Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Nekem a Sony LCD-k képe abszolút nem tetszik, sőt csúnya!!!
Akkor te még nem láttál sonyt otthoni körülmények között.
Szerintem ezt így kijelenteni merész dolog.
Ugyan azzal a forrással kellene megnézni.
Szerintem teljesen korrekt képük van, bár nem biztos, hogy a kategóriájukban a legjobbak.
Lcd, Led, Oled TV-k
Szerintem ezt így kijelenteni merész dolog.
Ugyan azzal a forrással kellene megnézni.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Ez volt már?http://www.hazi-mozi.hu/cikkshow.php?cid=1233&aid=2
Elég érdekes eredmény született.
Ebben biztosan az játszik szerepet,hogy Angliában mások a piaci viszonyok.
Ott másféle TV-t lehet eladni az embereknek.
Ha megnézitek ezek a TV-k mind a csúcskategóriába tartoznak és Mo-on szinte megfizethetetlenek.
- olcsoprojektor
- Újonc fórumos
- Értékelés: 0
Lcd, Led, Oled TV-k
Na így kellett volna kezdeni....
A boltokban lévő eladóknak a felét sem szabad elhinni amit mondnak..
Se azt, hogy akciós, se azt, hogy ez a legjobb vagy a másik a rosszabb, mert lehet, hogy van a raktárban az ajánlottból még 10 db és azt kell nyomni, és mindig ragaszkodni kell, hogy sima tv adást vagy dvd-t nézhess rajta.
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
- lesliegold
- Isten Hozott! :)
Lcd, Led, Oled TV-k
viszont
szerintem ha már lg buzerátor vagy( ) akkor tégy úgy, mint én és vegyél lg lcd tv-t(82 cm-esek 130-150k között vannak) és vegyél hozzá egy jóképű merevlemezes dvd felvevőt(lg mostanában gyenge ebben, pana, v. sony lehet jó választás 70-80k körül, ráadásul hdmi kimenet is van ezeken)
egy jólképzett szakeladó
Akkor elmondom az egészt, hogy teljesen átlássátok, miben is kérek tanácsot...
Jelenleg van 5.1-es kimenettel rendelkező DVD felvevőm...Kiszolgált 3-3,5 évet, és most már sípol, nyíg, AV, Scart bemenetén nem veszi már a jeleket, néha a hangot igen, de a kéept sosem...A TV-m egy sima 55-ös 5 éves Samu, aminek szintén az egyik scartja bemondta az unalmast...
Tehát cseréljük szép lassan mindkettőt, gondolkodtam nagy bőszen...Egyik "neve van" gyártó sem gyárt 5.1-es kimenettel DVD felvevőt, tehát kb 100-130e-ért kéne venni egy korrekt DVD felvevőt, kb 100-120e-ért egy házimozi erősítót, és mondjuk 40-50e-ért egy hangfalszettet. Továbbá ígyis-úgyis 180-200e Ft körül egy hdmi-s LCD tv-t, vagy plazmát, de a plazma 82 cm-nél még nem indult nagyon meg (LG-ben már láttam) Szal, ehelyett kinéztem egy nekem csúcskiszolgálást jelentő Panasonic SC-PT850 fullos házimozi szettett 90e Ft-ért, és gondoltam megtoldom egy felvevős TV-vel, hogy azt a néhány műsort, amiről lemaradok mégiscsak meg tudjam nézni...Mondhatnánk, hogy van DVD felvevős házimozi is, csak az ami ugyanezt tudja, mint az említett PANA, 300-350.000e Ft körül mozog majd mindegyik neves márkában és TV-t még nem is vettem... Tehát mindkét esethez képest (felvevő + erősítő + hangfalszett, vagy felvevős házimozi) spórólok legalább 200.000e Ft-ot, sőt megmondom őszintén összesen lesz kb 300.000 Ft-om mindenre, és még ezért is keményen kell még hajtanom...Ezek szellemében örömmel veszem, ha valaki segít, hogy jó irányba haladjak a tv és DVD játékos kapcsán...
- oriza triznyák
- V.I.P.
- Értékelés: 10
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Van valakinek felvevős (winchesteres) LG LCD TV-je (32LC2RR)? Ilyet tervezek venni...Most már 171.500 Ft-ért is lehet kapni, bár a nagyoknál is 180.000 Ft ról indul az alku...
Felbontás: WXGA (1366x768)
-Fényerő: 500 cd/m2
-Kontrasztarány: 1600:1
-Válaszidő: 8ms
-Nézési szög: 178º (S-IPS)
-HD Ready
-XD Engine
-Digital Progressive Scan
Hang
-7 féle Equalizer
-SSM
-Teljesítmény: 2x15W
Kényelmi funkciók
-80 GBos beépített merevlemezes felvevő
-2 Tuneres PIP, POP, Dupla ablak
-1000 oldalas teletext
-Ez Cabel Management
Megosztás
-1 HDMI / 2 Scart
-PC csatlakozó (RGB)
-Component
Akinek van infója / tapasztalata, legyen szíves mondjon véleményt...Tv-t, DVD-t, esetleg PC-t tennék rá vegyesen...Köszi
szerintem ne vegyél ilyent, nov., dec-ben kb. 20 db-ot eltoltunk és egy csomóan panaszkodnak rá
új modellt jól írta valaki odalent érdemes vele próbálkozni, digi tuner is van benne
viszont
szerintem ha már lg buzerátor vagy( ) akkor tégy úgy, mint én és vegyél lg lcd tv-t(82 cm-esek 130-150k között vannak) és vegyél hozzá egy jóképű merevlemezes dvd felvevőt(lg mostanában gyenge ebben, pana, v. sony lehet jó választás 70-80k körül, ráadásul hdmi kimenet is van ezeken)
egy jólképzett szakeladó
tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY
Lcd, Led, Oled TV-k
A Sharp is gyárt merevlemezes LCD-t.
Ha jól emlékszem a Philips még a képcsöves időszak csúcsán (4-5 éve) szintén gyártott ilyen televíziókat. Aztán abbahagyta.
Szerintem a merevlemezes LCD baromság!!!
- viszonylag hangos!
- mi van akkor, ha a felvett dolgokat hosszabb távon is meg akarod őrizni. Veszel egy DVD írót?
- mi történik, ha megdöglik a merevlemez. Veszel egy írót, vagy 30-40e-ért cseréled a merevlemez.
- a 80GB jó minőségű felvételre kevés.
Azt ajánlom vegyél egy 160GB-os DVD felvevőt, amin van HDMI.
Egy picivel drágább lesz de jobban használható és tartósabb rendszert kapsz.
Lcd, Led, Oled TV-k
Akinek van infója / tapasztalata, legyen szíves mondjon véleményt...Tv-t, DVD-t, esetleg PC-t tennék rá vegyesen...Köszi
Ne vedd meg!!!
Itt van az új típus: 32LT75
Igaz még 200e környékén árulják.
160GB HDD!
Nincs 2 tuneres PIP!
Lcd, Led, Oled TV-k
Amúgy biztos sok itt a guru, és az önjelölt hozzáértő, nem is vitatkozom, én mint kívül álló. Akkor is a saját szememnek hiszek... És amiket néztem LCD TV-ket a Médiában, és az Euronicsban, ott az LG-knek igen is szebb képei voltak (Médiában félhomályban is meg lehetett nézni), mint pl a Samsungoknak, vagy Panáknak...
Akkor minek kérdezel,ha nem hiszed el?
Nekem több tucat LCD volt használatban itthoni körülmények közt,tesztelgetve mindenféle forrásról,dehát nem kell elhinni,amit írok/írunk/írnak.
Ha az tetszik,vedd meg,ennyi.
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Lcd, Led, Oled TV-k
Mivel az LG-nek van kizárólagos joga merevlemezes TV-t gyártani, és gondolom 1-2 évig ezt a licenszt még nem is fogja eladni, így semmi más nem érdekel csak az említett típus, illetve elvétve ezt is látni már: LG 32LT75. Ez lenne a 2008-as változat? Néhol ebben már digitális tunert is olvasni, 160 Gigás winyó mellett...
Ezt honnan szedted?
Az én Hitachi-m ezekszerint álom az álomban?
Merthogy 250Gb-os vinyó figyel benne.
Az az LG egyébiránt meg eléggé gyenge,ha finoman akarok fogalmazni.
Foltos a képe,gyenge a kontraszt,plusz a scaler-e is rossz.
Az már csak bónusz,hogy igen gyakran bedöglik.
Valóban van a tiédben is...Akkor a helyzet így változik: Keresek 32-es LCD TV-t beépített winyóval 200.000 HUF alatt...
Amúgy biztos sok itt a guru, és az önjelölt hozzáértő, nem is vitatkozom, én mint kívül álló. Akkor is a saját szememnek hiszek... És amiket néztem LCD TV-ket a Médiában, és az Euronicsban, ott az LG-knek igen is szebb képei voltak (Médiában félhomályban is meg lehetett nézni), mint pl a Samsungoknak, vagy Panáknak...
Valószínű az eladó csak a Pana plazma után ap fejpénzt...
- lesliegold
Lcd, Led, Oled TV-k
Mivel az LG-nek van kizárólagos joga merevlemezes TV-t gyártani, és gondolom 1-2 évig ezt a licenszt még nem is fogja eladni, így semmi más nem érdekel csak az említett típus, illetve elvétve ezt is látni már: LG 32LT75. Ez lenne a 2008-as változat? Néhol ebben már digitális tunert is olvasni, 160 Gigás winyó mellett...
Ezt honnan szedted?
Valóban van a tiédben is...Akkor a helyzet így változik: Keresek 32-es LCD TV-t beépített winyóval 200.000 HUF alatt...
Lcd, Led, Oled TV-k
Gyorsan szereljed kiefelé belőle mert a jólképzet "szakeladók" megmondták az euronicsban, hogy az csak lg ben lehet
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
Lcd, Led, Oled TV-k
Ezt honnan szedted?
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
- lesliegold
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Van valakinek felvevős (winchesteres) LG LCD TV-je (32LC2RR)? Ilyet tervezek venni...Most már 171.500 Ft-ért is lehet kapni, bár a nagyoknál is 180.000 Ft ról indul az alku...
-HD Ready
-XD Engine
Hang
-7 féle Equalizer
-SSM
Kényelmi funkciók
-1000 oldalas teletext
-Ez Cabel Management
Megosztás
-1 HDMI / 2 Scart
-PC csatlakozó (RGB)
-Component
Szia!
Az LG helyett inkább nézz szét a Panasonic-ok között!
Ennyi pénzért még nem nagyon csinálnak beépített merevlemezeset, de a képe sokkal szebb, és talán ez a lényeg.
Én megnéztem nem egy Pana képét több helyen is...A plazmája tényleg szép, de az LCD terén nem adnék ennyi pénzt Panáért...A szakeladók is azt mondták, hogy a Pana LCD-t nem ajánlják, a Panának neve van LCD terén semmi más...
Na de mégegyszer írom, nem javaslatot kérek másra, hanem a konkrét típussal rendelkezők tapasztalatait. Mivel az LG-nek van kizárólagos joga merevlemezes TV-t gyártani, és gondolom 1-2 évig ezt a licenszt még nem is fogja eladni, így semmi más nem érdekel csak az említett típus, illetve elvétve ezt is látni már: LG 32LT75. Ez lenne a 2008-as változat? Néhol ebben már digitális tunert is olvasni, 160 Gigás winyó mellett...
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
-HD Ready
-XD Engine
Hang
-7 féle Equalizer
-SSM
Kényelmi funkciók
-1000 oldalas teletext
-Ez Cabel Management
Megosztás
-1 HDMI / 2 Scart
-PC csatlakozó (RGB)
-Component
Szia!
Az LG helyett inkább nézz szét a Panasonic-ok között!
Ennyi pénzért még nem nagyon csinálnak beépített merevlemezeset, de a képe sokkal szebb, és talán ez a lényeg.
- lesliegold
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
-HD Ready
-XD Engine
Hang
-7 féle Equalizer
-SSM
Kényelmi funkciók
-1000 oldalas teletext
-Ez Cabel Management
Megosztás
-1 HDMI / 2 Scart
-PC csatlakozó (RGB)
-Component
Lcd, Led, Oled TV-k
Láttátok már a CES-en bemutatott új Philips LCD-k adatait?
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbi ... nformation
Lcd, Led, Oled TV-k
A Sharpok és Philipsek képe sokkal természetesebb, lágyabb. Nekem az jobban tetszik.
Szerintem a philipseké nagyon lilás, volt nekem 2 is.
Ízlések és pofonok.
Még szerencse, hogy mindegyik gyártónak saját színvilága van.
Legalább van miről beszélni.
Lcd, Led, Oled TV-k
A Sharpok és Philipsek képe sokkal természetesebb, lágyabb. Nekem az jobban tetszik.
Szerintem a philipseké nagyon lilás, volt nekem 2 is.
Lcd, Led, Oled TV-k
Hali!
Ezt néztem ki: Sony KDL–32S3000 LCD Tv, 200.000 Ft-ba kerül. Vélemény??
Esetleg van ennél jobb képminőségű LCD Tv 200.000 Ft-ért vagy ebben az árban ez a N.1.??
Természetesen mindig van jobb, szerintem ebben az ársávban nem nagyon találsz jobbat, esetleg mást. Sharp is van ennyiért, samu is, toshiba. Ezeket még megnézném, hogy biztosabb legyek a választásban, nekem S2530-am van és elégedett vagyok vele, neked kell látni, hogy esetleg mi lehet a kivetni való rajta, szerintem jó cucc.
A Samsungoknak érdekes a képi világa. Nagyon jók a színek és a fekete, de szerintem nagyon digitális a képe, semmi természetes nincsen benne. Legalábbis szerintem!
A Sony képe nagyon hasonlít hozzá.
Lcd, Led, Oled TV-k
Hali!
Esetleg van ennél jobb képminőségű LCD Tv 200.000 Ft-ért vagy ebben az árban ez a N.1.??
Természetesen mindig van jobb, szerintem ebben az ársávban nem nagyon találsz jobbat, esetleg mást. Sharp is van ennyiért, samu is, toshiba. Ezeket még megnézném, hogy biztosabb legyek a választásban, nekem S2530-am van és elégedett vagyok vele, neked kell látni, hogy esetleg mi lehet a kivetni való rajta, szerintem jó cucc.
Lcd, Led, Oled TV-k
Hali!
Nézd meg a Sharp LCD-ket
Pl.:LC32RD2
Én is néztem a Sharp-okat, de max. 200 Ezer lenne rá és sajna 260-nál kezdődnek a jobbak... Azért köszi!
Lcd, Led, Oled TV-k
Hali!
Nézd meg a Sharp LCD-ket
Pl.:LC32RD2