Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Plazma

detusz
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Plazma

Hozzászólás Szerző: detusz »

És melyik HDMI kábel volt a legjobb az olcsóbbak közül???
Háááát nemtudom.
Kicsit nehezen kapuzom be agyilag, hogy a digitális adatátvitelnél (főleg 1,5 méteren) a kábel minősége alapvetően meghatározó lenne.
Értem én, hogy jeltorzulás, - és sajnos a HDMI "protokollt" sem ismerem mélységében - de adatvesztés, és átviteli hiba a hibajavítási algoritmusokat nélkülöző protokolloknál lehet.
2007-et írunk, a digitális adatátvitel már igen kiforrott terület, főleg kábelen, és ilyen távolságokra... Még nagy átviteli sebességnél is lehet hibamentességet biztosítani.

Esetleg tud valaki technológia szemléletű magyarázatot adni, hogy miért jobb a kék kábel, mint a sárga?
Panasonic 42PV70

Gyulus
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hozzászólás Szerző: Gyulus »

Most nézegettem a Metro katalógust, aztán látom, hogy az elején van vmi 20% buzerancia, na szóval minden nem ákcijós produktum nettójából adnak 20 percentet. Van náluk Pana 50PV7, ami így cirka 340re jön ki, ez már sztem egész jó. Valamelyik nap lehet ránézek a kínálatra a helyszínen, bár ezerszer megfogadtam, hogy Mből max mikrósütő...
Ennyiért talán nekem is kéne, de én úgy értelmezem, hogy akciósan kerül 430-ba. Az akciósból ugye meg nem jön le a 20 százalék.

Az 50PV7-en nincs akciós szignó... bár a helyszínen biztos kiokosítanak..

Én is a hétvégén kérdeztem rá erre. Ami benne van a katalógusban, az mind akciósnak minősül, tehát nem jár rá a 20%.

Ha a Pana 50PV7 nincs benne, akkor megkapod a 20%-ot.
TV: Panasonic TX-P50GT60E

RACPOWER
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 229

Plazma

Hozzászólás Szerző: RACPOWER »

Vettem egy ilyen kábel szerintetek fos lesz Pio DV 696 és LG 42PT81 összekötéséhez?HDMI

Hol vetted??? Egy próbát mindenféleképp megér.

EMO-ban debrecenben 2000 Ft-ért.
Aranyozott igaz kínai nem kácsa audio.
De úgy döntöttem kezdetnek jó ez aztán majd ha lesz rá pénz akkor lecserélem drágábbra.
Csak az a kérdés honnan fogok tudni hogy mondjuk egy 12E ft-os HDMI megéri a pénzét amennyivel jobb ettől a gagyi kínaitól.
Na mindegy meglátjuk.
Most várom a Plazmámat.
Én azért döntöttem az LG mellett mert a Pana 300 ropi HDD nélkül míg a samu ugyanannyi mint az LG csak HDD nélkül és 280.
Akkor tehát nem volt kérdés.
Na meg a samu már sokat evett szerintem 380W.
Tudom most mondjátok ki BMW 530i -t vezs az ne azt nézze hogy taakrékos e de enekem ez is fontos kicsit.

Írd már meg a bolt címét ahol a HDMI kábelt vetted. Szoktram járni Debrecenben, egy próbát megérni.

Én nem hajtok a merevlemezre, inkább a szebb kép a nyerő. DVD játékos meg így is kell, ha lesz lé akkor felvevő lesz, az praktikusabb....szerintem.

Én is a képre hajtok de amennyivel jobb a pana képe annyival szerintem nem ér többet a PV70-es.
De ezzel nem akarom bántani a Pana tulajokat, mert még én is az vagyok, na meg tudom mire képes a pana ezt csak úgy mondom hogy szerintem a 42LGPT81 Plazma ár/érték és kihasználtság terén jó árban van.
Természetesen mindenki azt vegye amelyik neki tetszik.
A HDMI aranyozott kábelt meg rendelni kell mert most nincs nekik készleten.
De 1 hét alatt legkésőbb beszerzik.

nufenen
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: nufenen »

Vettem egy ilyen kábel szerintetek fos lesz Pio DV 696 és LG 42PT81 összekötéséhez?HDMI

De úgy döntöttem kezdetnek jó ez aztán majd ha lesz rá pénz akkor lecserélem drágábbra.
Csak az a kérdés honnan fogok tudni hogy mondjuk egy 12E ft-os HDMI megéri a pénzét amennyivel jobb ettől a gagyi kínaitól.
Na mindegy meglátjuk.
Most várom a Plazmámat.
Én azért döntöttem az LG mellett mert a Pana 300 ropi HDD nélkül míg a samu ugyanannyi mint az LG csak HDD nélkül és 280.
Tudom most mondjátok ki BMW 530i -t vezs az ne azt nézze hogy taakrékos e de enekem ez is fontos kicsit.

Írd már meg a bolt címét ahol a HDMI kábelt vetted. Szoktram járni Debrecenben, egy próbát megérni.

Én nem hajtok a merevlemezre, inkább a szebb kép a nyerő. DVD játékos meg így is kell, ha lesz lé akkor felvevő lesz, az praktikusabb....szerintem.

TaliGa
Isten Hozott! :)

Plazma

Hozzászólás Szerző: TaliGa »

Most nézegettem a Metro katalógust, aztán látom, hogy az elején van vmi 20% buzerancia, na szóval minden nem ákcijós produktum nettójából adnak 20 percentet. Van náluk Pana 50PV7, ami így cirka 340re jön ki, ez már sztem egész jó. Valamelyik nap lehet ránézek a kínálatra a helyszínen, bár ezerszer megfogadtam, hogy Mből max mikrósütő...
Ennyiért talán nekem is kéne, de én úgy értelmezem, hogy akciósan kerül 430-ba. Az akciósból ugye meg nem jön le a 20 százalék.

Az 50PV7-en nincs akciós szignó... bár a helyszínen biztos kiokosítanak..

RACPOWER
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

Na mindegy meglátjuk.
Most várom a Plazmámat.

hanzi

Plazma

Hozzászólás Szerző: hanzi »

TaliGa

Plazma

Hozzászólás Szerző: TaliGa »

nufenen
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Barti

Plazma

Hozzászólás Szerző: Barti »

Sziasztok! 
kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy vajon az ár tükrözi e minőséget... készülék között agyalok Lg 50 pc 51 /55 Samu PS 50 C91 H és Pana TH 50 PV7...
amennyire tudom az LG tudja a 24p-t de a másik kettőnél nem tudom biztosan... amugy meg ha jol értelmezek mindent akkor nagyjábol azonos képességű megjelenítők... vélemények?

üdv

ja a samubol elirtam, természetesen a Q sorozat tagja érdekel :Samsung - PS-50Q7H... ő a versenyző az Lg meg a Pana mellett
Tv:Sony Kp 61PS1, DVD lejátszó: Pio DVD 350 (Philips DVD737), Erősítő: Pio VSX-D1011, Hangfal Front Wharfedale Pacific PI20, Back Pi20, Sorround Back Pi20, Center Wharfedale Pacific, Sub: Wharfedale PC 15

Sub-S
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 1

Plazma

Hozzászólás Szerző: Sub-S »

Új Samsung plazmák mikorra várhatóak?

szekeresb
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: szekeresb »

Onnan hoztad, vagy küldték?

Szvsz a komponenstől mindenféleképp jobb lesz.

Barti

Plazma

Hozzászólás Szerző: Barti »

Sziasztok!

kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy vajon az ár tükrözi e minőséget... készülék között agyalok Lg 50 pc 51 /55 Samu PS 50 C91 H és Pana TH 50 PV7...
amennyire tudom az LG tudja a 24p-t de a másik kettőnél nem tudom biztosan... amugy meg ha jol értelmezek mindent akkor nagyjábol azonos képességű megjelenítők... vélemények?

üdv
Tv:Sony Kp 61PS1, DVD lejátszó: Pio DVD 350 (Philips DVD737), Erősítő: Pio VSX-D1011, Hangfal Front Wharfedale Pacific PI20, Back Pi20, Sorround Back Pi20, Center Wharfedale Pacific, Sub: Wharfedale PC 15

gyiku
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hozzászólás Szerző: gyiku »

csak 1 kerdes: a tv ossze van kotve pc-vel (hdmi-dvi). lehet baja a tv-nek, ha veletlenul elszall vmi a gepben?    vagy lehet nyugodtan allandoan osszedugva?   lehet lamma kerdes, de inkabb megkerdezem, feltem a tv-t. 
Az elszáll valami alatt mire gondolsz ? Egyébként semmi baja nem lesz, hacsak bele nem vág a villám.

legutobb mondjuk elfustolt a tap, de akkor nem volt osszekotve.
tv: pana TH42PV70 + TX32LE7 dvd: pana SA-HT545w

angyisz
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: angyisz »

csak 1 kerdes: a tv ossze van kotve pc-vel (hdmi-dvi). lehet baja a tv-nek, ha veletlenul elszall vmi a gepben? vagy lehet nyugodtan allandoan osszedugva? lehet lamma kerdes, de inkabb megkerdezem, feltem a tv-t.
Az elszáll valami alatt mire gondolsz ? Egyébként semmi baja nem lesz, hacsak bele nem vág a villám.

angyisz
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

Miért lenne fos ?

RACPOWER
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

Vettem egy ilyen kábel szerintetek fos lesz Pio DV 696 és LG 42PT81 összekötéséhez?
HDMI

gyiku
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hozzászólás Szerző: gyiku »

csak 1 kerdes: a tv ossze van kotve pc-vel (hdmi-dvi). lehet baja a tv-nek, ha veletlenul elszall vmi a gepben? vagy lehet nyugodtan allandoan osszedugva? lehet lamma kerdes, de inkabb megkerdezem, feltem a tv-t.
tv: pana TH42PV70 + TX32LE7 dvd: pana SA-HT545w

nufenen
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Én 50-es plazmán kb.5 féle hdmi kábelt próbáltam,hidd el volt különbség,nem is úgy mondanám ,h rosszabb vagy jobb, hanem mint a digit audio interkonnekteknél ,ha meghallgatsz 10 félét ugyanazzal a zenével biztos hallod a hangkarakterét a kábeleknek, mást mutat egyik, mint a másik a zenéből.A képre ugyanez mondható el. Kácsánál: Furutech hdmi 1.3 ,1080p. Ez idáig a favoritom. Ez 12e/m egy 5eft os nem rossz kábelhez képest is érezhetően szebb.
Próbáld ki!

És melyik HDMI kábel volt a legjobb az olcsóbbak közül???

Devlon

Plazma

Hozzászólás Szerző: Devlon »

Én 50-es plazmán kb.5 féle hdmi kábelt próbáltam,hidd el volt különbség,nem is úgy mondanám ,h rosszabb vagy jobb, hanem mint a digit audio interkonnekteknél ,ha meghallgatsz 10 félét ugyanazzal a zenével biztos hallod a hangkarakterét a kábeleknek, mást mutat egyik, mint a másik a zenéből.
A képre ugyanez mondható el. Kácsánál: Furutech hdmi 1.3 ,1080p. Ez idáig a favoritom. Ez 12e/m egy 5eft os nem rossz kábelhez képest is érezhetően szebb.
Próbáld ki!

RACPOWER
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

Valaki nem tudna küldeni LG4281PT plazmáróé elektronikus használati útmatatót?
Előre is kössz.

vargatom
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: vargatom »

Ez egy jó ötlet. Otthon megteheted. Megteheted?
Nekem össz egy Xboxom van, amit HDMI-vel rá tudok majd kötni a tévére amikor holnap megveszem a kábelt; a tévé meg egy 32-es samsung LCD, szerintem ezen senki semmi különbséget nem tudna észrevenni.
A vaktesztnek akkor lehetne bármiféle értelme, ha mondjuk egy 50-es 1080p tévén lehetne összehasonlítani a kábeleket, miközben BR film megy rajta, és elég gyorsan kéne cserélgetni az olcsó és drága kábeleket, úgy hogy a tesztalanyok ezt ne láthassák. De én még így sem hiszem hogy egy másfél méteres kábelnél bárki bármi különbséget észrevenne...

szekeresb
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: szekeresb »

Szívesen megnéznék egy vaktesztet, hogy a gyakorlatban ki tudja kiszúrni a "jobb minőségű" HDMI kábelt...Ez egy jó ötlet. Otthon megteheted. Megteheted?

angyisz
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

Tegnap este sikeresen ráugrasztottam a TV-re a PS3-at, élből a Spiderman 3 BR-t tesztelgettem. Nos 24p, igen látszik a hiánya, enyhe alig de látható. Különösen nem zavar de tény, most hiányzik a 24p de emiatt most másik TV-t nem veszek, majd a következő az lesz. Később dobok pár képet.

mav3rick

Plazma

Hozzászólás Szerző: mav3rick »

Sziasztok!

elöre is elnézést az OFF-ért!

olyan problémám lenne, hogy a kabeltv-jelét szeretném továbbitani egyik szobából a másikba vezeték segitsége nélkül. Van erre valamiféle berendezés? (néztem a/v jelátvivőket azok is tudják ezt vagy azok csak dvd,cam, stb jelét viszik át?)

válaszokat várom, elöre is köszönöm.

Üdv.

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”