Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Nem
Zalaegerszegről nem olyan könnyű elérni egy Auchan-t munknap, de a pénz meg van rá. Lesz még ilyen ajánlat és akkor fogok lépni. Annyira nem lételemem a TV, hogy azonnal kocsiba üljek és irány.
Nyitott szemmel járok, szóljatok, ha tudtok valamit.
Lcd, Led, Oled TV-k
Wazze!
Brutális! Hol a legközelebbi Auchan???
Amúgy köszi....
Na, sikerült?
Mert tegnap lejárt az akció.
Teaway: PanasonicP37C10ES/Denon1604/Denon1710/KenwoodDP-5020/PhilipsVR1600/ Diamond8.3front/WH2C/WH2S
*** Chord Choral: Blu, DAC64, Symphonic, Prima, Mezzo50
Lcd, Led, Oled TV-k
Wazze!
Brutális! Hol a legközelebbi Auchan???
Amúgy köszi....
Lcd, Led, Oled TV-k
TV vásárlás előtt vagyok.
Milyen arban? Pl. most akciozzak csomo nagyobb uzletben a Samsung LE-32R71W -et 140.000 -ert (fel eve kb 300e volt az ara ) ...
Hááát bizony a 180-200e az már nagyon álomhatár. Ezt nem tudom egyszerűen túl lőni.
Hol láttad 140-ért?
Auchan újság 2. oldal.
Auchan akciós újság
az igen újságban még nem láttam bd filmeket!
Műszaki cucc:
TV: Samsung LE-40A656A1F, Samsung 50P96FD FullHD. Felvevő:3db Panasonic DMR-EH65EP, Kamera:Sony HDR-SR1E, Házimozi: Samsung HT-TXQ120R Konzol: PlayStation 3(blu-ray player)
Lcd, Led, Oled TV-k
Milyen arban? Pl. most akciozzak csomo nagyobb uzletben a Samsung LE-32R71W -et 140.000 -ert (fel eve kb 300e volt az ara ) ...
Hááát bizony a 180-200e az már nagyon álomhatár. Ezt nem tudom egyszerűen túl lőni.
Hol láttad 140-ért?
Auchan újság 2. oldal.
Auchan akciós újság
Lcd, Led, Oled TV-k
Hol láttad 140-ért?
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Hali mindenki!
TV vásárlás előtt vagyok. Pár TV-t már meg is néztem meg az árakat is a neten. Szóval rajta vagyok az ügyön. Az már tuti, hogy 84 cm-estől nagyobbat nem szabad, mert túl közel vagyok a TV-hez.
Főleg DVD-zés lesz 40%-ban, meg Sport csatornák 30%-ban. Esetleg kajálás közben 20% akármi, meg alvás 10 %
Nehéz eldönteni, a sok típus és a sok 1-2 betű jellel különböző típus valamint a sokféle kontrasztot jelölő számhalmaz közt mi az igazi. A legjobb ár/érték arányt keresem. Ezért hajlandó vagyok fizetni.
Csak a teljesség igénye nélkül, amik eddig felmerültek:
Samsung LE32-S86
Pana TX 32 LMD70
Ja és nagy kérdés a "HOL VEGYEM MEG?" is? A netes shop-októl és az ilyen garis ügyektől kicsit fázok. Egyébként az ország területén mozgok, 1-1 akcióért nem félek utazni, ha az utazás ára megtérül. Nem leszek rest autózni (kirándulni).
Előre köszi....
Lcd, Led, Oled TV-k
Hello! Bocs, hogy beleugatok, az olvastam, h az emberi szem kontrasztaránya 100 000. Ennél nagyobb kontrasztaránynak van értelme? Apropos, hogyan mérik a dinamikus kontrasztarányt? Köszi!
Elvben nincs értelme, de ha azt vesszük, hogy az emberi fül átlagban 22kHz-ig hallja a hangokat és mégis van különbség a CD és SACD között, mert valamilyebn úton-módon a felharmonikusok hiányát érzékeljük, akkor lehet hogy ebben az esetben is van értelme feljebb menni egy bizonyos szintig. Persze ekkora értéknek nyilván csak nagy képfelületen van értelme. tehát 42"-nál szerintem mindegy hogy 100000 vagy 500000 a valós kontraszt.
Biztos igazad van! - Szerintem - annyi tévhit és egyéb "gazemberkedés" van ezen a területen is, h az ember nem tudja mi az igazság ( gondolok itt a "HD Ready" cimkékre stb.) És persze csak akkor derülnek ki a dolgok ha már hazavitted a cuccot és valahogy nem úgy működik, mint a boltban. Ugyanez volt régen a hi-fi dolgokkal is.
A ma ismert mérőmüszerek csak 30.000:1-hez kontrasztot tudnak mérni, /nincs sok velőle a világon/ minden ami ennél több azt csak számitással, de inkább OLASAH módszerrel állapitják meg. Csak jelzem, hogy a valós kontraszt értékek igazából jóval kevesebb mint a gyári értékek.
A Stiftung Warentest rendszeresen közöl valós mért adatokat. Most csak azért nem irok pl.-kat nehogy valaki meglepődjön. Mindenesetre 10.000 az 1-hez értéket még nem sikerült mérniük.
Ezek szerint - vélhetően - a megjelenítóket gyártó cégek sem mérik a saját termékeiket? Vagy valamilyen, általuk definiált "eljárás" adja meg nekik a mért berendezés kontraszt arányát és ez az adat kerül a speckóba. Elgondolkodtató!
Plazma:1280x768;LCD:1920x1080;Erőlködő:7x140;DVD:igen;DVDR:az is;Hangfalak:vannak;Kábelek:Cu
Lcd, Led, Oled TV-k
Hello! Bocs, hogy beleugatok, az olvastam, h az emberi szem kontrasztaránya 100 000. Ennél nagyobb kontrasztaránynak van értelme? Apropos, hogyan mérik a dinamikus kontrasztarányt? Köszi!
Elvben nincs értelme, de ha azt vesszük, hogy az emberi fül átlagban 22kHz-ig hallja a hangokat és mégis van különbség a CD és SACD között, mert valamilyebn úton-módon a felharmonikusok hiányát érzékeljük, akkor lehet hogy ebben az esetben is van értelme feljebb menni egy bizonyos szintig. Persze ekkora értéknek nyilván csak nagy képfelületen van értelme. tehát 42"-nál szerintem mindegy hogy 100000 vagy 500000 a valós kontraszt.
Biztos igazad van! - Szerintem - annyi tévhit és egyéb "gazemberkedés" van ezen a területen is, h az ember nem tudja mi az igazság ( gondolok itt a "HD Ready" cimkékre stb.) És persze csak akkor derülnek ki a dolgok ha már hazavitted a cuccot és valahogy nem úgy működik, mint a boltban. Ugyanez volt régen a hi-fi dolgokkal is.
A ma ismert mérőmüszerek csak 30.000:1-hez kontrasztot tudnak mérni, /nincs sok velőle a világon/ minden ami ennél több azt csak számitással, de inkább OLASAH módszerrel állapitják meg. Csak jelzem, hogy a valós kontraszt értékek igazából jóval kevesebb mint a gyári értékek.
A Stiftung Warentest rendszeresen közöl valós mért adatokat. Most csak azért nem irok pl.-kat nehogy valaki meglepődjön. Mindenesetre 10.000 az 1-hez értéket még nem sikerült mérniük.
Lcd, Led, Oled TV-k
Aki minőségi fullHD tv-t akar venni annak itt egy!katt
nekem is ez van!
Műszaki cucc:
TV: Samsung LE-40A656A1F, Samsung 50P96FD FullHD. Felvevő:3db Panasonic DMR-EH65EP, Kamera:Sony HDR-SR1E, Házimozi: Samsung HT-TXQ120R Konzol: PlayStation 3(blu-ray player)
Lcd, Led, Oled TV-k
Vazze! Ma látom hogy az MM-be SHARP LC32SA1E LCD van 129 -ért.
Én marha meg a mult héten vettem meg a Samu Lr71W-t 139-ért.
Ez a méreg nem a cián!
Lcd, Led, Oled TV-k
Felharmónikusok hiányát én is hallom, ezt tudom tanusítani, de hogy különbséget tudjak tenni 100e és 500e között, az már nekem is kicsit "mágiának" tűnik
Lcd, Led, Oled TV-k
Plazma:1280x768;LCD:1920x1080;Erőlködő:7x140;DVD:igen;DVDR:az is;Hangfalak:vannak;Kábelek:Cu
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Egy újdonság az LCD rajongóknak: 178 cm
A samu új technológiájának köszönhetően 500 000:1 dinamikus kontrasztarányt eredményez.
az nem sok??
Lcd, Led, Oled TV-k
A Sony évvégétől kezdi a sorozatgyárátst az OLED tv-nél! A Samsung is jövő év elejétől kezdi,szóval 2008végére szerintem már lessz megfizethető oled tv!!
Nem tudom mit olvastál, és hol, de a Sony egyenlőre a Japán piacra akar gyártani idén OLED tv-ket és azok is inkább kicsik. 2007-es CES-en is csak egy 27inches és 11inches OLED-el jött elő, szal ennél nagyobbal nem valószínű, hogy kezdene. Ezek pedig nagyon kicsi képátlók.
"talán 2009-2010 körül a Sony már várhatóan képes lehet a nagyobb, a piac által elvárt minimum 65 centis (25 inch) képméretű modellek előállítására is."
És ez is csak talán. A fogalmazás alapján a 102cm sem valószínű, hogy meglesz ekkor még. Én még annyira nem gyúrnék az OLED-re egyenlőre
Lcd, Led, Oled TV-k
A samu új technológiájának köszönhetően 500 000:1 dinamikus kontrasztarányt eredményez.
az nem sok??
Műszaki cucc:
Lcd, Led, Oled TV-k
Szerintem előbb lesz OLED Tv-nk, minthogy a pixelenkénti LED-es háttérvilágítású LCD TV megjelenne.
Remelem
A Sony évvégétől kezdi a sorozatgyárátst az OLED tv-nél! A Samsung is jövő év elejétől kezdi,szóval 2008végére szerintem már lessz megfizethető oled tv!!
Műszaki cucc:
Lcd, Led, Oled TV-k
Szerintem előbb lesz OLED Tv-nk, minthogy a pixelenkénti LED-es háttérvilágítású LCD TV megjelenne.
Remelem
Lcd, Led, Oled TV-k
Az igazi majd a pixelenkénti LED lesz, de azért tesztelném otthon pár évig ezt is.
Lcd, Led, Oled TV-k
Érdekes, hogy a TV-n valami PAW vagy PAVV márkanév van. Akkor ez most nem is Samsung?
De.
A PAVV az egy széria/típus név, amit a Samsung használ Ázsiában.
Lcd, Led, Oled TV-k
Érdekes, hogy a TV-n valami PAW vagy PAVV márkanév van. Akkor ez most nem is Samsung?
Üdvözlettel: Lex
Lcd, Led, Oled TV-k
Az igazi majd a pixelenkénti LED lesz, de azért tesztelném otthon pár évig ezt is.
PC: GigabyteB550M K, Ryzen5600G, 32GBKingstonDDR4, 9.5TB HDD
Tv: TCL85C735, PC
HANG: FractalDesign HTPC, USB if: Musician Pisces, DAC: LOXJIED40PRO, Amplifier: KrellKAV400xi, Front: DIY TL, Sub: DIY+RockfordFosgateP1S4-12, Hs kábel: KRELL klón, Interc. :ChosealFlagship coax
Egyéb: Pawalle tp80
Tv: TCL85C735, PC
HANG: FractalDesign HTPC, USB if: Musician Pisces, DAC: LOXJIED40PRO, Amplifier: KrellKAV400xi, Front: DIY TL, Sub: DIY+RockfordFosgateP1S4-12, Hs kábel: KRELL klón, Interc. :ChosealFlagship coax
Egyéb: Pawalle tp80
Lcd, Led, Oled TV-k