Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Plazma

rea4
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 0

Plazma

Hozzászólás Szerző: rea4 »

Az olyan fotók érdekelnének amin olyan hibás PV70 esek vannak amiken az aktuális hiba mondjuk 3 hónap után jött elő vagy fél év után x idővel. Azok olyan képek amik gyárilag hibás(vagy szállítás közben meghibásodott)készülékekről készültek. Most őszintén azt ki nem szarja le? Kibontod, hibás,telefon, garancia, cseretv, élvez. Ettől az még egy jó tv és nem kell szidni, hogy na bazmeg Panasonicot/Samsungot se veszek többet mert az "egész széria szar". Ez butaság.
Amit beraktam fotót legutóbb,az egy 4 hónapos PV70 képe volt .

Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650

Sheltem77
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: Sheltem77 »

Isten ments, hogy én itt Samsungellenesnek tűnjek vagy nemistudom.Ellenben annyi jót hallottam a panasonicokról,pl hogy nekik a plazmákban minden egyes alkatrész saját gyártású(nem tudom reklámfogás e és én vagyok a legnagyobb balek aki beveszi, mindenesetre biztató, vajon a samsungnál is így van ez? kétlem..és tényleg nem akarok fikázni, nekem egyszerűen mint márka nem igazán jöhet számításba(rossz beidegződés, buta gondolkodás? lehet)).
Ezenfelül láttam prezentációs videókat, ahol azis kiderült, hogy a karácsonyi szezonban(ahol ugye elvileg legtöbb elektronikai cikk fogy) a panának 54% os piaci részesedése volt európai szinten(ez megint lehet reklámfogás,és kamu mindenesetre ha sok jót hall az ember egy adott termékcsaládról/gyártóról akkor annyir merészelhet hinni, hogy egy része legalább igaz), azonkívül mikor érdeklődő időszakom volt(kb 2 hónap vacilálás előzte meg a 42PV70P vételét) még a Saturn szintű plázákban is(amiket nem tartok túl sokra) ilyesmi szöveget kaptam "és azért ez mégiscsak panasonic ami a plazmákban....*mosoly*".
Én mindezekellenére elhiszem, hogy a Samsung Q sorozata(jól mondom remélem, nem ismerem őket)jobb technológiailag és "mélyebb a feketéje" van(mondom ezt úgy, hogy az én tvmnek is olyan feketéje van amit azelőtt egyetlen(!) tvn sem láttam), nekem azonban jó érzés mikor lefekszem dvdzni, hogy "hát azért mégiscsak egy panasonic plazmát nézek"  méghozzá egy mondjuk ki "sikermodellt", mert 42pv70p ből ment el szerintem a legtöbb ebben a félévben itthon(ez tipp mivel minden fórum ezzel van tele, kezdve a prohardvertől át a házimozin keresztül az avx fórumig)
Lehet rosszul gondolkodok? Sebaj én imádom a tvmet 

Egyébként van fent hibás Panáról kép a fórumon,ami több darabot is érint,sőt saját szemmel láttam az egyik kedves fórumtársnál ahogy a Full HD Pana plazma dobálja el a Full HD-s jelet!Kiváncsi lennék a mosolygós eladó képére ha látná ezeket, vagy ha véletlen a tied lenne hibás,(ne legyen)mit szólnál?Fogadjunk lenne rá magyarázatod!Tehát a Pana sem hibátlan!Egyébként azért érdekes ez a dolog mert én is ezen a véleményen voltam mint te,Pana minden fentartás nélkül a többi gagyi.De hál istenek egy kedves fórumtárs felnyitotta a szemem,köszönet neki!

Ne haragudj, de megint csak egy kicsit offenzívan kell fogalmaznom.

"vagy ha véletlen a tied lenne hibás,(ne legyen)mit szólnál?"

Mi köze a márkának ahhoz, hogy hibás e a készülék vagy nem? Semmi.
Ha hibás lenne cseréltetném. Hibás ugyanúgy lehet Samsung is Panasonic is, ma már nem úgy tervezik a tvket mint régen, hanem x évre...Hála a fogyasztói társadalomnak. Én panát vettem, bevált ennyi. Csak bosszant, hogy "szaggat" a blueray, mert nincs 24p rajta, ezért valószínűleg a végső tvm valami TH-42PV80P megnevezésű darab lesz jövőre...Természetesen csak amennyiben nem lesz jelentős árkülönbség a 2007 es és 2008 as modell között(nameg amennyiben tudja majd a 24pt erről van már valakinek infója?).
De télleg hagyjuk már ezt a mindenki védi a sajátját.
Engem nem érdekelnek a fotók a hibás PV70esekről...Az olyan fotók érdekelnének amin olyan hibás PV70 esek vannak amiken az aktuális hiba mondjuk 3 hónap után jött elő vagy fél év után x idővel. Azok olyan képek amik gyárilag hibás(vagy szállítás közben meghibásodott)készülékekről készültek. Most őszintén azt ki nem szarja le? Kibontod, hibás,telefon, garancia, cseretv, élvez. Ettől az még egy jó tv és nem kell szidni, hogy na bazmeg Panasonicot/Samsungot se veszek többet mert az "egész széria szar". Ez butaság.

TV: Panasonic TH-42PV70P
Asztali DVD: Sony DVP-NS930V
Hangfalszett: Altec lansing 621 2.1 Ultimate

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2576

Plazma

Hozzászólás Szerző: Tonyka »

Valószínűleg én is Panasonicot fogok venni.Én egyik márka iránt sem vagyok elfogult,és szerintem kár is ilyen dolgokon vitatkozni.Nálam most sajnos fontos szempont a pénz,ezért lesz valószínűleg 37pv7p-m.Egyébként a MM-ban láttam én is hibás 42pv7-est.Ugyan az volt a baja,mint azoknak,amikről Rea4 tett be képeket.
A csávó erre azt mondta,hogy ez csak akkor van ha nem állítva szállítják a plazmát,mert ilyenkor kiszáll a cellákból a gáz.

Nincs ezzel semmi gond, mindenki azt vesz ami neki tetszik.Én csak arra akartam rávilágítani,hogy régi beidegződés nincs összefüggésben a most éppen ez a jobb dologgal!Az eladónak + az agya szállt el!
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

gottfriedg
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Hozzászólás Szerző: gottfriedg »

Valószínűleg én is Panasonicot fogok venni.Én egyik márka iránt sem vagyok elfogult,és szerintem kár is ilyen dolgokon vitatkozni.Nálam most sajnos fontos szempont a pénz,ezért lesz valószínűleg 37pv7p-m.
Egyébként a MM-ban láttam én is hibás 42pv7-est.Ugyan az volt a baja,mint azoknak,amikről Rea4 tett be képeket.
A csávó erre azt mondta,hogy ez csak akkor van ha nem állítva szállítják a plazmát,mert ilyenkor kiszáll a cellákból a gáz.
TV: Panasonic TH37PV7 AVR: H/K AVR4550 DVD: Yamaha DVD-S550 with Itepe v10/Bearing firmware Front: Polkaudio RTi6 Center: Polkaudio CSi5 Surround: Celestion F15 SUB: Clarus ALU sub

killbill
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: killbill »

Ki a f*szt érdekel
Hát konkrétan nem rád gondoltam...

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

Isten ments, hogy én itt Samsungellenesnek tűnjek vagy nemistudom.Ellenben annyi jót hallottam a panasonicokról,pl hogy nekik a plazmákban minden egyes alkatrész saját gyártású(nem tudom reklámfogás e és én vagyok a legnagyobb balek aki beveszi, mindenesetre biztató, vajon a samsungnál is így van ez? kétlem..és tényleg nem akarok fikázni, nekem egyszerűen mint márka nem igazán jöhet számításba(rossz beidegződés, buta gondolkodás? lehet)).
Ezenfelül láttam prezentációs videókat, ahol azis kiderült, hogy a karácsonyi szezonban(ahol ugye elvileg legtöbb elektronikai cikk fogy) a panának 54% os piaci részesedése volt európai szinten(ez megint lehet reklámfogás,és kamu mindenesetre ha sok jót hall az ember egy adott termékcsaládról/gyártóról akkor annyir merészelhet hinni, hogy egy része legalább igaz), azonkívül mikor érdeklődő időszakom volt(kb 2 hónap vacilálás előzte meg a 42PV70P vételét) még a Saturn szintű plázákban is(amiket nem tartok túl sokra) ilyesmi szöveget kaptam "és azért ez mégiscsak panasonic ami a plazmákban....*mosoly*".
Én mindezekellenére elhiszem, hogy a Samsung Q sorozata(jól mondom remélem, nem ismerem őket)jobb technológiailag és "mélyebb a feketéje" van(mondom ezt úgy, hogy az én tvmnek is olyan feketéje van amit azelőtt egyetlen(!) tvn sem láttam), nekem azonban jó érzés mikor lefekszem dvdzni, hogy "hát azért mégiscsak egy panasonic plazmát nézek" méghozzá egy mondjuk ki "sikermodellt", mert 42pv70p ből ment el szerintem a legtöbb ebben a félévben itthon(ez tipp mivel minden fórum ezzel van tele, kezdve a prohardvertől át a házimozin keresztül az avx fórumig)

Egyébként van fent hibás Panáról kép a fórumon,ami több darabot is érint,sőt saját szemmel láttam az egyik kedves fórumtársnál ahogy a Full HD Pana plazma dobálja el a Full HD-s jelet!Kiváncsi lennék a mosolygós eladó képére ha látná ezeket, vagy ha véletlen a tied lenne hibás,(ne legyen)mit szólnál?Fogadjunk lenne rá magyarázatod!Tehát a Pana sem hibátlan!Egyébként azért érdekes ez a dolog mert én is ezen a véleményen voltam mint te,Pana minden fentartás nélkül a többi gagyi.De hál istenek egy kedves fórumtárs felnyitotta a szemem,köszönet neki!
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

TaliGa
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)

Plazma

Hozzászólás Szerző: TaliGa »

A kattogás nem a hőtágulástól lehet, ahogy melegszik a készülék, úgy kezdenek el szólni a műanyagok?
Nem,mert ez kb. fél óra után kezd kattogni,meg ha hőtágulás lenne akkor abbahagyná ha eléri az üzemi hőfokot.Van még egy ugyanilyen a családban az nem kattog.

Épp a minap olvasgattam a samsung.hu-n a GYIK-ot, és ott a szakember a hőtágulásos kattogásra azt javasolta, hogy tegyenek alá terítőt.. hmm!?
tudom a Tiéd nem ettől van, csak gondoltam megemlítem, hátha vki tudja, hogy ennek a terítős-hőtágulásos izének mi a fizikai alapja...

Vaker
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 1

Plazma

Hozzászólás Szerző: Vaker »

Nekem épphogy jobban tetszik a matt kinézete mint a PV70 csillogó kávja, mostanában minden tv csillogós

Végre nem vagyok egyedül ezzel a véleménnyel
Mozi: Projektor: Sony VPL-HW65ES, Vászon: Moovia Moto Design 244 x 190 cm motoros TV: Philips 65OLED754/12, Source: Dune Base, Sony BDP-S790, Amp: Onkyo TX-NR656, Speakers: JAMO D500 5.0, Sub: Velodyne Impact-10

silboy
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 5

Plazma

Hozzászólás Szerző: silboy »

A kattogás nem a hőtágulástól lehet, ahogy melegszik a készülék, úgy kezdenek el szólni a műanyagok?
Nem,mert ez kb. fél óra után kezd kattogni,meg ha hőtágulás lenne akkor abbahagyná ha eléri az üzemi hőfokot.Van még egy ugyanilyen a családban az nem kattog.
HÁZIMOZI & HIFI - TV: Sony KD-60XF8305 AVR: Denon AVR-X2500H AMP: Audiolab 6000A front: Dali Opticon 2 & Dynaudio Emit M20 center: Dali Opticon Vokal rear: Dali Zensor 1 minidisc deck: Sony MDS-JE640

mapjan
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 33

Plazma

Hozzászólás Szerző: mapjan »

Nekem is PV7-es panasonic van. Nem pattog nem kattog - gyönyörű képe van, HDMI-n keresztül HD filmekkel egyszerűen állatjó!
Nekem épphogy jobban tetszik a matt kinézete mint a PV70 csillogó kávja, mostanában minden tv csillogós
200 óra nemsokára belekerül, utána mehet 50% fölé a fényerő - de így is szuper a képe ...

GaGu
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 13

Plazma

Hozzászólás Szerző: GaGu »

A Panának kijött az új G10-es paneles sorozatból egy nagyon kedvező árú modellje, a TH-42PV7F típus, ennek ára 220ezer körül mozog, meg is kapta a Panától a Volksplasma titulust... :-) Német fórumokon azt olvastam, hogy a nagyobb tesó PV70-essel szemben más dizájnt kapott, ill. kevesebb csatlakozót, valamint papíron a kontrasztja kisebb, de eddig mindenki csak dícséri. Ezzel az árral igazi Best Buy lehet. Láttam már nálunk az MM-ben is, de nagyon nem volt időm nézegetni/összehasonlítani, van valakinek tapasztalata vele?német vélemények
osztrák árak
népi plazma

Én két hete vettem PV7-est.A képminőségéről nem tudok egyenlőre sokat mondani,mert még bejáratós(kontraszt,fényerő 50%-on).A kivitele nem túl igényes,de nem is mondanám rossznak(ami nem tetszik rajta az a készüléken lévő gombok,meg a távirányítója sem olyan igényes mint a PV70-esé).Nekem hiányzik belőle néhány egyszerű funkció amit más tv-nél megszoktam,de ezek egyik Panában sincsenek benne.Van még egy rossz tapasztalatom vele,ami a PV70-eseknél is előfordul,mégpedig ha bemelegszik elkezd kattogni,ezért valószínűleg megy is szervízbe.

TV: TCL 65C805, Blu-ray 4K UHD: Sony Sony UBP-X800M2; AV-Receiver: Pioneer SC-LX87; CD: Rotel RCD-06; Hangfalak: Quadral Platinum M35 front, Quadral Platinum M10 Base center, Canton Plus X.3 és GX.3 surround, Saxx deepSound DS-12 zárt aktív sub; Kábelek: Alisca Orange Black Line RCA és hangszóró

silboy
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 5

Plazma

Hozzászólás Szerző: silboy »

A Panának kijött az új G10-es paneles sorozatból egy nagyon kedvező árú modellje, a TH-42PV7F típus, ennek ára 220ezer körül mozog, meg is kapta a Panától a Volksplasma titulust... :-) Német fórumokon azt olvastam, hogy a nagyobb tesó PV70-essel szemben más dizájnt kapott, ill. kevesebb csatlakozót, valamint papíron a kontrasztja kisebb, de eddig mindenki csak dícséri. Ezzel az árral igazi Best Buy lehet. Láttam már nálunk az MM-ben is, de nagyon nem volt időm nézegetni/összehasonlítani, van valakinek tapasztalata vele?német vélemények
osztrák árak
népi plazma

Én két hete vettem PV7-est.A képminőségéről nem tudok egyenlőre sokat mondani,mert még bejáratós(kontraszt,fényerő 50%-on).A kivitele nem túl igényes,de nem is mondanám rossznak(ami nem tetszik rajta az a készüléken lévő gombok,meg a távirányítója sem olyan igényes mint a PV70-esé).Nekem hiányzik belőle néhány egyszerű funkció amit más tv-nél megszoktam,de ezek egyik Panában sincsenek benne.Van még egy rossz tapasztalatom vele,ami a PV70-eseknél is előfordul,mégpedig ha bemelegszik elkezd kattogni,ezért valószínűleg megy is szervízbe.
HÁZIMOZI & HIFI - TV: Sony KD-60XF8305 AVR: Denon AVR-X2500H AMP: Audiolab 6000A front: Dali Opticon 2 & Dynaudio Emit M20 center: Dali Opticon Vokal rear: Dali Zensor 1 minidisc deck: Sony MDS-JE640

angyisz
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: angyisz »

Pioneer>Panasonic>összes többi. 
Ez a plazmáknál az erősorrend.

ajánlom figyelmedbe

Ki a f*szt érdekel az amerikai fogyasztók véleménye. Az USA-ban megjelenő termékek nem fedik 1 az 1-ben az európai piacra szántak specifikációit. Ja meg az ami "átlagpolgár" sem fedi az európait 1 az 1-ben, és még akkor finoman fogalmaztam. A listának köze nincs a valósághoz.

GaGu
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 13

Plazma

Hozzászólás Szerző: GaGu »

A Panának kijött az új G10-es paneles sorozatból egy nagyon kedvező árú modellje, a TH-42PV7F típus, ennek ára 220ezer körül mozog, meg is kapta a Panától a Volksplasma titulust... :-) Német fórumokon azt olvastam, hogy a nagyobb tesó PV70-essel szemben más dizájnt kapott, ill. kevesebb csatlakozót, valamint papíron a kontrasztja kisebb, de eddig mindenki csak dícséri. Ezzel az árral igazi Best Buy lehet. Láttam már nálunk az MM-ben is, de nagyon nem volt időm nézegetni/összehasonlítani, van valakinek tapasztalata vele?
német vélemények
osztrák árak
népi plazma
TV: TCL 65C805, Blu-ray 4K UHD: Sony Sony UBP-X800M2; AV-Receiver: Pioneer SC-LX87; CD: Rotel RCD-06; Hangfalak: Quadral Platinum M35 front, Quadral Platinum M10 Base center, Canton Plus X.3 és GX.3 surround, Saxx deepSound DS-12 zárt aktív sub; Kábelek: Alisca Orange Black Line RCA és hangszóró

Sheltem77
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

ajánlom figyelmedbe

Én mindezekellenére elhiszem, hogy a Samsung Q sorozata(jól mondom remélem, nem ismerem őket)jobb technológiailag és "mélyebb a feketéje" van(mondom ezt úgy, hogy az én tvmnek is olyan feketéje van amit azelőtt egyetlen(!) tvn sem láttam), nekem azonban jó érzés mikor lefekszem dvdzni, hogy "hát azért mégiscsak egy panasonic plazmát nézek" méghozzá egy mondjuk ki "sikermodellt", mert 42pv70p ből ment el szerintem a legtöbb ebben a félévben itthon(ez tipp mivel minden fórum ezzel van tele, kezdve a prohardvertől át a házimozin keresztül az avx fórumig)

viizo
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hozzászólás Szerző: viizo »

ajánlom figyelmedbe

en azt ajanlom a figyelmedbe, hogy 1szer hasonlits ossze egy uj Sharp (7. a listan) es egy uj LG LCD-t (2. a listan), es maris latni fogod, hogy mennyire valos ez a lista

TV: Panasonic P42C2 | DVD: Panasonic DVD-S53 | HD: Asus O!Play + 1 TB WD | Erősítő: Yamaha RX-V440RDS | Hang: Koda AV707FSC | Fejhallgató: Technics RP-F300
PC: Cooler Master Mystique 632 | Gigabyte M56S-S3 | Athlon64 X2 5000+ | 4 GB DDR2 Kingston HyperX | 1 TB Hitachi + 750 GB WD | Leadtek PX9600GT | Pioneer 216D | FSP 350PNF | Samsung 2253LW 22" TFT |

killbill
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: killbill »

ajánlom figyelmedbe

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

Mondanom sem kell,hogy azonnal beleszerettem a Blu-ray formátumba.Viszont nekem is feltünt a Blu-ray lejátszása közbeni szaggatás.Amikor lecseréltem a PV70-es Panát a Samu Q92-re,rákapcsoltam a movie módot a Blu-ray filmekre,ami legalább 50%-kal csökkentette a szaggatást.

Hát nem tudom,én a projin sem látom a szaggatást igaz csak 720p-vel hajtom.Vagy magával ragadnak a filmek, vagy nem tudom,de ma megnézem, csak erre fogok koncentrálni!De abban biztos vagyok hogy nem annyira zavaró,hogy rohanjak mindenből Full HD-t venni,sok sok pénzert!

Bruno
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hozzászólás Szerző: Bruno »

Amikor az első Blu-ray filmemet betettem még áprilisban a Play 3-mas masinába,nagy érdeklődéssel vártam,hogy mivel is fog többet nyújtani a Blu-ray a DVD-hez képest.HDMI-n nyomtam rá a Casino Royal-t az 1-es HDMI bemenetre,míg vele párhuzamosan szintén HDMI-n összekötöttem egy PANA S52-s DVD-t,720P-re felskálázva.

Tehát,egyszerre ment Blu-ray-en/HDMI1/ és DVD-n/HDMI2/a Casino Royal.Kimerevítettem a képet mindkét lejátszón,majd kapcsolgattam a Blu-ray és a DVD között.Ekkor még a Pana PV70-es megjelenítőm volt.

Mondanom sem kell,hogy azonnal beleszerettem a Blu-ray formátumba.Viszont nekem is feltünt a Blu-ray lejátszása közbeni szaggatás.Amikor lecseréltem a PV70-es Panát a Samu Q92-re,rákapcsoltam a movie módot a Blu-ray filmekre,ami legalább 50%-kal csökkentette a szaggatást.

Hogy pontosan mit is tesz a Movie mód a Blu-ray filmekkel,azt nem tudom,de jelentősen javítja a kép mozgása közben fellépő akadásokat(Ez egyébként igaz a DVD filmekre is).Igaz,ezt teljesen nem szünteti meg,de már a SASszeműek számára is bőven élvezhetővé teszi.Sajnos a Panákból még ezt a módot is kihagyták,ami miatt valóban "BREAK"-es hatásúnak tünnek a filmek.

Jelenleg a normális minőséget képviselő 24P-s megjelenítők árai a "Tejútrendszeren" túl vannak.Nem beszélve az igen szegényes és alacsony szinvonalú Blu-ray filmekről.Ha "Naprendszeren" belüli árakon lesznek a 24P-s megjelenítők,és emelett minden értelemben véve minőségi,valamint megfizethető lesz a Blu-ray filmválaszték,akkor érdemes lesz cserén gondolkodni.Én arra számítok,hogy ehhez is kell annyi idő,mint a DVD elterjedéséhez.

Ui.:Bocsi az Asztronómiai kifejezésekért

PLAZMA :Pioneer 5080XA * Panasonic TX-P42G20 * CRT :Grundig Elegance TV-DVD Combo
ERŐSTŐ :Denon 1306 * BLU-RAY :LG BD350V * DVD :Panasonic S52
HANGFALAK :Wharfedale Valdus 2db 400-as,2 db 200-as * Jamo Center * Jamo Subwoofer
MEDIA :ASUS O!PLAY HDP-R1 * WD GreenPower 1TB * WDTV HD Media Player
Samsung Story Station 2x1,5TB+1TB * WD MY PASSPORT 500GB White+320GB Black

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

De mi az hogy hadjuk? 24p ben vannak rögzítve a filmek így ha valaki blueray lejátszót szeretne meg blueray filmeket , hogy HD -t élvezzen muszáj, hogy tudja a tv a 24pt vagy szaggatni fog, ahogy hallottam. Egyszóval nem tudjuk "hagyni" sajnos, vagy tévednék?

Ajánlom figyelmedbe az aláírásom,amit mondok azt tapasztalat alapján, és nem hallomás alapján mondom!

Sheltem77
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Én nem vitázok ezzel. Azt viszont tudom, hogy nekem 42pv70 van és ha cserélek ugyanúgy csak és kizárólag panára fogom cserélni azt is max a 24p hiánya miatt.
Ezen a tvn a HD meseszépen néz ki 1024*768 ide vagy oda, kristálytiszta 1 méterről, nekem bevált.. Csak az a szájbak**t 24p benne lenne, hogy bluerayt is zabálja...

Én is Panát akartam venni,de aztán a szemem más tanácsolt!Nem vagyok elfogult egyik márkával sem,sztem azt kell venni ami pillantanyilag jobb!Viszont ez a dolog folyamatosan változik,minden gyártó megpróbál a másiknál jobb terméket előállítani.Ezt diktálja a piac.Csak azért ua.a márkát venni, mert az jó volt x ideig hát sztem nem túl bölcs dolog. Ezt a 24p dolgot meg hadjuk,csodszép képe van a Blu-raynek 24p nélkül is,pláne hogy be sem tudom kapcsolni a kisebb felbontás miatt.

"Ezt a 24p dolgot meg hadjuk,csodszép képe van a Blu-raynek 24p nélkül is"

De mi az hogy hadjuk? 24p ben vannak rögzítve a filmek így ha valaki blueray lejátszót szeretne meg blueray filmeket , hogy HD -t élvezzen muszáj, hogy tudja a tv a 24pt vagy szaggatni fog, ahogy hallottam. Egyszóval nem tudjuk "hagyni" sajnos, vagy tévednék?

Hegez
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 4

Plazma

Hozzászólás Szerző: Hegez »

Nekem nem volt Pana, de a Samu 50Q97-et már több mint fél éve nyúzom tv, pc, dvd és tömören annyit tudok mondani, nagyon f@sz@.
Médialejátszó: HDI Dune Base 3.0, Mede8er 600X3D AVR: Pioneer SC 2023 CD receiver: Denon UD-M30/Denon DRR-M30 DVD: CyberHome 635S  Hangfalak: Quadral Ascent 80LE 5.0 TV: Samsung 55JU7000, Samsung 65MU7002, Panasonic 42ST60 Hangsugárzó kábel Front: Gotham Táp: Fapaci T3

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

Én nem vitázok ezzel. Azt viszont tudom, hogy nekem 42pv70 van és ha cserélek ugyanúgy csak és kizárólag panára fogom cserélni azt is max a 24p hiánya miatt.
Ezen a tvn a HD meseszépen néz ki 1024*768 ide vagy oda, kristálytiszta 1 méterről, nekem bevált.. Csak az a szájbak**t 24p benne lenne, hogy bluerayt is zabálja...

Én is Panát akartam venni,de aztán a szemem más tanácsolt!Nem vagyok elfogult egyik márkával sem,sztem azt kell venni ami pillantanyilag jobb!Viszont ez a dolog folyamatosan változik,minden gyártó megpróbál a másiknál jobb terméket előállítani.Ezt diktálja a piac.Csak azért ua.a márkát venni, mert az jó volt x ideig hát sztem nem túl bölcs dolog. Ezt a 24p dolgot meg hadjuk,csodszép képe van a Blu-raynek 24p nélkül is,pláne hogy be sem tudom kapcsolni a kisebb felbontás miatt.

Sheltem77
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Helló! Légyszi adjatok helpet! Most akarok karira venni plazma tv -t !  Neten mindenhol a Pana Pv70-71 est irták mint EISA dijjas cuccok! Itt meg olvasom ,hogy irják páran ,hogy a samuk jobbak??? Én úgy olvastam neten,hogy PIO plazmák a legdurvábbak,de az áruk is az,és utánna jönnek a panák. Minden infót megköszönök!!
TH-42PV70Pt vegyél, nem fogod megbánni.

Ez a plazmáknál az erősorrend. No majd most a Samusoktól kapok

Per pillanat a sorrend:Pioneer,Samu,Pana,
Tv-n,és DVD-n,egyértelmüen jobb a Samu Q sorozata,tudom nehéz ez a sok pana tulajnak,de ez tény.A bolti eladók nem a képminőséget fikázzák, hanem technikailag tartják x@rnak a Samut általában.Csak igazából azt nem lehet tudni, hogy ez egy régi rögzült duma, vagy sem! Az enyém müködik hibátlanul,az tuti!

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

Helló! Légyszi adjatok helpet! Most akarok karira venni plazma tv -t !  Neten mindenhol a Pana Pv70-71 est irták mint EISA dijjas cuccok! Itt meg olvasom ,hogy irják páran ,hogy a samuk jobbak??? Én úgy olvastam neten,hogy PIO plazmák a legdurvábbak,de az áruk is az,és utánna jönnek a panák. Minden infót megköszönök!!
TH-42PV70Pt vegyél, nem fogod megbánni.

Ez a plazmáknál az erősorrend. No majd most a Samusoktól kapok

Per pillanat a sorrend:Pioneer,Samu,Pana,
Tv-n,és DVD-n,egyértelmüen jobb a Samu Q sorozata,tudom nehéz ez a sok pana tulajnak,de ez tény.A bolti eladók nem a képminőséget fikázzák, hanem technikailag tartják x@rnak a Samut általában.Csak igazából azt nem lehet tudni, hogy ez egy régi rögzült duma, vagy sem! Az enyém müködik hibátlanul,az tuti!

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”