Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Plazma
Plazma
Amit én láttam rá árat, az majdnem annyi mint a 42-es, vagyis 240 ezer körül...
Plazma
Üdv!
A Pana TH-37PV8-as modelljének magyar árait lehet már tudni? A 42PV80-at láttam már itt-ott, de a kicsit nem.
Azért érdekes, mert most a 37PV7-est mindenhol akciózzák ezerrel, és ezeknek a mostani akciós ára nagyjából a felső határa a pénzügyi keretnek. Viszont az nem lenne katasztrófa, ha kellene még 2-3 hónapot várni a vásárlással.
Várható-e, hogy a 37PV8-as három hónapon belül hozzáférhető lesz a 170 ezres ár környékén, vagy nem érdemes erre spekulálni, és érdemes megvenni most a kifutó, akciós modellt?
Előre is köszönöm a választ!
Plazma
Sziasztok tud valaki valamit,a samsung új plazmáiról, az alábbi két model, és különbségeik érdekelnének:
Samsung PS-50A557S3F
Samsung PS-50A556
Csak ennyit
Amúgy a samu honlapját ideje lenne frissíteni
Műszaki cucc:
TV: Samsung LE-40A656A1F, Samsung 50P96FD FullHD. Felvevő:3db Panasonic DMR-EH65EP, Kamera:Sony HDR-SR1E, Házimozi: Samsung HT-TXQ120R Konzol: PlayStation 3(blu-ray player)
- oriza triznyák
- V.I.P.
- Értékelés: 10
Plazma
Sziasztok tud valaki valamit,a samsung új plazmáiról
nem
tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY
Plazma
Sziasztok tud valaki valamit,
a samsung új plazmáiról, az alábbi két model, és különbségeik érdekelnének:
Samsung PS-50A557S3F
Samsung PS-50A556
Plazma
Szia siva!
Esetleg ebben az árban mégegy nem lenne?? Nagyon tudnám értékelni itt győrben fogod vásárolni??
A py mindenhol drágább mint a pz, legnagyobb idegességemre
Előre is köszi a választ!
Hali!
Én is az általatok említett két modell között vaciláltam egészen addig,amíg be nem mentem tegnap a XXXX-i Media Markt-ba.Most kell megkapaszkodni!
PIONEER PDP-4280XA 550.000 ft helyett 380.000 ft!A készülék csupán 3 hete volt náluk,minden tartozéka bontatlan,hivatalos,magyar 3 év BaSys garanciával.
Az első héten 550-ért árulták,majd rá egy hétre már csak 500 pénzért.Tegnap pedig a 400-as árcédula ficegett rajta,amire nekem további 20 ezer kedvezményt adtak!Azért jó tud lenni az osztályvezetői ismerettség.
Ekkor döntöttem úgy,hogy váltok a PRÉMIUM kategória felé.Sokan nézegették már ezért az árért.Úgy hogy rögtön le is csaptam rá.
Cseppet sem érdekelt,hogy ezért a pénzért már kapok egy FULL HD-s Pana TV-t.A Prémium kategória az otthoni tesztelések alatt maximálisan be is igazlódott.Igaz,hogy "csak" egy Samu Q92-höz tudtam hasonlítani,ami ugyebár egy nagyon jó tulajdonságokkal bíró tv.Ennek ellenére a két kategóriát nagyon nem szabad összehasonlítani.
Gyakorlatilag minden tekintetben köröket ver arra a Samu Q92 tv-re,ami kb a Pana PV/Y 70-es szintjét képviseli.Hiába,az extra minőségnek extra ára van.A fo* analóg adást,és a DVD-t olyan szinten javítja fel,hogy az már csodába illő.
A HD forrású anyagokra meg már szavakat sem lehet találni.
Végre sikerül megtapasztalnom,mit is tesz egy Prémium kategóriás 24p-s TV a HD anyagokkal.Pedig azt mondják csodák nincsenek.
Akkor itt a cáfolat!
Nem hittem volna,hogy mostanában megengedhetek magamnak egy Pioneer Plasmát.De ennek az akciónak egyszerűen nem tudtam ellenállni.
Bocsi,ha hosszúra sikeredett!
Ezt a pana-s árat nem tudom elhinni! A cucc ára ui. 1798 EUR Európában, tehát kb. 70 eFt-tal drágább, mint amiért vetted a MM-ban. Itt valami sántit!
Plazma
szevasztok!tud valaki valami konkrét dolgot az új samsung tv-kel kapcsolatban?Pontos megjelenés, pontos tipus számok??
A megjelenés májustól várható folyamatosan. (PS42A450-456-550 stb.)
Plazma
szevasztok!tud valaki valami konkrét dolgot az új samsung tv-kel kapcsolatban?Pontos megjelenés, pontos tipus számok??
Plazma
Az 1080p-t Hd ready tv-nél nem kell sajnálni, mivel már a felbontása miatt úgyis skáláznia kell. Tehát a 720, vagy 1080 sort alapból át kell alakítania 768 sorrá.
Hát pontosan emiatt nem értettem minek ez az 1080p-s feldolgozó processzor vagy micsoda egy 1366x768 felbontású Plazma vagy LCD-nél.
De akkor ezek szerint, amiben nincs ez a marketing csoda, arra nem is küldhetek 1080p-s jelet, mert nem is tudja skálázni.
Köszönöm a választ.
Projector: LG AN110B-JD; Erősítő: Onkyo 575-X ; Dvd Lejátszó: ; Pioneer DV-575A ; Dvd felvevő: LG DR7622W ; Hangalak Elsők: Mission m73 (bi-wiring); Center: Mission m3c2i ;Hátsók: Mission m5ds ;Mélynyomó: Tannoy MXSUB-10 ; Kábelek: Hama Gold HDMI-DVI 2m for PC; Hama YUV-YUV 10m for DVD; Monitor Patmos Y Sub Kábel 12m; Monitor Optical 1,5m
- pille
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 9
Plazma
Megnéztem a projektorodat. Ez a készülék NTSC, PAL, SECAM, NTSC 4.43, PAL-M, PAL-N, HDTV (720p, 1080i, 576i, 576p) jeleket tud fogadni. (Talán . Az egyik oldalon ezt írták róla.)
Ez sem tudná az 1080p-s jelet megjeleníteni, de a lejátszót átállítod pl. 720p-re és akkor már működni fog a dolog.
- pille
- Kezdő Fórumlakó
Plazma
Ez azt jelentené, hogy egy HD-Ready Tv-nek Blue Ray-el összekötve nem lesz képe. 720p-t upscalezni tud , de 1080p-t nem tud downscalezni?
Hm?
Nem!
Az előző kérdésed az 1080p jelre vonatkozott.
Vannak olyan tv-k, amelyek nem tudják fogadni az 1080p jelet. Ezek ilyenkor képet sem jelenítenek meg. Vannak olyanok, amelyek tudják fogadni és ezek természetesen meg is jelenítik a képet.
Az előzőkhöz tartozik pl. az én tv-m is.
Ez utóbbi kérdésed már a BD lejátszókról szól! Ezeken a lejátszókon állítani lehet a kimeneti jelet 720p, 1080i, és 1080p között. Olyat kell beállítani, amit megjelenít a Tv. Az 1080p-t Hd ready tv-nél nem kell sajnálni, mivel már a felbontása miatt úgyis skáláznia kell. Tehát a 720, vagy 1080 sort alapból át kell alakítania 768 sorrá.
Plazma
Nem ezen van a hangsúly, hanem azon, hogy ha egyszer hazavitted, nem kell többé a sokkal drágábbal összehasonlítanod.
[...]
A mai magyar valóság pedig általában az, hogy a döglődő helyére kerül az új technika, nem a csúcs CRT kiváltására.
Egyetértek az első felével
A második pedig arra vonatkozik, hogy én egyszerűen még nem találtam olyat, amire cserélném a mostanit. Mert hiába a pixelek száma, ha egyszer a kép összességében nem jobb...
Az a kissebbik gond, hogy nem jobb. De meg szarabb is
Erősítők: Dussun DS-99 + (Isotek Elite), Cambridge Audio Azur 540R V2 Front: Dali Ikon 6 Center: Dali Ikon Vokal 2 Surround: Dali Ikon 2 Sub: ML Dynamo Forrás: Debian -> Slimdevices SqueezeBox, Slimdevices Transporter Hangfalkábel: Xindak FS-2 IC: Xindak FA-1 TV: Pioneer PDP-507XD
- hypno skate
- Újonc fórumos
- Értékelés: 0
Plazma
Önmagához, vagy az otthon található esetleg már éppen döglődő hagyományos 51-63 cm-es cucchoz képest viszont bármelyik mai cucc igen nagyon jól teljesít.
Egy döglődőhöz képest nem nehéz.
Egy csúcs CRT-hez képest (főleg TV adásnál) meg még mindig nagyon elvéreznek...
Nem ezen van a hangsúly, hanem azon, hogy ha egyszer hazavitted, nem kell többé a sokkal drágábbal összehasonlítanod.
A mai magyar valóság pedig általában az, hogy a döglődő helyére kerül az új technika, nem a csúcs CRT kiváltására.
Persze nyilván vannak páran, akiknek csakis a legújabb, legdrágább, legjobb felel meg. Az ő pénzük, költsék.
Plazma
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem.
Az alábbi marketing szöveg mit is jelent pontosan egy 1366x768-as plazmán?
"1080p digitális feldolgozó mikrochip-készlet"
A többi HD ready TV-n HDMI-n nem tudja FOGADNI az 1080p-s jelet vagy mi?
A válaszokat előre is köszönöm.
Igen.
Ez azt jelentené, hogy egy HD-Ready Tv-nek Blue Ray-el összekötve nem lesz képe.
720p-t upscalezni tud , de 1080p-t nem tud downscalezni?
Hm?
Projector: LG AN110B-JD; Erősítő: Onkyo 575-X ; Dvd Lejátszó: ; Pioneer DV-575A ; Dvd felvevő: LG DR7622W ; Hangalak Elsők: Mission m73 (bi-wiring); Center: Mission m3c2i ;Hátsók: Mission m5ds ;Mélynyomó: Tannoy MXSUB-10 ; Kábelek: Hama Gold HDMI-DVI 2m for PC; Hama YUV-YUV 10m for DVD; Monitor Patmos Y Sub Kábel 12m; Monitor Optical 1,5m
Plazma
Tegnap a szfvári MM-ban volt alkalmam egymás mellett látni a Pio 4280XA és a Pana 42PV80 készülékeket.
Szomorúan kellett konstatálnom, hogy a Pio tényleg fényévekkel jobb, mint az általam kiszemelt Pana. Csak hát az árak...!
Szóval ha megengedhetném magamnak, valószínűleg a Piot venném, de akkor sem hagyna nyugodni az a hatalmas árkülönbség. Igazság szerint egy sz@ros tévéért szerintem még 200 ezer is sok pénz, de ez csak elvek kérdése. Persze remélhetőleg hamarosan meg fogom venni a Panát, kiköhögöm rá valahogy a 275 ezer körüli árat, de szomorú, hogy ennyi pénzért sem lehet normális minőségben tévét nézni.
Sehol nem kap igazán hangsúlyt, illetve nagyon kevesen gondolják végig, hogy attól a pillanattól kezdve, hogy megvetted a tévédet és hazavitted, már soha többé nem fog számítani, hogy a "fényévekkel jobb" de méginkább "fényévekkel drágább" készülékhez képest milyen a képe, mert soha többé nem fogod őket egymás mellett látni.
Önmagához, vagy az otthon található esetleg már éppen döglődő hagyományos 51-63 cm-es cucchoz képest viszont bármelyik mai cucc igen nagyon jól teljesít. Már pusztán a kép mérete is lenyűgöző.
Magyarán a 275K-s tévéden normális minőségben fogsz tudni tévézni.
(Mint ahogyan egyébként a ma már 190K-ért megkapható 42PV7-esen is normális minőségben tudnál. A 85K különbözetből pedig egy tisztességes biciklire is futná.)
Ezzel maximalisan NEM ertek egyet. En pl. nagyon sokaig azert nem vettem uj TV-t, mert a szines-szagos LCD/plazma tv-k gyalazatos minosegben jelenitettek meg az analog tv adast. Sot nagyon sok meg most is szarul jeleniti meg. Sokkal szarabbul, mint egy CRT. Hiaba nagy a kep, ha nezhetetlen rajta az adas.
Erősítők: Dussun DS-99 + (Isotek Elite), Cambridge Audio Azur 540R V2 Front: Dali Ikon 6 Center: Dali Ikon Vokal 2 Surround: Dali Ikon 2 Sub: ML Dynamo Forrás: Debian -> Slimdevices SqueezeBox, Slimdevices Transporter Hangfalkábel: Xindak FS-2 IC: Xindak FA-1 TV: Pioneer PDP-507XD
- hypno skate
- Újonc fórumos
- Értékelés: 0
Plazma
Tegnap a szfvári MM-ban volt alkalmam egymás mellett látni a Pio 4280XA és a Pana 42PV80 készülékeket.
Szomorúan kellett konstatálnom, hogy a Pio tényleg fényévekkel jobb, mint az általam kiszemelt Pana. Csak hát az árak...!
Szóval ha megengedhetném magamnak, valószínűleg a Piot venném, de akkor sem hagyna nyugodni az a hatalmas árkülönbség. Igazság szerint egy sz@ros tévéért szerintem még 200 ezer is sok pénz, de ez csak elvek kérdése. Persze remélhetőleg hamarosan meg fogom venni a Panát, kiköhögöm rá valahogy a 275 ezer körüli árat, de szomorú, hogy ennyi pénzért sem lehet normális minőségben tévét nézni.
Sehol nem kap igazán hangsúlyt, illetve nagyon kevesen gondolják végig, hogy attól a pillanattól kezdve, hogy megvetted a tévédet és hazavitted, már soha többé nem fog számítani, hogy a "fényévekkel jobb" de méginkább "fényévekkel drágább" készülékhez képest milyen a képe, mert soha többé nem fogod őket egymás mellett látni.
Önmagához, vagy az otthon található esetleg már éppen döglődő hagyományos 51-63 cm-es cucchoz képest viszont bármelyik mai cucc igen nagyon jól teljesít. Már pusztán a kép mérete is lenyűgöző.
Magyarán a 275K-s tévéden normális minőségben fogsz tudni tévézni.
(Mint ahogyan egyébként a ma már 190K-ért megkapható 42PV7-esen is normális minőségben tudnál. A 85K különbözetből pedig egy tisztességes biciklire is futná.)
- oriza triznyák
- V.I.P.
Plazma
G9-es Pio
van a Pioneer-nek magyar oldala? én még nem találtam
tudomásom szerint nincsen, basys forgalmazza, náluk szokott info lenni
Plazma
G9-es Pio
van a Pioneer-nek magyar oldala? én még nem találtam
Műszaki cucc:
TV: Samsung LE-40A656A1F, Samsung 50P96FD FullHD. Felvevő:3db Panasonic DMR-EH65EP, Kamera:Sony HDR-SR1E, Házimozi: Samsung HT-TXQ120R Konzol: PlayStation 3(blu-ray player)
Plazma
Amig az ember nem lat egy igazan "calibrated" Pioneer plasmat, addig minden mas jo. En is igy voltam, dehat beleestem a Kuro csapdaba! Ahogy meglattam a TV-t egybol tudtam hogy semmi mas nem kell. Hasonlitottam a Samsung es Panasonic modellel de megis csak a Pioneer tetszett a feketesege miatt.
Arban igaz nagy a kulonbseg, de megeri ha a minosegre megy valaki. Tudom hogy ha massal mentem volna, akkor most zavarna, mert tudom hogy ott van a Pioneer ami eszmeletlenul jo minoseg.
En a 1080p model mellett valasztottam a Blu-Ray miatt es ugye keves PS3&XBOX360 jatek van "native 1080p) dehat ami kesik az nem mulik.
Digitalis csatornak nagy resze 1080i es valoszinuleg nem is fog valtozni.
Kulonbseget 720p es 1080p kozott csak kozelrol lehet eszrevenni, dehat ha mar ennyi penzt koltok akkor legyen valami amit nem akarok lecserelni egy ev mulva.
Plazma
Tegnap a szfvári MM-ban volt alkalmam egymás mellett látni a Pio 4280XA és a Pana 42PV80 készülékeket.Szomorúan kellett konstatálnom, hogy a Pio tényleg fényévekkel jobb, mint az általam kiszemelt Pana. Csak hát az árak...!
Én is eredetileg egy "középkategóriás" TV-re /Samu 450-es sorozat/ gyűjtöttem lelkesen.Aztán bementem a Media-ba,ahol életem első Pioneer tv-jét figyelhettem meg analóg adással tolva.Vagy 20 féle tv volt egymás mellé rakva két sorban.Alul plazma,felül lcd tv-k voltak.Természetesen az idei "csodák"/PV80,PG6000/is helyet kaptak a kínálatban.A pozitív értelemben vett kakukktojás erősen figyelt köztük a Pioneer személyében.Szélesvásznú képen volt igazán látható,hogy a PV80,PG6000-nek szó szerint szűrkés volt a háttere a Pio-hoz képest.Az LCD-ktől meg sírni lehetett volna,főleg ha oldalról nézi az ember.Ráadásul,mint utólag kiderült,a Pio be sem volt rendesen kalibrálva!Bár valszeg a többi TV is hasonló cipőben járhatott.Egy szó mint száz,a Pio valóban sokkal drágább a "konkurenseinél",de mondhatni egy harmadik dimenziót nyit meg a felhasználó részére.Én is csak azért vettem meg,mert 150 ronggyal olcsóbban kaptam,és így már bőven a legjobb ár-érték arányú készülék volt.Még akkor is,ha 100 ropival hosszabb a PV80-nnál.
Valóban nagyon sokan vannak,akik sokkallnak 200e forintot egy sz@ros tv-ért!Én pl. sose sajnáltam egy jó kis tv-ért sok százezret kiadni,mivel ez a hobbim.Persze nem vagyunk egyformák.Én meg azt nem értem,hogy lehet kiadni 10 millánál többet egy sz@ros kocsiért,ami már másnap 10%-kkal kevesebbet ér.
Azért a 275 ezres sávban már lehet nagyon is normális minőségben TV-t nézni a saját kategóriájában!A Pioneer pedig az árához méltó kép-és hangminőséget ad,ami utcahosszal a kistestvérek előtt áll,még akkor is ha sokkal drágább.
PLAZMA :Pioneer 5080XA * Panasonic TX-P42G20 * CRT :Grundig Elegance TV-DVD Combo
ERŐSTŐ :Denon 1306 * BLU-RAY :LG BD350V * DVD :Panasonic S52
HANGFALAK :Wharfedale Valdus 2db 400-as,2 db 200-as * Jamo Center * Jamo Subwoofer
MEDIA :ASUS O!PLAY HDP-R1 * WD GreenPower 1TB * WDTV HD Media Player
Samsung Story Station 2x1,5TB+1TB * WD MY PASSPORT 500GB White+320GB Black
Plazma
Szia siva!
Esetleg ebben az árban mégegy nem lenne?? Nagyon tudnám értékelni itt győrben fogod vásárolni??
A py mindenhol drágább mint a pz, legnagyobb idegességemre
Előre is köszi a választ!
Hali!
Én is az általatok említett két modell között vaciláltam egészen addig,amíg be nem mentem tegnap a XXXX-i Media Markt-ba.Most kell megkapaszkodni!
PIONEER PDP-4280XA 550.000 ft helyett 380.000 ft!A készülék csupán 3 hete volt náluk,minden tartozéka bontatlan,hivatalos,magyar 3 év BaSys garanciával.
Az első héten 550-ért árulták,majd rá egy hétre már csak 500 pénzért.Tegnap pedig a 400-as árcédula ficegett rajta,amire nekem további 20 ezer kedvezményt adtak!Azért jó tud lenni az osztályvezetői ismerettség.
Ekkor döntöttem úgy,hogy váltok a PRÉMIUM kategória felé.Sokan nézegették már ezért az árért.Úgy hogy rögtön le is csaptam rá.
Cseppet sem érdekelt,hogy ezért a pénzért már kapok egy FULL HD-s Pana TV-t.A Prémium kategória az otthoni tesztelések alatt maximálisan be is igazlódott.Igaz,hogy "csak" egy Samu Q92-höz tudtam hasonlítani,ami ugyebár egy nagyon jó tulajdonságokkal bíró tv.Ennek ellenére a két kategóriát nagyon nem szabad összehasonlítani.
Gyakorlatilag minden tekintetben köröket ver arra a Samu Q92 tv-re,ami kb a Pana PV/Y 70-es szintjét képviseli.Hiába,az extra minőségnek extra ára van.A fo* analóg adást,és a DVD-t olyan szinten javítja fel,hogy az már csodába illő.
A HD forrású anyagokra meg már szavakat sem lehet találni.
Végre sikerül megtapasztalnom,mit is tesz egy Prémium kategóriás 24p-s TV a HD anyagokkal.Pedig azt mondják csodák nincsenek.
Akkor itt a cáfolat!
Nem hittem volna,hogy mostanában megengedhetek magamnak egy Pioneer Plasmát.De ennek az akciónak egyszerűen nem tudtam ellenállni.
Bocsi,ha hosszúra sikeredett!
Szerintem jól döntöttél. Én tavaly nyáron vettem egy 507Ax-et, azóta újból lehet TV adást nézni.
TV: Panasonic TH-42PV80P, DVD: Pioneer DV600-AV-s, VHS: Panasonic NV-HD680,
Erősítő: Technics SA-EH750, Hangprocesszor: Technics SH-EH750, CD: Technics SL-EH750, Deck: Technics RS-EH750,
Front: Technics SB-EH750, Center: Technics SB-PC75, Surround: Technics SB-PS75
- pille
- Kezdő Fórumlakó
Plazma
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem.
Az alábbi marketing szöveg mit is jelent pontosan egy 1366x768-as plazmán?
"1080p digitális feldolgozó mikrochip-készlet"
A többi HD ready TV-n HDMI-n nem tudja FOGADNI az 1080p-s jelet vagy mi?
A válaszokat előre is köszönöm.
Igen.
Plazma
Pio G9
- oriza triznyák
- V.I.P.
Plazma
Most meg olvasom, hogy a Mitsubishi bejelentette, hogy már idén elkezdi forgalmazni a LaserValue TV-it. Ilyen bemutató mellet, komolyan modndom, hogy még az ember életkedve is elmegy, nemhogy a vásárlásé. Pedig nyilván megfizetlen lesz kezdetben, de akkor is. Tényleg lehet 3 év múlva TV-t cserélni?!
ha tönkremegy, akkor igen
Plazma
Most meg olvasom, hogy a Mitsubishi bejelentette, hogy már idén elkezdi forgalmazni a LaserValue TV-it. Ilyen bemutató mellet, komolyan modndom, hogy még az ember életkedve is elmegy, nemhogy a vásárlásé. Pedig nyilván megfizetlen lesz kezdetben, de akkor is. Tényleg lehet 3 év múlva TV-t cserélni?!