Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Helló, csak azt kérdezném ki hogy oldotta meg LCD TV-vel a center hangfal elhelyezését.
Próbáld úgy elhelyezni a centert, hogy a tv elôtt legyen.
Lcd, Led, Oled TV-k
Az LCD-tévék jellemzően a felső részen szellőznek, ha bármit is számít a tévéd élete, tilos el-/letakarni azt a részt. Nekem egy polcot ki kellett vennem a szekrényrendszerből, mert a tévé felett csak 10-12 centi maradt, ami nagyon kevés lett volna.
Lcd, Led, Oled TV-k
Helló, csak azt kérdezném ki hogy oldotta meg LCD TV-vel a center hangfal elhelyezését. Én még csak most tervezem LCD vételét, de nemtom hogy oldom még meg, most ugyebár simán elfér a TV tetején, de az új, amit venni akarok csak 93mm vastagságú, a kb. 12 centis hangfal azon nem tudom még meg fog-e állni. Nem tudjátok, hol lehet venni center tartó falra fúrható tartót/polcot/ilyesmit? Illetve ezeknek az LCD TV-knek is olyan a teteje, mint az LCD számítógép monitoromnak pl., hogy van egy magasabb kiugró része, egy keretféle, meg egy vastagabb hátsó panel?
Lcd, Led, Oled TV-k
Igen a samu ára miatt én is néztem egy nagyon nagyot! Szóval akkor ezért az árért akkor azért nem rossz ez a samu? Egyébként szivem szerint azért a sonyt venném! Kár hogy nem nagyon értek az lcd-hez meg a plazmához se igazán.
A Sumsungnal (kb fel, haromnegyed eve) ez volt a belepo szintu modell (most mar kifuto szeria), a Sonynal ez a jobbak koze tartozik.
De: igazabol nem kell hozza erteni: 30-40e-el olcsobban kapsz +7''-olt ami bazinagy kulonbseg!!! Vagy megnezheted, hogy 150e-ert mar van 32"-os is ! Es hidd el: a megjelenitoknel a Meret Is Lenyeg !!! (ugyanugy, mint a HDD-knel: soha nem eleg )
Lcd, Led, Oled TV-k
...kiváncsi vagyok szerintetek melyik lehet a jobb! Szóval?http://avplanet.hu/KDL-20S2020?PHPSESSI ... fa498c9e51
http://avplanet.hu/LE-27S71?PHPSESSID=b ... fd62189e39
Hat az S-es Sony biztos job tudasban, de meretben es arban brutalis a kulonbseg !!! (a Samu javara)
Igen a samu ára miatt én is néztem egy nagyon nagyot! Szóval akkor ezért az árért akkor azért nem rossz ez a samu? Egyébként szivem szerint azért a sonyt venném! Kár hogy nem nagyon értek az lcd-hez meg a plazmához se igazán.
Lcd, Led, Oled TV-k
És vajon HD DVD vagy BluRay lejátszót rájuk kötve overscanolnak -e? Erre kíváncsi lennék. Ha igen, akkor röhögni fogok.
Hat en is !!!
A digitalis mobil videozasrol: engem biztosan nem erdekel (amig nem ingyenes ): otthon sem nezem a TV adast 37''-on, akkor biztos 1''-on fogom nezni ...
Annak pedig kulon orulok, hogy egyre tobb keszulek tudja HDMI-n a nativ felbontast!!!
Igazabol azt nem ertem, eddig miert butitottak le oket ?!!! (azaz ertem en )
Lcd, Led, Oled TV-k
...kiváncsi vagyok szerintetek melyik lehet a jobb! Szóval?http://avplanet.hu/KDL-20S2020?PHPSESSI ... fa498c9e51
Hat az S-es Sony biztos job tudasban, de meretben es arban brutalis a kulonbseg !!! (a Samu javara)
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Csak érdeklődésből kérdezem nem akarok vásárolni, csak megláttam ezt a kettőt és kiváncsi vagyok szerintetek melyik lehet a jobb! Szóval?
http://avplanet.hu/KDL-20S2020?PHPSESSI ... fa498c9e51
Lcd, Led, Oled TV-k
A kezdeti, utazás közbeni használat mellett később akár a család által leterhelt tévékészülék kiváltására is alkalmas lehet.
- tudod kifizettek egy rakat penzt a frekvenciara, a 3g-s cuccokra, es nincs elofizeto, nincs ugyfel aki hasznalna, ra kell venni a jonepet, hogy kell nekik a mobil video, keszulekek, video megoszto stb.
- szvsz. egy halott probalkozas..., nincs idehaza fizetokepes kereslet erre a mobil szelessavra..., nemhogy idehaza, de nyugaton sem kell az embereknek!
azért annyira nem érdektelenek az emberek a mobil videózás témakörében, ha 4 nap alatt 17.000-en regisztráltak erre a szolgáltatásra.
Úgy, hogy jelenleg csak t-mobile ügfeleknek elérhető a szolgáltatás...
Lcd, Led, Oled TV-k
A kezdeti, utazás közbeni használat mellett később akár a család által leterhelt tévékészülék kiváltására is alkalmas lehet.
- tudod kifizettek egy rakat penzt a frekvenciara, a 3g-s cuccokra, es nincs elofizeto, nincs ugyfel aki hasznalna, ra kell venni a jonepet, hogy kell nekik a mobil video, keszulekek, video megoszto stb.
- szvsz. egy halott probalkozas..., nincs idehaza fizetokepes kereslet erre a mobil szelessavra..., nemhogy idehaza, de nyugaton sem kell az embereknek!
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Lcd, Led, Oled TV-k
Csak kontrasztként a full HD mellé
Mobill DVBT adás kísérlet Magyarországon
Ez tetszett a legjobban:
Lcd, Led, Oled TV-k
Samuk tudják. Az elsőkhoz (F71 volt a típusjelzés asszem) még firmware-t kellett frissíteni, az újak (M86-M87) már alapból tudják DVI-n, VGA-n is az 1:1-et. A Sony VGA-n elvileg nem, gyakorlatilag kis trükközéssel igen, digitálisan probléma nélkül. A Toshiba XD1 csak HDMI-n, de ott tudja.
Javul akkor a tendencia.
DVI-n pixelpontosan hajtott 46-os fullhd lcd valami 1080P-s rippel nagyon meggyőző lehet.
És vajon HD DVD vagy BluRay lejátszót rájuk kötve overscanolnak -e? Erre kíváncsi lennék. Ha igen, akkor röhögni fogok.
Lcd, Led, Oled TV-k
Szerintem erősen nem mindegy, melyiket lehet HDMI-n keresztül NATÍVBAN pixelpontosan hajtani PC-ről, úgyértem overscan nélkül. Ezt tudja valaki?
Mert hogy VGA-n lehet, az remek, meg minden, de általában szebbek a színek DVI2HDMI-n, eddigi tapasztalataim szerint.
Samuk tudják. Az elsőkhoz (F71 volt a típusjelzés asszem) még firmware-t kellett frissíteni, az újak (M86-M87) már alapból tudják DVI-n, VGA-n is az 1:1-et. A Sony VGA-n elvileg nem, gyakorlatilag kis trükközéssel igen, digitálisan probléma nélkül. A Toshiba XD1 csak HDMI-n, de ott tudja.
Lcd, Led, Oled TV-k
Ha valakit érdekel Photo Hallban holnaptól Samsung 32R71W tv van 139.900-ért... Tehát még1x: R7x szériás 32 inches samu tv hivatalos helyen 140e Ft-ért... Erre varjatok gombot (meg a nepperek).
(már aki szereti a fehér tv-ket - én igen)
Lcd, Led, Oled TV-k
Itt mit is kellene latni? (kicsit szar a minoseg)
Azt, hogy nem homogen a hatter, vagy azt, hogy menet kozben is valtozik a nem homogen hatter? (Az elozo az LG-knel is tapasztalhato, azt mondtak masok, hogy a Sony-nal nincs ilyen ...)
Nálam nincs, minden ki van kapcsolva és semmi eltérést nem látok váltáskor. A philipsen volt és zavaró volt, ki se lehetett kapcsolni.
Lcd, Led, Oled TV-k
Ja megrendeltem a Pana TX-32lx700 péntek körül megjön ha minden igaz.
Ezen a hétvégén nem lesz új Panám mert ebben a kis országban ha valaki nem olyat akar venni mint a nagy többség akkor tovább tart a vásárlás.
NINCS készleten mert úgy gondolták ilyet úgysem vesz senki.
Csak én vagyok ilyen …
NA mindegy majd jövő hét szerda körül ha minden igaz de ebben már így elég nehéz hinni.
Szia!
Megkérdezhetem, hogy hol rendelted meg?
Lcd, Led, Oled TV-k
Itt mit is kellene latni? (kicsit szar a minoseg)
Azt, hogy nem homogen a hatter, vagy azt, hogy menet kozben is valtozik a nem homogen hatter? (Az elozo az LG-knel is tapasztalhato, azt mondtak masok, hogy a Sony-nal nincs ilyen ...)
Lcd, Led, Oled TV-k
Na, ezt megnézem a sajátomon is, de ilyet nem vettem észre, nálam jónak tûnik a váltás, igaz nincs semmi effekt bekapcsolva. A régi philipsnél sokkal jobban látszódott.
Lcd, Led, Oled TV-k
A Sony szériahibás, clouding hatás majd' az összes modellnél probléma. Erre csinált egy zseniális paródiát az egyik online magazin, ezt mindenkinek ajánlom megtekintésre, főleg aki látta az eredeti Bravia reklámot!
Nagyon meredek. Még ezen a videón is eléggé észrevehető, ezekután el tudom képzelni milyen lehet élőben. Elég zavarónak tűnik.
Lcd, Led, Oled TV-k
Szerintem erősen nem mindegy, melyiket lehet HDMI-n keresztül NATÍVBAN pixelpontosan hajtani PC-ről, úgyértem overscan nélkül.
Ezt tudja valaki?
Mert hogy VGA-n lehet, az remek, meg minden, de általában szebbek a színek DVI2HDMI-n, eddigi tapasztalataim szerint.
Lcd, Led, Oled TV-k
Hello sracok!Vennek egy lcd tv-t, csak nem birom eldonteni melyiket ?
KDL-40W2000
LE-40M87
Kerek egy kis segitseget !
Koszi
Guglizz rá, ez gyakran visszatérő kérdés angol és jenki fórumokon. Jobbára azt írják nincs egyértelmű jobb, az M87 feketéje feketébb, PC csatlakoztatás szempontjából, meg úgy általában csatlakoztatás szempontjából jobb (3x HDMI 1.3, 1080p komponensen és VGA-n is) jobb. A Sony nem olyan fekete, de a sötét részeken mégis részletgazdagabb, színhűbb és jobb az elektronika része is (videofeldolgozás). A Sony szériahibás, clouding hatás majd' az összes modellnél probléma. Erre csinált egy zseniális paródiát az egyik online magazin, ezt mindenkinek ajánlom megtekintésre, főleg aki látta az eredeti Bravia reklámot!
Én láttam egymás mellett a kettőt, de nem volt táv, így nem tudtam hangolni őket. Alapállapotban a Sony rútul leverte a Samut (szerintem minden mást is), én biztos őt venném, ha nem lenne szempont a PC-vel való használat.
MM-ben amúgy meg tudod nézni egymás mellett őket és van XD1-es Sharp meg fullHD Toshiba & LG is. BluRayről hajtják őket.
Lcd, Led, Oled TV-k
A samut ajánlom! nekem is samu van bár fullhd de mind1. a szinekkel meg én 10perc alatt betudtam állítani. LE-40M87-em van.
Az van nekem is.Ennek fényében írtam,amit írtam.
Ügyes ember vagy,ha 10 perc alatt beállítottad,nekem 2 nap alatt se nagyon sikerült.De majd gyakorlom....Egyszer,ha majd érdekel a projekt.
Ettől függetlenül jó a Samu.
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Lcd, Led, Oled TV-k
2000:1 a kontraszt,dinamikusan pedig 10000:1.És tényleg jó,este is,nappal is.Nem éri el a plazmát,de eddig a legjobb LCD.
Szia rea4,
Látom neked már sok LCD tv átfolyt a kezed alatt.
Mi a véleményed a Samsung LE-40R81B LCD tv-ről ?
Mondjuk összevetve a Sharp 46XD1E -vel. (tudom a Samu csak HD Ready)
Milyen analóg TV adás és DVD nézésre használva ?
Jó a Samu,de a Sharp más kategória,nem édemes hasonlítani.TV adáson még nem vészes a különbség,de filmen....Hát ütős.A Samunak főképp a színekkel vannak problémák,nehéz beállítani,hogy jó legyen,alapból meg kifejezetten xarul van beállítva.Némi küzdelem után javul a helyzet,de a 46XD még akkor is jobb.De mivel nem is egy árkategória...Tán mindegy is.
Ami még bosszantó,a Samu valami gusztustalanul vonzza a port,kb. óránként kéne törölgetni.Apróság,de engem bosszantott nagyon.
Sharp-nak eddig annyi hátrányt bírtam összekaparni,hogy nevetségesen gagyi a táv,a menü meg kész csőd.Ennyi...
A samut ajánlom! nekem is samu van bár fullhd de mind1. a szinekkel meg én 10perc alatt betudtam állítani. LE-40M87-em van.
Műszaki cucc:
TV: Samsung LE-40A656A1F, Samsung 50P96FD FullHD. Felvevő:3db Panasonic DMR-EH65EP, Kamera:Sony HDR-SR1E, Házimozi: Samsung HT-TXQ120R Konzol: PlayStation 3(blu-ray player)
Lcd, Led, Oled TV-k
2000:1 a kontraszt,dinamikusan pedig 10000:1.És tényleg jó,este is,nappal is.Nem éri el a plazmát,de eddig a legjobb LCD.
Szia rea4,
Jó a Samu,de a Sharp más kategória,nem édemes hasonlítani.TV adáson még nem vészes a különbség,de filmen....Hát ütős.A Samunak főképp a színekkel vannak problémák,nehéz beállítani,hogy jó legyen,alapból meg kifejezetten xarul van beállítva.Némi küzdelem után javul a helyzet,de a 46XD még akkor is jobb.De mivel nem is egy árkategória...Tán mindegy is.
Ami még bosszantó,a Samu valami gusztustalanul vonzza a port,kb. óránként kéne törölgetni.Apróság,de engem bosszantott nagyon.
Sharp-nak eddig annyi hátrányt bírtam összekaparni,hogy nevetségesen gagyi a táv,a menü meg kész csőd.Ennyi...
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Lcd, Led, Oled TV-k
Szia rea4,