Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Plazma
- oriza triznyák
- V.I.P.
- Értékelés: 10
Plazma
Sziasztok!
Van valami ajánlás plazma TV elhelyezésére fali konzolon?
Milyen magasra?
Kösz.
R
plafon kivételével sztem bárhova földobhatod :lol!:
tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY
- rudulf
- V.I.P.
- Értékelés: 46
Plazma
Sziasztok!
Van valami ajánlás plazma TV elhelyezésére fali konzolon?
Milyen magasra?
Kösz.
R
Roksan Xerxes/Origin Live Silver/Ortofon HMC30, Audiomeca/Mephisto I., Soner Audio/nagy DAC, Soner Audio/előfok, végfok, Soner Audio/SL1 hangfal, HighWire/1100 összekötő kábelek, Harmonic Technology/Magic Power, JPS/Digital AC, Soner Audio/DAC táp kábel, Harmonic Technology/Magic Woofer
- orionr
- V.I.P.
- Értékelés: 41
Plazma
Sziasztok!Van valakinek Panasonic 42 PZ-80-as plazmája? Vagy van véleménye, tapasztalata vele? Köszi!
Nekem 42PX80-am van és tökéletesen elégedett vagyok vele. A PZ80 csak jobb lehet ennél, ugye jobb kontraszt+fullhd. Csakhát majdnem 100k-val drágább :S
Én a helyedben inkább vennék egy nagyobb képátlójú HDready-t az ugyanennyibe kerül, pl. 50PX8
Miért a 42-es kicsi? Olyan 3 méterről fogjuk nézni.
Plazma
Sziasztok!Van valakinek Panasonic 42 PZ-80-as plazmája? Vagy van véleménye, tapasztalata vele? Köszi!
Nekem 42PX80-am van és tökéletesen elégedett vagyok vele. A PZ80 csak jobb lehet ennél, ugye jobb kontraszt+fullhd. Csakhát majdnem 100k-val drágább :S
Én a helyedben inkább vennék egy nagyobb képátlójú HDready-t az ugyanennyibe kerül, pl. 50PX8
TV: Panasonic 42PX80 Amp: NAD T754 Speaker: Klipsch RF-62 front, Magnat Motion 210 center, DIY surround Sub: Martin Logan Dynamo Konzol: PS3
Plazma
Sziasztok,az alábbi témában szeretném a segítségeteket kérni...van egy Thomson 42PB220S4-es plazma tv-m. Az idegen nyelvű használati utasítás nem ír semmit a képfelbontásról. A magyar nyelvű szerint a képfelbontása 852*480 képpont. Az internetet kutatva viszont ezt találtam róla: "100 Hz Hi-Pix: az egy sorban lévo képpontok számának megkétszerezésével a képminoség megközelíti a nagyfelbontású minoséget. 1024*1024-es XGA-panel a nagyfelbontású képet adó Hi-Pix eljárás összes elonyének élvezetéért"
Az egyik kérdésem az lenne, hogy akkor ez most milyen plazma TV, sima vagy HD ready-s? :lol!: ...és ebből adódik a másik kérdésem is, hogy ez a TV mennyire alkalmas PS3-ra, ill. Bluray filmek nézésére. ...vagy inkább vegyek vmi FullHD-s TV-t? Ha igen, Ti mit ajánlotok ebben a méretben, és olyan 200-300e Ft környékén?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Itt azt írják, hogy 1024x1024 a felbontása. Szintén a leírás alapján, nincs rajta HDMI bemenet, szoval sztem a PS3-at és a Blueray-t nem kéne rajta erőltetni. Ha van rá plusz pénzed, hogy lecseréld akkor nosza rajta szvsz.
Sztem egyébként 42"-esből nincs sok értelme a fullhd-nak, hacsak nem 2 méterről nézed. Messzebbről nem nagyon látszik a különbség.
Amit ajánlok 200-300k körül
Panasonic 42PX80 - 190k
Panasonic 42PZ8 - 215k ha fullhd-t akarsz
Panasonic 50PX8 - 276k
Samsung 50A457 - 255k
TV: Panasonic 42PX80 Amp: NAD T754 Speaker: Klipsch RF-62 front, Magnat Motion 210 center, DIY surround Sub: Martin Logan Dynamo Konzol: PS3
Plazma
Sziasztok,
az alábbi témában szeretném a segítségeteket kérni...van egy Thomson 42PB220S4-es plazma tv-m. Az idegen nyelvű használati utasítás nem ír semmit a képfelbontásról. A magyar nyelvű szerint a képfelbontása 852*480 képpont. Az internetet kutatva viszont ezt találtam róla: "100 Hz Hi-Pix: az egy sorban lévo képpontok számának megkétszerezésével a képminoség megközelíti a nagyfelbontású minoséget. 1024*1024-es XGA-panel a nagyfelbontású képet adó Hi-Pix eljárás összes elonyének élvezetéért"
Az egyik kérdésem az lenne, hogy akkor ez most milyen plazma TV, sima vagy HD ready-s? :lol!: ...és ebből adódik a másik kérdésem is, hogy ez a TV mennyire alkalmas PS3-ra, ill. Bluray filmek nézésére. ...vagy inkább vegyek vmi FullHD-s TV-t? Ha igen, Ti mit ajánlotok ebben a méretben, és olyan 200-300e Ft környékén?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Plazma
Köszi a válaszokat.Azért szívesen vennék még pár véleményt.
Nincs még egy hónapja, hogy vettem egy TH-42PV8E-t. Nem bántam meg. 169.900,- volt most 159.900.
Pont a "hagyományos" felbontású források miatt választottam DVD, kábel, műhold.
ATC Jászberény, 30/6362061
Bemutatóterem
ATC Webáruház
Plazma
Köszi a válaszokat.
Azért szívesen vennék még pár véleményt.
Plazma
Sziasztok!Egy kis segítséget kérnék.
A 107 cm-es olcsóbb (max.:160 000 Ft) plazmák közül most melyiket érdemes venni?
A HDMI cstlakozók száma és a műszaki paraméterek nem igazán érdekelnek csak jó képe legyen beltériről és DVD-ről
Előre is köszi.
Én a Panasonic TH-42PV8-at ajánlanám ebben az árban.
Akkor már inkább 42PX8. Ujab típus, van benne DVB-T, árban meg ugyanannyi, sőt még olcsóbb is egy kicsivel
Plazma
Sziasztok!Egy kis segítséget kérnék.
A 107 cm-es olcsóbb (max.:160 000 Ft) plazmák közül most melyiket érdemes venni?
A HDMI cstlakozók száma és a műszaki paraméterek nem igazán érdekelnek csak jó képe legyen beltériről és DVD-ről
Előre is köszi.
Én a Panasonic TH-42PV8-at ajánlanám ebben az árban.
TV: Panasonic TX-P50GT60E
Plazma
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék.
Előre is köszi.
Plazma
+ 40-60 e-ft különbséget megér? a Panák pv(x)80-asok ennyivel drágábbak...
Nekem megéri, lehet, hogy másnak nem. Ízlések és pofonok
- orionr
- V.I.P.
Plazma
Ha plazma egyértelműen Pana.
Ennyi többet nem is tudok erről írni.
biztos? Tényleg sokkal jobb a Samsungnál?
Én péntek délután voltam az Árkádban levő MM-ben, akkor ott még volt az akciós Samsung-ból. 140k-t szerintem megér. De van itt az apróhirdetések között egy Samu lcd 110k-ért az is jó vétel. Attol is függ persze mennyid van rá, ha 200k körül gondolkodsz akkor mondjuk Pana 42PX80 (190k), én is azt vettem :lol!:
Ezt neked kell eldönteni, hogy az összehasonlítás után neked megér-e a + költség.
Én jövő héten megyek megrendelni a PZ 80E típust. A PZ8-tól többet tud, nagyobb kontraszt arány, 1.3 HDMI, SD kártyaolvasó, stb..
Plazma
Én péntek délután voltam az Árkádban levő MM-ben, akkor ott még volt az akciós Samsung-ból. 140k-t szerintem megér. De van itt az apróhirdetések között egy Samu lcd 110k-ért az is jó vétel. Attol is függ persze mennyid van rá, ha 200k körül gondolkodsz akkor mondjuk Pana 42PX80 (190k), én is azt vettem :lol!:
TV: Panasonic TX-32PS11 Erősítő: Onkyo TX-SR 501E Front: Celestion F30 Center: Celestion F35C Surround: Celestion F10 mélynyomó: MS 907 DVD: Pioneer DV-2750S Kábelek: Jamo
Plazma
- ricfiam
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 19
Plazma
biztos? :lol!: Tényleg sokkal jobb a Samsungnál?
Kb. azonos kategória, de kicsit jobb a Pana, nem mondanám hogy sokkal. A Pio sem sokkal jobb ezeknél de jobb egy kicsit, mégis eszement árazása van.
A dupl M boltokban nem hinném hogy találsz még az olcsó Samuból mivel a készleteket kb. 5-6 óra alatt elkapkodták. A budaörsiben pl. 5 óra alatt 70 db-ot adtak el.
Sztem Pana.
- ricfiam
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 19
Plazma
Sziasztok.
Nyilván nem a legmegfelelőbb helyre írom,de gondolom egy ilyen fórumban/topicban van szakértő a témában.
Hogy tudnék(milyen progival)avi fileokból kiragadni részeket?Úgyértem egy 10 percet mondjuk egy másfél órás avi filmből.Megvalósítható egyáltalán?
Google keresés: avi edit
és válassz egy szimpatikus ingyenes progit.
Plazma
biztos? :lol!: Tényleg sokkal jobb a Samsungnál?
TV: Panasonic TX-32PS11 Erősítő: Onkyo TX-SR 501E Front: Celestion F30 Center: Celestion F35C Surround: Celestion F10 mélynyomó: MS 907 DVD: Pioneer DV-2750S Kábelek: Jamo
Plazma
Sziasztok!
Tv vásárlásra adtam a fejem (60% tv nézés 40% divx-es sorozatok). Sokan akarnak az lcd felé terelni, de nekem a plazma jobban tetszik. Gondolom itt nem fogtok a lcd-re rábeszélni... :lol!:
Utána olvasgattam és mivel sajnos az ár elég fontos a Pioneer kiesett, maradt a Samsung és a Pana.
Tudom, hogy nem szeretjük a multikat, de a dupla M betűs áruházban most 140e pénzért van a Samsung PS42A410C1 ez minden máshol drágább. Ez jó vétel?
Ennek a 411-es az újabb verziója?
Plazma
Sziasztok!
Tv vásárlásra adtam a fejem (60% tv nézés 40% divx-es sorozatok). Sokan akarnak az lcd felé terelni, de nekem a plazma jobban tetszik. Gondolom itt nem fogtok a lcd-re rábeszélni...
Utána olvasgattam és mivel sajnos az ár elég fontos a Pioneer kiesett, maradt a Samsung és a Pana.
Tudom, hogy nem szeretjük a multikat, de a dupla M betűs áruházban most 140e pénzért van a Samsung PS42A410C1 ez minden máshol drágább. Ez jó vétel?
Ennek a 411-es az újabb verziója?
A drágább modellek megérik az árkülönbözetet? Nagyobb kontraszt, digit kütyük, stb.
Plazma
Sziasztok.
Nyilván nem a legmegfelelőbb helyre írom,de gondolom egy ilyen fórumban/topicban van szakértő a témában.
Hogy tudnék(milyen progival)avi fileokból kiragadni részeket?Úgyértem egy 10 percet mondjuk egy másfél órás avi filmből.Megvalósítható egyáltalán?
- orionr
- V.I.P.
Plazma
A technikai különbségeket ismerem, egyedül ezzel a dekóder dologgal nem vagyok tisztában teljesen. Sztem PX80 lesz, mert több mint 3 méterről fogom nézni, ott meg ugyse jön ki a 720p-1080p különbség ekkora képméretnél
Szerk.
Ezzel a boltal van vkinek tapasztalata? Itt a legolcsóbb a PX80
KATT
Miért nem a PZ8-ast veszed, az most 215000Ft.
- oriza triznyák
- V.I.P.
- Értékelés: 10
Plazma
A technikai különbségeket ismerem, egyedül ezzel a dekóder dologgal nem vagyok tisztában teljesen. Sztem PX80 lesz, mert több mint 3 méterről fogom nézni, ott meg ugyse jön ki a 720p-1080p különbség ekkora képméretnél
Szerk.
KATT
Mpeg4-es SetTopBox-al áthidalható lesz a problémakör...
tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY
Plazma
Szerk.
KATT
Mpeg4-es SetTopBox-al áthidalható lesz a problémakör...
CD: Denon DN-C635 AMP: Electrocompaniet Ampliwire 100 Front: Chario Hiper 2000MKII, Tannoy ST50, Söund Arts DT1600 Headphones: Sennheiser HD25-1 MKII
DVD: Samsung HD945, Marantz DV 4001 Receiver: Marantz SR4500 AV Front: Mission m33 MOD Center: Mission m3c2i Surround/SBack: Mission m31i SUB 2db Tannoy R15 MOD (készülőben) Kábelek: D.I.Y. ezüst RCA&SPKR Rendszer állvány: OEM Spider TV: Panasonic TH42PZ8ES Media Player: HP Pavilion DV7-4070eo