Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Plazma
Plazma
És mi a vélemény a pv80-ról??? Nekem tulajdonképp az tetszik a legjobban a sorozatból most.
2 hete van meg, nagyon meg vagyok vele elégedve
aki ilyet vesz rosszul biztos nem jár, ennyiért sztem ma jobbat nem lehet venni
106 os méretben
Nekem 2 hónapja van, én is csak jókat tudok mondani a PV80-ról.
Plazma
Érdekes, nemrégen még a pv7/pv70 volt istenítve minden topikbann... Ha az ember fóumokat olvasva akar tv-t venni, soha nem venne semmit.
A PV7-et maximum az istenítette aki volt olyan hülye hogy megvegye. A sajátjáról meg nem fog rosszat mondani.
Plazma
Érdekes, nemrégen még a pv7/pv70 volt istenítve minden topikbann... Ha az ember fóumokat olvasva akar tv-t venni, soha nem venne semmit.
... így múlik el a világ dicsősége! Nincs ebben semmi extra, az újabb mindig ( általában ) jobb, szebb. Fejlődik még a dolog.
Kowi
OFF : most pl. jó vétel szerintem a Pana 42px8 Silver 200k-ért akciósan ( MM, Edigital, PhotoHall). Már akit nem zavar a szürke szín.
Zene :
Amplifier : Audiolab 6000a, CD/Bluray : Oppo BDP-103eu, TIDAL hifi: Bluesound Node N130, Phono : NAD C588 (AT VM740ML), Tapedeck: Aiwa AD-F850, Loudspeakers : Bower & Wilkins CM8 (VdH cs122)
Mozi:
Tv : Panasonic TX-L55ET60, Media Player : Apple TV 4K, Hangfal: JBL Bar 5.0 MultiBeam
Amplifier : Audiolab 6000a, CD/Bluray : Oppo BDP-103eu, TIDAL hifi: Bluesound Node N130, Phono : NAD C588 (AT VM740ML), Tapedeck: Aiwa AD-F850, Loudspeakers : Bower & Wilkins CM8 (VdH cs122)
Mozi:
Tv : Panasonic TX-L55ET60, Media Player : Apple TV 4K, Hangfal: JBL Bar 5.0 MultiBeam
Plazma
Nekem 1 éve van pv7 plasmam,és semmi baj nincs vele. Bezzeg tavaly mindenki a 7 meg a 70 es szériát dicsérte!
Plazma
És mi a vélemény a pv80-ról??? Nekem tulajdonképp az tetszik a legjobban a sorozatból most.
2 hete van meg, nagyon meg vagyok vele elégedve
aki ilyet vesz rosszul biztos nem jár, ennyiért sztem ma jobbat nem lehet venni
106 os méretben
Plazma
De venne, csak előtte el kell olvasni párszáz bejegyzést és nem két ember véleményére hagyatkozni.
Plazma
- oriza triznyák
- V.I.P.
- Értékelés: 10
Plazma
Hello!
Köszi a reagálást! Avval tisztában vagyok nem a legjobb a pv7-es. Most, hogy megerőítettétek. Eszem ágában nincs azt venni.
Melóhelyemen van egy tucat pv70-es egy éve. Egyikkel sem volt baj. Pedig éjjel nappal mennek szinte. Ráadásul ugyanaz megy rajtuk. (beégés sincs egyiken sem)
Amikor még a új volt a pv7-es, akkor vett kettő kollégám, azokkal sincs problema. Tehát ezek alapján gondoltam, hogy nem rosszak.
Mit ajánlotok TI??? (230, max. 250-ig)
Nem akarom elkapkodni.
Amint írtam jobb lenne nekem a 94 centis, de jöhet esetleg 106-os tipp is. Bár nekem nem a méret a legfontosabb, inkább a minőség!
Előre is készi a válaszokat!
a pénzedért inkább egy full hd-s lcd-t vegyél 94-esben, ha már 94-es kell...de ez itt
tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY
- oriza triznyák
- V.I.P.
Plazma
Falikonzol?
Erre van valami jó ötletetek???
Arra sokallom a 30-50 ezer pénzt.
Esetleg egy műszakirajz akad valakinél?
És mi a vélemény a Samsung PS42c62 plazmáról???
kello, vivanco 15 ezerért már van
eu-val kezdődik és ronics-ra végződik e hely, melyben megleled eme kereted
Plazma
Falikonzol?
Erre van valami jó ötletetek???
Arra sokallom a 30-50 ezer pénzt.
Esetleg egy műszakirajz akad valakinél?
És mi a vélemény a Samsung PS42c62 plazmáról???
Plazma
Hello!
Köszi a reagálást! Avval tisztában vagyok nem a legjobb a pv7-es. Most, hogy megerőítettétek. Eszem ágában nincs azt venni.
Melóhelyemen van egy tucat pv70-es egy éve. Egyikkel sem volt baj. Pedig éjjel nappal mennek szinte. Ráadásul ugyanaz megy rajtuk. (beégés sincs egyiken sem)
Amikor még a új volt a pv7-es, akkor vett kettő kollégám, azokkal sincs problema. Tehát ezek alapján gondoltam, hogy nem rosszak.
Mit ajánlotok TI??? (230, max. 250-ig)
Nem akarom elkapkodni.
Amint írtam jobb lenne nekem a 94 centis, de jöhet esetleg 106-os tipp is. Bár nekem nem a méret a legfontosabb, inkább a minőség!
Előre is készi a válaszokat!
- oriza triznyák
- V.I.P.
Plazma
amúgy 155-ért 3 db pv7-est toltam el a héten, mindhárom alkalommal étterembe, kocsmába vették(eb/olimpia), mutattam nekik a 180/200-ezres lcd-ket/plazmákat, azt mondták, hogy erre a 3-4 hónapra jó lesz az is a vendégeknek, hát, nem akartam mondani nekik, hogy igénytelenek, de...
Hát igen... Viszik nálunk is rendesen, pedig érdemesebb lenne egy középutat választani, de majd rájönnek.
Sajnos a legtöbb emberben az van, hogy minél nagyobbat, minél olcsóbban.
Volt nálu nk Demo-ban C62-es Samsung, mentek fél évet dekorációként, szarrá voltak karcolva, 149-ért adtuk el őket kb 4 hónapja.
Bejön az emnber, kérdi mi a véleményem róla. Elmondtam neki, hogy Plazmában nagyjából az egyik legrosszabb választás, meg már le is vannak élve rendesen.
Azt a választ kaptam hogy: "dehát 106 cm! és 149.000! "
Erre azt mondtam hogy vigye akkor. Vitte is gondolkodás nélkül. (Zárójelben megjegyzem hogy 3x cseréltük neki, majd a 3. után kapott a szervíztől vásárlási utalványt. Persze PV7-et vitt, azt is visszahozta.)
Ennyi
ilyen országban élünk
aki ilyesmit keres, tuti, hogy nem csak 160-180 ezer ft-ja van rá, legalábbis nagy %-ban
hirdetünk 30 ezer ft-ért 70 cm-es keysmart tv-t, ha nem fogyott volna el, napi 8-at el tudnánk adni belőle, mert az átlagember ebben a kategóriában is azt nézi, hogy 70 cm=30 ezer ft, nem azt, hogy annyi pénzért még 55 cm-es normális képcsöves tv-t nem lehet kapni
Plazma
amúgy 155-ért 3 db pv7-est toltam el a héten, mindhárom alkalommal étterembe, kocsmába vették(eb/olimpia), mutattam nekik a 180/200-ezres lcd-ket/plazmákat, azt mondták, hogy erre a 3-4 hónapra jó lesz az is a vendégeknek, hát, nem akartam mondani nekik, hogy igénytelenek, de...
Hát igen... Viszik nálunk is rendesen, pedig érdemesebb lenne egy középutat választani, de majd rájönnek.
Sajnos a legtöbb emberben az van, hogy minél nagyobbat, minél olcsóbban.
Volt nálu nk Demo-ban C62-es Samsung, mentek fél évet dekorációként, szarrá voltak karcolva, 149-ért adtuk el őket kb 4 hónapja.
Bejön az emnber, kérdi mi a véleményem róla. Elmondtam neki, hogy Plazmában nagyjából az egyik legrosszabb választás, meg már le is vannak élve rendesen.
Azt a választ kaptam hogy: "dehát 106 cm! és 149.000! "
Erre azt mondtam hogy vigye akkor. Vitte is gondolkodás nélkül. (Zárójelben megjegyzem hogy 3x cseréltük neki, majd a 3. után kapott a szervíztől vásárlási utalványt. Persze PV7-et vitt, azt is visszahozta.)
Ennyi
- oriza triznyák
- V.I.P.
Plazma
- oriza triznyák
- V.I.P.
Plazma
A Tatabányai MM ben 149-ért megkapod a 37-es PV7-et. Ha ekkora szart akarsz venni, akkor a a második legócskábbat sikerült kinézned magadnak, főleg ha szeretd az olyan TV-ket, amikben egész sorok pixelhibásak. (Első helyen a Samsung S62 áll, bár nagyjából a PV7-is azon a szinten van.).
Számolhatsz nyugodtan 2 havonta gariztatással, amég van rá garancia, utána kuka.
Sok sikert!
42c62-es samut kifelejtetted, a legtufább plazma, bár a pana pv7-et kenterbe veri
Plazma
A Tatabányai MM ben 149-ért megkapod a 37-es PV7-et. Ha ekkora szart akarsz venni, akkor a a második legócskábbat sikerült kinézned magadnak, főleg ha szeretd az olyan TV-ket, amikben egész sorok pixelhibásak. (Első helyen a Samsung S62 áll, bár nagyjából a PV7-is azon a szinten van.).
Számolhatsz nyugodtan 2 havonta gariztatással, amég van rá garancia, utána kuka.
Sok sikert!
Plazma
Hi!
Én most gondolkodok egy pana 37pv7 vételén. Átolvasgattam a fórumot, miket írtatok róla. Úgy gondolom 158000.-ért megéri. (nem találom az említett 155ezres áron sehol)
Sony felvevőm, és házimozim van. Gondolkodtam Sony lcd-n is, de túl drágák, és nem közelítik meg a panasonic plazma minőségét a 300 ezer alattiak.
Az én gondom csak a hdmi csatival és a 1080p feldolgozással van. A házimozim még nem rendelkezik hdmi-vel, a felvevő viszont már igen. Tehát, ha 5.1-ben akarom élvezni a hangot, akkor a kép scart-on megy ki a lejátszóból, ha viszont a felvevőbe teszem a lemezt, mehet hdmi-n, de nincs 5.1 hang. :-(
Most akkor beruházhatok egy 5.1-es hdmi-vel rendelkező erősítőbe is. :-(
Ha ezt beadagolom nejemnek egy hónapig haza sem kell mennem.
Kérdés, ha házimozis lejátszóból scarton megy a felvevőbe, akkor onnan kimegy hdmi-n felkonvertálva 1080-ra a kép? (és van e értelme egyáltalán?)
Még egy kérdés, szerintetek miért vannak a mozgatható fali konzolok plazmához aranyárban? A legolcsóbb, amit én találtam 37 ezer. Készített már valaki közülletek ilyet házilag? Én gondolkodom rajta.
Helyhiány miatt fel kell tennem a falra, és ezért nem vehetek 42"-osat sajnos, csak 37-eset.
Plazma
azért annyi, mert samu szórja kifelé a kifutó cuccokat, de nem csak ők, pana 37pv7, 155 ezer pénzért szintén jó ár, samu 42c62 160k körül jár, szóval, aki eddig sírt, az most húzzon el tv-t venni, mert a tavalyi gépek szinte íngyér vannak
Így van. Aki venni akar, annak most érdemes, ha nem ragaszkodik az idei modellekhez. Pár évig még ezek a tv-k is jók lesznek talán, hacsak nem lesz mindenhol átállás a fullHD műsorszórásra, és Blueray ingyen osztogatásra. A 42Q 179-ért szerintem kihagyhatatlan ha valaki most keres 42-es tv-t. Ha nem vettem volna nagyobbat, egy percig sem gondolkodnék rajta, persze lehet hogy már el is fogyott.
- oriza triznyák
- V.I.P.
Plazma
Sziasztok! Azt mondjátok meg, hogy a büdös frantzba lehet, hogy az auchanban a PS-42Q92H csak 179990 HUF? Láttam az újságban, de azt gondoltam ez átverés. Elmentem megnézni és valóban az a televízió volt akciós. Valami nagyon nem stimmel szerintem.
azért annyi, mert samu szórja kifelé a kifutó cuccokat, de nem csak ők, pana 37pv7, 155 ezer pénzért szintén jó ár, samu 42c62 160k körül jár, szóval, aki eddig sírt, az most húzzon el tv-t venni, mert a tavalyi gépek szinte íngyér vannak
Plazma
Sziasztok! Azt mondjátok meg, hogy a büdös frantzba lehet, hogy az auchanban a PS-42Q92H csak 179990 HUF? Láttam az újságban, de azt gondoltam ez átverés. Elmentem megnézni és valóban az a televízió volt akciós. Valami nagyon nem stimmel szerintem.
Ha drága, az a baj, ha occó az a baj, hiába - Király Linda után szabadon - magyarok vagyunk, nem?
TV: Panasonic TH-42PV80P, DVD: Pioneer DV600-AV-s, VHS: Panasonic NV-HD680,
Erősítő: Technics SA-EH750, Hangprocesszor: Technics SH-EH750, CD: Technics SL-EH750, Deck: Technics RS-EH750,
Front: Technics SB-EH750, Center: Technics SB-PC75, Surround: Technics SB-PS75
Plazma
Plazma
Oda van írva...Azért idéztem, hogy ne kelljen visszaolvasni.
Ha nem látod az összefüggést, hát nem látod...
OFFTOPIC:
Bocsi, nem kötözködni akartam, csak nem jött át a lényeg.Volt valami gondod egy cuccal, és a kamarához írtál egy levelet, ők meg elhajtottak a sunyiba?
Sajnos azt sem volt egyértelmű, hogy a hozzászólásod melyik része volt idézet, és mit írtál most hozzá, valamint azt sem értettem, hogy ez hogyan kapcsolódik a többiek Samsungos hozzászólásához. Még1x elnézést, lehet hogy bennem van a hiba, tényleg semmi támadási célzat nem volt az előző hozzászólásomban, mint ahogy a mostaniban sincs.
Erősítő: Technics SA-EH750, Hangprocesszor: Technics SH-EH750, CD: Technics SL-EH750, Deck: Technics RS-EH750,
- simi
- Nincs visszaút
- Értékelés: 7
Plazma
Oda van írva...
Azért idéztem, hogy ne kelljen visszaolvasni.
Ha nem látod az összefüggést, hát nem látod...
Zene 1: Philips CD 940 mod- Soner DAC - Soner integrál- CAV DP880 mod - hiVox kábelek - Alces 4 - RD3 demagnetizáló
Zene 2: Oppo DV 980H-Lupus S-Scrofa M-Forever-KEF Q7 mod- Libra alátátétek -Alces 3
Film: Dune BD 3.0/Denon DVD 3910 - Toshiba MT 500/Panasonic P50 ST - Rotel RSX 972
Zene 2: Oppo DV 980H-Lupus S-Scrofa M-Forever-KEF Q7 mod- Libra alátátétek -Alces 3
Film: Dune BD 3.0/Denon DVD 3910 - Toshiba MT 500/Panasonic P50 ST - Rotel RSX 972
Plazma
nem láttam még uj szerias samut de hogy rosszabb kepet produkaljon mint egy 1-1,5 eves technologia azt ketlem.Azert gondolom a gyarto is tudja hogy mit keszitett 1 eve es csak jobb keszuleket adhat ki a kezebol.ertelmetlen volna szarabb minosegu tvket gyartani.De azert ha leirjatok hogy hol tudom megnezni akkor megsasolom.
A Samsung szarban lehet! Árversenyt akar!
Ez a minőségen is látszani fog.
Látszott az már eddig is.
10-ből négyet visszavittek a vásárlók...
Akkor most idéztem a háromhetes beírásomat, amire megkaptam a magamét.
A minőség alatt a a szolgáltatás minőségét is értettem.
Én legalább is.
Ha pedig mégis gond lenne, akkor levél az illetékes
Kereskedelmi és Iparkamara Békéltető Testület címére.
Azonnal rámozdulnak...
Majd felszólítják az "alperest" nyilatkozattételre, ill. megegyetésre.
üdv.
simi
Ezzel most mit is szerettél volna mondani?
(nem látom az összefüggést, és nem emléxem, miről mit írtál 3 hete)
- simi
- Nincs visszaút
- Értékelés: 7
Plazma
nem láttam még uj szerias samut de hogy rosszabb kepet produkaljon mint egy 1-1,5 eves technologia azt ketlem.Azert gondolom a gyarto is tudja hogy mit keszitett 1 eve es csak jobb keszuleket adhat ki a kezebol.ertelmetlen volna szarabb minosegu tvket gyartani.De azert ha leirjatok hogy hol tudom megnezni akkor megsasolom.
A Samsung szarban lehet! Árversenyt akar!
Ez a minőségen is látszani fog.
Látszott az már eddig is.
10-ből négyet visszavittek a vásárlók...
Akkor most idéztem a háromhetes beírásomat, amire megkaptam a magamét.
A minőség alatt a a szolgáltatás minőségét is értettem.
Én legalább is.
Ha pedig mégis gond lenne, akkor levél az illetékes
Kereskedelmi és Iparkamara Békéltető Testület címére.
Azonnal rámozdulnak...
Majd felszólítják az "alperest" nyilatkozattételre, ill. megegyetésre.
üdv.
simi
Zene 1: Philips CD 940 mod- Soner DAC - Soner integrál- CAV DP880 mod - hiVox kábelek - Alces 4 - RD3 demagnetizáló