Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Plazma

balazs6k
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Plazma

Hozzászólás Szerző: balazs6k »

Ezek szerint senkinek sincs.. Akkor majd én írok.  
Mondjuk már hozzászoktam hogy általában ezen a fórumon 2-3 a hét a reakció egy kérdésre..

Ez elég tapasztalat?
TH-42PX80 teszt
de nehogy aztán azért sírj, mert ez a PX80 tesztje! (ugyanaz, mint a PV80, csak van benne DVB-T tuner)

Egyébként nem hiszem, hogy sok embernek lenne, a Pana Magyarországon most kezdi el forgalmazni.
(kérdés: miért pont egy belga oldalról linkelted be a PV80 paramétereit?)

Igen, ez elég, köszi.

Már miért sírnék?? Tisztában vagyok vele, mi a különbség, de egyikről sem találtam tesztet.

Azt az oldalt meg azért linkeltem, mert akkor épp azt dobta ki a google. Ennyi.

Yellow
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: Yellow »

Mondjuk már hozzászoktam hogy általában ezen a fórumon 2-3 a hét a reakció egy kérdésre..

Ez elég tapasztalat?
TH-42PX80 teszt
de nehogy aztán azért sírj, mert ez a PX80 tesztje! (ugyanaz, mint a PV80, csak van benne DVB-T tuner)

Egyébként nem hiszem, hogy sok embernek lenne, a Pana Magyarországon most kezdi el forgalmazni.
(kérdés: miért pont egy belga oldalról linkelted be a PV80 paramétereit?)

TV: Panasonic TH-42PV80P, DVD: Pioneer DV600-AV-s, VHS: Panasonic NV-HD680,
Erősítő: Technics SA-EH750, Hangprocesszor: Technics SH-EH750, CD: Technics SL-EH750, Deck: Technics RS-EH750,
Front: Technics SB-EH750, Center: Technics SB-PC75, Surround: Technics SB-PS75

Kacsento
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 15

Plazma

Hozzászólás Szerző: Kacsento »

Nem értem miért akarsz tapasztalatot olvasni,amikor jövő héten jön meg,és kitapasztalhatod.Inkább neked kéne írni majd róla,nem?
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "

balazs6k
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

vargatom
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: vargatom »

a Blu-ray player-ek nem képesek az 1080/24p anyagokat 1080/50i(25p)-re konvertálni a hagyományos PAL módszerrel, vagyis gyorsítással?

Erről a tapasztaltabb tagokat kéne kérdezni, de én úgy tudom hogy a fel nem készített tévék 60Hz-n jelenítik meg valamelyik pulldown módszerrel... Különben senki nem panaszkodna a röcögésre.

bgszoli
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Hozzászólás Szerző: bgszoli »

Biztos, hogy érdekel a régi?Az üzletek általában, már március-áprilisban kiszórják a régi típusokat.
Például mi az EW-ben, már megkaptuk az ukázt a régi típusok kiszórására.
Az új típusok mindig olcsóbbak, vagy ugyanazért a pénzért jobb tv-t tudsz venni.

Szerinted mi éri meg jobban?
TH42PV70 -250e-ért, vagy
TH42PX80 -290-e magyar forintért.

Engem a jelenlegi felhozatalból a Samsung PS42Q92H érdekelne. Ahogy a neten néztem jelenleg 255e körül mozog az ára. Az Electro World honlapon most nem láttam ezt a típust, így árat sem. Tudom azt is, hogy az újabb mindig jobb (bár nem feltétlenül), viszont ez az az ár, amit én egy TV-ért maximum kiadnék. Talán ezért nem érdekel az újabb típus, mert amennyivel az újabb többe kerül, azon inkább veszek egy új monitort a PC-hez. Szóval akcióról azért érdeklődtem, mert nem tudom, hogy ez az árat még lejjebb nyomják-e esetleg, vagy inkább jobb most megvenni. Ha ezügyben van infótok, szóljatok! Köszi.

Az EW-ben a PS42Q96-ot tartjuk, amíg meg nem jön az új.
Az árát nézd meg a honlapon.

balazs6k
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Sziasztok. Jövő héten jön meg az új TV-m, Pana TH42PV80.

Támogatja a 24p -t is.

Esetleg van valakinek valamilyen tapasztalata vele?

Panasonic TH42PV80

Gyulus
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hozzászólás Szerző: Gyulus »

Ha már 42-es plazma, akkor az új Panasonic TH-42PX80 mindenképpen jobb ötlet, ugyanis rendesen kezeli a bluray filmeket 24fps lejátszási sebességgel. Én ma már nem vennék tévét enélkül... és ha keresgélsz, hamar megtalálhatod 270 ezerért, vagy vársz pár hónapot és azalatt biztos kicsit lejjebb megy az ára ennek is (igaz, a réginek is).
Blu-ray tapasztalatom nulla. Teljesen laikusként kérdezem hát: a Blu-ray player-ek nem képesek az 1080/24p anyagokat 1080/50i(25p)-re konvertálni a hagyományos PAL módszerrel, vagyis gyorsítással?

Mert ez esetben a jelenet nem döcögne a 24p-t nem támogató TV-ken sem, a kép tartalmilag ugyanúgy progresszív, a gyorsítás meg most sem zavar.
TV: Panasonic TX-P50GT60E

Gyulus
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hozzászólás Szerző: Gyulus »

Engem a jelenlegi felhozatalból a Samsung PS42Q92H érdekelne. Ahogy a neten néztem jelenleg 255e körül mozog az ára. Az Electro World honlapon most nem láttam ezt a típust, így árat sem. Tudom azt is, hogy az újabb mindig jobb (bár nem feltétlenül), viszont ez az az ár, amit én egy TV-ért maximum kiadnék. Talán ezért nem érdekel az újabb típus, mert amennyivel az újabb többe kerül, azon inkább veszek egy új monitort a PC-hez. Szóval akcióról azért érdeklődtem, mert nem tudom, hogy ez az árat még lejjebb nyomják-e esetleg, vagy inkább jobb most megvenni. Ha ezügyben van infótok, szóljatok! Köszi.
Résen kell lenni.

Én például piszok szerencsés voltam, mert szeptember elején sikerült megvennem a PV70-est 234eFt-ért. Ha visszakeresel, leírtam a részleteket is.

Mindenesetre úgy látom, a vételárat néhány hónapig még mindig korrektnek tekinthetem.
TV: Panasonic TX-P50GT60E

vargatom
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: vargatom »

Engem a jelenlegi felhozatalból a Samsung PS42Q92H érdekelne. Ahogy a neten néztem jelenleg 255e körül mozog az ára. Az Electro World honlapon most nem láttam ezt a típust, így árat sem. Tudom azt is, hogy az újabb mindig jobb (bár nem feltétlenül), viszont ez az az ár, amit én egy TV-ért maximum kiadnék.
Ha már 42-es plazma, akkor az új Panasonic TH-42PX80 mindenképpen jobb ötlet, ugyanis rendesen kezeli a bluray filmeket 24fps lejátszási sebességgel. Én ma már nem vennék tévét enélkül... és ha keresgélsz, hamar megtalálhatod 270 ezerért, vagy vársz pár hónapot és azalatt biztos kicsit lejjebb megy az ára ennek is (igaz, a réginek is).

Fegya
Isten Hozott! :)

Plazma

Hozzászólás Szerző: Fegya »

Biztos, hogy érdekel a régi?Az üzletek általában, már március-áprilisban kiszórják a régi típusokat.
Az új típusok mindig olcsóbbak, vagy ugyanazért a pénzért jobb tv-t tudsz venni.

TH42PV70 -250e-ért, vagy

thom
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Hozzászólás Szerző: thom »

Lehet a fejhallgató is. Nekem a hifi-vel volt ilyen gond. összevissza kapcsolt a hang. szólt-nem. megfújtam a csatlakozót és kész.
Nézd meg hogy nincs e benne vmi szennyeződés!

Műszaki cucc:
TV: Samsung LE-40A656A1F, Samsung 50P96FD FullHD. Felvevő:3db Panasonic DMR-EH65EP, Kamera:Sony HDR-SR1E, Házimozi: Samsung HT-TXQ120R Konzol: PlayStation 3(blu-ray player)

fánk
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: fánk »

"Shepherd [396] Hozzászólás 2008 Mar 5 , 10:42

Sziasztok!
Szerintetek mi lehet a TV-m hibája?..."

Érdemes megnézni, hogy a kimeneteken (fejhallgató, scart) van-e ilyenkor hang. Pl. a fejhallgató csatlakozásánál lévő esetleges kontakthiba is okozhat hasonló gondot.

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 10

Plazma

Hozzászólás Szerző: oriza triznyák »

Nekem PX-60-asom van, az élő tv-adásokkal nagyon meg vagyok elégedve, csak a DVB tunerrel nem tudok mit kezdeni....
majd ha beindul a földi digi szórás...

tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY

pi61
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 32

Plazma

Hozzászólás Szerző: pi61 »

Nekem PX-60-asom van, az élő tv-adásokkal nagyon meg vagyok elégedve, csak a DVB tunerrel nem tudok mit kezdeni....

bgszoli
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

A kereskedőket kérdezem, akik itt vannak a fórumon, hogy az olimpia idején szerintetek várható-e némi akciózás a TV-k terén? Tudom, hogy a gyártók jó része addigra már piacon lesz az új TV-kkel, úgyhogy valószínűleg az akció igazából a kifutó típusokat érintené, de az is érdekes lehet.
Biztos, hogy érdekel a régi?
Az üzletek általában, már március-áprilisban kiszórják a régi típusokat.

TH42PV70 -250e-ért, vagy

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

50-es plazma 250-ért! engem ez a része érdekelne mondatodnak...
szerintem meglépik, már most is 300k környékén mozognak, bruttó beszerára egy-két alap modellnek(samu c62 és lg pc51) pedig már alatta is van, ha jól gondolom, de ezek ált. fűtőtestnek jók, samu főleg, a 480 w-os radiátor
azért ezek naon alap cuccok ám, tehát beszerzésük tényleg csak akkor indokolt, ha nagyon nagy tv-t szeretnél, ennyiért azt mondom, inkább egy jó 42-es tv-t

AteeG
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: AteeG »

50-es plazma 250-ért! engem ez a része érdekelne mondatodnak...

Rap és mozi, az a jó
AteeG-nek az való!

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

ha minden igaz a foci eb alatt (vagy előtt, kezdés jún 9.) lesz a saturnban tv akciózás.
ha minden igaz a foci eb előtt mindenki xarrá fogja akciózni a régi modelleket, hogy mexabaduljon tőlük, mert nyomják a készleteket, tippre, full hd-s lcd tv-k 200k alatt, 100hz-es lcd-k szintén 200k alatt, 50-es plazmák 250k környékén, de nehogy már én adjak ötleteket, aki csak alkalmazott vaok...

bugyis

Plazma

Hozzászólás Szerző: bugyis »

ha minden igaz a foci eb alatt (vagy előtt, kezdés jún 9.) lesz a saturnban tv akciózás.

killbill
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: killbill »

A kereskedőket kérdezem, akik itt vannak a fórumon, hogy az olimpia idején szerintetek várható-e némi akciózás a TV-k terén? Tudom, hogy a gyártók jó része addigra már piacon lesz az új TV-kkel, úgyhogy valószínűleg az akció igazából a kifutó típusokat érintené, de az is érdekes lehet.
Ezeket a kereskedőket hiába kérdezed, fingjuk sincs az ilyen dolgokról.( persze tisztelet a kivételnek, tőlük elnézést is kérek az általánosításért ).
Még az év elején valamikor, talán a CES elött egy-két héttel felhívtam a Ferenc Krt-Üllői sarkon lévő Panaboltot. A PV70 utódjáról érdeklődtem, mire azt állította, hogy ez a készülék 2007 októberi, így kizárt, hogy év vége előtt leváltanák. Az ára pedig marad ezen a szinten (akkor 280 körül volt, ha jól emlékszem).
Hát ennyit róluk.

Fegya

Plazma

Hozzászólás Szerző: Fegya »

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

ha kivárod...(állítólag 1-1.5 hét is lehet, nálunk nkanizsára ennyit ígértek egy phi lcd tv esetén...)

bgszoli
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Sziasztok!A Philips 42PFP5332-ese labdába rúg a Samu Q sorozata mellett? CRT-nél láttam már a PixelPlus technológiájukat, ott biza nagyon meggyőző volt... Van valakinek erről a típusról tapasztalata? Nem mellesleg az ára is elég kedvező (200e)

philips pixel plus királyság, viszont a garanciális dolgaik problémásak(már ha vidéki vagy...), valaki a pana 42pv71-esét árulja az apróban, nézd meg, lehet, hogy jobban jársz vele

Mi a gond a Philips garanciával vidéken?
A szerelőnek házhoz kell mennie!

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

Sziasztok!A Philips 42PFP5332-ese labdába rúg a Samu Q sorozata mellett? CRT-nél láttam már a PixelPlus technológiájukat, ott biza nagyon meggyőző volt... Van valakinek erről a típusról tapasztalata? Nem mellesleg az ára is elég kedvező (200e)

philips pixel plus királyság, viszont a garanciális dolgaik problémásak(már ha vidéki vagy...), valaki a pana 42pv71-esét árulja az apróban, nézd meg, lehet, hogy jobban jársz vele

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”