Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Plazma
Plazma
És melyik HDMI kábel volt a legjobb az olcsóbbak közül???
Háááát nemtudom.
Kicsit nehezen kapuzom be agyilag, hogy a digitális adatátvitelnél (főleg 1,5 méteren) a kábel minősége alapvetően meghatározó lenne.
Értem én, hogy jeltorzulás, - és sajnos a HDMI "protokollt" sem ismerem mélységében - de adatvesztés, és átviteli hiba a hibajavítási algoritmusokat nélkülöző protokolloknál lehet.
2007-et írunk, a digitális adatátvitel már igen kiforrott terület, főleg kábelen, és ilyen távolságokra... Még nagy átviteli sebességnél is lehet hibamentességet biztosítani.
Esetleg tud valaki technológia szemléletű magyarázatot adni, hogy miért jobb a kék kábel, mint a sárga?
Panasonic 42PV70
Plazma
Most nézegettem a Metro katalógust, aztán látom, hogy az elején van vmi 20% buzerancia, na szóval minden nem ákcijós produktum nettójából adnak 20 percentet. Van náluk Pana 50PV7, ami így cirka 340re jön ki, ez már sztem egész jó. Valamelyik nap lehet ránézek a kínálatra a helyszínen, bár ezerszer megfogadtam, hogy Mből max mikrósütő...
Ennyiért talán nekem is kéne, de én úgy értelmezem, hogy akciósan kerül 430-ba. Az akciósból ugye meg nem jön le a 20 százalék.
Az 50PV7-en nincs akciós szignó... bár a helyszínen biztos kiokosítanak..
Én is a hétvégén kérdeztem rá erre. Ami benne van a katalógusban, az mind akciósnak minősül, tehát nem jár rá a 20%.
Ha a Pana 50PV7 nincs benne, akkor megkapod a 20%-ot.
TV: Panasonic TX-P50GT60E
Plazma
Vettem egy ilyen kábel szerintetek fos lesz Pio DV 696 és LG 42PT81 összekötéséhez?HDMI
Hol vetted??? Egy próbát mindenféleképp megér.
EMO-ban debrecenben 2000 Ft-ért.
Aranyozott igaz kínai nem kácsa audio.
De úgy döntöttem kezdetnek jó ez aztán majd ha lesz rá pénz akkor lecserélem drágábbra.
Csak az a kérdés honnan fogok tudni hogy mondjuk egy 12E ft-os HDMI megéri a pénzét amennyivel jobb ettől a gagyi kínaitól.
Na mindegy meglátjuk.
Most várom a Plazmámat.
Én azért döntöttem az LG mellett mert a Pana 300 ropi HDD nélkül míg a samu ugyanannyi mint az LG csak HDD nélkül és 280.
Akkor tehát nem volt kérdés.
Na meg a samu már sokat evett szerintem 380W.
Tudom most mondjátok ki BMW 530i -t vezs az ne azt nézze hogy taakrékos e de enekem ez is fontos kicsit.
Írd már meg a bolt címét ahol a HDMI kábelt vetted. Szoktram járni Debrecenben, egy próbát megérni.
Én nem hajtok a merevlemezre, inkább a szebb kép a nyerő. DVD játékos meg így is kell, ha lesz lé akkor felvevő lesz, az praktikusabb....szerintem.
Én is a képre hajtok de amennyivel jobb a pana képe annyival szerintem nem ér többet a PV70-es.
De ezzel nem akarom bántani a Pana tulajokat, mert még én is az vagyok, na meg tudom mire képes a pana ezt csak úgy mondom hogy szerintem a 42LGPT81 Plazma ár/érték és kihasználtság terén jó árban van.
Természetesen mindenki azt vegye amelyik neki tetszik.
A HDMI aranyozott kábelt meg rendelni kell mert most nincs nekik készleten.
De 1 hét alatt legkésőbb beszerzik.
Plazma
Vettem egy ilyen kábel szerintetek fos lesz Pio DV 696 és LG 42PT81 összekötéséhez?HDMI
De úgy döntöttem kezdetnek jó ez aztán majd ha lesz rá pénz akkor lecserélem drágábbra.
Csak az a kérdés honnan fogok tudni hogy mondjuk egy 12E ft-os HDMI megéri a pénzét amennyivel jobb ettől a gagyi kínaitól.
Na mindegy meglátjuk.
Most várom a Plazmámat.
Én azért döntöttem az LG mellett mert a Pana 300 ropi HDD nélkül míg a samu ugyanannyi mint az LG csak HDD nélkül és 280.
Tudom most mondjátok ki BMW 530i -t vezs az ne azt nézze hogy taakrékos e de enekem ez is fontos kicsit.
Írd már meg a bolt címét ahol a HDMI kábelt vetted. Szoktram járni Debrecenben, egy próbát megérni.
Én nem hajtok a merevlemezre, inkább a szebb kép a nyerő. DVD játékos meg így is kell, ha lesz lé akkor felvevő lesz, az praktikusabb....szerintem.
Plazma
Most nézegettem a Metro katalógust, aztán látom, hogy az elején van vmi 20% buzerancia, na szóval minden nem ákcijós produktum nettójából adnak 20 percentet. Van náluk Pana 50PV7, ami így cirka 340re jön ki, ez már sztem egész jó. Valamelyik nap lehet ránézek a kínálatra a helyszínen, bár ezerszer megfogadtam, hogy Mből max mikrósütő...
Ennyiért talán nekem is kéne, de én úgy értelmezem, hogy akciósan kerül 430-ba. Az akciósból ugye meg nem jön le a 20 százalék.
Az 50PV7-en nincs akciós szignó... bár a helyszínen biztos kiokosítanak..
Plazma
Na mindegy meglátjuk.
Most várom a Plazmámat.
Plazma
Plazma
Plazma
Plazma
Sziasztok!
kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy vajon az ár tükrözi e minőséget... készülék között agyalok Lg 50 pc 51 /55 Samu PS 50 C91 H és Pana TH 50 PV7...
amennyire tudom az LG tudja a 24p-t de a másik kettőnél nem tudom biztosan... amugy meg ha jol értelmezek mindent akkor nagyjábol azonos képességű megjelenítők... vélemények?
üdv
ja a samubol elirtam, természetesen a Q sorozat tagja érdekel :Samsung - PS-50Q7H... ő a versenyző az Lg meg a Pana mellett
Tv:Sony Kp 61PS1, DVD lejátszó: Pio DVD 350 (Philips DVD737), Erősítő: Pio VSX-D1011, Hangfal Front Wharfedale Pacific PI20, Back Pi20, Sorround Back Pi20, Center Wharfedale Pacific, Sub: Wharfedale PC 15
Plazma
Új Samsung plazmák mikorra várhatóak?
Plazma
Onnan hoztad, vagy küldték?
Szvsz a komponenstől mindenféleképp jobb lesz.
Plazma
Sziasztok!
kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy vajon az ár tükrözi e minőséget... készülék között agyalok Lg 50 pc 51 /55 Samu PS 50 C91 H és Pana TH 50 PV7...
amennyire tudom az LG tudja a 24p-t de a másik kettőnél nem tudom biztosan... amugy meg ha jol értelmezek mindent akkor nagyjábol azonos képességű megjelenítők... vélemények?
üdv
Tv:Sony Kp 61PS1, DVD lejátszó: Pio DVD 350 (Philips DVD737), Erősítő: Pio VSX-D1011, Hangfal Front Wharfedale Pacific PI20, Back Pi20, Sorround Back Pi20, Center Wharfedale Pacific, Sub: Wharfedale PC 15
Plazma
csak 1 kerdes: a tv ossze van kotve pc-vel (hdmi-dvi). lehet baja a tv-nek, ha veletlenul elszall vmi a gepben? vagy lehet nyugodtan allandoan osszedugva? lehet lamma kerdes, de inkabb megkerdezem, feltem a tv-t.
Az elszáll valami alatt mire gondolsz ? Egyébként semmi baja nem lesz, hacsak bele nem vág a villám.
legutobb mondjuk elfustolt a tap, de akkor nem volt osszekotve.
tv: pana TH42PV70 + TX32LE7 dvd: pana SA-HT545w
Plazma
csak 1 kerdes: a tv ossze van kotve pc-vel (hdmi-dvi). lehet baja a tv-nek, ha veletlenul elszall vmi a gepben? vagy lehet nyugodtan allandoan osszedugva? lehet lamma kerdes, de inkabb megkerdezem, feltem a tv-t.
Az elszáll valami alatt mire gondolsz ? Egyébként semmi baja nem lesz, hacsak bele nem vág a villám.
TV:Panasonic TH-50PV70 TV2: Panasonic TH-42PA50 TV3: Samsung Plano WS-32Z068P Receiver: Sony STR-DB790 QS 6.1 Front: Wharfedale Diamond 9.2 Center: Wharfedale Diamond 9CM Rear: Wharfedale Diamond 9.1 Rear Center: Sony SS-CN225 Subwoofer: Klipsch RW-8 Reference DVD: Denon DVD-1730 VCR: Thomson VPH6950G Konzol: Playstation 3 Scart: Hama ProClass Gold Távirányító: Sunwave SRC-3000B Playstation 3 ID: angyisz weboldal: www.angyisz.eoldal.hu
Plazma
Miért lenne fos ?
TV:Panasonic TH-50PV70 TV2: Panasonic TH-42PA50 TV3: Samsung Plano WS-32Z068P Receiver: Sony STR-DB790 QS 6.1 Front: Wharfedale Diamond 9.2 Center: Wharfedale Diamond 9CM Rear: Wharfedale Diamond 9.1 Rear Center: Sony SS-CN225 Subwoofer: Klipsch RW-8 Reference DVD: Denon DVD-1730 VCR: Thomson VPH6950G Konzol: Playstation 3 Scart: Hama ProClass Gold Távirányító: Sunwave SRC-3000B Playstation 3 ID: angyisz weboldal: www.angyisz.eoldal.hu
Plazma
Vettem egy ilyen kábel szerintetek fos lesz Pio DV 696 és LG 42PT81 összekötéséhez?
HDMI
Plazma
tv: pana TH42PV70 + TX32LE7 dvd: pana SA-HT545w
Plazma
Én 50-es plazmán kb.5 féle hdmi kábelt próbáltam,hidd el volt különbség,nem is úgy mondanám ,h rosszabb vagy jobb, hanem mint a digit audio interkonnekteknél ,ha meghallgatsz 10 félét ugyanazzal a zenével biztos hallod a hangkarakterét a kábeleknek, mást mutat egyik, mint a másik a zenéből.A képre ugyanez mondható el. Kácsánál: Furutech hdmi 1.3 ,1080p. Ez idáig a favoritom. Ez 12e/m egy 5eft os nem rossz kábelhez képest is érezhetően szebb.
Próbáld ki!
És melyik HDMI kábel volt a legjobb az olcsóbbak közül???
Plazma
Én 50-es plazmán kb.5 féle hdmi kábelt próbáltam,hidd el volt különbség,nem is úgy mondanám ,h rosszabb vagy jobb, hanem mint a digit audio interkonnekteknél ,ha meghallgatsz 10 félét ugyanazzal a zenével biztos hallod a hangkarakterét a kábeleknek, mást mutat egyik, mint a másik a zenéből.
A képre ugyanez mondható el. Kácsánál: Furutech hdmi 1.3 ,1080p. Ez idáig a favoritom. Ez 12e/m egy 5eft os nem rossz kábelhez képest is érezhetően szebb.
Próbáld ki!
Plazma
Valaki nem tudna küldeni LG4281PT plazmáróé elektronikus használati útmatatót?
Előre is kössz.
Plazma
Ez egy jó ötlet. Otthon megteheted. Megteheted?
Nekem össz egy Xboxom van, amit HDMI-vel rá tudok majd kötni a tévére amikor holnap megveszem a kábelt; a tévé meg egy 32-es samsung LCD, szerintem ezen senki semmi különbséget nem tudna észrevenni.
A vaktesztnek akkor lehetne bármiféle értelme, ha mondjuk egy 50-es 1080p tévén lehetne összehasonlítani a kábeleket, miközben BR film megy rajta, és elég gyorsan kéne cserélgetni az olcsó és drága kábeleket, úgy hogy a tesztalanyok ezt ne láthassák. De én még így sem hiszem hogy egy másfél méteres kábelnél bárki bármi különbséget észrevenne...
Plazma
Szívesen megnéznék egy vaktesztet, hogy a gyakorlatban ki tudja kiszúrni a "jobb minőségű" HDMI kábelt...Ez egy jó ötlet. Otthon megteheted. Megteheted?
Plazma
Tegnap este sikeresen ráugrasztottam a TV-re a PS3-at, élből a Spiderman 3 BR-t tesztelgettem. Nos 24p, igen látszik a hiánya, enyhe alig de látható. Különösen nem zavar de tény, most hiányzik a 24p de emiatt most másik TV-t nem veszek, majd a következő az lesz. Később dobok pár képet.
Plazma
Sziasztok!
elöre is elnézést az OFF-ért!
olyan problémám lenne, hogy a kabeltv-jelét szeretném továbbitani egyik szobából a másikba vezeték segitsége nélkül. Van erre valamiféle berendezés? (néztem a/v jelátvivőket azok is tudják ezt vagy azok csak dvd,cam, stb jelét viszik át?)
válaszokat várom, elöre is köszönöm.
Üdv.