Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Plazma
Plazma
A Panasonic TH-42PY70 ha jól tudom Full HD-s...ez akkor tudja a 24P-t?Mert most 0%HTM re el lehet vinni a Coraban is inkább lehet ez job megoldás..mint ha vennék egy pv70est..amivel gondjaim lesznek később majd a blu-rayel..
Vedd meg hitelre !
Jól fogsz járni, mert mire letelik a hitel addigra 50 %-ot egyébként is esik az ára.
TV: PANASONIC TH-37PV70P, ERŐSÍTŐ: YAMAHA RX-V661, SAT VEVŐ: DREAMBOX DM7020Si, DVD:Pioneer DV-600 , HANGFAL: 2x Dali Concept2, 2x DALI Concept 1, DALI Concept Center.
Plazma
Nem tudja a 24p-t!Ez egész biztos!Bár nem értem minek ez a nagy felhajtás a 24p miatt!Arra a néhány nézhető filmre,ami megjelent Blu-ray-en,még nem érdemes 100.000-rekkel többet kiadni egy megjelenítőre.Kell hagyni had érjen be a "gyümölcs",és ha eljött a szezonja,gyüjtsük be!:-)
PLAZMA :Pioneer 5080XA * Panasonic TX-P42G20 * CRT :Grundig Elegance TV-DVD Combo
ERŐSTŐ :Denon 1306 * BLU-RAY :LG BD350V * DVD :Panasonic S52
HANGFALAK :Wharfedale Valdus 2db 400-as,2 db 200-as * Jamo Center * Jamo Subwoofer
MEDIA :ASUS O!PLAY HDP-R1 * WD GreenPower 1TB * WDTV HD Media Player
Samsung Story Station 2x1,5TB+1TB * WD MY PASSPORT 500GB White+320GB Black
Plazma
A Panasonic TH-42PY70 ha jól tudom Full HD-s...ez akkor tudja a 24P-t?Mert most 0%HTM re el lehet vinni a Coraban is inkább lehet ez job megoldás..mint ha vennék egy pv70est..amivel gondjaim lesznek később majd a blu-rayel..
Nekem mintha az rémlene, hogy nem tudja de nem 100%!
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Plazma
A Panasonic TH-42PY70 ha jól tudom Full HD-s...ez akkor tudja a 24P-t?
Mert most 0%HTM re el lehet vinni a Coraban is inkább lehet ez job megoldás..mint ha vennék egy pv70est..amivel gondjaim lesznek később majd a blu-rayel..
Plazma
Sziasztok!
A panasonic 37pv7p-nek milyen széles a talpa?
Azt tudom,hogy maga a tv 91cm széles,de az a baj,hogy az állványom csak kb 80cm széles és ezért szeretném tudni,hogy rá fér-e egyáltalán.
80,7cm széles 33cm mély
Plazma
Panasonic - TH-42PV70P vagy Samsung - PS-42Q92H?Eddig mm-be,staurnba a panát ajálották,de a samsungnak egyértelműen szebb a képe,múltkor pont egymás mellett voltak mm-ba és a samsung szebb volt.
Akkor vedd a Samsungot. Magadnak veszed, nked tetszen...
De most komolyan. Olyan iszonyat hatalmas különbség nincs ebben a kategóriában. Azt vedd, ami jobban tetszik. Ezek már jó készülékek, kicsi az esélye, hogy nem leszel vele elégedett (jó, persze hallani hibás szériákról...az pech).
Panasonic 42PV70
Plazma
Én nagyon tudom ajánlani a BBStudiót, én is onnan vettem a tv-met, sőt később fényképezőgépet is, utóbbinál már elengedték a kiszállítási díjat. Nagyon korrektek, számla, garancia teljesen rendben van.Judy
Én is tőlük vettem. Hivatalos magyar Pana garancialevelet adtak, és úgy emlékszem aznap kihozták.
Panasonic 42PV70
Plazma
Tegnap megvettem hosszú ''vajúdás '' után a q92 plazmát, úgy érzem megérte a ''kicsike'', eddig nagyon meg vagyok vele elégedve Gyönyörű kivitel, nagyon mély feketék-kontraszt,gyors -halk működés, dvd-ről nagyon tiszta éles kép, A korábbi samu lcd-m hez képest nagy válltozást hozott...
Köszönöm a segítséget döntés ''előkészítésben'' Bubunak & Teleholdnak!
George
Üdv a csapatban!
Köszi
George
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Home Cinema: Yamaha Rxv - 1800 - Coincident cable
http://facebook.com/fourjam
- gottfriedg
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
Plazma
Sziasztok!
A panasonic 37pv7p-nek milyen széles a talpa?
Azt tudom,hogy maga a tv 91cm széles,de az a baj,hogy az állványom csak kb 80cm széles és ezért szeretném tudni,hogy rá fér-e egyáltalán.
TV: Panasonic TH37PV7 AVR: H/K AVR4550 DVD: Yamaha DVD-S550 with Itepe v10/Bearing firmware Front: Polkaudio RTi6 Center: Polkaudio CSi5 Surround: Celestion F15 SUB: Clarus ALU sub
Plazma
Tegnap megvettem hosszú ''vajúdás '' után a q92 plazmát, úgy érzem megérte a ''kicsike'', eddig nagyon meg vagyok vele elégedve Gyönyörű kivitel, nagyon mély feketék-kontraszt,gyors -halk működés, dvd-ről nagyon tiszta éles kép, A korábbi samu lcd-m hez képest nagy válltozást hozott...
George
Üdv a csapatban!
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Plazma
Ti melyik online boltokat ajánlanátok leginkább?Merthogy ezeknek sokkal kedvezőbbek az áraik mint a "normál" üzleteknek..(MM,elektrop..pl) csak azt nem tom nem e bonyolult a garancia része a dolognak,ha esetleg vmi gáz van akkor nem szeretném saját költésgen utaztatni a cuccott..meg ugy ki is kéne próbálni,meg nem szeretném ha már hajtott tv lenne hanem vadi új raktárból... :t )Szal mi tudtok esetlegesen tanácsolni,van vkinek ilyen téren tapasztalata?
Szia!
Én nagyon tudom ajánlani a BBStudiót, én is onnan vettem a tv-met, sőt később fényképezőgépet is, utóbbinál már elengedték a kiszállítási díjat. Nagyon korrektek, számla, garancia teljesen rendben van.
Judy
TV: Panasonic TH-PV70 DVD:LG RH-188 Erősítő:DENON-1404 Hangfal:JBL SCS-178
Plazma
helosztok!
olvasgatva a forumot és más oldalakat felvetődött bennem egy kérdés:
ugye jönnek az ujabb generációs blu-ray és plazma tévék, melyek már támogatják a 24p-t. na most ha a lejátszó 24p-be nyomja ki a blu-ray film képét és azt a 24p-s plazma megjeleníti ugye ez így tökéletes kép, na de mivan a dvd filmekkel? ha én dvd filmet akarok nézni a "24p-t tudó cuccaimmal" akkor a lejátszó 60hz-es képet küld, de ezt a tévék felismerik és ezt rendesen jelenítik meg? vagy akkor a dvd filmeknél lesz az a jelenség hogy szaggatott lesz a kép?
egyszerűsítve a kérdés: az uj blu-ray és plazmák visszafelé teljesen kompatibilisek lesznek? vagy csak a lejátszók? a tévék a 24p mellett ugyanugy megtudják jeleníteni a 60Hz-es képet?
remélem érthetően felvázoltam a problémát
TV:Pioneer 4280XA; Erősítő:Marantz SR-5200; DVD-lejátszó: Denon DVD-1910; Front: TDL RTL 3; Center: Wharfedale Diamond 8 Center; Surround: Wharfedale Diamond 8.1 Surrond; Sub: Wharfedale Power Cube 12A Konzol: XBOX 360; HD lejátszó: Popcorn Hour NMT-100A
Plazma
Tegnap megvettem hosszú ''vajúdás '' után a q92 plazmát, úgy érzem megérte a ''kicsike'', eddig nagyon meg vagyok vele elégedve
Gyönyörű kivitel, nagyon mély feketék-kontraszt,gyors -halk működés, dvd-ről nagyon tiszta éles kép, A korábbi samu lcd-m hez képest nagy válltozást hozott...
George
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Plazma
Sammy Ps 50 q92 . -ért ,a 320e jónak mondható???
400-420 körül láttam, szóval ennyiért tényleg már gyanús...
Plazma
gondolom ha aztmondod a futárnok hogy márpedig megvárja akkor megvárja, biztos nem te leszel az első aki ilyen kéréssel fordul hozzá egy párszázezres elég sérülékeny termék érkezésekor:)
Plazma
És ugye teljesen original dobozban felbontatlanul szállítnak..mármint semmi esetre sem egy már kiállított v már akármilyen módon üzembe helyezett tv-t szállítanak?
zsir ujat kapsz. le is elelnorizheted, tvn balrol masodik gomb nyomvatart, taviranyiton 4x a nulla, es mar irja is tobbek kozt azt uzemorakat
Csak a miatt aggódom,hogy elolvastam az általad belinkelt ózlet jogi dolgait...és mivel én 230kmre lakom BP-től csak is a házhozszállítás jöhet szóba.Ilyern esetben a futár megvárja egyáltalán még beüzemelem a tv-t..hogy legalább elsőre minden ok e?Mert azért nem szeretném ha ne adj Isten vmi gáz lenne saját kötlségen pestre utaztatni a cuccot....
Sorry a sok paráért de szüleimmel élek még egyetemista vagyok és sokáig gyűjtögettülk a lovét álmaink tcjére..és nem kéne h vmi balul süljön el....az ősök így is alig akartak belemenni a netes vásárlásba...mert hogy hogy lehet az h ennyivel olcsóbb mint mondjuk a MM-ban..meg ilyesmi nem e átverés...szal remélem minden rendben lesz és ha minden ok a kkor a héten meg lesz rendelve...
Plazma
Eléggé!Bár azért megnézném miért ilyen olcsó!
Plazma
Plazma
259? csak nem itt akarod venni? jol teszed, en naluk vettem, hibatlan tv, korrekt ugyintezes. konzolt is olcson szereznek hozza, ha kered.
Itt?Kitől mitől?Milyen cég?Sorry máshol néztem viszont..nem hozzák ki sehol ingyen...olyan 5rugo...
az 'itt' egy link volt. Hazhozszallitas: Komfort@MALL (csak Budapest és környéke) (ingyenes!) Standard (vidéki ügyfeleinknek) (ingyenes!)
hali
én is online vettem és ingyen kihozták berakták a szoba közepére és még megvárták hogy megnézzem nincs e rajta sérülés, 20km -re lakom Pesttől, 250k felet volt ennél a cégnél ingyenes a szállítás bontatlan csomiba 2 év garival. 4év mulva mehet a srácok szobályába és jöhet a helyéba a Full hd Blu ray-jel akkor már az is megfizethető lesz,meg lesz hozzá elég film is, de ez csak az én véleményem szoval ne félj neten venni legalább 50 rongyot nyersz rajta (árgép ott felvannak sorolva hol mennyi
TV1-Panasonic 42pv80 Tv2-Grundig elegance 100hz DVD 1 Panasonic S511E-K DVD2-Grundig gdp1100 Video:Grundig xeria65 Satellit:Skymax 56 Erősítő:Kenwood krf-v4070d Sub:Wharfedale Cube 12+ Front:Soundking skbn 9838 többi: soundking skfu2410-soundking skfu168
Plazma
A panasonic tulajok azt fogják írni a panát vedd, a samsung tulajok, hogy azt.
vegyen samut. sokan vagyunk mar panasok
tv: pana TH42PV70 + TX32LE7 dvd: pana SA-HT545w
Plazma
És ugye teljesen original dobozban felbontatlanul szállítnak..mármint semmi esetre sem egy már kiállított v már akármilyen módon üzembe helyezett tv-t szállítanak?
zsir ujat kapsz. le is elelnorizheted, tvn balrol masodik gomb nyomvatart, taviranyiton 4x a nulla, es mar irja is tobbek kozt azt uzemorakat
tv: pana TH42PV70 + TX32LE7 dvd: pana SA-HT545w
Plazma
Ja és hál' istennek, ugyanarra a falikonzolra felment az 50PV70 mint amin annó a 42PA50 volt. erre azért figyelt a pana, hamár a 42PA50-hez még talpat sem attak.
TV:Panasonic TH-50PV70 TV2: Panasonic TH-42PA50 TV3: Samsung Plano WS-32Z068P Receiver: Sony STR-DB790 QS 6.1 Front: Wharfedale Diamond 9.2 Center: Wharfedale Diamond 9CM Rear: Wharfedale Diamond 9.1 Rear Center: Sony SS-CN225 Subwoofer: Klipsch RW-8 Reference DVD: Denon DVD-1730 VCR: Thomson VPH6950G Konzol: Playstation 3 Scart: Hama ProClass Gold Távirányító: Sunwave SRC-3000B Playstation 3 ID: angyisz weboldal: www.angyisz.eoldal.hu
Plazma
Nincs véletlenül valakinek normális képe Pana PV7-hez való fali konzolról?Az érdekelne,hogy a tartóhoz hogyan van rögzítve a TV.Csak rá kell "akasztani",vagy csavarozva van hozzá?
Nekem speciel így van felfüggesztve, mos egy móricka rajz következik
A TV hátuljából kipattintottam 4 db műanyag dugót ami mögött menetes furat található. A falikonzolhoz mellékelten kaptam 4 db menetes csapot amiket ütközésig behajtottam. a fali konzolt 6 db dűbellel felfogattam a falra. majd az azon található 4 db kulcslyuk alakú furatra felakasztottam a plazmát mint egy képet.
TV:Panasonic TH-50PV70 TV2: Panasonic TH-42PA50 TV3: Samsung Plano WS-32Z068P Receiver: Sony STR-DB790 QS 6.1 Front: Wharfedale Diamond 9.2 Center: Wharfedale Diamond 9CM Rear: Wharfedale Diamond 9.1 Rear Center: Sony SS-CN225 Subwoofer: Klipsch RW-8 Reference DVD: Denon DVD-1730 VCR: Thomson VPH6950G Konzol: Playstation 3 Scart: Hama ProClass Gold Távirányító: Sunwave SRC-3000B Playstation 3 ID: angyisz weboldal: www.angyisz.eoldal.hu
Plazma
Sziasztok!
Én is tv-vétel előtt állok,de nem tudok dönteni.
Panasonic - TH-42PV70P vagy Samsung - PS-42Q92H?
Eddig mm-be,staurnba a panát ajálották,de a samsungnak egyértelműen szebb a képe,múltkor pont egymás mellett voltak mm-ba és a samsung szebb volt.
Valaki tudna seg íteni a választásban??
Üdv!
A panasonic tulajok azt fogják írni a panát vedd, a samsung tulajok, hogy azt.
Nekem TH-42PV70P van, és imádom, minden igényemet kielégíti, mégis azt írom azt vedd amelyik tetszik...
TV: Panasonic TH-42PV70P
Asztali DVD: Sony DVP-NS930V
Hangfalszett: Altec lansing 621 2.1 Ultimate
Plazma
Sziasztok!
Én is tv-vétel előtt állok,de nem tudok dönteni.
Panasonic - TH-42PV70P vagy Samsung - PS-42Q92H?
Eddig mm-be,staurnba a panát ajálották,de a samsungnak egyértelműen szebb a képe,múltkor pont egymás mellett voltak mm-ba és a samsung szebb volt.
Valaki tudna seg íteni a választásban??
Üdv!
Mind a 2 jó tv.
Azt vedd meg, amelyik neked jobban tetszik !
TV: Panasonic TH-42PV70P
DVD: Panasonic DMR-EH575
Video: Samsung SV-645X
Hifi: Thomson Altima 3600