Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Plazma

Yellow
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

Plazma

Hozzászólás Szerző: Yellow »

Apropó: nincs valakinek valamilyen kiszivárogtatott infója a Pana idén megjelenő plazmakollekciójáról?
Most kezdődik a Consumer Electronics Show Vegasban, ott fognak mindent bejelenteni szerintem ők is, meg a többi gyártó is.

Van egy AVS nevű amerikai fórum, amin már elég régóta beszélgetnek erről. (http://www.avsforum.com/avs-vb/showthre ... 371&page=5)
Az idei CES-en sokminden kiderül a G11-ről, de túl nagy fejlődésre nem lehet számitani (még) a pletykák szerint. A nagyobb áttörés csak később várható a Panánál, pláne, hogy az új gyárukat valamikor áprilisban tervezik beindítani. de az 5 (esetleg 10) lumenes technológia ez év végénél előbb nem nagyon várható. Addig meg nem tudok várni, pláne, hogy pillanatnyilag csak egy kölcsön Hyunday 21" CRT-m van.
Amit eddig kiszivárogtattak a G11-ről:
The only items I can say...for now.....what will be available on the G11 consumer Panasonics are 1080p/24 support and a higher contrast ratio.....compared to last years models.
És persze várhatóan az árak nem felfelé fognak menni.
Bárcsak Európában ne lennének annyival drágábbak, mint az USA-ban!

TV: Panasonic TH-42PV80P, DVD: Pioneer DV600-AV-s, VHS: Panasonic NV-HD680,
Erősítő: Technics SA-EH750, Hangprocesszor: Technics SH-EH750, CD: Technics SL-EH750, Deck: Technics RS-EH750,
Front: Technics SB-EH750, Center: Technics SB-PC75, Surround: Technics SB-PS75

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2576

Plazma

Hozzászólás Szerző: Tonyka »

Pontosabban valami elírás történt, mert a paraméterek alapján nem lehet plazma, ha meg plazma, akkor 37"-nál kisebbet nem láttam.
Van 37"-tól kisebb plazma. Mondjuk én sem láttam, csak olvastam róla. Talán a Sony-nak, vagy a Panának volt 32"-os plazma kijelzője. Tehát nem Tv, csak monitor volt. Valamelyik német oldalon láttam bő egy éve.
Az észosztás előtt: volt. A múlt időt a Sony miatt szeretném kihangsúlyozni.

A JVC-nek volt még kis plazmája!
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

mmiissii
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hozzászólás Szerző: mmiissii »

A premierműszakiban meg 199.990 Ft.
Az a 37"-os ha jól láttam.

A Metróban viszont tuti hogy a 42"-es 199e..

vargatom
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: vargatom »

Apropó: nincs valakinek valamilyen kiszivárogtatott infója a Pana idén megjelenő plazmakollekciójáról?
Most kezdődik a Consumer Electronics Show Vegasban, ott fognak mindent bejelenteni szerintem ők is, meg a többi gyártó is.

hypno skate
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: hypno skate »

Az a 37"-os ha jól láttam.

tlala
Isten Hozott! :)

Plazma

Hozzászólás Szerző: tlala »

...

Na, az engem is érdekelne.
Kiváncsi vagyok, beépítik-e már a valódi 24p megjelenítő képességet a Panasonicokba is.

RACPOWER
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 229

Plazma

Hozzászólás Szerző: RACPOWER »

T.I.B.

Plazma

Hozzászólás Szerző: T.I.B. »

Hi..

A Szigetszentmiklós - i Auchan - ban a Panasonic 42 PV7 most akcióban 209.900 Ft. Ez nem olyan rossz ár érte. :-)))

pille
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 9

Plazma

Hozzászólás Szerző: pille »

Küldtem Neked egy PÜ-t. Megkaptad?

pille
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

Pontosabban valami elírás történt, mert a paraméterek alapján nem lehet plazma, ha meg plazma, akkor 37"-nál kisebbet nem láttam.
Van 37"-tól kisebb plazma. Mondjuk én sem láttam, csak olvastam róla. Talán a Sony-nak, vagy a Panának volt 32"-os plazma kijelzője. Tehát nem Tv, csak monitor volt. Valamelyik német oldalon láttam bő egy éve.
Az észosztás előtt: volt. A múlt időt a Sony miatt szeretném kihangsúlyozni.

Yellow
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hali
Szerintem túl koplikálod, mind a 2 játékos nagyon jó amit kinéztél magadnak.
Az egyik kicsit ebbe a másik kicsit abba erősebb. Tapasztalat, aki sokat vacakol mindig beválaszt. üdv

Talán igazad van, én egy ilyen "beszerzést" mindig túlmisztifikálok, de eddig szerencsére mindig jól választottam. Elkapkodni nem akarom a vásárlást, talán még az is belefér, hogy megvárjam az idei modelleket, ha másért nem is, legalább a jelenlegi modellek árának letornázására, bár ahogy magamat ismerem, akkor már biztos az újat fogom választani

Erősítő: Technics SA-EH750, Hangprocesszor: Technics SH-EH750, CD: Technics SL-EH750, Deck: Technics RS-EH750,

TraceR

Plazma

Hozzászólás Szerző: TraceR »

Most nézem, hogy az Edigitalnal van LG 32PC51-es plazma(!) 169e-ért.
Az lcd, nem plazma.

Az LG 82 centis plazmatévével egészíti ki az LCD-tévék uralta méretosztályt

Óvatosan az ilyen kijelentésekkel...

blakey
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 34

Plazma

Hozzászólás Szerző: blakey »

Az lcd, nem plazma.

blakey
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 34

Plazma

Hozzászólás Szerző: blakey »

Az lcd, nem plazma.

harmony72
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: harmony72 »

Meg kell venni mindkettőt és a rosszabbat nekem adod:)  Jóü lesz a hálóba.

Meccsoda igények Most vettél plazmát!!!

Hali
Szerintem túl koplikálod, mind a 2 játékos nagyon jó amit kinéztél magadnak.
Az egyik kicsit ebbe a másik kicsit abba erősebb. Tapasztalat, aki sokat vacakol mindig beválaszt. üdv
TV1-Panasonic 42pv80 Tv2-Grundig elegance 100hz DVD 1 Panasonic S511E-K DVD2-Grundig gdp1100 Video:Grundig xeria65 Satellit:Skymax 56 Erősítő:Kenwood krf-v4070d Sub:Wharfedale Cube 12+ Front:Soundking skbn 9838 többi: soundking skfu2410-soundking skfu168

Yellow
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Meg kell venni mindkettőt és a rosszabbat nekem adod:) Jóü lesz a hálóba.

Meccsoda igények Most vettél plazmát!!!

Sanya_67
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: Sanya_67 »

A PV70 vs. Q92 esetén igaz az 50" kivitelre is, amit írtok?Mert én 50"-ban gondolkodom jelenleg, és ez a két típus lenne elérhető számomra.
Számomra egy elég fontos szempont, hogy hogy viselkedik analóg TV adásról.
Ma pont láttam egy üzletben egymás mellett a Samu 50Q92-esét és a Pana 50PV7 (csak hetes)-ét. A Panán a műsorforrás (RTL Klub) összes zaja átjött, míg a Samu gyakorlatilag CRT minőségű, sőt megkockáztatom, még jobb képet adott.
Na most ez lehet jó is és rossz is. Jó, mivel a család által nézett TV kép ezerszer jobb a Samun. Rosszabb is lehet, hiszen a Panán látható zaj azt is jelenti számomra, hogy a kép minden információja látható volt, míg a Samun nem, hiszen a zajt nem láttam. Jó lenne tudni, hogy ez egy képzajcsökkentő algoritmus műve, vagy ennyivel jobb lenne a Samsung tunerje?
Természetesen az lenne az igazi, ha mindenféle jelforrással ki tudnám próbálni egymás mellett a két típust. Ez a rövid összehasonlítás azt mutatta, hogy TV jel esetén a Samsung 50"-os Q92-ese nagyságrendekkel jobb eredményt produkál.

OFFTOPIC:

Mellesleg a fórom órája egy órát siet 

Ma pedig a Samsung ps50q92-t és egy Pana TH42PV70-et volt szerencsém egymás mellett látni egy másik üzletben (Euronics Szfvár).
Mindkettő ugyanarról a ratyi dvd játékosról volt meghajtva sima kompozit kábelen keresztül. A DVD-ben egy JVC demolemez volt, ami valamilyen mozgáskompenzációs eljárást lett volna hivatott bemutatni, de hát ilyen körülmények között...
Itt viszont a Pana képe volt egy picit jobb, igaz, a 8" méretbeni különbség az ő javára szólt, ha azonos távolságból néztem őket.
Azonban a Pana mellett szólt az is, hogy a kontrasztos képrészleteket szebben adta vissza. A bal alsó sarokban fekete alapon egy piros JVC logo volt, ez kb ugyanúgy nézett ki, viszont a logo alatt volt egy fehér apróbetűs felirat (szintén a fekete háttér előtt), na ez a Panán sokkal jobban olvasható volt. Hasonló volt a helyzet a fehér képernyőn befutó fekete reklámszöveg esetén is. Míg a szöveg jobbról balra mozgott, nem volt nagy különbség, de amint megállt, a Pana élesebb, határozottabb kontúrokkal adta vissza a képet.
Viszont amikor színes éllóképeket úsztattak jobbról balra, a Samu ezeket valahogy szebben adta vissza.
Jó lenne végre normális körülmények között tesztelni hozzáértő eladó segítségével a PS50Q92-t és a TH50PV70-et! Nem tudtok véletlenül egy helyet, ahol ezt megtehetném?

Meg kell venni mindkettőt és a rosszabbat nekem adod:) Jóü lesz a hálóba.

TraceR

Plazma

Most nézem, hogy az Edigitalnal van LG 32PC51-es plazma(!) 169e-ért. Tud valaki róla valamit?
Szerintem egy telefont megér:

http://209.85.135.104/search?q=cache:4G ... =firefox-a

Ja, időközben már megtaláltam én is, holnap fel is hívom őket. Érdekes hogy Dec. 13-tól árulták elvileg most meg már nincs is a kínálatukban.

Yellow
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

A PV70 vs. Q92 esetén igaz az 50" kivitelre is, amit írtok?Mert én 50"-ban gondolkodom jelenleg, és ez a két típus lenne elérhető számomra.
Ma pont láttam egy üzletben egymás mellett a Samu 50Q92-esét és a Pana 50PV7 (csak hetes)-ét. A Panán a műsorforrás (RTL Klub) összes zaja átjött, míg a Samu gyakorlatilag CRT minőségű, sőt megkockáztatom, még jobb képet adott.
Na most ez lehet jó is és rossz is. Jó, mivel a család által nézett TV kép ezerszer jobb a Samun. Rosszabb is lehet, hiszen a Panán látható zaj azt is jelenti számomra, hogy a kép minden információja látható volt, míg a Samun nem, hiszen a zajt nem láttam. Jó lenne tudni, hogy ez egy képzajcsökkentő algoritmus műve, vagy ennyivel jobb lenne a Samsung tunerje?
Természetesen az lenne az igazi, ha mindenféle jelforrással ki tudnám próbálni egymás mellett a két típust. Ez a rövid összehasonlítás azt mutatta, hogy TV jel esetén a Samsung 50"-os Q92-ese nagyságrendekkel jobb eredményt produkál.

OFFTOPIC:

Mellesleg a fórom órája egy órát siet

Ma pedig a Samsung ps50q92-t és egy Pana TH42PV70-et volt szerencsém egymás mellett látni egy másik üzletben (Euronics Szfvár).
Mindkettő ugyanarról a ratyi dvd játékosról volt meghajtva sima kompozit kábelen keresztül. A DVD-ben egy JVC demolemez volt, ami valamilyen mozgáskompenzációs eljárást lett volna hivatott bemutatni, de hát ilyen körülmények között...
Itt viszont a Pana képe volt egy picit jobb, igaz, a 8" méretbeni különbség az ő javára szólt, ha azonos távolságból néztem őket.
Azonban a Pana mellett szólt az is, hogy a kontrasztos képrészleteket szebben adta vissza. A bal alsó sarokban fekete alapon egy piros JVC logo volt, ez kb ugyanúgy nézett ki, viszont a logo alatt volt egy fehér apróbetűs felirat (szintén a fekete háttér előtt), na ez a Panán sokkal jobban olvasható volt. Hasonló volt a helyzet a fehér képernyőn befutó fekete reklámszöveg esetén is. Míg a szöveg jobbról balra mozgott, nem volt nagy különbség, de amint megállt, a Pana élesebb, határozottabb kontúrokkal adta vissza a képet.
Viszont amikor színes éllóképeket úsztattak jobbról balra, a Samu ezeket valahogy szebben adta vissza.
Jó lenne végre normális körülmények között tesztelni hozzáértő eladó segítségével a PS50Q92-t és a TH50PV70-et! Nem tudtok véletlenül egy helyet, ahol ezt megtehetném?

pille
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

Most nézem, hogy az Edigitalnal van LG 32PC51-es plazma(!) 169e-ért. Tud valaki róla valamit?
Szerintem egy telefont megér:

http://209.85.135.104/search?q=cache:4G ... =firefox-a

TraceR

Plazma

Most nézem, hogy az Edigitalnal van LG 32PC51-es plazma(!) 169e-ért. Tud valaki róla valamit? Hálóba terveztem venni egy Samsung 32R81/82-t, de mivel főleg TV adás menne rajta ez lehet hogy jobb lenne.

Érdekes hogy az LG oldalain semmi infót nem találtam róla, forgalmazóként is csak a fenti céget. Náluk 1800:1-hez kontraszt van feltűntetve, ez elég karcsúnak tűnik

Sanya_67
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: Sanya_67 »

Másik kérdésem. A port ujjlenyomatot mivel távolítjátok el a káváról illetve a kijelzőről??  A kávát nagyon finom pronto-s ronggyal töröltem de a kijelzőnek nem tom mi kéne, talán vmi finom objektívtörlő??
ne misztifikáld túl
a kijelző külső része mezei üveg
nekimehetsz bármivel ami ablaküvegre jó

Ez melyik tv, Samu? Porosodik a kijelzője? Ne má'
Április óta kb. 4-5 db porszemet/csíkot láttam a kijelzőn, egy fújással el is tűnt. Nálam csak a keretet kell portalanítani, azt hittem a többi márkánál is.

Nekem sem porosodik de zsíros kézzel összefogdosták a kávát, én meg véletlenül a kijelzőt...

ricfiam
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 19

Plazma

Hozzászólás Szerző: ricfiam »

Másik kérdésem. A port ujjlenyomatot mivel távolítjátok el a káváról illetve a kijelzőről??  A kávát nagyon finom pronto-s ronggyal töröltem de a kijelzőnek nem tom mi kéne, talán vmi finom objektívtörlő??
ne misztifikáld túl
a kijelző külső része mezei üveg
nekimehetsz bármivel ami ablaküvegre jó

Ez melyik tv, Samu? Porosodik a kijelzője? Ne má'
Április óta kb. 4-5 db porszemet/csíkot láttam a kijelzőn, egy fújással el is tűnt. Nálam csak a keretet kell portalanítani, azt hittem a többi márkánál is.

ricfiam
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 19

Plazma

Hozzászólás Szerző: ricfiam »

Egy kérdés srácok! 
Megmondom őszintén én nem merek venni plazmát mert nem egy darabot láttam ami enyhén szólva is zavaróan vibrált,villódzott kinek hogy tetszik.

Miért van ez ??

Haver újonan vett Pana PV70 ese is csinálja, nem mindig zavaró de vannak olyan pillanatok amikor nagyon látszik.

Az enyém nem csinál ilyet. Haver vigye el szervízbe, ők talán segítenek.

pille
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

Nekem itthon UPC-s kábelen jobb a plazma, mint a másik. Az meg, hogy a boltban milyen, az egy dolog.
Mondtam már, hogy van itt olyan, aki plazmát (is) árul. Keresd meg, nézd meg nála és vedd meg tőle. Nem fog (nagyon ) becsapni.

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”