Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Plazma
Plazma
viszont pl. a hírtvt szinte soha, így egész elviselhető.
OFFTOPIC:
Gondolom akkor az ATV-t meg a Butapest Tv-t nézed elég gyakran
OFFTOPIC:
azt se, mert így hirtelen azt sem tudnám megmondani, hogy mikor néztem sportközvetítésen kívül bármi mást utoljára a hír tvt azért hoztam fel példának, mert ott alul egy sávban folyamatosan mennek a hírek
Plazma
viszont pl. a hírtvt szinte soha, így egész elviselhető.
OFFTOPIC:
Gondolom akkor az ATV-t meg a Butapest Tv-t nézed elég gyakran
Plazma
Hát nem tudom... engem még mindig világgá lehet kergetni a fektetett-tojás fejekkel. Szvsz egy 4:3-as képet normálisan nem lehet 16:9-ben megjeleníteni, mert vagy a kép egy része ugrik, vagy minden torz. Ez van, ki kell böjtölni amíg át nem tér a hazai TV piac 16:9-re.
Én pont fordítva vagyok ezzel. Eleinte nekem is furcsa volt a 16:9, de mára már a 4:3 képarányt látom torznak. Az első vízszintesen, a második függőlegesen nyújtja el a képet. Az igazság valahol félúton van, szerintem. Egyébként 16:9-ben ha nem kistotálban mutatják az embereket (a feje a teljes képet kitölti), akkor egyáltalán nem zavaró a mérettorzulás, szerintem
Plazma
sok tv ezt úgy oldja meg, hogy a kép közepe nem torz, csak a két széle. ez csak hirtelen mozgásnál nagyon zavaró, illetve futó feliratoknál látványos. mivel én tvben csak híradót nézek, meg mondjuk sporteseményt, viszont pl. a hírtvt szinte soha, így egész elviselhető.
Így van.Azért most már elég korrektül megoldják ezt a dolgot,engem legalábbis már egyáltalán nem zavar.
Tévézési szokásaim meg pontosan egyeznek azzal,amit alfred írt...
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Plazma
De minek is néznéd,már nagyon korrekt wide üzemmódok vannak erre.
Hát nem tudom... engem még mindig világgá lehet kergetni a fektetett-tojás fejekkel. Szvsz egy 4:3-as képet normálisan nem lehet 16:9-ben megjeleníteni, mert vagy a kép egy része ugrik, vagy minden torz. Ez van, ki kell böjtölni amíg át nem tér a hazai TV piac 16:9-re.
sok tv ezt úgy oldja meg, hogy a kép közepe nem torz, csak a két széle. ez csak hirtelen mozgásnál nagyon zavaró, illetve futó feliratoknál látványos. mivel én tvben csak híradót nézek, meg mondjuk sporteseményt, viszont pl. a hírtvt szinte soha, így egész elviselhető.
Plazma
De minek is néznéd,már nagyon korrekt wide üzemmódok vannak erre.
Plazma
az összes hibás darabszám 40% körüli úgy, hogy közben egyetlen épkézláb megerősitést nem tudtok felvonultatni ezen kivül badarság.És ha nem találtok erre New Zeland-tól Madagaszkárig egyetlen oldalt se ahol ezt alátámasztják akkor ez az is marad.
Hol írtam azt,hogy az összes 40%-a hibás?Nézd már át....
Azt mondtam,hogy 9-ből 4-nél jelentkezett ua. a hiba,meg azt is,vagy 5x,hogy remélhetőleg (és valószínűleg) ez egy adott rövid időszakon belüli hibás széria.Lehet,hogy mind egy napon készült,másnap már nem azt tették bele,ki tudja.Ezek mind kb. 2 héten belül lettek véve.
Ezenkívül továbbra sem azt állítottam,hogy a Pana fos,és emiatt aztán most senki ne vegyen ilyet,ugye.
Na.
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Plazma
Éjszaka kezdett egy kicsit MÓNIKA Show filingje lenni a topiknak ...
Jondoe s Telehold elvtárs szerintem összebeszélnek hogy ki tudja jobban provokálni a forumlakokat.
és majd nemsokára jön a sinter, meg a vámpír, meg a hány fogad van betmen, meg a megsz.ptatlak
Plazma
Jondoe s Telehold elvtárs szerintem összebeszélnek hogy ki tudja jobban provokálni a forumlakokat.
Ideákat lehet szülni, de engem ez nem érdekel.
Az én hozzászólásom mindösszesen annyi akart volna lenni, hogy azt a tényt leszürni a Rea4-nél talált 4 db hibás PV70-vagy71-es-ből, hogy az összes hibás darabszám 40% körüli úgy, hogy közben egyetlen épkézláb megerősitést nem tudtok felvonultatni ezen kivül badarság.
És ha nem találtok erre New Zeland-tól Madagaszkárig egyetlen oldalt se ahol ezt alátámasztják akkor ez az is marad.
Lehet, hogy még várni kell egy kicsit !
Nem mindenki használja egyformán a készülékét és így nem is fog egyszerre több elromlani, a szervizeket meg várhatod ( főleg nálunk ), hogy majd szétkürtölik mindenfelé, hogy mennyi romlik el.
Az azért szerintem érdekes, hogy kijöttek a szervizből és meg sem lepődtek azon, hogy ilyen csíkok jelentkeztek a tv-n. Bekapcsolták - kikapcsolták és már vitték is.
TV: Panasonic TH-42PV70P
DVD: Panasonic DMR-EH575
Video: Samsung SV-645X
Hifi: Thomson Altima 3600
Plazma
És ha nem találtok erre New Zeland-tól Madagaszkárig egyetlen oldalt se ahol ezt alátámasztják akkor ez az is marad.
- ha ebbol a szemszogbol nezzuk te sem tudod alatamasztani a sajat allitasod
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Plazma
Ideákat lehet szülni, de engem ez nem érdekel.
Az én hozzászólásom mindösszesen annyi akart volna lenni, hogy azt a tényt leszürni a Rea4-nél talált 4 db hibás PV70-vagy71-es-ből, hogy az összes hibás darabszám 40% körüli úgy, hogy közben egyetlen épkézláb megerősitést nem tudtok felvonultatni ezen kivül badarság.
Plazma
Plazma
Az enyémet meg most vitték el.
Plazma
Az enyém biomolekuláris részeit meg most szedik kínában a fáról.
Plazma
Tegnap jártunk Rea4-nél megnézni a Samsung 50P96FD-t. Ezúton is szeretném megköszönni Rea4-nek, hogy biztosított helyet és időt a tv kipróbálására.
Eddig nem sok HDTV-t láttam, otthon SD felbontású CRT TV van, csak monitoron láttam HD anyagot, illetve a boltokban futó demokat. Így viszonylag laikusként írom ezt a hozzászólást.
A fenti Samsung gyönyörű képet ad Blu-Ray-ről hajtva, néztük hosszú ideig, nem tudtunk betelni vele. SD forrással is megnéztük, DVD-vel, illetve UPC kábellel. Ezeken látszik, hogy nem HD-sak, de ettől függetlenül jó a kép. A kábeltv-nél a nagy képméret miatt jobban láthatóak a kábeltv hibái, erről nem a tv tehet, hanem a UPC.
Vittünk fogyasztásmérőt is, ez szinte végig be volt dugva, amíg néztük a tv-t. 0,28 kW fogyasztást mért a műszer 57 perc alatt. Ez nagyon jó érték szerintem, ahhoz képest, hogy a gyári érték 500 Watt fölött van. Nem tudom azt hogy mérik, valószinűleg teljesen fehér képernyővel, mert a plazmánál a képtartalomtól függ a fogyasztás. Ennél a tv-nél alacsonyra volt állitva a power saving üzemmód, így mértük ezt az értéket.
Szóval nagyon jó tv, remélem hamarosan lesz ilyenünk otthon is.
Nekem ma hozzák
Az enyém pedig ma három hetes!
Plazma
1 éve te hol a fenéne vettél PV70-es vagy 71-es tipust?
Ilyet írtam volna?
Plazma
Összeszedtem a vásárlói elégedettségi mutatókat a PV70-71-re.Bárhol nézem 90% alatt egyik oldalon sincs.
Segitsetek már találni 1-et is ahol 90% alatt van.
Aki talál az győz.
Ha nem találtok én nyertem.
Én is 100%-ig elégedett voltam a tv-vel !
Eddig !
Most már csak 80%.
Rea4-et meg jó lenne nem piszkálni, majd ha már személyesen is ismeritek, akkor majd lehet róla véleményeket irogatni !!!
Plazma
Tegnap jártunk Rea4-nél megnézni a Samsung 50P96FD-t. Ezúton is szeretném megköszönni Rea4-nek, hogy biztosított helyet és időt a tv kipróbálására.
Eddig nem sok HDTV-t láttam, otthon SD felbontású CRT TV van, csak monitoron láttam HD anyagot, illetve a boltokban futó demokat. Így viszonylag laikusként írom ezt a hozzászólást.
A fenti Samsung gyönyörű képet ad Blu-Ray-ről hajtva, néztük hosszú ideig, nem tudtunk betelni vele. SD forrással is megnéztük, DVD-vel, illetve UPC kábellel. Ezeken látszik, hogy nem HD-sak, de ettől függetlenül jó a kép. A kábeltv-nél a nagy képméret miatt jobban láthatóak a kábeltv hibái, erről nem a tv tehet, hanem a UPC.
Vittünk fogyasztásmérőt is, ez szinte végig be volt dugva, amíg néztük a tv-t. 0,28 kW fogyasztást mért a műszer 57 perc alatt. Ez nagyon jó érték szerintem, ahhoz képest, hogy a gyári érték 500 Watt fölött van. Nem tudom azt hogy mérik, valószinűleg teljesen fehér képernyővel, mert a plazmánál a képtartalomtól függ a fogyasztás. Ennél a tv-nél alacsonyra volt állitva a power saving üzemmód, így mértük ezt az értéket.
Nekem ma hozzák
Műszaki cucc:
TV: Samsung LE-40A656A1F, Samsung 50P96FD FullHD. Felvevő:3db Panasonic DMR-EH65EP, Kamera:Sony HDR-SR1E, Házimozi: Samsung HT-TXQ120R Konzol: PlayStation 3(blu-ray player)
Plazma
Plazma
OFFTOPIC:
....
..
ps. alapveto netikett, hogy privat uzeneteket nem publikalunk, lecci ezt tartsatok be!
Üdvözlettel: Lex
Plazma
OFFTOPIC:
jondoe, telehold:
Ti külön-külön is ilyen sötétek vagytok?
Mert így együtt nagyon annak néztek ki.
Ja, biztos , de legalább nem vagyunk madarak.
Amugy mi az anyád kínja van ? Témához nem bírsz szólni ?
- szvsz. visszafoghatod kicsiket magad...!
T A M I . H U
Plazma
Én 110%-osan elégedett vagyok vele.
Ha vagytok 5-en aki 110-esek, akkor könnyű összehozni a 90%-ot átlagot.
Ember!! Gondolkozz már mielőtt valamit írsz. Jó a TE TV-d? És ez jelent vmit? Rea se azt írta, hogy az összes meghibásodik, hanem ha jól rémlik 40% körüli arányt mondott. Ebbe szerinte nem fér bele az, hogy a tiéd éppen hibátlan Tök komolyan ennyire nem vagy képes ezt átgondolni?
Egyébként meg akárhogy is van. Tiszteled meg annyira másokat és mutass annyi intelligenciát, hogy ha leírod a - nick - nevét vkinek, azt jól írod. Ennyi NETikett tudást azért illik összeszedni mielőtt egy fórumra írogatni kezdesz.
Egyébként meg örülj a TV-dnek, hogy jó és nincs vele baja. Ha ennyire hittérítő akarsz lenni, akkor menj el vmelyik Pana szervízbe és a hibás tv-ket odavivő emberkéknek magyarázgasd, hogy nem is a tv a rossz, hiszen az 110%-os. Csak bennük a hiba.. ehhh..
Plazma
A legtutibb az, ha lekapcsolod az automatát és akkor nem árt a TV-nek. És ha lekapcsolod, akkor ide se írogatnátok ennyi marhaságot.
Nagymacsek.
Mi a marhaság ?
Ahogy elnézem téged is le lehetne már kapcsolni, mert érdemben nem tudsz hozzászólni mi ?
TV: PANASONIC TH-37PV70P, ERŐSÍTŐ: YAMAHA RX-V661, SAT VEVŐ: DREAMBOX DM7020Si, DVD:Pioneer DV-600 , HANGFAL: 2x Dali Concept2, 2x DALI Concept 1, DALI Concept Center.
Plazma
OFFTOPIC:
jondoe, telehold:
Ja, biztos , de legalább nem vagyunk madarak.
Amugy mi az anyád kínja van ? Témához nem bírsz szólni ?
TV: PANASONIC TH-37PV70P, ERŐSÍTŐ: YAMAHA RX-V661, SAT VEVŐ: DREAMBOX DM7020Si, DVD:Pioneer DV-600 , HANGFAL: 2x Dali Concept2, 2x DALI Concept 1, DALI Concept Center.
Plazma
OFFTOPIC:
jondoe, telehold:
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200