Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Plazma
Plazma
Ígéretet kaptam (írásban is) hogy kapok egy új C91-et. Találtak elfekvőben még egy darabot egy másik CORA-ban. Azt még véletlenül sem mondta senki, hogy elnézést kérünk.
Plazma
ha nem jó a képe, akkor vissza is fogják venni, de csak azért , mert a polcról vették le, azért mert ment "párezer" üzemórát, nem fogják visszavenni, és ezzel fordulhatsz akármilyen jogsértő szervezethez, de a ROSSZ KÉP miatt KÖTELESEK visszavenni
Érdekes elképzelés... Ha a szerződésben megjelölt és kifizetett "0 km-es" helyett használt terméket kapsz, miért ne lennének kötelesek kicserélni újra? Nem vagyunk egy ideális jogállam, de itt azért még nem tartunk...remélem
Három napon belül eredeti csomagolásban jogszabályban meghatározott kötelezettségük visszavenni és kifizetni a teljes árat. Kész, nem kell itt magyarázni semmi mást.
Plazma
ha nem jó a képe, akkor vissza is fogják venni, de csak azért , mert a polcról vették le, azért mert ment "párezer" üzemórát, nem fogják visszavenni, és ezzel fordulhatsz akármilyen jogsértő szervezethez, de a ROSSZ KÉP miatt KÖTELESEK visszavenni
Érdekes elképzelés... Ha a szerződésben megjelölt és kifizetett "0 km-es" helyett használt terméket kapsz, miért ne lennének kötelesek kicserélni újra? Nem vagyunk egy ideális jogállam, de itt azért még nem tartunk...remélem
TV: Panasonic 42PV60 DVD író : Panasonic DMR-EH57 DVD:Panasonic S-100 CD: Cambridge Audio 540 Video: Thomson VTH6210 AVR: Yamaha RX-V657 Front: Dali Concept6 Center: Concept center Surround: Concept1 Sub: Heco Vitas30A Stereo: NAD C325BEE
Plazma
Van benne vmi.Te gondolom új tv-t vettél. Helyette használtat kaptál. azé kemény
Éppen azért vettem újat, mert újat szeretett volna a párom. volt itt a fórumon 2 db nagyon olcsó 50-es plazma. Egy garis LG 200 körül, és egy új Philips gari nélkül 180-ért. Beszéltem is velük, de úgy gondoltam, a gari, és hogy új a tv megér kb 50e pluszt. de így nem éri meg. Ha ezt a darabot 150-ért adnák sem kellene, mert nemcsak a felső, hanem az alsó sarkában is be van égve az LG logó.
Plazma
Van benne vmi.
Te gondolom új tv-t vettél. Helyette használtat kaptál. azé kemény
Műszaki cucc:
TV: Samsung LE-40A656A1F, Samsung 50P96FD FullHD. Felvevő:3db Panasonic DMR-EH65EP, Kamera:Sony HDR-SR1E, Házimozi: Samsung HT-TXQ120R Konzol: PlayStation 3(blu-ray player)
Plazma
A párezer üzemóra miatt miért nem? Új tv-t vettem, és karcos, koszos, használtat kaptam. Az autóknál is olcsóbban adják a bemutató darabokat, pedig csak pár kilométer van bennük.
- oriza triznyák
- V.I.P.

- Értékelés: 10
Plazma
tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY
Plazma
Szvsz, nem kell nagyon idegeskedni, legyen irásba adva, hogy nem kell, és vissza kell hogy vegyék. Még az is lehet, hogy tévedés volt.
Mellesleg nagyon korrekt volt az a vezető, aki hajlandó volna egy jobbra SAMSUNG-ra cserélni a tv-det.
Igy jár, aki a "legolcsóbb"-at akarja.
Félreérthető voltam. Nem az a vezető mondta a cserét, ahol vettem a tv-t, hanem felhívtam egy másik CORA-t is, és az ottani vezető azt mondta, hogy ő talán így oldaná meg. Persze a kibicnek semmi sem drága. Mindenesetre ennek a tv-nek nagyon pocsék a képe, minden rózsaszín, bármit is állítok. A jobb felső sarokban pedig szépen, erősen beégve (nem ghosting) egy LG logó, nyilván LG demó ment rajta végig.
Aha, igy már világos. Vissza fogják venni, szerintem nem is kérdéses az alapján, amit irtál.
Plazma
Szvsz, nem kell nagyon idegeskedni, legyen irásba adva, hogy nem kell, és vissza kell hogy vegyék. Még az is lehet, hogy tévedés volt.
Mellesleg nagyon korrekt volt az a vezető, aki hajlandó volna egy jobbra SAMSUNG-ra cserélni a tv-det.
Félreérthető voltam. Nem az a vezető mondta a cserét, ahol vettem a tv-t, hanem felhívtam egy másik CORA-t is, és az ottani vezető azt mondta, hogy ő talán így oldaná meg. Persze a kibicnek semmi sem drága. Mindenesetre ennek a tv-nek nagyon pocsék a képe, minden rózsaszín, bármit is állítok. A jobb felső sarokban pedig szépen, erősen beégve (nem ghosting) egy LG logó, nyilván LG demó ment rajta végig.
Plazma
Meghozták a CORA-ból az "új" tv-t. Samsung PS50C91. A szállítók lerakták, megnéztük nem sérült-e, majd elhúztak, feltűnően gyorsan. Pár perc alatt észrevettem, hogy poros, karcos, összetaperolt. A szervizmenüben látszik, hogy 2833 órát ment (kb 120 nap nonstop). Azonnal telefonáltam a CORA-ba, és azt mondják, nem tudják mi legyen, csak holnap lesz osztályvezető. Kicsit durrant az agyam, közöltem velük, hogy a tv nem kell, cseréljék ki. Viszont nincs több ebből a típusból, kifutó modell. Lehet, hogy rendelni sem tudnak. Ráadásul, amikor vettem, már nem volt kint a polcon a bemutatódarb, ezért közöltem velük, hogy remélem, hogy nekem nem a használtat tették félre? Azt mondták nem (már pár nappal előtte lefoglaltam és félrerakattam egyet). Többször is mondtam, hogy azt véletlenül se hozzák ki, mert az nem kell. Ennek ellenére volt pofájuk visszacsomagolni, bontatlan távval, leírással. Holnap megyek vissza a boltba, ha nem kapok írásban ígéretet a cserére, akkor azt hiszem sok helyre kell írogatnom. A vásárlók könyvével kezdem, és a fogyasztóvédőkkel folytatom, hol érdemes még? érdekes módon, egy másik CORA-t felhívtam, ott azt mondta az osztályvezető, ő kicserélné az egyel nagyobb típusra a PS50Q-ra, hogykárpótoljanak a bosszúságért. Mondjuk a páromnak, aki miatt vettük a tv-t, teljesen elment az egésztől a kedve, pedig nagyon várta, azt mondta rá sem bír nézni. A másik: olyan pocsék képe van, mint egy agyonhasznált matt crt-nek. A színek fakók, fénytelenek, pedig 100-on van a kontraszt és 55-ön a fényerő. Teljesen pirosas, rózsaszínes a kép, lehet, hogy a sok üzemóra megtette a hatását, főleg, hogy 100-as kontraszton ment ennyit. Érdekes?Bocs, hogy minden fórumba beírom, de talán tud valaki normális megoldást, mi ilyenkor a teendő.
Plazma
Meghozták a CORA-ból az "új" tv-t. Samsung PS50C91. A szállítók lerakták, megnéztük nem sérült-e, majd elhúztak, feltűnően gyorsan. Pár perc alatt észrevettem, hogy poros, karcos, összetaperolt. A szervizmenüben látszik, hogy 2833 órát ment (kb 120 nap nonstop). Azonnal telefonáltam a CORA-ba, és azt mondják, nem tudják mi legyen, csak holnap lesz osztályvezető. Kicsit durrant az agyam, közöltem velük, hogy a tv nem kell, cseréljék ki. Viszont nincs több ebből a típusból, kifutó modell. Lehet, hogy rendelni sem tudnak. Ráadásul, amikor vettem, már nem volt kint a polcon a bemutatódarb, ezért közöltem velük, hogy remélem, hogy nekem nem a használtat tették félre? Azt mondták nem (már pár nappal előtte lefoglaltam és félrerakattam egyet). Többször is mondtam, hogy azt véletlenül se hozzák ki, mert az nem kell. Ennek ellenére volt pofájuk visszacsomagolni, bontatlan távval, leírással. Holnap megyek vissza a boltba, ha nem kapok írásban ígéretet a cserére, akkor azt hiszem sok helyre kell írogatnom. A vásárlók könyvével kezdem, és a fogyasztóvédőkkel folytatom, hol érdemes még? érdekes módon, egy másik CORA-t felhívtam, ott azt mondta az osztályvezető, ő kicserélné az egyel nagyobb típusra a PS50Q-ra, hogykárpótoljanak a bosszúságért. Mondjuk a páromnak, aki miatt vettük a tv-t, teljesen elment az egésztől a kedve, pedig nagyon várta, azt mondta rá sem bír nézni. A másik: olyan pocsék képe van, mint egy agyonhasznált matt crt-nek. A színek fakók, fénytelenek, pedig 100-on van a kontraszt és 55-ön a fényerő. Teljesen pirosas, rózsaszínes a kép, lehet, hogy a sok üzemóra megtette a hatását, főleg, hogy 100-as kontraszton ment ennyit. Érdekes?
Bocs, hogy minden fórumba beírom, de talán tud valaki normális megoldást, mi ilyenkor a teendő.
- oriza triznyák
- V.I.P.

Plazma
PS-50A556S2FPS-50A557S3F
Az 556-os miért kerül többe?
Kérdezd meg a tulajt.
Plazma
PS-50A556S2FPS-50A557S3F
Kérdezd meg a tulajt.
Plazma
Remélem hamarosan kiszállítják a Samu 50C91 tv-t. Azt is remélem, hogy nem a bemutatódarabot akarják elhozni a Corából, mert tegnap már az is hiányzott a polcról, mindet elvitték. Samunál a szervizmenübe hogyan lépek be?
Kikapcsolt állapotban: Info-Menü-Mute-Power? Ott látom hogy mennyit ment a készülék? Az új tv-knek van valamennyi üzemórájuk, vagy nullát kell mutatniuk? (gyári teszt, stb)
Ja, és a lényeg: az eltelt időt nem lehet nullázni?
Plazma
PS-50A556S2F
PS-50A557S3F
Műszaki cucc:
TV: Samsung LE-40A656A1F, Samsung 50P96FD FullHD. Felvevő:3db Panasonic DMR-EH65EP, Kamera:Sony HDR-SR1E, Házimozi: Samsung HT-TXQ120R Konzol: PlayStation 3(blu-ray player)
- oriza triznyák
- V.I.P.

Plazma
gyáááááááPioneer PDP-LX5080D 1.199.900 Ft tényleg ennyire jó?
a pio cuccai kegyetlen jók, de 6-800k-ért megkapod a versenytársak hasonló tv-it, szóval elgondolkodtató, hogy 2x annyit megéri-e kiadni rá
Plazma
Sziasztok!
Egyik ismerősöm szeretne plazma full hd tv-t venni.
A panasonic py/pz sorozatot nézte ki,abból is a 46colosat.
A pz csak a DVB tunerrel tud többet a py-tól?
Valakinek vannak tapasztalatai erről a tipusról?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv!
Plazma
Szeva! En is 456-ot akartam venni mert egyik cimbim hozott volna olcson egy 50"-est.Itt sokan irtak hogy az uj samuk rosszabbak lettek mint a regi q szeriasok.Hat megneztem oket mukodes kozben és tv adason tényleg eleg gaz volt a kep.a taviranyito is nagyon gagyi lett.demo anyaggal hajtva meg nem sok kulonbseget lattam a pv 70 meg a 456 kozott ezert vettem meg a pv 70-est.arban meg igy is jobb volt.az mar mas kerdes hogy utana az se maradt meg mert zugott és igy kotottem ki a pv 80as mellett.Azt tudom tanacsolni hogy nezd meg te is oket tobb helyen is mert nem mindenhol egyforma minosegu jellel hajtjak, oket aztan donts.Amugy nem rossz tv,de mikor megláttam az iranyitot...
Plazma
gyááááááá
Pioneer PDP-LX5080D 1.199.900 Ft tényleg ennyire jó?
Műszaki cucc:
Plazma
Sziasztok. Sehol nem találtam tesztet az Samsung PS42A456-ról. Semmilyen emberi nyelven (magyar, angol, német). Valaki esetleg valahol tud ilyenről? Úgy általában mik a tapasztalatok (otthoni körülmények között)? Aki tud valamit, mondja el! Köszönöm.
Plazma
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata Panasonic 42PY80-al vagy 42PY85-el?
Van valami lényegi különbség köztük?
Csak a dizájn, és a csatlakozók helyezkedése.
Csak mellékesen megjegyzem, hogy szerintem a 80-as sokkal szebb
Plazma
Sziasztok!
Csak a dizájn, és a csatlakozók helyezkedése.
- mokusmokus
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Plazma
Sziasztok!
Plazma
ma elmegyek újra megsasolom mindkettőt élőbenlassan dönteni kell, nyakunkon az EB
Akkor sztem menj az Extrem Digitalba Samsung PS50q92 269.900FT
ez a tv karácsonykor a 400at nyaldosta alulról....
Ez most 290k, ha nem tévedek.
Plazma
ma elmegyek újra megsasolom mindkettőt élőbenlassan dönteni kell, nyakunkon az EB
Akkor sztem menj az Extrem Digitalba Samsung PS50q92 269.900FT
ez a tv karácsonykor a 400at nyaldosta alulról....