Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Plazma

alfred
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Plazma

Hozzászólás Szerző: alfred »

viszont pl. a hírtvt szinte soha, így egész elviselhető.

OFFTOPIC:

Gondolom akkor az ATV-t meg a Butapest Tv-t nézed elég gyakran

OFFTOPIC:

azt se, mert így hirtelen azt sem tudnám megmondani, hogy mikor néztem sportközvetítésen kívül bármi mást utoljára a hír tvt azért hoztam fel példának, mert ott alul egy sávban folyamatosan mennek a hírek

Zambrotta
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 3

Plazma

Hozzászólás Szerző: Zambrotta »

viszont pl. a hírtvt szinte soha, így egész elviselhető.

OFFTOPIC:

Gondolom akkor az ATV-t meg a Butapest Tv-t nézed elég gyakran

klepto
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 5

Plazma

Hozzászólás Szerző: klepto »

Hát nem tudom... engem még mindig világgá lehet kergetni a fektetett-tojás fejekkel. Szvsz egy 4:3-as képet normálisan nem lehet 16:9-ben megjeleníteni, mert vagy a kép egy része ugrik, vagy minden torz. Ez van, ki kell böjtölni amíg át nem tér a hazai TV piac 16:9-re.
Én pont fordítva vagyok ezzel. Eleinte nekem is furcsa volt a 16:9, de mára már a 4:3 képarányt látom torznak. Az első vízszintesen, a második függőlegesen nyújtja el a képet. Az igazság valahol félúton van, szerintem. Egyébként 16:9-ben ha nem kistotálban mutatják az embereket (a feje a teljes képet kitölti), akkor egyáltalán nem zavaró a mérettorzulás, szerintem

rea4
Beköltözött
Beköltözött

Plazma

Hozzászólás Szerző: rea4 »

sok tv ezt úgy oldja meg, hogy a kép közepe nem torz, csak a két széle. ez csak hirtelen mozgásnál nagyon zavaró, illetve futó feliratoknál látványos. mivel én tvben csak híradót nézek, meg mondjuk sporteseményt, viszont pl. a hírtvt szinte soha, így egész elviselhető.

Így van.Azért most már elég korrektül megoldják ezt a dolgot,engem legalábbis már egyáltalán nem zavar.
Tévézési szokásaim meg pontosan egyeznek azzal,amit alfred írt...

Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650

alfred

Plazma

Hozzászólás Szerző: alfred »

De minek is néznéd,már nagyon korrekt wide üzemmódok vannak erre.
Hát nem tudom... engem még mindig világgá lehet kergetni a fektetett-tojás fejekkel. Szvsz egy 4:3-as képet normálisan nem lehet 16:9-ben megjeleníteni, mert vagy a kép egy része ugrik, vagy minden torz. Ez van, ki kell böjtölni amíg át nem tér a hazai TV piac 16:9-re.

sok tv ezt úgy oldja meg, hogy a kép közepe nem torz, csak a két széle. ez csak hirtelen mozgásnál nagyon zavaró, illetve futó feliratoknál látványos. mivel én tvben csak híradót nézek, meg mondjuk sporteseményt, viszont pl. a hírtvt szinte soha, így egész elviselhető.

peterk
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: peterk »

De minek is néznéd,már nagyon korrekt wide üzemmódok vannak erre.

rea4
Beköltözött
Beköltözött

Plazma

Hozzászólás Szerző: rea4 »

az összes hibás darabszám 40% körüli úgy, hogy közben egyetlen épkézláb megerősitést nem tudtok felvonultatni ezen kivül badarság.És ha nem találtok erre New Zeland-tól Madagaszkárig egyetlen oldalt se ahol ezt alátámasztják akkor ez az is marad.

Hol írtam azt,hogy az összes 40%-a hibás?Nézd már át....
Azt mondtam,hogy 9-ből 4-nél jelentkezett ua. a hiba,meg azt is,vagy 5x,hogy remélhetőleg (és valószínűleg) ez egy adott rövid időszakon belüli hibás széria.Lehet,hogy mind egy napon készült,másnap már nem azt tették bele,ki tudja.Ezek mind kb. 2 héten belül lettek véve.
Ezenkívül továbbra sem azt állítottam,hogy a Pana fos,és emiatt aztán most senki ne vegyen ilyet,ugye.
Na.

Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650

daniba
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 8

Plazma

Hozzászólás Szerző: daniba »

Éjszaka kezdett egy kicsit MÓNIKA Show filingje lenni a topiknak ...  
Jondoe s Telehold elvtárs szerintem összebeszélnek hogy ki tudja jobban provokálni a forumlakokat.

és majd nemsokára jön a sinter, meg a vámpír, meg a hány fogad van betmen, meg a megsz.ptatlak

Robesz78
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: Robesz78 »

Jondoe s Telehold elvtárs szerintem összebeszélnek hogy ki tudja jobban provokálni a forumlakokat.   

Ideákat lehet szülni, de engem ez nem érdekel.
Az én hozzászólásom mindösszesen annyi akart volna lenni, hogy azt a tényt leszürni a Rea4-nél talált 4 db hibás PV70-vagy71-es-ből, hogy az összes hibás darabszám 40% körüli úgy, hogy közben egyetlen épkézláb megerősitést nem tudtok felvonultatni ezen kivül badarság.
És ha nem találtok erre New Zeland-tól Madagaszkárig egyetlen oldalt se ahol ezt alátámasztják akkor ez az is marad.

Lehet, hogy még várni kell egy kicsit !
Nem mindenki használja egyformán a készülékét és így nem is fog egyszerre több elromlani, a szervizeket meg várhatod ( főleg nálunk ), hogy majd szétkürtölik mindenfelé, hogy mennyi romlik el.
Az azért szerintem érdekes, hogy kijöttek a szervizből és meg sem lepődtek azon, hogy ilyen csíkok jelentkeztek a tv-n. Bekapcsolták - kikapcsolták és már vitték is.

TV: Panasonic TH-42PV70P
DVD: Panasonic DMR-EH575
Video: Samsung SV-645X
Hifi: Thomson Altima 3600

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Plazma

Hozzászólás Szerző: Tami »

És ha nem találtok erre New Zeland-tól Madagaszkárig egyetlen oldalt se ahol ezt alátámasztják akkor ez az is marad.
- ha ebbol a szemszogbol nezzuk te sem tudod alatamasztani a sajat allitasod
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "

Telehold
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hozzászólás Szerző: Telehold »

Ideákat lehet szülni, de engem ez nem érdekel.
Az én hozzászólásom mindösszesen annyi akart volna lenni, hogy azt a tényt leszürni a Rea4-nél talált 4 db hibás PV70-vagy71-es-ből, hogy az összes hibás darabszám 40% körüli úgy, hogy közben egyetlen épkézláb megerősitést nem tudtok felvonultatni ezen kivül badarság.

Zambrotta
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Hozzászólás Szerző: Zambrotta »

Robesz78
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Az enyémet meg most vitték el.

Mester
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: Mester »

Az enyém biomolekuláris részeit meg most szedik kínában a fáról.

Lacek
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hozzászólás Szerző: Lacek »

Tegnap jártunk Rea4-nél megnézni a Samsung 50P96FD-t. Ezúton is szeretném megköszönni Rea4-nek, hogy biztosított helyet és időt a tv kipróbálására.  
Eddig nem sok HDTV-t láttam, otthon SD felbontású CRT TV van, csak monitoron láttam HD anyagot, illetve a boltokban futó demokat. Így viszonylag laikusként írom ezt a hozzászólást.

A fenti Samsung gyönyörű képet ad Blu-Ray-ről hajtva, néztük hosszú ideig, nem tudtunk betelni vele. SD forrással is megnéztük, DVD-vel, illetve UPC kábellel. Ezeken látszik, hogy nem HD-sak, de ettől függetlenül jó a kép. A kábeltv-nél a nagy képméret miatt jobban láthatóak a kábeltv hibái, erről nem a tv tehet, hanem a UPC.

Vittünk fogyasztásmérőt is, ez szinte végig be volt dugva, amíg néztük a tv-t. 0,28 kW fogyasztást mért a műszer 57 perc alatt. Ez nagyon jó érték szerintem, ahhoz képest, hogy a gyári érték 500 Watt fölött van. Nem tudom azt hogy mérik, valószinűleg teljesen fehér képernyővel, mert a plazmánál a képtartalomtól függ a fogyasztás. Ennél a tv-nél alacsonyra volt állitva a power saving üzemmód, így mértük ezt az értéket.

Szóval nagyon jó tv, remélem hamarosan lesz ilyenünk otthon is.

Nekem ma hozzák

Az enyém pedig ma három hetes!

blakey
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 34

Plazma

Hozzászólás Szerző: blakey »

1 éve te hol a fenéne vettél PV70-es vagy 71-es tipust?
Ilyet írtam volna?

Robesz78
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Összeszedtem a vásárlói elégedettségi mutatókat a PV70-71-re.Bárhol nézem 90% alatt egyik oldalon sincs.

Segitsetek már találni 1-et is ahol 90% alatt van.
Aki talál az győz.

Ha nem találtok én nyertem.

Én is 100%-ig elégedett voltam a tv-vel !
Eddig !
Most már csak 80%.

Rea4-et meg jó lenne nem piszkálni, majd ha már személyesen is ismeritek, akkor majd lehet róla véleményeket irogatni !!!

thom
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Hozzászólás Szerző: thom »

Tegnap jártunk Rea4-nél megnézni a Samsung 50P96FD-t. Ezúton is szeretném megköszönni Rea4-nek, hogy biztosított helyet és időt a tv kipróbálására.  
Eddig nem sok HDTV-t láttam, otthon SD felbontású CRT TV van, csak monitoron láttam HD anyagot, illetve a boltokban futó demokat. Így viszonylag laikusként írom ezt a hozzászólást.

A fenti Samsung gyönyörű képet ad Blu-Ray-ről hajtva, néztük hosszú ideig, nem tudtunk betelni vele. SD forrással is megnéztük, DVD-vel, illetve UPC kábellel. Ezeken látszik, hogy nem HD-sak, de ettől függetlenül jó a kép. A kábeltv-nél a nagy képméret miatt jobban láthatóak a kábeltv hibái, erről nem a tv tehet, hanem a UPC.

Vittünk fogyasztásmérőt is, ez szinte végig be volt dugva, amíg néztük a tv-t. 0,28 kW fogyasztást mért a műszer 57 perc alatt. Ez nagyon jó érték szerintem, ahhoz képest, hogy a gyári érték 500 Watt fölött van. Nem tudom azt hogy mérik, valószinűleg teljesen fehér képernyővel, mert a plazmánál a képtartalomtól függ a fogyasztás. Ennél a tv-nél alacsonyra volt állitva a power saving üzemmód, így mértük ezt az értéket.

Nekem ma hozzák

Műszaki cucc:
TV: Samsung LE-40A656A1F, Samsung 50P96FD FullHD. Felvevő:3db Panasonic DMR-EH65EP, Kamera:Sony HDR-SR1E, Házimozi: Samsung HT-TXQ120R Konzol: PlayStation 3(blu-ray player)

lanlaf

Plazma

Hozzászólás Szerző: lanlaf »

Lex
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: Lex »

OFFTOPIC:

....

..

ps. alapveto netikett, hogy privat uzeneteket nem publikalunk, lecci ezt tartsatok be!
Üdvözlettel: Lex

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Plazma

Hozzászólás Szerző: Tami »

OFFTOPIC:

jondoe, telehold:
Ti külön-külön is ilyen sötétek vagytok?
Mert így együtt nagyon annak néztek ki.

Ja, biztos , de legalább nem vagyunk madarak.

Amugy mi az anyád kínja van ? Témához nem bírsz szólni ?

- szvsz. visszafoghatod kicsiket magad...!
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött

Plazma

Hozzászólás Szerző: (ex)Cat »

Én 110%-osan elégedett vagyok vele.

Ha vagytok 5-en aki 110-esek, akkor könnyű összehozni a 90%-ot átlagot.

Ember!! Gondolkozz már mielőtt valamit írsz. Jó a TE TV-d? És ez jelent vmit? Rea se azt írta, hogy az összes meghibásodik, hanem ha jól rémlik 40% körüli arányt mondott. Ebbe szerinte nem fér bele az, hogy a tiéd éppen hibátlan Tök komolyan ennyire nem vagy képes ezt átgondolni?

Egyébként meg akárhogy is van. Tiszteled meg annyira másokat és mutass annyi intelligenciát, hogy ha leírod a - nick - nevét vkinek, azt jól írod. Ennyi NETikett tudást azért illik összeszedni mielőtt egy fórumra írogatni kezdesz.

Egyébként meg örülj a TV-dnek, hogy jó és nincs vele baja. Ha ennyire hittérítő akarsz lenni, akkor menj el vmelyik Pana szervízbe és a hibás tv-ket odavivő emberkéknek magyarázgasd, hogy nem is a tv a rossz, hiszen az 110%-os. Csak bennük a hiba.. ehhh..

jondoe
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Hozzászólás Szerző: jondoe »

A legtutibb az, ha lekapcsolod az automatát és akkor nem árt a TV-nek.   És ha lekapcsolod, akkor ide se írogatnátok ennyi marhaságot. 

Nagymacsek.

Mi a marhaság ?

Ahogy elnézem téged is le lehetne már kapcsolni, mert érdemben nem tudsz hozzászólni mi ?

TV: PANASONIC TH-37PV70P, ERŐSÍTŐ: YAMAHA RX-V661, SAT VEVŐ: DREAMBOX DM7020Si, DVD:Pioneer DV-600 , HANGFAL: 2x Dali Concept2, 2x DALI Concept 1, DALI Concept Center.

jondoe
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Hozzászólás Szerző: jondoe »

OFFTOPIC:

jondoe, telehold:

Ja, biztos , de legalább nem vagyunk madarak.

Amugy mi az anyád kínja van ? Témához nem bírsz szólni ?

TV: PANASONIC TH-37PV70P, ERŐSÍTŐ: YAMAHA RX-V661, SAT VEVŐ: DREAMBOX DM7020Si, DVD:Pioneer DV-600 , HANGFAL: 2x Dali Concept2, 2x DALI Concept 1, DALI Concept Center.

Pelican
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 4

Plazma

Hozzászólás Szerző: Pelican »

OFFTOPIC:

jondoe, telehold:

Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”