Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Plazma
Plazma
Szerencsére nekem még a Samsunggal soha nem kellett szervízelnem. Pedig már volt DVD-m is samsung meg a mostani mobilom is az. De a panákat Szlovákiában csinálják , valószínű ezért hosszabb a szervízideje. Az egyik haveromnak is Samsung plasmája van, sajnos már romlott el és 4 nap alatt PDP panelt cseréltek benne. Ráadásul a Samsungot Magyarországon gyártják, szerelik Jászfényszarun.Plusz a samsung 3 év garit ad míg a pana csak 2-t. Ja és a samsungnál aki plasma vagy LCD tv-t vásárol prémium kártyát kap. Keresd a samsung honlapján.
- pille
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 9
Plazma
Sziasztok! Új forumozó vagyok. Én egy hónapja vettem egy Samsung PS42Q92HX/XEC-t, 269 000-ért. És mielőtt a vásárlásra került volna a sor, ezt a fórumot, és más oldalakat is, sokat böngésztem. Látva egymás mellett a panát és a samut(ahogy ti becézitek) a samun sokkal de sokkal jobb a kép. És ez bármilyen beállításnál érezhető volt. A samu kényelmi és beállítási funkció pedig űberelik a pana lehetőségeit. Merem mondom ezt, azért mert sikerült otthoni körülmények közt is összehasonlítani 2 hasonló árkategóriáju és tudású tv-t. A sajátom és haverom anyósáét. Csak egy egszerü pl.:a samu képformátum beállításában a széles nagyítás a tv nézést sokkal élvezhetőbbé teszi, mert a 4:3-as képet minimál torzítással kirakja 16:9-be. A színek és a mélyfekete állítzási lehetőségei is sokkar kielégítőbb mint a panáé. Szerintem árban is és garanciális feltételekben is jobb a samu.
Gratula a tv-hez, használd egészséggel. Milyen garanciát kaptál hozzá? Miben jobb a Panáétól?
Plazma
Sziasztok! Új forumozó vagyok. Én egy hónapja vettem egy Samsung PS42Q92HX/XEC-t, 269 000-ért. És mielőtt a vásárlásra került volna a sor, ezt a fórumot, és más oldalakat is, sokat böngésztem. Látva egymás mellett a panát és a samut(ahogy ti becézitek) a samun sokkal de sokkal jobb a kép. És ez bármilyen beállításnál érezhető volt. A samu kényelmi és beállítási funkció pedig űberelik a pana lehetőségeit. Merem mondom ezt, azért mert sikerült otthoni körülmények közt is összehasonlítani 2 hasonló árkategóriáju és tudású tv-t. A sajátom és haverom anyósáét. Csak egy egszerü pl.:a samu képformátum beállításában a széles nagyítás a tv nézést sokkal élvezhetőbbé teszi, mert a 4:3-as képet minimál torzítással kirakja 16:9-be. A színek és a mélyfekete állítzási lehetőségei is sokkar kielégítőbb mint a panáé. Szerintem árban is és garanciális feltételekben is jobb a samu.
- pille
- Kezdő Fórumlakó
Plazma
Dvd , 360 , ps3-használatakor , a láthato képen, álltalában a háttérben ( égbolt stb.) konkrét "szivárvány csikozodást"látok. Amely nem szines , csak az egész strukturáját ehez tudnám hasonlitani . A készülék : 42pv60-februári és bejáratott. Mi lehet vele?
Digitális technika. Ennyi. Nekem mindkét tv-m ilyen. A haverom Lg-je szintén.
Nem mondom hogy olvass vissza 1 évet, bunkó lennék. Annak idején nagy téma volt a PV60 9. generációs plazma paneljának hibája, az un. "purple snake effect".
Szerintem itt a gond. Én ezért is vártam egy kicsit áprilisig hogy a PV70-et vegyem inkább.
Hát miért lennél bunkó? Egy fórumnak szvsz az a lényege, hogy beszélgessünk, és vitassunk meg dolgokat azért, hogy előre tudjunk lépni. Szerintem Te is így gondolod.
Szóval ezt a fórumot régen nyomon követem. Több mint egy éve kezdtem olvasni a legelejéről. Hogy nehogy lemaradjak valamiről! Mert érdekel.
Na a lényeg az, hogy olvastam annak idején erről a jelenségről, de ott elsősorban nem a színátmenetekről van szó, hanem a bizonyos színek helytelen megjelenítéséről. A zöld és barna egyes árnyalatai vöröses-lilás színben tűnnek fel sötét képeknél. Tudom, mert minden nap ezt látom néhány tv csatornánál. Sőt azt is innen tudom, hogy szoftverfrissítéssel kezelhető a dolog, de még nem volt rá lehetőségem. És, ha szoftverfrissítéssel tényleg javítható a dolog, akkor már nem is panelhibáról beszélünk. (Volt nálam annak idején egy szervizes, azt mondta, hogy ez nem igaz, szoftverfrissítés után sem lesz jobb a kép! De ha mégis szoftvert akarok frissítetni, akkor a helyi szervíz nem tudja megcsinálni, csak a budapesti központ.)
Sting!
Visszatérve a problémádra. Melyik filmnél, melyik jelenetnél látod ezt? Perc, másodperc, jelenet. Megnézem én is.
- ricfiam
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 19
Plazma
Dvd , 360 , ps3-használatakor , a láthato képen, álltalában a háttérben ( égbolt stb.) konkrét "szivárvány csikozodást"látok. Amely nem szines , csak az egész strukturáját ehez tudnám hasonlitani . A készülék : 42pv60-februári és bejáratott. Mi lehet vele?
Nem mondom hogy olvass vissza 1 évet, bunkó lennék. Annak idején nagy téma volt a PV60 9. generációs plazma paneljának hibája, az un. "purple snake effect".
Szerintem itt a gond. Én ezért is vártam egy kicsit áprilisig hogy a PV70-et vegyem inkább.
- oriza triznyák
- V.I.P.
- Értékelés: 10
Plazma
mellesleg egy felsőközépkategóriás full hd-s lcd-t és egy alsóközépkategóriás plazmát összehasonlítani szerintem dőreség, de kinek a pap, kinek a paplanén mondjuk tutira megkérdeztem volna hogy mi a faxt akar nézni főleg a polgártárs, de nem én voltam ott
Szerintem pedig nem dőreség, mivel láttam már aproneten 40m86-ost 299-ért a pv70 pedig euronicsban szintén 299, tehát egy árkategória. Máskülönben pedig ha már egymás felett volt, kíváncsi voltam ugyan azon forrás ( történetesen egy , gondolom fullhd lg demó ) mellett a felbontásból adódó különbségre. Amíg az ember nem tudja valós időben összehasonlítani a kettőt, nagyon szép a pana, de amint áttéved a szem a fullhdra azonnal látja a különbséget. Más kérdés, hogy belátható időn belül nem lesz fullhdra szükségem, haonlítgatni meg nem fogom, ettől függetlenül várok még.
nos igen, demóról kétségtelenül samu a győztes, tv adásról viszont a pana
de szerintem ezt összehasonlítás nélkül bárki megmondta volna neked
tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY
Plazma
Ez elég lelombozó. Minőségi plazma , minőségi player-el , jó kábelek. És még ez sem elég az üdvöséghez....
Sound & Vision :
Marantz- Sony - Playstation - XOX
Plazma
mellesleg egy felsőközépkategóriás full hd-s lcd-t és egy alsóközépkategóriás plazmát összehasonlítani szerintem dőreség, de kinek a pap, kinek a paplanén mondjuk tutira megkérdeztem volna hogy mi a faxt akar nézni főleg a polgártárs, de nem én voltam ott
Szerintem pedig nem dőreség, mivel láttam már aproneten 40m86-ost 299-ért a pv70 pedig euronicsban szintén 299, tehát egy árkategória. Máskülönben pedig ha már egymás felett volt, kíváncsi voltam ugyan azon forrás ( történetesen egy , gondolom fullhd lg demó ) mellett a felbontásból adódó különbségre. Amíg az ember nem tudja valós időben összehasonlítani a kettőt, nagyon szép a pana, de amint áttéved a szem a fullhdra azonnal látja a különbséget. Más kérdés, hogy belátható időn belül nem lesz fullhdra szükségem, haonlítgatni meg nem fogom, ettől függetlenül várok még.
- oriza triznyák
- V.I.P.
Plazma
remélem az alsó középkategóriás pana plazmával nem sértettem meg senkit
mellesleg a pio-t szerintem azért "anyázták" mert nem forgalmazunk pio cuccokat kb. 7 éve és valahogy ott kell tartani a vásárlót
(amúgy két szívemcsücske: pio és yamaha-én is az egyetlen kanizsai forgalmazótól vettem a dvd-met, sajnos yamaha dvd-t senki nem forgalmaz kanizsán, pedig egy 1700/1800-as titán színben volt az álmaim netovábbja)
- oriza triznyák
- V.I.P.
Plazma
A szakértő eladó (ugye így reklámozzák magukat) elmondta, hogy a plazmának azért szebb a képe analóg adással, mert míg az lcd-n pixelekből áll össze a kép addig a plazmánál gázok és gőzök alkotják a képet, ezáltal a színek jobban simulnak. ( nem hazudok, nem én találom ki, ezt mondta! ) Valamint megjegyezte, ha plazma, akkor csak pana, mert az a csúcsok csúcsa. A pionál csak a név ami nagy.
Ezek az eladók már csak ilyenek! Biztos vagyok benne, hogy itt a fóromon a legtöbb ember simán többet tudd, mint ezek az eladók!
nem azért, hogy a mundér becsületét védjem, de rengeteg helyen felvesznek 1-2 új embert nov-dec-ben(akik januárban repülnek) akiknek fogalmuk nincsen sok dologról, gyakorlatilag suli mellett/helyett(megfelelő rész aláhuzandó ) melóznak itt-ott
ők azok, akik gyakorlatilag létszámkitöltésnek lettek felvéve ilyenkor, hogy mindenkit ki tudjunk szolgálni
mellesleg egy felsőközépkategóriás full hd-s lcd-t és egy alsóközépkategóriás plazmát összehasonlítani szerintem dőreség, de kinek a pap, kinek a paplan
én mondjuk tutira megkérdeztem volna hogy mi a faxt akar nézni főleg a polgártárs, de nem én voltam ott
- pille
- Kezdő Fórumlakó
Plazma
Plazma
A szakértő eladó (ugye így reklámozzák magukat) elmondta, hogy a plazmának azért szebb a képe analóg adással, mert míg az lcd-n pixelekből áll össze a kép addig a plazmánál gázok és gőzök alkotják a képet, ezáltal a színek jobban simulnak. ( nem hazudok, nem én találom ki, ezt mondta! ) Valamint megjegyezte, ha plazma, akkor csak pana, mert az a csúcsok csúcsa. A pionál csak a név ami nagy.
Ezek az eladók már csak ilyenek! Biztos vagyok benne, hogy itt a fóromon a legtöbb ember simán többet tudd, mint ezek az eladók!
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Plazma
Euronics, ma.
Az eladót megkértem, hogy mutassa meg tv adással a 42pv70 pana plazma és a 40m87 samu lcd képét. A szakértő eladó (ugye így reklámozzák magukat) elmondta, hogy a plazmának azért szebb a képe analóg adással, mert míg az lcd-n pixelekből áll össze a kép addig a plazmánál gázok és gőzök alkotják a képet, ezáltal a színek jobban simulnak. ( nem hazudok, nem én találom ki, ezt mondta! ) Valamint megjegyezte, ha plazma, akkor csak pana, mert az a csúcsok csúcsa. A pionál csak a név ami nagy.
Plazma
Sound & Vision :
Marantz- Sony - Playstation - XOX
Plazma
Valaki tud segiteni Q97/Q96 vagy esetleg Q92-hoz magyar leiras szerzeseben? Akar elektronikus, akar pl. fenymasolt formaban?
Itt egy link, amin a ps42q97 magyar nyelvű leírása található:
ps42q97 user manual hun
Ezer kosz!!!
Azert elarulhatnad, hogy ezt hogy browse-oltad ki a nyomorult samsung honlapon, mert en akarhogy kerestem csak angolt talalt.
http://www.samsung.hu majd támogatás és a lap közepén található
"letöltések" menüpont
A bejövő oldal középen található egy link, amivel átléphetünk a
globális letöltő központba. (A feltételeket el kell fogadnunk a továblépéshez)
Majd válasszuk a "keresés termék kategória szerint" menüpontból,
és innen már menni fog.
na megvan a megoldas
csak 1 modelnel van magyar leiras, a PS-42Q96HD-nal.
Ha kotojel nelkul keresem, vagy a Q97-et keresem, vagy a PS-50Q96/97-et keresem, akkor nincsen, csak angol. Pedig mindegyiknek ez a manualja.
Na mind1. Buzi honlap.
Erősítők: Dussun DS-99 + (Isotek Elite), Cambridge Audio Azur 540R V2 Front: Dali Ikon 6 Center: Dali Ikon Vokal 2 Surround: Dali Ikon 2 Sub: ML Dynamo Forrás: Debian -> Slimdevices SqueezeBox, Slimdevices Transporter Hangfalkábel: Xindak FS-2 IC: Xindak FA-1 TV: Pioneer PDP-507XD
Plazma
Valaki tud segiteni Q97/Q96 vagy esetleg Q92-hoz magyar leiras szerzeseben? Akar elektronikus, akar pl. fenymasolt formaban?
ps42q97 user manual hun
Ezer kosz!!!
Azert elarulhatnad, hogy ezt hogy browse-oltad ki a nyomorult samsung honlapon, mert en akarhogy kerestem csak angolt talalt.
"letöltések" menüpont
és innen már menni fog.
En is igy csinalom, de nekem igy csak angolt talal
Na mind1, nem akarom megerteni feltetlenul. A lenyeg, hogy megvan.
Erősítők: Dussun DS-99 + (Isotek Elite), Cambridge Audio Azur 540R V2 Front: Dali Ikon 6 Center: Dali Ikon Vokal 2 Surround: Dali Ikon 2 Sub: ML Dynamo Forrás: Debian -> Slimdevices SqueezeBox, Slimdevices Transporter Hangfalkábel: Xindak FS-2 IC: Xindak FA-1 TV: Pioneer PDP-507XD
Plazma
úgy látom újítottak az elmúlt 1-2 hétben a samsung.hu-n4
TV: Samsung PS50Q92H; DVD rec: Sony HX780
Plazma
ps42q97 user manual hun
Ezer kosz!!!
"letöltések" menüpont
és innen már menni fog.
Plazma
ps42q97 user manual hun
Ezer kosz!!!
Nekem meg valahogy nem működik a link ill. nem jelenik meg semmi...
Nekem lejott a pdf, hibatlan
Plazma
ps42q97 user manual hun
Ezer kosz!!!
Nekem meg valahogy nem működik a link ill. nem jelenik meg semmi...
Plazma
ps42q97 user manual hun
Ezer kosz!!!
Plazma
ps42q97 user manual hun
Plazma
Szia! Tudsz letölteni a magyar Samsung oldalon, tv-t kiválasztod-letöltés.
a hangsuly a "magyar"-on volt... a samsung honlapon pedig csak angol van...
Konkrétan mi érdekelne leginkább belőle?
Nekem a Q92-höz van egy bazi nagy könyv, és kb 50 oldal belőle a magyar. 1 hétig nem leszek irodában, hogy beszkenneljem (szabin vagyok ). Neten korábban én sem találtam magyart. De a Q7-es magyarul is megvan a samsung-hu-n, ami jó kiindulási alap.
Tdutommal a Q96 és 97 csak a digitális tunerben különbözik a 92-től.
Hat legfokepp minden erdekelne, ami magyarul van, mert a szuleim nem ertenek angolul
Plazma
Konkrétan mi érdekelne leginkább belőle?
Nekem a Q92-höz van egy bazi nagy könyv, és kb 50 oldal belőle a magyar. 1 hétig nem leszek irodában, hogy beszkenneljem (szabin vagyok ). Neten korábban én sem találtam magyart. De a Q7-es magyarul is megvan a samsung-hu-n, ami jó kiindulási alap.
Tdutommal a Q96 és 97 csak a digitális tunerben különbözik a 92-től.
TV: Samsung PS50Q92H; DVD rec: Sony HX780
Plazma