Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Plazma

mmiissii
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Plazma

Hozzászólás Szerző: mmiissii »

szerintem a plazmanal nincs olyan, hogy vibralas...

, de van!

YikeSS
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1

Plazma

Hozzászólás Szerző: YikeSS »

Ekkor letakartam a tv-k gyártóját és odahívtam 3 embert mondják meg melyik a jobb.., hát nem mind a Samut mondta jobbnak.

Igy lett 260 ezerért Samu 42Q92 plazmám...

Gratula!
Végre valaki,aki a saját szemének hisz,ha nehezen is!És még legyőzted a régi beidegződést is!

Elég nehéz volt legyőzni a beidegződést, meg is szívta rendesen az eladó, mert mindhárom plazmát megfingattam és még ma is a Samut választanám.
Sajnos be kell látnom sznob vagyok ezen a téren mert ahelyett, hogy Pana dvd lejátszó és gigit rádióerősítőt vettem vettem volna inkább egy harman-kardon-t...
Úgyhogy még ez is ellene szólt hogy Samut vegyek mert hogy fog majd kinézni a Pana cucc mellett a Samu plazma...

Azért annyit hozzá kell tennem, hogy a Panák hangja szebb volt hiába van a Samuban EQ, de az régi elsők között gyártott 100 Hz-es 72-es Pana tévém hangja az összes készülék hangját keresztbe lenyeli...

Esetleg amire nem figyeltem, hogy (vigyázat csak feltevés amit mondok, csak hallomásból) a Pana 100Hz- is megy a Samu csak 50-en. Ezek miatt lehet vibrálhat??

szerintem a plazmanal nincs olyan, hogy vibralas...
max darabos mozgas, ha keves az fps, de attol meg nem fog vibralni.
Erősítők: Dussun DS-99 + (Isotek Elite), Cambridge Audio Azur 540R V2 Front: Dali Ikon 6 Center: Dali Ikon Vokal 2 Surround: Dali Ikon 2 Sub: ML Dynamo Forrás: Debian -> Slimdevices SqueezeBox, Slimdevices Transporter Hangfalkábel: Xindak FS-2 IC: Xindak FA-1 TV: Pioneer PDP-507XD

Sanya_67
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: Sanya_67 »

Ekkor letakartam a tv-k gyártóját és odahívtam 3 embert mondják meg melyik a jobb.., hát nem mind a Samut mondta jobbnak.

Gratula!
Végre valaki,aki a saját szemének hisz,ha nehezen is!És még legyőzted a régi beidegződést is!

Elég nehéz volt legyőzni a beidegződést, meg is szívta rendesen az eladó, mert mindhárom plazmát megfingattam és még ma is a Samut választanám.
Sajnos be kell látnom sznob vagyok ezen a téren mert ahelyett, hogy Pana dvd lejátszó és gigit rádióerősítőt vettem vettem volna inkább egy harman-kardon-t...
Úgyhogy még ez is ellene szólt hogy Samut vegyek mert hogy fog majd kinézni a Pana cucc mellett a Samu plazma...

Azért annyit hozzá kell tennem, hogy a Panák hangja szebb volt hiába van a Samuban EQ, de az régi elsők között gyártott 100 Hz-es 72-es Pana tévém hangja az összes készülék hangját keresztbe lenyeli...

Esetleg amire nem figyeltem, hogy (vigyázat csak feltevés amit mondok, csak hallomásból) a Pana 100Hz- is megy a Samu csak 50-en. Ezek miatt lehet vibrálhat??

Sanya_67
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Gratula!

Sanya_67
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Gratula!

Sanya_67
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Sziasztok! 
Régóta olvasgatlak benneteket és más fórumokat is. Úgy gondoltam végre karácsonyra veszek a nappaliba egy 42"-os lapostévét-
Eredendően kicsit panasonic párti vagyok ezért a 42PV7-re vagy 70-re gonsoltam.
Nézegettem őket de szinte sehol nem tudtak érdemben hozzászólni mármint az üzletben.  No de nem így történt pénteken.
Már azon voltam veszek egy képcsöves tv-t átmeneti megoldásnak, mert sehol nem tudtam megnézni ezeket a tv-ket sima antennáról vagy sima dvd lejátszóról.
Aztán mikor megláttam hogy egy valamire való gagyi tv is 90-be kerül azt mondtam még egy uccsó lehetőséget edok a nagytévéknek.
És akkor a Sugárban levő Elektropontban egy kedves segítőkész eladót fogtam ki.
Egy Samu 42Q92, egy Pana 42PV70 és egy PV7 volt egymás mellett.
És akkor azt kellett mondanom hogy jobb ez a samu valahogy, de biztos csak beállítás kérdése. 
Aztán mindent egyformán állítiottunk be a 3 plazmán és akkor is a Samu volt jobb, jobb volt a feketéje (a két panának picit zöldes volt a feketéje) és valahogy határozottabb élesebb igaz kicsit túlzóak és nem heléyesek voltak a színek.
És akkor azt mondtam na ezért kell nekem Pana.  Erre az eladó megmutatta a Samun hogy állítható a szín kétféle melegre- hidegre és normálra ráadásul a fehéregyensúlyt is be lehet lőni.
És akkor még ott volt az hogy a Samu bal oldalán ott volt hdmi meg egy rakás csati szóval még mindig azt mondtam hogy engem ez nem érdekel, de a családom már akkor azt mondta, hogy a Samut látja jobbnak.

Nagyon alapos voltál.A PV7 és a PV70 között milyen különbséget láttál?

A pana 42PV70 és PV7 között annyi különbséget láttam amikor csak azt a kettőt néztem, hogy picit amikor fekete a kép akkor a PV7 egy picit zöldes míg a PV 70 feketébb. De amikor "ment" a kép akkor színekben élességben stb nem láttam különbséget...

kustor
Isten Hozott! :)

Plazma

Hozzászólás Szerző: kustor »

Sziasztok!                                                                                                                                         
Olyan televíziót keresek amelyet számítógéphez is tudnék használni, de a TV adások és a DVD filmeknél is megfelelő minőséget ad.
Először LCD-re gondoltam, de a fórumokon azt olvastam hogy ezeknél nem igazán jók a színek, ezért gondoltam végül a plazmára.
Kérdésem: ezeknél, számítógépet használva, mennyire kell vigyázni a beégéssel, illetve mi a véleményetek a Panasonic TH-37PV70P típusról?

Ha monitorként is akarod használni maradj inkább az LCD-nél, ha a 37"-es már majdnem nagy inkább vegyél 1 jobb minőségű 32"-est.
A szinekben egyébként nincs lényeges különbség a plazma és az LCD között. (szerintem) Persze sok másban van különbség.

Köszi!

A Panasonic TX-32LX70P elég jónak tűnik, de majd az lesz a legjobb ha egy áruházban, a képcsöves TV-hez szokott szememmel összevetem a plazmát az LCD-vel.

mmiissii
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Sziasztok!  
Olyan televíziót keresek amelyet számítógéphez is tudnék használni, de a TV adások és a DVD filmeknél is megfelelő minőséget ad.
Először LCD-re gondoltam, de a fórumokon azt olvastam hogy ezeknél nem igazán jók a színek, ezért gondoltam végül a plazmára.
Kérdésem: ezeknél, számítógépet használva, mennyire kell vigyázni a beégéssel, illetve mi a véleményetek a Panasonic TH-37PV70P típusról?

Ha monitorként is akarod használni maradj inkább az LCD-nél, ha a 37"-es már majdnem nagy inkább vegyél 1 jobb minőségű 32"-est.
A szinekben egyébként nincs lényeges különbség a plazma és az LCD között. (szerintem) Persze sok másban van különbség.

kustor

Plazma

Sziasztok!                                                                                                                                         

Nekem Pana PV60-as Tv-m van. A gyerekem szokta néha a PC-t rátkötni, (internet, játék, film) de eddig semmi baja nincs. Tegnap estétől egy PS3 büszke tulajdonosai vagyunk, kb. 3 órát ment rajta 2 játék, semmi sem látszott utána.
Szvsz egy fontos dolog. Új korában Tv az itt (korábban már többször) leírtaknak megfelelően be lett járatva és jelenleg ~3500 üzemóra van benne. Ha odafigyelsz, hogy állólép ne legyen hosszabb ideig látható rajta, akkor nem lesz gond, de monitor helyett PC képmegjelenítőnek én nem használnám. Arra inkább LCD.
A Panasonic TH-37PV70P Tv-vel nekem annyi a bajom, hogy csak 37"-os. Tegyél hozzá egy kis pénzt és vegyél nagyobbat. Amúgy jó döntés.

Köszönöm a választ!

Sajnos mivel viszonylag közelről nézném a TV-t a 37"-es plazma is már kicsit nagy, és mivel kicsi a helyem a mostani képcsöves számítógép monitort nem akarom használni, ezért remélem hogy bejáratás után bírni fogja a képernyő a számítógépet.

Sanya_67 írta hogy jobb a Samsung képminősége, de ha jól látom plazmából nem gyárt 37"-est.

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2573

Plazma

Hozzászólás Szerző: Tonyka »

Gratula!
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

pille
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 9

Plazma

Hozzászólás Szerző: pille »

Sziasztok!                                                                                                                                         

Nekem Pana PV60-as Tv-m van. A gyerekem szokta néha a PC-t rátkötni, (internet, játék, film) de eddig semmi baja nincs. Tegnap estétől egy PS3 büszke tulajdonosai vagyunk, kb. 3 órát ment rajta 2 játék, semmi sem látszott utána.
Szvsz egy fontos dolog. Új korában Tv az itt (korábban már többször) leírtaknak megfelelően be lett járatva és jelenleg ~3500 üzemóra van benne. Ha odafigyelsz, hogy állólép ne legyen hosszabb ideig látható rajta, akkor nem lesz gond, de monitor helyett PC képmegjelenítőnek én nem használnám. Arra inkább LCD.
A Panasonic TH-37PV70P Tv-vel nekem annyi a bajom, hogy csak 37"-os. Tegyél hozzá egy kis pénzt és vegyél nagyobbat. Amúgy jó döntés.

kustor

Plazma

Sziasztok!

silboy
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 5

Plazma

Hozzászólás Szerző: silboy »

Sziasztok! 
Régóta olvasgatlak benneteket és más fórumokat is. Úgy gondoltam végre karácsonyra veszek a nappaliba egy 42"-os lapostévét-
Nézegettem őket de szinte sehol nem tudtak érdemben hozzászólni mármint az üzletben.  No de nem így történt pénteken.
Már azon voltam veszek egy képcsöves tv-t átmeneti megoldásnak, mert sehol nem tudtam megnézni ezeket a tv-ket sima antennáról vagy sima dvd lejátszóról.
Aztán mikor megláttam hogy egy valamire való gagyi tv is 90-be kerül azt mondtam még egy uccsó lehetőséget edok a nagytévéknek.
És akkor azt kellett mondanom hogy jobb ez a samu valahogy, de biztos csak beállítás kérdése. 
Aztán mindent egyformán állítiottunk be a 3 plazmán és akkor is a Samu volt jobb, jobb volt a feketéje (a két panának picit zöldes volt a feketéje) és valahogy határozottabb élesebb igaz kicsit túlzóak és nem heléyesek voltak a színek.
És akkor azt mondtam na ezért kell nekem Pana.  Erre az eladó megmutatta a Samun hogy állítható a szín kétféle melegre- hidegre és normálra ráadásul a fehéregyensúlyt is be lehet lőni.
És akkor még ott volt az hogy a Samu bal oldalán ott volt hdmi meg egy rakás csati szóval még mindig azt mondtam hogy engem ez nem érdekel, de a családom már akkor azt mondta, hogy a Samut látja jobbnak.

Nagyon alapos voltál.A PV7 és a PV70 között milyen különbséget láttál?
HÁZIMOZI & HIFI - TV: Sony KD-60XF8305 AVR: Denon AVR-X2500H AMP: Audiolab 6000A front: Dali Opticon 2 & Dynaudio Emit M20 center: Dali Opticon Vokal rear: Dali Zensor 1 minidisc deck: Sony MDS-JE640

Sanya_67
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Ja és természetesen az eladó minhárom tevét megmutatta sima antennával meghajtva:)

És otthon hála istennek nagyon korrekt képe van, szolgáltatóm T-kábel...

Sanya_67
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Sziasztok!

Nézegettem őket de szinte sehol nem tudtak érdemben hozzászólni mármint az üzletben. No de nem így történt pénteken.
És akkor azt mondtam na ezért kell nekem Pana. Erre az eladó megmutatta a Samun hogy állítható a szín kétféle melegre- hidegre és normálra ráadásul a fehéregyensúlyt is be lehet lőni.

OccsE
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 8

Plazma

Hozzászólás Szerző: OccsE »

Hogy rögzítetted a falitartóhoz. Úgy vettem észre, hogy a 4 tartó furat sülyesztett a TV síkjához képest, és kell az M8-as csavarokhoz 8-10 mm alátét.
vettem hozza egy dontheto tartot. Abban volt muanyag "tavtarto" es azzal lett felrakva...

szki

Plazma

Hozzászólás Szerző: szki »

Na felkerult a falra a 42Q92-s!
Hogy rögzítetted a falitartóhoz. Úgy vettem észre, hogy a 4 tartó furat sülyesztett a TV síkjához képest, és kell az M8-as csavarokhoz 8-10 mm alátét.
TV: Samsung PS50Q92H; DVD rec: Sony HX780

rea4
Beköltözött
Beköltözött

Plazma

Hozzászólás Szerző: rea4 »

Ja, az is tény hogy értelmetlenül túl van árazva.
Na ja.Van,akinek megéri,van ,akinek nem.
Nekem megérte.

Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650

mmiissii
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Minden dolog annyit ér amennyiért el lehet adni.

ricfiam
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 19

Plazma

Hozzászólás Szerző: ricfiam »

rea4
Beköltözött
Beköltözött

Plazma

Hozzászólás Szerző: rea4 »

Különben meg a KURO az öszes többi plazmát is állva hagyja.

Ez tény.

Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650

hypno skate
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: hypno skate »

...ez az eredmény valószínűleg kizárólag a csúcson igaz, a középmezőnyben semmiképp. ...
Egy közepes minőségű plazmának szvsz élvezhetőbb a képe, mint egy közepes minőségű LCD-nek, ha közepes minőségű Dvd-vel, vagy egy jól elterjedt kábeltv szolgáltató jelével hajtod meg.

Csak a középmezőnynek éppen az a lényege, hogy jó sok minden belefér. Így azután az éppen aktuális prioritásoknak megfelelően lehet azt mondani valamelyikre, hogy jobb.

Különben meg a KURO az öszes többi plazmát is állva hagyja.

pille
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 9

Plazma

Hozzászólás Szerző: pille »

...ez az eredmény valószínűleg kizárólag a csúcson igaz, a középmezőnyben semmiképp. ...
Egy közepes minőségű plazmának szvsz élvezhetőbb a képe, mint egy közepes minőségű LCD-nek, ha közepes minőségű Dvd-vel, vagy egy jól elterjedt kábeltv szolgáltató jelével hajtod meg.

hypno skate
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: hypno skate »

plazma vs lcd teszt a sound and vision-ben 
a plazma nyert

Pontosabban 50"-os Pioneer Kuro Plazma a 46"-os Samsung LED-es LCD ellen.
Vagyis ez az eredmény valószínűleg kizárólag a csúcson igaz, a középmezőnyben semmiképp.

Személy szerint örültem volna az áramfogyasztási adatoknak is.

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

Hozzászólás Szerző: MoBBo »

plazma vs lcd teszt a sound and vision-ben

a plazma nyert

o v e r p o w e r e d

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”