Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Plazma

rea4
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 0

Plazma

Hozzászólás Szerző: rea4 »

éééés megjött?  
Már van ára legalábbis.

Panasonic TH-50PY700 Plazma Tv
( Panasonic )
Egységár (darab): 829,900 Ft (20 % áfával) a muszakishop.hu-n.

az 50pv70 550 ezer, tehát 280 rugót kell extrában fizetni a full hd-ért...

Rea4 is írta, hogy itt lesz 1-2 héten belül. Kíváncsi vagyok, mit mond majd róla, és mennyi lesz az ára nála.

Már beírtam...650 körül lesz.

Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650

jondoe
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Hozzászólás Szerző: jondoe »

SAját DVD-vel és műholdvevővel is megnézném milyen, a hangja nem érdekel,csak a képe.
Ha hozzám elhozod a cuccaidat, akkor állok elébe. Mondjuk nekem 42PV60-asom van.

Szia!

Lehet, hogy elvinném hozzád.

Melyik kerületben laksz ?

TV: PANASONIC TH-37PV70P, ERŐSÍTŐ: YAMAHA RX-V661, SAT VEVŐ: DREAMBOX DM7020Si, DVD:Pioneer DV-600 , HANGFAL: 2x Dali Concept2, 2x DALI Concept 1, DALI Concept Center.

angyisz
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: angyisz »

éééés megjött?  
Már van ára legalábbis.

( Panasonic )

Rea4 is írta, hogy itt lesz 1-2 héten belül. Kíváncsi vagyok, mit mond majd róla, és mennyi lesz az ára nála.

Ssssssz plussz 280.000,-Ft kicsit soknak tűnik...... mondjuk a franc se tudja. Sőt ha a azt nézem hogy a 42PV70 és az 50PV70 között semmi különbség nincs csak az a 8" plusszba és 240.000,-Ft az árkülönbözet akkor ehhez képest a 280e nem is sok.

lanlaf
Isten Hozott! :)

Plazma

Hozzászólás Szerző: lanlaf »

éééés megjött?

Már van ára legalábbis.

( Panasonic )

szekeresb
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: szekeresb »

SAját DVD-vel és műholdvevővel is megnézném milyen, a hangja nem érdekel,csak a képe.
Ha hozzám elhozod a cuccaidat, akkor állok elébe. Mondjuk nekem 42PV60-asom van.

jondoe
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Hozzászólás Szerző: jondoe »

Tisztelt Urak, mi a véleményetek az alábbi készülékről: 
TH-37PV7 plzama televízió: 239.551 - elviekben 1080p tud!

várom a válaszokat.

Így most jó rea4?!?!??!?

Alapvetőleg jó véleménnyel van itt majdnem mindenki róla. Az 1080p csak szimbólikus, hisz csak a jelet fogadja, de natívan nem tudja megjeleníteni.
Akárhogy is a mi véleményünk szubjektív, de annyit tudunk tanácsolni, hogy érdemes megnézned jobban a képét, mert a te szemed a döntő ezesetben. Az biztos, hogy érdemes megtekinteni.

Hol lehet egy Panasonic TX 37PV70-es TV-t rendesen kipróbálni ?

TV: PANASONIC TH-37PV70P, ERŐSÍTŐ: YAMAHA RX-V661, SAT VEVŐ: DREAMBOX DM7020Si, DVD:Pioneer DV-600 , HANGFAL: 2x Dali Concept2, 2x DALI Concept 1, DALI Concept Center.

detusz
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hozzászólás Szerző: detusz »

A falra szerelés nem annyira tetszik, mert akkor a kábelek lógnak a levegőben. Egyébként biztonsági okokból sem annyira jó szerintem, mégis csak egy 300 ezres kütyüről van szó. Tavaly ilyenkor volt egy pici földrengés itt Pesten, és volt akinek leesett a TV-je a falról.
Dehogy esik... Ahhoz a háznak kellene teljesen (!) széesnie... 6db korrekt ~15cm-s dübel egy ~ 50cm-s tömörtégla falba. Rákapaszkodtam a konzolra, meg sem moccan.

Egy nagy betörésvédelmi előnye lehet még a falikonzolnak: Olyat sikerült vennem, amelynél a készülék leemelését gátló betolható/lakatolható reteszek vannak. Ezeket betolva/lezárva max flex-el jön le a készülék, hiszen a csavarokhoz sem lehet hozzáférni, és a lakatok is eléggé rejtett helyen vannak.

Ezért a készülékhez adott talp is elég masszív. Azt hittem egy szellő is feldönti, ezért vettem meg kapásból a falikonzolt, de nem, elég stabil darab.
Panasonic 42PV70

Balha
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: Balha »

...
köszi

de azért én még mindig irígyellek
...

Lacek
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hozzászólás Szerző: Lacek »

Mostanában cserélem le a 42"-os plazmámat, de még nem döntöttem el hogy 50", vagy 58"-os pana full hd-t vegyem meg. Még vagy 2 hét amig elkezdik forgalmazni. Persze a döntés erősen függ a kettő közti árkülönbségtől. Gondolom a tv adás nem lesz valami szép a full hd-n..

angyisz
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

Az viszont egyértelműen megerősítést nyert nálam is hogy a TV adások képe SD plazmán élvezhetőbb mivel a relatív kis felbontás miatt nem jönnek elő a gyenge minőségű jel okozta hibák.

Na megtörtént az első hosszabb DVD teszt is, ahogy már lentebb említettem a Mel Gibson féle Apocalypto volt a tesztalany. Röviden tömören FULLOS VOLT a dzsungel összes fűszálát és falevelét külön-külön meg lehetett volna számolni. Mégha a DVD képe nem is volt 100%-os helyenként kicsit dokumentumfilmesen szemcsés volt, általában a főhös mozgását követő kameraképeknél volt megfigyelhető.

Lentebb feszegettük a 42" vs. 50" közötti különbség "élvezeti" mértékét, mint mondtam a 42" után az 50"-es képméret nem volt vérfagyasztóan brutális növekedés. DE visszafelé annál inkább. Az Apocalypto 2 órája alatt volt idő a szememnek megszokni a kép méretét, majd átadtam a pályát a páromnak mivel éppen kezdődött kedvenc agytágítója a Barbárok közt így én kiszorultam a nappaliba ahol a jó öreg PA50 42"-es képernyője bámult rám, meg én is rá hogy milyen rohadt KICSI. Most meg bejövök a gyerek szobályába kicsit fórumozni és a Samsung 32"-es méretén jókat mosolygok, pedig 4 éve mikor hazahoztam tiszta mozi feelingje volt.............. ebből következik kb. 2 év mulva a 65" kikerülhetetlen lesz.

SZUM a 42"-es HD plazma tulajok helyében nem feltétlenül erőltetném az 50"-es cserét inkább még 1-2 év pihi + spórolás és egyből a 65"-es jöjjön.

bocs kicsit hosszúra sikeredett, de most valahogy fosom a szót.

angyisz
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

Köszi a tippeket. Azt hiszem körül fogok nézni az MM-ben. A falra szerelés nem annyira tetszik, mert akkor a kábelek lógnak a levegőben. Egyébként biztonsági okokból sem annyira jó szerintem, mégis csak egy 300 ezres kütyüről van szó. Tavaly ilyenkor volt egy pici földrengés itt Pesten, és volt akinek leesett a TV-je a falról.
Földrengésnél az állványról is leeshet , nálam a ház közepén végigvonuló fal olyan 40 cm széles , erre a falra van felfogatva a Plazmát tartó konzol 6 darab 200-as dűbellel. Szerintem 1 rúd dinamit vagy 1/2 kiló C4 kellene a lerobbantásához bombabiztos . egyébként tényleg kinek mi tetszik de így 2 nap után nagyon bejön a PV70 már naggyából be tudtam lőni a képet a TV adások is türhetően jelennek meg.

szekeresb
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

Bocs, ha hülyeséget kérdezek: egy 42 colos Pana nehezebb egy 70cm-es CRT-től?
Kb. ugyanannyi.

Judy75

Plazma

Hozzászólás Szerző: Judy75 »

Bocs, ha hülyeséget kérdezek: egy 42 colos Pana nehezebb egy 70cm-es CRT-től?
TV: Panasonic TH-PV70 DVD:LG RH-188 Erősítő:DENON-1404 Hangfal:JBL SCS-178

szekeresb
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

Sziasztok! 
Bocsi, kicsit OFF leszek: most akarok venni PV-42-est plazmát, viszont nem tudom hol lehet kapni normális TV állványt hozzá, amin még néhány kütyü is elfér. Nincs valami tippetek?

Köszi!

Én megterveztem magamnak és megcsináltattam,
mert sehol sem láttam olyat amibe minden cuccom
normálisan belefért volna.

Én a MM-ban vettem egy ilyet, itt megtalálod: http://www.kellonet.hu/tv-allvany-kep124.htm Bőven belefér a 171mm magas erősítőm, mellette a DVD lejátszó, a felső polcon a center, afölött az állvány tartójára felcsavarozva a tv. Egy kicsit át kellett alakítani, mert a tv túl magasan volt.
Angyisszal egyetértek abban, hogy jobb, ha a fara van felcsavarozva, de a lakberendezőmnek így tetszett jobban.

Köszi a tippeket. Azt hiszem körül fogok nézni az MM-ben. A falra szerelés nem annyira tetszik, mert akkor a kábelek lógnak a levegőben. Egyébként biztonsági okokból sem annyira jó szerintem, mégis csak egy 300 ezres kütyüről van szó. Tavaly ilyenkor volt egy pici földrengés itt Pesten, és volt akinek leesett a TV-je a falról.

Két dolog:

1. Ha rendesen fel van rakva, akkor nem esik le! Csak az arra való, normális dübelt kell szakszerűen a falba betenni.
2. A kábeleket el lehet tüntetni! Vagy be kell vésni egy vastag csatornát a falba, vagy egy esztétikus kábelcsatornát kell felszerelni és ott elvezetni őket. Nálunk át van fúrva a fal és a szomszéd szobában levő beépített szekrényben van egy része a drótoknak. A többi meg úgy van elrendezve, hogy minél kevesebb látszódjék belőle.

Judy75

Plazma

Hozzászólás Szerző: Judy75 »

Sziasztok! 
Bocsi, kicsit OFF leszek: most akarok venni PV-42-est plazmát, viszont nem tudom hol lehet kapni normális TV állványt hozzá, amin még néhány kütyü is elfért. Nincs valami tippetek?

Köszi!

Én a MM-ban vettem egy ilyet, itt megtalálod: http://www.kellonet.hu/tv-allvany-kep124.htm Bőven belefér a 171mm magas erősítőm, mellette a DVD lejátszó, a felső polcon a center, afölött az állvány tartójára felcsavarozva a tv. Egy kicsit át kellett alakítani, mert a tv túl magasan volt.
Angyisszal egyetértek abban, hogy jobb, ha a fara van felcsavarozva, de a lakberendezőmnek így tetszett jobban.

TV: Panasonic TH-PV70 DVD:LG RH-188 Erősítő:DENON-1404 Hangfal:JBL SCS-178

Robesz78
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: Robesz78 »

2.

TV: Panasonic TH-42PV70P
DVD: Panasonic DMR-EH575
Video: Samsung SV-645X
Hifi: Thomson Altima 3600

Robesz78
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: Robesz78 »

1.

Az enyém így néz ki.
A hifi-re nem vagyok büszke !

TV: Panasonic TH-42PV70P
DVD: Panasonic DMR-EH575
Video: Samsung SV-645X
Hifi: Thomson Altima 3600

szekeresb
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

Sziasztok! 
Bocsi, kicsit OFF leszek: most akarok venni PV-42-est plazmát, viszont nem tudom hol lehet kapni normális TV állványt hozzá, amin még néhány kütyü is elfért. Nincs valami tippetek?

Köszi!

szekeresb
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

Első benyomások: 
...

Következik hétvégén a hosszú teszt, mondjuk az Apocalypto-val plusz a PS-t is beizzítom aztán folyt köv. már ha valakit érdekel. 

Hát hogyne érdekelne!

Shyciii
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: Shyciii »

várom a válaszokat.

Így most jó rea4?!?!??!?

Alapvetőleg jó véleménnyel van itt majdnem mindenki róla. Az 1080p csak szimbólikus, hisz csak a jelet fogadja, de natívan nem tudja megjeleníteni.
Akárhogy is a mi véleményünk szubjektív, de annyit tudunk tanácsolni, hogy érdemes megnézned jobban a képét, mert a te szemed a döntő ezesetben. Az biztos, hogy érdemes megtekinteni.

Smooth
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: Smooth »

várom a válaszokat.

Így most jó rea4?!?!??!?

Balha
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

...
Te te teeeee

...

Shyciii
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: Shyciii »

voltam, de nem egymás mellett voltak, hanem kb 4méter távolságba egymás mögött...
Te te teeeee

rea4
Beköltözött
Beköltözött

Plazma

Hozzászólás Szerző: rea4 »

...
Go to Media Markt (és társai)

Egyébként elég sokat számít az a +8 col.

voltam, de nem egymás mellett voltak, hanem kb 4méter távolságba egymás mögött...

Akkor gyere ide.

Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650

Balha
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

...
Go to Media Markt (és társai)

Egyébként elég sokat számít az a +8 col.

...

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”