak vele, nálunk(euronics) nem hiszem, h van a hálózatban, mert nem az a modell, amit mindennap keresnének
tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY
Plazma
Köszi.
- oriza triznyák
- V.I.P.
Plazma
Köszi.
Plazma
Köszi.
- oriza triznyák
- V.I.P.
Plazma
Plazma
Szia Bruno!
Már lassan 1,5 éve van egy Samsung PS-42Q92 –es plazmám, nagyon megvagyok elégedve vele.
Most a szüleimnek szeretnék tv-t venni. 50-es méretben és lehetőleg Samsungot, de csak akkor ha létezik most is olyan kiváló széria mint a Q92 volt.
Mióta megvan a tv-m nem nagyon követtem az eseményeket, ezért a segítséged kérném a következőkben:
1. Mint említettem csakis kizárólag TV nézésre kell. Még mindig igaz, hogy a plazmák kontrasztosabbak, feketébbek vagyis tv-nézésre alkalmasabbak?
2. Tudom, hogy neked is volt Q92-d. Van most olyan széria ami megközelíti annak a minőségét? Nem csak Samsungra gondolok (Pioneer sajnos kizárva).
3. Vagy most már inkább gondolkodjak LCD-ben? Ha igen van konkrét típus javaslatod?
Mások véleményét is várom, akiknek van viszonyítási alapjuk, vagyis tudják az, hogy milyen sorozat a Q92.
Előre is köszi mindenkinek a segítséget!
Plazma
Panasonic Plazma story: ma hivtam a szervizt , mi a helyzet? -13-án megrendeltük az alkatrészt,még nem érkezett meg. Panasonic reklám magazin:Saját központi szerviz biztos alkatrészellátás. NO COMMENT
- oriza triznyák
- V.I.P.
Plazma
A PANA TH42pz8 hozzásolásra reagálva:aki nem látja ,hogy a másik mit, és miröl ir annak nem kéne hozzászolni a témához.Ne keverje a szezont a fazonnal.Azt irtam hogy:a SZERVIZTÖL elvárható lenne hogy visszahivjon mi a baj a tv-vel(mire számits on meddig nem tudom használni). 1. Aki beszállitotta 4-5 munkanapot mondott. 2.Nem azért vettem a Tv.t 220e-ért hogy a falat nézzem+én legyek megszivatva ennyi pénzért. 3. Ez a Szerviz a PANASONIC-é /tudomásom szerint a furgon oldalára nem Samsung v Philips logo volt hanem: P A N A S O N I C AKKOR MIRÖL BESZÉLÜNK ??????? 4.Lehet hogy a hozzászoló a Panasonic embere? 5. Aki kifizet egy Tv -ért egy jó kis összeget, és megbizik 1 márkában ,az elvárná(elvárja)hogy ne 2 hónap alatt mondja be a készülék az unalmast, vmint ha már igy történt, a márka ugyan becsülje és tisztelje meg a vásárlót azzal hogy tájékoztatja és megtesz mindent a vevöért.Vagy esetleg ha 1év lenne a javitás ideje azt is be kéne nyelnem?Hát nyelje be az akivel ezt megtehetik:A tutyimutyi f... emberrel.MERT AZ MEGÉRDEMLI A SORSÁT. :taps:
ha rám gondoltál, akkor nem vagyok a pana embere
sajna a sz@rvizek x@rnak az ügyfelek fejére :lol!:
mivel üzletben dolgozom, és gépeink nagy részének nincs szervíze a városban, sajna sok szervízáru megy át rajtunk, 250ezres laptopok 4-6 hét alatt fordulnak meg, persze cseregépet nem tudunk adni, ill. nem is nekünk kellene, hanem a szervíznek, ez csak 1 példa...
egyszerűen itt tart az ország, ismerős ps2-jét németországba vitték ki javítani(papíron), aztán mikor 1 hónap múlva megjött, totál új gépet kapott, azért ez érdekes...
Plazma
A PANA TH42pz8 hozzásolásra reagálva:aki nem látja ,hogy a másik mit, és miröl ir annak nem kéne hozzászolni a témához.Ne keverje a szezont a fazonnal.Azt irtam hogy:a SZERVIZTÖL elvárható lenne hogy visszahivjon mi a baj a tv-vel(mire számits on meddig nem tudom használni). 1. Aki beszállitotta 4-5 munkanapot mondott. 2.Nem azért vettem a Tv.t 220e-ért hogy a falat nézzem+én legyek megszivatva ennyi pénzért. 3. Ez a Szerviz a PANASONIC-é /tudomásom szerint a furgon oldalára nem Samsung v Philips logo volt hanem: P A N A S O N I C AKKOR MIRÖL BESZÉLÜNK ??????? 4.Lehet hogy a hozzászoló a Panasonic embere? 5. Aki kifizet egy Tv -ért egy jó kis összeget, és megbizik 1 márkában ,az elvárná(elvárja)hogy ne 2 hónap alatt mondja be a készülék az unalmast, vmint ha már igy történt, a márka ugyan becsülje és tisztelje meg a vásárlót azzal hogy tájékoztatja és megtesz mindent a vevöért.Vagy esetleg ha 1év lenne a javitás ideje azt is be kéne nyelnem?Hát nyelje be az akivel ezt megtehetik:A tutyimutyi f... emberrel.MERT AZ MEGÉRDEMLI A SORSÁT. :lol!:
Plazma
Még annyit a pio-ról, hogy csak digi tunerből származó jellel célszerű kisziolgálni, felbontástól függetlenül. Akkora méretben és felbomtásban főleg kihozza az analóg adás összes hibáját. Nem véletlenül mutogatják az áruházakban HD demóval a TV-ket. Az analóg tunerjük nem valami jó, hasomlóan a többiekéhez.Egy videmagnó tunerjére rákötve erről meg lehet győzödni. Bár az enyém csak 1024x768-as, de az upscalere az jó. Nem mindegy, hogy mennyire kell felkonvertálni a jelet.
Az enyém külön médiabox-os, itt a hűtőventillátor hangja hallatszik nagy csendben, de nem zavaró. A kijezőben nincs ventillátor, az tök csendes.
Plazma
Sziasztok!
Tegnap megjött a Pio 5090H-m. A kép tényleg gyönyörű, de nem SD nézésére való, arra a Panám jobb volt, de csak a mérete és a felbontása, nem a tudása miatt.
Viszont egy dolog nagyon zavar, mégpedig a táp hangja. Meglehetősen hangos, már enyhén világos résznél is nagyon kellemetlenül zúg. Egy ilyen Pio-nál ez normális? Ehhez képest a Panámnak szinte semmi hangja nem volt.
:lol!:
Akinek ilyen TV-je van, volt, lehetne, hogy értekezzünk a beállításokról, mert Panához szokott emberkének új távlatok és mélységek nyílnak.
Szia!
A beállításokkal kapcsolatben nézz szét itt:
http://www.avforums.com/forums/plasma-t ... ation.html
Nekem annak idején a 436xd-nél sokat segített.
Szia!
Köszi, megnézem.
Pioneer Kuro 5090H, Panasonic 42PV600E, Panasonic DMR-EH67, WD TV HD, Popcorn A-210,
Plazma
Sziasztok!
Tegnap megjött a Pio 5090H-m. A kép tényleg gyönyörű, de nem SD nézésére való, arra a Panám jobb volt, de csak a mérete és a felbontása, nem a tudása miatt.
Viszont egy dolog nagyon zavar, mégpedig a táp hangja. Meglehetősen hangos, már enyhén világos résznél is nagyon kellemetlenül zúg. Egy ilyen Pio-nál ez normális? Ehhez képest a Panámnak szinte semmi hangja nem volt.
Akinek ilyen TV-je van, volt, lehetne, hogy értekezzünk a beállításokról, mert Panához szokott emberkének új távlatok és mélységek nyílnak.
Szia!
A beállításokkal kapcsolatben nézz szét itt:
http://www.avforums.com/forums/plasma-t ... ation.html
Nekem annak idején a 436xd-nél sokat segített.
Plazma
PanaTH42PZ8 story:Szerintem elvárhato lenne a szerviztöl, hogy felhivja az embert 5 nap után,hogy mik a hirek.De ez Magyarország, ahol csak az a fontos hogy a cég eladja a terméket utána pedig ha meghibásodik a fogyaszto le van s.arva.Ennyit a már károl.
Szia!
Az enyém 02.20 óta van oda, eddig volt egy próba, ahol semmi sem javult, én már mondtam nekik, hogy nem kell a TV, vásárlási utalványt akarok. Na azóta nem is hívnak. :lol!: Jövő héten muszáj lesz bejelentkeznem. Ez a Panasonic PV600E. Ami köztudomásúan típus hibás. Ezért vettem egy Pio-t a héten, ha véletlen visszakapom, Pana kimegy a nappaliba és kész. Külföldi fórumokon írtak, hogy nem lehet tökéletesen javítani. 4300 óra volt benne.
Pioneer Kuro 5090H, Panasonic 42PV600E, Panasonic DMR-EH67, WD TV HD, Popcorn A-210,
Plazma
PanaTH42PZ8 story:Szerintem elvárhato lenne a szerviztöl, hogy felhivja az embert 5 nap után,hogy mik a hirek.De ez Magyarország, ahol csak az a fontos hogy a cég eladja a terméket utána pedig ha meghibásodik a fogyaszto le van s.arva.Ennyit a már károl. :lol!:
most a panasonicot, v. az eladó üzletet hibáztatod?
1. üzletnek 0 köze nincs a szervízeléshez
2. sajna a szervíznek gyakorlatilag semmi érdeke nincs abban, h a TE tv-det megcsinálják 1 héten belül...törkednie kell arra, h 15(?) napon belül megcsinálja a cuccost
de ehhez magának a panasonicnak semmi köze nincsen
Tudomásom szerint 30 napos határidőre kell törekednie. Ez teljesen nevetséges szerintem. 3 hónap múlva vered nekik az ajtót, és ők azt mondják, hogy: -törekszünk...
Nagyon el vannak nyomorítva a fogyasztók jogai mostanában.
Egyébként én is most keresek 42PV80-at. Remélem, nekem nem lesz ilyen problémám! Az audioval épp most volt. 6 hetet kellett várnom, mire eredmény lett!
Plazma
A panasonicnak sem mint gyártónak, sincs köze a szervízhez...Ha tudnák mi megy lehet fejekre koppintás lenne...
- oriza triznyák
- V.I.P.
Plazma
PanaTH42PZ8 story:Szerintem elvárhato lenne a szerviztöl, hogy felhivja az embert 5 nap után,hogy mik a hirek.De ez Magyarország, ahol csak az a fontos hogy a cég eladja a terméket utána pedig ha meghibásodik a fogyaszto le van s.arva.Ennyit a már károl. :lol!:
most a panasonicot, v. az eladó üzletet hibáztatod?
1. üzletnek 0 köze nincs a szervízeléshez
2. sajna a szervíznek gyakorlatilag semmi érdeke nincs abban, h a TE tv-det megcsinálják 1 héten belül...törkednie kell arra, h 15(?) napon belül megcsinálja a cuccost
de ehhez magának a panasonicnak semmi köze nincsen
Plazma
PanaTH42PZ8 story:Szerintem elvárhato lenne a szerviztöl, hogy felhivja az embert 5 nap után,hogy mik a hirek.De ez Magyarország, ahol csak az a fontos hogy a cég eladja a terméket utána pedig ha meghibásodik a fogyaszto le van s.arva.Ennyit a már károl.
Plazma
Sziasztok!
Plazma
Sziasztok Urak!
Elkezdtem nézelődni plazma irányában. Kérdést szeretnék hozzátok intézni:
TH-42PX80 lenne a zegyik versenyző, a másik az 50"-os tesója. Ezek a TV-k tudják azt a technológiát, ami megkettőzi a képkockákat? (Nem tudom, hogy hívják, de a lényege, hogy a képkockák közé "beilleszt" egyet, amit kiszámol a két kocka különbségéből.) Remélem, értitek a kérdést.
Illetve a 24 képkocka az kereken 24, vagy pedig a 23,976 (vagy mennyi) képkockát hyvják annak? Mert nekem kereken 24 képkockás filmeme talán nincs is...
Köszi a segítséget!
Plazma
Tegnap rákötöttem a popi 110 et a LG 42PT81 plazmámra, még vinyó nélkül és a képfelbontásokat változtattam, tudja a 1080p 24Hz et, 1080p 25Hz-et, de nekem az vibrál, viszont az 1080p 50/60Hz már nem.
Pár nap múlva jön a 750 es viny is kiváncsi leszek a HD -s *.mkv anyagokra.
Kérdés ha Blu ray anyagot játszanék le rajta(m2ts fájl ugye?) mert elviekben ezt is tudja akkor 24Hz en fog csak menni ricegés nélkül, 50 vagy 60Hz- en pedig ricegni fog?
Plazma
Én meg Péntek óta boldog és elégedett tulajdonosa vagyok egy Pioneer PDP-5090-nek. Az első benyomások alapján nem bántam meg.Bővebbet később, még meg kell tanulnom a kezelését és a beállítását. (bár az alap beállításokkal is príma.
Szia!
Ennyire jó, hogy nem is nézel a fórum felé? :lol!:
Egyébként gratula!
Igen, ennyire jó.
Neked mikor lesz már végre ilyened?
Más: A fekete szín: Este, igaz,csak tv músort néztem, de a kép alsó és felső részén levő fekete csíkoknál nem láttam, hogy meddíg a képernyő, és honnan a készülék előlapja!! Ugyanezt a Panasonicon elég jól láttam.
Valaki homályosítson fel, hogy mi a különbség a H-s és a sima között, mert a H-s gépkönyvét adják hozzá. A HD adások nagyon bejönnek, rendesen szokatlan a minőség. Csak az a rohadt médiabox működne rendesen! Ha minden igaz, holnap kicserélik. (UPC )
Szia!
Ha minden jól megy, holnap!
Nem tudom jól léptem-e, de nem akartam kivárni egy esetleges drágulást.
Most egy kicsit lelkiismeret furdalásom van az ára miatt, de ha Panám utalványos lesz megnyugodtam, ha nem, remélem tényleg annyival jobb a Pio, hogy nem fogom bánni egy kicsit sem.
Plazma
Én meg Péntek óta boldog és elégedett tulajdonosa vagyok egy Pioneer PDP-5090-nek. Az első benyomások alapján nem bántam meg.Bővebbet később, még meg kell tanulnom a kezelését és a beállítását. (bár az alap beállításokkal is príma.
Szia!
Ennyire jó, hogy nem is nézel a fórum felé? :lol!:
Egyébként gratula!
Igen, ennyire jó.
Neked mikor lesz már végre ilyened?
Más: A fekete szín: Este, igaz,csak tv músort néztem, de a kép alsó és felső részén levő fekete csíkoknál nem láttam, hogy meddíg a képernyő, és honnan a készülék előlapja!! Ugyanezt a Panasonicon elég jól láttam.
Valaki homályosítson fel, hogy mi a különbség a H-s és a sima között, mert a H-s gépkönyvét adják hozzá. A HD adások nagyon bejönnek, rendesen szokatlan a minőség. Csak az a rohadt médiabox működne rendesen! Ha minden igaz, holnap kicserélik. (UPC )
Honnan tudod, hogy egy vezetékben merről merre folyik az áram??? Lépj rá! Amerről púposodik, arról jön!!
Kép: Pioneer PDP-LX 5090,
Hang:Pioneer WSX-1020, PIONEER CT-740kazettás, Infinity Primus 5.0, JAMO SW-6000A
Forrás: Pioneer BDP- 430, ASUS HDP-R1, UPC/Philips set top box
Plazma
Időközben megtaláltam a kérdésemre a választ. Fizikailag más méretű, illetve inkább arányú pixelek vannak benne.De PC-ről hajtva nincs probléma a képaránnyal? Mert, ha ott 1024x768-at állítok be, akkor az a gépnek 4:3-at jelent...
Annyi a teendő, hogy a videokártyán átállítod a felbontást 16:9 arányúra, ha alapból nem tudja akkor drivert kell frissíteni.
Plazma
Időközben megtaláltam a kérdésemre a választ. Fizikailag más méretű, illetve inkább arányú pixelek vannak benne.
De PC-ről hajtva nincs probléma a képaránnyal? Mert, ha ott 1024x768-at állítok be, akkor az a gépnek 4:3-at jelent...