Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Lcd, Led, Oled TV-k

Challanger
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Challanger »

Üdv!

Még csak most kezdtem el olvasgatni a topicot, így még nem nagyon merültem el benne, de addig is kérném a vélemyényeteket.

LCD TV-t (monitort) szeretnék várárolni, kizárólag PC-vel használva. 720p sorozatokat/filmeket néznék rajta. Főleg erre lenne használva.
Fontos, hogy 16:9-es képaránnyal rendelkezzen.
Mivel PC-hez kell, így nem fontos a nagy képátló, sőt... Szerintem 20"-nál meg is állhatunk. De ezt most a hasamra ütve mondtam...nem értek az LCD-khez, így várom a javaslatokat.

Előre is köszi.
Eladó DVD gyűjteményem

pjotr
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: pjotr »

Komponenssel, de scarttal is sem lesz rossz, ha átváltod a lejátszót RGB módba.

Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus

reyorkin

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: reyorkin »

Sziasztok!

Köszi a választ, végülis a Sony KDL-P3000 lett a szerencsés .

Eddig minden szuper rajta, viszont észrevettem egy pixelt, ami sötét.
A leírás azt írja, hogy egy db pixel még nem minősül hibának. Szerintetek foglalkozzak vele, vagy ne? (a 3 napos csere erre érvényes lenne?)

Ami a másik kérdés: DVD nézésnél hogyan kapok szebb képet?
EuroScart-tal vagy Komponens kábellel (jól tudom, hogy ez az a 3 csatlakozós? piros, kék, zöld -- amikor rádugtam a komponens kábelt, kiírta, hogy 576p/50).

Előre is köszi!
DVD: Pana DMR-EH50

szala_01

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: szala_01 »

SziasztokSegítséget szeretnék kérni, lcd vásárlás előtt vagyok, sajnos nem túl vastag a pénztárcám, viszont ehhez képest azért a lehető legnagyobb méretet szeretném venni, extra szolgáltatások nem kellenek (pip, dvb)  föként dvd re, pc játékra és minimálisan tv műsor nézésre lenne. Ezekre a tipusokra esett a választás, ezek férnek bele a keretbe: LG 42LE2R, Samsung LE-40S62B , Sony KDL-40U2000  tudom, hogy az lg és a samsung nem uj tipus, szóval érdeklődnék, van e valakinek ezekkel tapasztalata, esetleg javaslata.
Előre is köszönöm a segítséget
Üdv

sony u-s szériát semmiképpen ne, nagyon rossz a képe tv-ről, nemcsak a boltban, otthon is, én már láttam másnál és nem jó
lg jó, samuból inkább r82 környékén tapogatózzál

Szia
Köszönöm a választ, akkor asszem lg lesz belőle, samsung drágább, bár lehet inkább lejebb adom a méretet és jobb minőséget nézek.

Üdv:szala

rea4
Beköltözött
Beköltözött

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: rea4 »

Sony 40V3000

Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650

ChrisLowe
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: ChrisLowe »

Lentebb írtam erröl az 1080i-1080p dologról, senki nem tudja a választ? Szerintetek hardverkérdés is a dolog vagy szoftveresen megoldható lenne?

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 10

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: oriza triznyák »

SziasztokSegítséget szeretnék kérni, lcd vásárlás előtt vagyok, sajnos nem túl vastag a pénztárcám, viszont ehhez képest azért a lehető legnagyobb méretet szeretném venni, extra szolgáltatások nem kellenek (pip, dvb) föként dvd re, pc játékra és minimálisan tv műsor nézésre lenne. Ezekre a tipusokra esett a választás, ezek férnek bele a keretbe: LG 42LE2R, Samsung LE-40S62B , Sony KDL-40U2000 tudom, hogy az lg és a samsung nem uj tipus, szóval érdeklődnék, van e valakinek ezekkel tapasztalata, esetleg javaslata.
Üdv

sony u-s szériát semmiképpen ne, nagyon rossz a képe tv-ről, nemcsak a boltban, otthon is, én már láttam másnál és nem jó
lg jó, samuból inkább r82 környékén tapogatózzál

tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Sziasztok! 
Több készülék van az étlapon, és szeretném a segítségeteket kérni:
Sony KDL-32P3000 (elvileg fekete)
Sony KDL-32P3020 (elvileg ezüst)
Sony KDL-26P3020
Samsung LE-32S81

Ma voltam egy boltban, ahol főleg Samsung-okat árulnak, és ott mindenképp le akartak beszélni a Sony-ról, mert hogy a DVB-T felesleges... (Azzal magyarázta, hogy a HD Ready készülékek majd fogják venni a digitális adásokat, de szerintem ez két külön dolog vagy nem? )
Szerintetek melyik a jobb vétel?
A 26"-os Sony csak 800:1 kontraszot tud, míg a 32"-os 1800:1-et.
Igazából vegyesen használnám mindenfélére: TV nézés, DVD, PC-t is nyomnék rá, és ami a másik, hogy elméletileg (a Sony-féle) Smart Link kompatibilis a Panasonic DVD-m Q-Link-jével, ami megint csak jó lenne nekem.
A szívem a Sony felé húz a DVB-T miatt, de Ti mit szóltok ezekhez?

Előre is köszi!

sony 32p qrvajó tv, vedd meg bátran, de akkor az 30-50 ezerrel többe kerül, mert a samu 32s81-et már 145-150-ért árulják(áruljuk)
samsung is jó, képe a legszebb amit 200 alatt láttam tv-ről(na jó ott van még a 32r82 is az 160 körül, talán érdemesebb...)
amúgy a digi tuner tényleg egy jó nagy parasztvakítás, most már lg is kezdi néhány tv-nél

szala_01

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: szala_01 »

Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni, lcd vásárlás előtt vagyok, sajnos nem túl vastag a pénztárcám, viszont ehhez képest azért a lehető legnagyobb méretet szeretném venni, extra szolgáltatások nem kellenek (pip, dvb) föként dvd re, pc játékra és minimálisan tv műsor nézésre lenne. Ezekre a tipusokra esett a választás, ezek férnek bele a keretbe: LG 42LE2R, Samsung LE-40S62B , Sony KDL-40U2000 tudom, hogy az lg és a samsung nem uj tipus, szóval érdeklődnék, van e valakinek ezekkel tapasztalata, esetleg javaslata.
Üdv

reyorkin

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: reyorkin »

Sziasztok!

Több készülék van az étlapon, és szeretném a segítségeteket kérni:
Sony KDL-32P3000 (elvileg fekete)
Sony KDL-32P3020 (elvileg ezüst)
Sony KDL-26P3020
Samsung LE-32S81

Ma voltam egy boltban, ahol főleg Samsung-okat árulnak, és ott mindenképp le akartak beszélni a Sony-ról, mert hogy a DVB-T felesleges... (Azzal magyarázta, hogy a HD Ready készülékek majd fogják venni a digitális adásokat, de szerintem ez két külön dolog vagy nem? )
Szerintetek melyik a jobb vétel?
A 26"-os Sony csak 800:1 kontraszot tud, míg a 32"-os 1800:1-et.
Igazából vegyesen használnám mindenfélére: TV nézés, DVD, PC-t is nyomnék rá, és ami a másik, hogy elméletileg (a Sony-féle) Smart Link kompatibilis a Panasonic DVD-m Q-Link-jével, ami megint csak jó lenne nekem.
A szívem a Sony felé húz a DVB-T miatt, de Ti mit szóltok ezekhez?

Előre is köszi!
DVD: Pana DMR-EH50

arfer

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: arfer »

Sziasztok! A MediaMarkt-ban a Sharp LC42ad5e igen baráti áron van hirdetve. Tud valaki valamit erről a készülékről? Elsősorban a PC kapcsolatról. A kézikönyve szerint csak 1024*768-at támogat a VGA bemeneten, ami elég elszomorítónak tűnik. A PC-HDMI kapcsolatról meg szó sem esik. Any information? Köszi!

cotag
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 37

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: cotag »

Sziasztok,

kicsit off, de talan van aki tudja a valaszt. Ilyesmi kabeltakarot keresnek, falra szerelt LCD-hez:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... :IT&ih=014

Lehet aluminum, vagy ezustre festett muanyag, fontos, hogy elmenjen benne tobb kabel, koztuk a scart is es normalisan nezzen ki, mint a kepen is lathato darab, ne ipari jellegu legyen.

Termeszetesen a lenyeg az lenne, hogy itthon hozzaferheto legyen, ne kelljen mar ezt is kulfoldrol rendelnem. A legjobb lenne, ha Gyorben lenne...

Ha van tipp, koszonom.

daniba
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 8

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: daniba »

Helo 
Az egyik ismerősöm kinézett a pénztárcájához mérten 3 tv-t de nemtudja melyik lenne a legjobb, segítsetek pls
A tv-k: Samu 40R82, Sony 32D3000, Sony 40S2530
(kb 3 méterről nézné szal mondtam neki h a 32-es akkor kiesik szerintem,pedig ha lenne pénze abból a 40-esre akkor azt ajánlanám neki)

Természetesen a szeme fog főként dönteni de érdekelné a véleményetek
előre is kösz

mindenképp a D3000

blakey
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 34

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: blakey »

Nekem S2530-am van (2 is), nem rossz, stabil, megbízható képe van, a D3000-esnek jobb a képe. de annyit nem adnék érte ugyanakkora méretben, a samu nem rossz, de annyira nem ismerem, hogy össze tudjam hasonlítani a kettôt. Szerintem hasonlítsa össze a kiszemelteket és utána döntsön.

fatalerror

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: fatalerror »

Helo

Az egyik ismerősöm kinézett a pénztárcájához mérten 3 tv-t de nemtudja melyik lenne a legjobb, segítsetek pls
A tv-k: Samu 40R82, Sony 32D3000, Sony 40S2530
(kb 3 méterről nézné szal mondtam neki h a 32-es akkor kiesik szerintem,pedig ha lenne pénze abból a 40-esre akkor azt ajánlanám neki)

Természetesen a szeme fog főként dönteni de érdekelné a véleményetek
előre is kösz

ChrisLowe
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: ChrisLowe »

Helló!
Philips fullHD lcd-m van, de "csak" 1080i-t tud. Lehet frissíteni a készüléket a neten keresztül usb-s pendrive-al.

Namost a kérdésem a következő: az 1080p-t szoftveresen meg lehet oldani?
Még nincs ilyen frissités a philips oldalán, de ugye a készülék felbontása 1920×1080p tehát hardveresen meg van oldva.
Vagy ez nem ilyen egyszerű?

general

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: general »

Helló!

Rég jártam erre, picit visszaolvastam, de nem igazán találtam választ a kérdésemre, ezért feltenném: 200 e körül 37" lcd közül melyiket érdemes? Amiket néztem, az a Samu (nem full hd) zászlóshajója (asszem), a 37 r82 és az LG 37lc2rr. Utóbbi fícsörjei kecsegtetőek. Jelenleg LG lc2r van, tehát elvileg ua, csak a hdd felvevő és a 2 tuneres pip plusz lenne, ELVILEG uaolyan képpel. Na most itt jön a lényeg, a kép. A MM-ban egymás mellett szemléltem a két modellt, ua.olyan sokszor leosztott sz@r tuner jellel. A különbség megdöbbentő volt! A Samu javára persze. Sokkal élesebb, zajtalanabb, plasztikusabb képe van! Persze a színbeállításokkal varázsoltam egy kicsit, de nem tudtam az LG-n olyat csinálni, ami jobb lett volna a Samuénál. EL kell ismerni jobb a képe. Persze betudtam a Samsung szokásos szürkés árnyalatait, hidegebb. szürkébb a képe, a fehérek inkább koszos-fehérek, de összeségében természetesebb volt, az LG fehérjei egészen rendben vannak amúgy.
Szóval a kérdés: mivel a jelenlegi képernyőmmel meg vagyok elégedve (a mostani LG modellek nem mindegyik lett jobb, bár újabbak! pl 2 hdmi vs. 1, nekem ez fontos- pc+dvd), ennyivel jobb lenne a Samu, feltételezve, hogy a két (lc2r-lc2rr) LG modellben ua a tuner van? Ekkor persze, az enyém is ilyen fos képet produkálna ott, de otthon nincs különösebb bajom. Vagy a 2 pip+ hdd javára volt, amin spóroltak minőségben?
Remélem érthető a kérdés. A Samun 3 hdmi van, az LG-n csak 1! :-) ezen spóroltak pl. ergo ha ezt veszem, hdmi-s erősítőt kell majd szereznem. Érdemes vajon a feature-s LG-t, vagy az a Samu tényleg megéri a hírét? Amit láttam, kiváló volt!
Bár hozzá kell tennem, jelenlegi lcd-m kényelmi szempontból mindnél jobb, a pip opciói, a távirányító opciói mindkét említett modellnél gyengébbek, kevesebbet tudnak!
Várom a hsz-okat! :-))))
esetleg mit ajánlotok még, ha cserére adnám a fejem? a Sonyk nekem sokba kerülnek.....

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

De visszatérve h elegendö-e a 720p-hez az 1024x768:  
"A 127 cm-es modellek leginkább 1366x768-asok, vagyis négyzet alaku pixelekkel rendelkeznek, addig az ennél kisebb, ált. 42 colos modellek gyakran 1024x768-as fizikai felbontásuak. (1-1 pixel három cellábol áll: piros, zöld és kék. E 3 cella fényerösségének kombináciojával jelenitenek meg egy adott pixelt). Mivel ez a felbontás eredetileg 4:3-as megjelenitöknél használatos, ezért a cellák téglalap alakuak (1.33:1 arányuak), hogy kitöltsék a 16:9-es képernyöt. 720p ugye 1280x720. 1 formátumnál a legfontosabb a sorok száma és az pedig böven megvan. Gyakorlatilag szinte észrevehetetlen a különbség 720p-nél 1024x768 és 1366x768 között, de van olyan játék aminél utobbinál vmivel részletgazdagabb a kép (de hogy ezt a különbséget észrevedd legalább 300 ezres LCD-vel kell probálkozni). 2-2.5 méterröl meg amugy sem látnád a különbséget. Szoval az 1024x768 elegendö a 720p-hez, föleg egy kiválo jelfeldolgozo rendszerrel rendelkezö Viera plazma esetében."

Egyébként Tonyka válaszára reagálva: Nem véletlenül vezetö cég a Panasonic a plazma piacon, a 42PV60 meg gyakrolatilag Europa legkeresettebb plazmája (volt). Mostmár érdemes a PV70-es sorozatbol választani mert minimális árkülönbség van köztük

Tonyka arra célzott, hogy ez a tv nem HD tv, hiszen nem képes hd jelet megjeleníteni veszteség nélkül...
Nem arról van szó, hogy nem tudja átmréetezve megjelníteni, mert még egy 640*480-as tv is képes, de hd tv-nek azt kéne hívni, ami képes legalább 720p megjelneítésére, ez a tv, ezzel a felbontással, nem képes rá.
íEzzel nem azt akarom mondani, hogy nincs jó képe, csak ez nem hd tv.

Ha innen nézzük igazatok van persze, ezt nem is vitatom:) De viszont én is rosszul fogalmaztam, akkor most ujra Szoval sztem 200-250k-s árkategoriában érdemes inkább egy Pana vagy eseleg LG plazmát venni mint pl Sony vagy Samu LCD-t. A Bravia-k nagyon jok, de sztem only a W és X kategoriás darabok(meg talán a V). Ezek tulajdonképpen a legjobbak az LCD piacon, föleg a 3000 sorozatbeliek. Azok alatt nem érdemes ilyet venni, de ez az én véleményem. Ha van fél millád TV-re és jobban preferálod az LCD-k nyujtotta képet, akkor alap h Bravia. Ebben az ársávban és ettöl feljebb jobb LCD-t nem valoszinü h találsz.

Ez a venti dolog miért baj? Most direkt kikapcsoltam mindent a szobában, h csak a TV menjen és semmit nem hallottam, csak éreztem egy kis levegöáramlatot amikor odatettem a kezem...

ott a két pont!
látom, hogy valakit piszkál, amit írtam az u és s sorozatról, de örömmel látom, hogy nem csak nekem szúrt szemet

wampa1
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: wampa1 »

Ez a venti dolog miért baj? Most direkt kikapcsoltam mindent a szobában, h csak a TV menjen és semmit nem hallottam, csak éreztem egy kis levegöáramlatot amikor odatettem a kezem...

Nem baj,csak ahogy kinéz pl. számítógép belseje 3 havonta az elég gáz.Gondold el mennyi port nyom bele a venti 1-2 év alatt,elvileg ha nem takarítod akkor romlik a hűtés hatásfoka,takarítani + macera.2 év múlva kitudja mennyire lesz csendes!Remélem már érted hogy nekem miért nem a szivem csücske ez a venti dolog!Vagy csak túl aggályos vagyok!

Hát van benne vmi. De Én nem gondolkodok ennyire elöre, mert 2 év mulva ugyis másik Tv-m (projom?) lesz
TV: Panasonic 42PX80 Amp: NAD T754 Speaker: Klipsch RF-62 front, Magnat Motion 210 center, DIY surround Sub: Martin Logan Dynamo Konzol: PS3

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2573

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Tonyka »

Nem baj,csak ahogy kinéz pl. számítógép belseje 3 havonta az elég gáz.Gondold el mennyi port nyom bele a venti 1-2 év alatt,elvileg ha nem takarítod akkor romlik a hűtés hatásfoka,takarítani + macera.2 év múlva kitudja mennyire lesz csendes!Remélem már érted hogy nekem miért nem a szivem csücske ez a venti dolog!Vagy csak túl aggályos vagyok!
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

blakey
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 34

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: blakey »

szerintem sonyból ilyen alap-lcd tv-ket(U és S sorozat) nem is lenne szabad beengedni az országba, elképesztően gyenge ugyanabból a műsorforrásból(upc direct), samu és lg picit szebb képet ad ugyanezért a pénzért…
Ha annyira sz@r lenne, akkor nem lenne két S-es sonym. TV nézésre is jó, nem rosszabb, mint a crt, legalábbis nálam jó a jel. Az S-es nem annyira alap, mint az U, és ami az elônyére szolgál még, hogy homogén háttérnél nincs foltosodás. Ami a feketéjét illetii, nem olyan rossz, nyilván, aki lcd-t vesz vállalnia kell, hogy ez a technológia ilyen (egyelôre). Az LG annál inkább foltosodik, ráadásul aki a sonyra azt mondja, hogy sz@r képe van a másikhoz képest, akkor nem tudja, hogy nagyon sok dolgot ki kell kapcsolni, ahhoz, hogy ne legyenek rajta digitális effektek. Szóval nem annyira rossz az S-es sony.
Megfodult már nálam egy-két lcd, nem csak úgy a levegôbe beszélek.
Ja, és nem vagyok sony fun.

pjotr
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Ha nem hallod, nem baj...

Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus

wampa1
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: wampa1 »

"A 127 cm-es modellek leginkább 1366x768-asok, vagyis négyzet alaku pixelekkel rendelkeznek, addig az ennél kisebb, ált. 42 colos modellek gyakran 1024x768-as fizikai felbontásuak. (1-1 pixel három cellábol áll: piros, zöld és kék. E 3 cella fényerösségének kombináciojával jelenitenek meg egy adott pixelt). Mivel ez a felbontás eredetileg 4:3-as megjelenitöknél használatos, ezért a cellák téglalap alakuak (1.33:1 arányuak), hogy kitöltsék a 16:9-es képernyöt. 720p ugye 1280x720. 1 formátumnál a legfontosabb a sorok száma és az pedig böven megvan. Gyakorlatilag szinte észrevehetetlen a különbség 720p-nél 1024x768 és 1366x768 között, de van olyan játék aminél utobbinál vmivel részletgazdagabb a kép (de hogy ezt a különbséget észrevedd legalább 300 ezres LCD-vel kell probálkozni). 2-2.5 méterröl meg amugy sem látnád a különbséget. Szoval az 1024x768 elegendö a 720p-hez, föleg egy kiválo jelfeldolgozo rendszerrel rendelkezö Viera plazma esetében."

Egyébként Tonyka válaszára reagálva: Nem véletlenül vezetö cég a Panasonic a plazma piacon, a 42PV60 meg gyakrolatilag Europa legkeresettebb plazmája (volt). Mostmár érdemes a PV70-es sorozatbol választani mert minimális árkülönbség van köztük

Tonyka arra célzott, hogy ez a tv nem HD tv, hiszen nem képes hd jelet megjeleníteni veszteség nélkül...
Nem arról van szó, hogy nem tudja átmréetezve megjelníteni, mert még egy 640*480-as tv is képes, de hd tv-nek azt kéne hívni, ami képes legalább 720p megjelneítésére, ez a tv, ezzel a felbontással, nem képes rá.

Ha innen nézzük igazatok van persze, ezt nem is vitatom:) De viszont én is rosszul fogalmaztam, akkor most ujra Szoval sztem 200-250k-s árkategoriában érdemes inkább egy Pana vagy eseleg LG plazmát venni mint pl Sony vagy Samu LCD-t. A Bravia-k nagyon jok, de sztem only a W és X kategoriás darabok(meg talán a V). Ezek tulajdonképpen a legjobbak az LCD piacon, föleg a 3000 sorozatbeliek. Azok alatt nem érdemes ilyet venni, de ez az én véleményem. Ha van fél millád TV-re és jobban preferálod az LCD-k nyujtotta képet, akkor alap h Bravia. Ebben az ársávban és ettöl feljebb jobb LCD-t nem valoszinü h találsz.

TV: Panasonic 42PX80 Amp: NAD T754 Speaker: Klipsch RF-62 front, Magnat Motion 210 center, DIY surround Sub: Martin Logan Dynamo Konzol: PS3

pjotr
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

anarchoid

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: anarchoid »

hoppa , milyen venti ? aztnemondjatok ezekben a tv-kben ventilatorok vannak ... aaaaaaaaaaaaaaaaaa egy tvnel olvastam hogy "halk inditas" aszittem csak elirtak valamit

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”