Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Hello mindenki!
Régóta figyelgetem a fórumot és teljesen kiokosodtam már LCD-kból hála nektek:) A kérdésem a következő volna: a Panasonic LCD TV-kről miért nem ír senki semmit?
A Pana. inkább az plazmáit favorizálja, az LCD-ből valószínüleg kevesebbet is ad el mint más gyártok ezért nem beszélnek annyit róla.
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Szeretnék venni a PS3-am mellé egy LCD TV-t.
Mivel tanuló vagyok még, ezért nem áll rendelkezésemre ilyen 300-400.000 ft.
Ugyhogy ilyen 66(de lehet 82-es is ha nem túl drága) cm-es kategoriában gondolkodok, kb. 125.000 ft-ig.
A kérdésem az lenne, hogy ki mit ajánlana?!
Szemezgettem az új Panasonic TX-26LE7P-vel és a Samsung Le26s81-el is!
Ezek közül jó választás lenne valamelyik? Vagy ha valaki tudna jobbat ajánlani azt megköszönném!
Előre is köszönöm a választ!
Lcd, Led, Oled TV-k
Hello mindenki!
Régóta figyelgetem a fórumot és teljesen kiokosodtam már LCD-kból hála nektek:) A kérdésem a következő volna: a Panasonic LCD TV-kről miért nem ír senki semmit? Szívem választottja a következő lenne: Panasonic TX-32LM70, de magyar oldalon még egy betűt se találtam róla, hogy jó-e vagy rossz. Az üzletekben csak a demo hd adást nyomják rajta, ami ugye hihetetlen szép, de fő szempont nálam a PC-vel való csatlakozás ill. a TV-s adások (barátnő..). Akinek van tapasztalata Pana LCD-kkel kapcsolatban légyszi írjon pár sort! Köszi előre is !
Lcd, Led, Oled TV-k
Melyik a jobb Tv?? Sony KDL-40D3000 vs. Samsung LE-40F86.
Ha jól tudom az LE-40F86 egy full hd-s lcd a Sony meg nem. Így azért nehezebb összehasonlítani. Inkább egy full hd-s Sony-hoz kellene hasonlítani. Pld. KDL-40W3000
A D3000 és full HD.
Sony 2007 lineup
A D3000-esek nem full HD-sek. A D3500-asok viszont igen.
AMúgyis én inkább a D-t favorizálnám a W helyett. Kisebb is a D, és kevesebbet is fogyaszt, igaz "csak" a Bravia Engine van benne az EX helyett
Lcd, Led, Oled TV-k
Ha jól tudom az LE-40F86 egy full hd-s lcd a Sony meg nem. Így azért nehezebb összehasonlítani. Inkább egy full hd-s Sony-hoz kellene hasonlítani. Pld. KDL-40W3000
A D3000 és full HD.
Sony 2007 lineup
Hát ebben a xls-ben is csak a D3500 a FullHD. A D3000 csak HD ready.
Lcd, Led, Oled TV-k
A D3000 és full HD.
Sony 2007 lineup
no hifi, no cry...
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Szerintem az F86-os is ott van, de nekem a D3000-es tetszik. Nekem S-es sony-im vannak és nagyon elégedett vagyok velük, a samuk nekem is túl színesek voltak, ez állítható menübôl meg stb, de akkor is.
Az F széria tényleg ott van, nem jellemző rá annyira a többi Samu kicsit digitálisan pixeles zavaros képe. Szép síma képe van.
no hifi, no cry...
Lcd, Led, Oled TV-k
Sztem ízlés kérdése, egész másképp fogja fel a dolgokat a két márka, sztem a sony természetesebb, nem kell elsőre bedőlni a Samu színezettségének.
Még az a jó, hogy ugyanazon a gyártósoron készülnek. Tudom tudom, az elktronika felelős a végső képalkotásnál, de akkor is. Ennyire különbözőt hogy lehet kihozni ezekből a panelekből...
Sony KD-65ZD9 4K HDR/3D smart tv, Sony UBP-X800M2 4K HDR/3D BD-játszó, Sony STR-DA3400ES HD erősítő, Sony SCD-XB790QS SACD-játszó. DUNE HD Pro VISION 4K média-lejátszó. Frontok: JBL TLX-8, center és hátterek: JBL TLX-2, a sub. pedig JBL DIGITAL 10 mélynyomó.
Lcd, Led, Oled TV-k
Szerintem az F86-os is ott van, de nekem a D3000-es tetszik. Nekem S-es sony-im vannak és nagyon elégedett vagyok velük, a samuk nekem is túl színesek voltak, ez állítható menübôl meg stb, de akkor is.
Lcd, Led, Oled TV-k
Sztem ízlés kérdése, egész másképp fogja fel a dolgokat a két márka, sztem a sony természetesebb, nem kell elsőre bedőlni a Samu színezettségének.
no hifi, no cry...
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Szia arty!
Köszi a válaszodat!
Még tudnál nekem abban segíteni hogy honnan tudom hogy lehet-e az adott tv-t nativban hajtani? A samunál ugy tudom hogy a tv a 4:6 arányu filmnél szürke csíkkal pótolja oldalt a hiányzó részt. Ez nem zavaró? Az irtad hogy a kép R-s szériánál DivX/XviD-es filmeknél még nézhető 32"-nál. Ez azt jelenti hogy nem csíkos? Van olyan mintha monitoron nézném a filmet?
Bocsi a sok kérdésért, de sokat segítene ha válaszolnál vagy vki aki ért hozzá.
Remélem nem kérdeztem nagy hülyeségeket!
Hogy egy TV megy-e nativan, nem tudod, csak ha te vagy valaki kiprobálta. A gyártók képtelenek pontos tájékoztatást adni ilyesmiről
4:6 arányú film? Gondolom 4:3-ra gondoltál. Logkius, hogy az ilyen filmek esetén lesz csik kétoldalet, ez nem csak a samu jellemzője, de minden szélesképernyős tévé-é. Természetesen ilyenkor bele is nagyothatsz a képbe vagy torzitva kihuzhatod 16:9-ra ill. van a kettő közötti mod is - kicsit nagyit, kicsit torzit.
Amit a divxről irtam, azt a minőségére irtam. A divx ronda, kockásodik, homályos, sávosodik. Ez egy 32" méreten még elviselhető, ill. persze kinek mennyire zavaró ...
---
Másik forumon egy srác kiprobálta a Samsung LE26S81 tévéjét és az is meg az egyik HDMI bemeneten nativan, szal ez nem csak az R széria tulajdonsga ezexerint. (VGA-n is biztos megy, ha hdmi-n igen)
És akkor egy kép (hamár megcsináltam, kiteszem) a nativ hajtásrol:
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
Lcd, Led, Oled TV-k
Sony 2007-es LCD termékpaletta jellemzőinek összefoglaló táblázata:
Bravia lineup 2007
Erről jut eszembe: A Sony-k hogy állnak a PC-s natív hajtással D-Sub-ról illetve HDMI-ről? Leginkább az új D3000-es érdekelne, minthogy valószínűleg ilyent veszek
Erről szinte semmit nem lehet találni. Illetve itt egy:
apró
Márpedig ha ez tudja, akkor a többi felette lévő is.
no hifi, no cry...
Lcd, Led, Oled TV-k
Bravia lineup 2007
Erről jut eszembe: A Sony-k hogy állnak a PC-s natív hajtással D-Sub-ról illetve HDMI-ről? Leginkább az új D3000-es érdekelne, minthogy valószínűleg ilyent veszek
Lcd, Led, Oled TV-k
Bravia lineup 2007
no hifi, no cry...
Lcd, Led, Oled TV-k
- Samunal a nativ hajtas: analog VGA interfeszen, PC-n a konyvben leirt felbontast es frissitesi frekit kell beallitani es kesz is.
- minden pont a TV-n is egy pontnak kell latszodjon.
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Lcd, Led, Oled TV-k
Tesztelte már ezt valaki?
http://www.mirai.eu/Europe/ProductDetai ... &cat_id=56
107cm, Full HD, Faroudja, DVB-T tuner... mindez 250.000 + áfa
Lcd, Led, Oled TV-k
Szia arty!
Köszi a válaszodat!
Még tudnál nekem abban segíteni hogy honnan tudom hogy lehet-e az adott tv-t nativban hajtani? A samunál ugy tudom hogy a tv a 4:6 arányu filmnél szürke csíkkal pótolja oldalt a hiányzó részt. Ez nem zavaró? Az irtad hogy a kép R-s szériánál DivX/XviD-es filmeknél még nézhető 32"-nál. Ez azt jelenti hogy nem csíkos? Van olyan mintha monitoron nézném a filmet?
Lcd, Led, Oled TV-k
Szia arty!
Köszi a válaszodat!
Lcd, Led, Oled TV-k
Nekem 32s62-es samum van. Ezzel ihatok hidegvizet a számítógéphez kötésre?? Van rajta d-sub, de milyen felbontással tudom majd hajtani??? (bocsássátok meg tudatlanságom..)
Lcd, Led, Oled TV-k
baandii: a samsung XXRXX széria (R82 biztosan) hajthato nativan, 1360x768-ban PC-ről, szal azzal nem jársz rosszul. ez egyébként alap dolog legyen vásárláskor, ha főleg PC-rő hajtanád ...
Bár én a DVI->HDMI hajtást ajánlanám, szebb a kép és igy is megy nativban a TV!
Ha főleg divx és xvid lesz műsoron, ne vegyél tul nagy méretűt, nekem a 32" majdnem 4 méterről még éppcsak elmegy ... sajnos az LCD ordit a jó forrásért!
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
Lcd, Led, Oled TV-k
Általánosságban:
Sony vagy Samsung?
A Sony-nak természetesebb, símább a képe, sztem közelebb áll a valósághoz. A Samu amolyan parasztvakítósabb , színezett, kiemelt, digitális pixelesebb.
no hifi, no cry...
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
LCD TV vásárlás előtt állok. Azt olvastam itt a fórumon hogyha az ember tudja hogy mire akarja majd használni a tv-jét az nagyban segít a kiválasztásban. Én elsősorban gépről D-Subon (nincs HDMI) keresztül szeretnék majd DivX/XviD-es filmeket nézni. Ehhez melyik tv lenne a legmegfelelőbb választás?? Melyik tudná a egjobb minőséget képileg? Az árkategória: 180.000-200.000 Ft.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Lcd, Led, Oled TV-k
Oké köszi szépen ha felmerül még valami ilyesmi akkor még kérdezek!