Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Plazma
Plazma
Panasonic PV70-e szervizmenü.A hangeröszabályzó gombot a minimumra állitani és a lefelégombot nyomva tartva /a plazmán nem a távirányitón/ 3x a 0-át megnyomni a távirányitón
Kilépni az exit-el lehet.
Köszi
Hazaérek kipróbálom.
TV: Panasonic TH-42PV70P
DVD: Panasonic DMR-EH575
Video: Samsung SV-645X
Hifi: Thomson Altima 3600
Plazma
Kicsit Off
De valaki nem tudja a Panasonic TX 29-PX20-as CRT-s tv szervízmenüjébe való belépést.
Csak kivi vagyok, hogy néz ki , nem piszkálgatnék semmit.
Így néz ki:PANA PX20
Plazma
Panasonic PV70-e szervizmenü.A hangeröszabályzó gombot a minimumra állitani és a lefelégombot nyomva tartva /a plazmán nem a távirányitón/ 3x a 0-át megnyomni a távirányitón
garancia ugye nem ugrik, ha szervízmenübe bemegyek?
azért nem kéne elqrni
Természetesen nem ugrik. Nem is ugorhat, mivel - ha nem piszkálsz el benne semmit, - nem is lehet látni, hogy belementél.
Kivéve, ha tárolja.
Sony KD-65ZD9 4K HDR/3D smart tv, Sony UBP-X800M2 4K HDR/3D BD-játszó, Sony STR-DA3400ES HD erősítő, Sony SCD-XB790QS SACD-játszó. DUNE HD Pro VISION 4K média-lejátszó. Frontok: JBL TLX-8, center és hátterek: JBL TLX-2, a sub. pedig JBL DIGITAL 10 mélynyomó.
Plazma
azért nem kéne elqrni
Természetesen nem ugrik. Nem is ugorhat, mivel - ha nem piszkálsz el benne semmit, - nem is lehet látni, hogy belementél.
Plazma
azért nem kéne elqrni
Plazma
Nincs valakinek infója arról, hogy a Panasonic fullhd plazmái (PY sorozat) mennyibe fognak kerülni? A panasonic.hu-n hetek óta kint vannak, de kapni még sehol sem lehet őket. TH-50PY70P érdekelne leginkább.
2500€
szervízmenüt köszi!
Plazma
Panasonic PV70-e szervizmenü.
A hangeröszabályzó gombot a minimumra állitani és a lefelégombot nyomva tartva /a plazmán nem a távirányitón/ 3x a 0-át megnyomni a távirányitón
Plazma
Nincs valakinek infója arról, hogy a Panasonic fullhd plazmái (PY sorozat) mennyibe fognak kerülni? A panasonic.hu-n hetek óta kint vannak, de kapni még sehol sem lehet őket. TH-50PY70P érdekelne leginkább.
Plazma
szivesen
Plazma
Hello mindenkinek!! Valaki eltudná küldeni priviben a PV60 plazma szervizmenüjének kódját, azt megköszönném !! Megszeretném tudni, hogy mennyit üzemelt a masina összesen ! Köszi előre is !
Már leírtam régebben,de tessék:
a 99-es csatornára menj
mély hangszínt maximumra,magast minimumra
egyszerre a távirányítón (index)-t és a tv-n v/- ez lesz a szervíz 1 menü
piros és zöld gombbal lépkedhetsz a menüben
a szerviz 2-be:
zöld gombal lépkedj a legutolsó menüpontig a szervíz 1 menüben és ott nyomj egy hold gombot ,így tudsz csak belépni a szervíz 2 menübe. Ha bent vagy a 2-ben megint lépkedj a zöld gombal és megtalálod.
Amikor kilépsz a szervíz menüből autómatikusan átvált dinamikusra a kép
Köszönöm Kikoli a segítséget!! Üdv.!
Plazma
Az ilyen képzettségű fogorvostól mentsen meg az ég...
Azt már nem fogorvosnak hívják, hanem hentesnek
Végre láttam az új LG plazmát 42"-ban, külsőre végre tetszetősebbek lettek. Sajni egyenlőre csak tvadással állították ki (ezt ki találta ki...)
Plazma
Jihaaaaa, az eladók ilyen aranyköpéseitől mindig szebb lesz a hétfő
Az ilyen képzettségű fogorvostól mentsen meg az ég...
Panasonic 42PV70
Plazma
Éppen most érdeklődtem egy boltban PV70/71-ről. Az eladó szerint a hangrendszerben igenis van különbség. A PV71 szerinte valamilyen sztereo jelet monoban szólaltat meg. Böngészgettem, de a tech sheet szerint mindkettő fogad A2, NICAM jelet is jól...
Krupmli az eladó fülébe???
Jihaaaaa, az eladók ilyen aranyköpéseitől mindig szebb lesz a hétfő
Plazma
Éppen most érdeklődtem egy boltban PV70/71-ről. Az eladó szerint a hangrendszerben igenis van különbség. A PV71 szerinte valamilyen sztereo jelet monoban szólaltat meg. Böngészgettem, de a tech sheet szerint mindkettő fogad A2, NICAM jelet is jól...
Baromság.Nicam/A2 sztereo.
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Plazma
Éppen most érdeklődtem egy boltban PV70/71-ről. Az eladó szerint a hangrendszerben igenis van különbség. A PV71 szerinte valamilyen sztereo jelet monoban szólaltat meg.
Böngészgettem, de a tech sheet szerint mindkettő fogad A2, NICAM jelet is jól...
Panasonic 42PV70
Plazma
Hello mindenkinek!! Valaki eltudná küldeni priviben a PV60 plazma szervizmenüjének kódját, azt megköszönném !! Megszeretném tudni, hogy mennyit üzemelt a masina összesen ! Köszi előre is !
Már leírtam régebben,de tessék:
a 99-es csatornára menj
mély hangszínt maximumra,magast minimumra
egyszerre a távirányítón (index)-t és a tv-n v/- ez lesz a szervíz 1 menü
piros és zöld gombbal lépkedhetsz a menüben
a szerviz 2-be:
zöld gombal lépkedj a legutolsó menüpontig a szervíz 1 menüben és ott nyomj egy hold gombot ,így tudsz csak belépni a szervíz 2 menübe. Ha bent vagy a 2-ben megint lépkedj a zöld gombal és megtalálod.
Amikor kilépsz a szervíz menüből autómatikusan átvált dinamikusra a kép
Plazma
Plazma
Idővel a gyártók az új technológiákat csak a full HD panelekbe építik majd be, így valószínűleg egy darabig megmarad a low-cost kategóriában a 720p de jóval elavultabb formában. Lenyomják a torkunkon ha kell ha nem.
Elég szédítő ami a megjelenítők piacán folyik, kissé felpörgött a dipslay-evolúció. Egy termék életciklusa már szinte csak 1 év! A PV60 bő egy éve került piacra fél milla körüli áron. Már itt az utód a következő generáció (PV70/71) és az áruk a tavalyi 55-60%a... És már kopogtat az új full HD széria. A vevő meg csak kapkodja a fejét...
És nem tudja eldönteni, hogy mit/mikor vegyen, + ezek a termékek az árzuhanás miatt befektetésnek sem túl jók...
Tekintve, hogy ma full HD készülékek kaphatóak a 2 évvel ezelőtti SD masinák áráért, 2-3 év múlva szinte biztosan minden készülék full HD lesz. Azt nem tudom, hogy ezt követően a felbontás fog-e nőni, vszleg inkább a megjelenítés minőségében, és a szolgáltatásokban várható nagy fejlődés. És természetesen az árban.
Lassan csak az biztos, hogy "1 év múlva sokkal jobbat kapsz féláron".
Panasonic 42PV70
Plazma
formában. Lenyomják a torkunkon ha kell ha nem.
És bár ez a plazma topic, az LCD-t kifejezetten lehet közelről nézni. Nem egy 30"-os LCD monitort láttam amit akár fél méterről is. Egy 42"-es LCD-t kényelmesen lehet nézni 1 -1.5 méterről és akkor megint ott vagyunk, hogy a fene se tudja de lehet, hogy jobb a full HD.
37"-os tvmen, ha nagyon kell koncentrálnom, akkor 1 méterről nézem
Plazma
A táblázat szerint igen, de a szöveg szerint : '"1.920x1.080-as felbontású képnél legalább 183 cm (kb. 72 inch) átlójúnak kell lennie a képernyőnek ahhoz, hogy 3 méterről már elkezdhessük tesztelni éleslátásunk határait."
A lényeg szerintem hogy 42" nél nincs értelme full HD nek, 50" nél már lehet értelme ha jó szemed van.
Ez a szöveg semmit nem jelent. Jó hosszú, tele van számokkal de mondani semmit nem mond.
42"-nél is lehet értelme a full HD-nek ha valaki közelről nézi, de szerintem is inkább a vetítőknél jön ki a 1080 valódi előnye. Viszont ez nem ilyen kérdés. Idővel a gyártók az új technológiákat csak a full HD panelekbe építik majd be, így valószínűleg egy darabig megmarad a low-cost kategóriában a 720p de jóval elavultabb formában. Lenyomják a torkunkon ha kell ha nem.
És bár ez a plazma topic, az LCD-t kifejezetten lehet közelről nézni. Nem egy 30"-os LCD monitort láttam amit akár fél méterről is. Egy 42"-es LCD-t kényelmesen lehet nézni 1 -1.5 méterről és akkor megint ott vagyunk, hogy a fene se tudja de lehet, hogy jobb a full HD.
Plazma
Nem is értem ezt a táblázatot, de szerintem nem a teljes érzékelést kell figyelembe venni, hiszen nem az a fontos, hogy lásd a teljes 1080p-t elég ha már jobbnak látod a 720p-nél. Ez pedig 50"-nél már 3 méternél közelebbről elkezdődik (a táblázat szerint). És az 50" képátló elég messze van a 180cm-től.
A táblázat szerint igen, de a szöveg szerint : '"1.920x1.080-as felbontású képnél legalább 183 cm (kb. 72 inch) átlójúnak kell lennie a képernyőnek ahhoz, hogy 3 méterről már elkezdhessük tesztelni éleslátásunk határait."
A lényeg szerintem hogy 42" nél nincs értelme full HD nek, 50" nél már lehet értelme ha jó szemed van.
HTPC
Plazma
180 cm es képátló alatt nem sok értelme van az 1920*1080 as felbontásnak, ugyanis az emberi szem 3 méterről nem képes észlelni a különbséget ennél kisebb méretben a 720 és 1080 soros kép között.
Képméret és képfelbontás cikk
Nem is értem ezt a táblázatot, de szerintem nem a teljes érzékelést kell figyelembe venni, hiszen nem az a fontos, hogy lásd a teljes 1080p-t elég ha már jobbnak látod a 720p-nél. Ez pedig 50"-nél már 3 méternél közelebbről elkezdődik (a táblázat szerint). És az 50" képátló elég messze van a 180cm-től.
Plazma
No de hol van az megírva, hogy csak 3 méterről, vagy távolabbról nézheted a tv-t?
A cikkben benne van hogy ez a 3 méter egy 107 cm es plazma esetében valójában 2,6 m és ráadásul csak nagyon kontrasztos pixelre igaz (feketén fehér), a szines képen még innen sem tud különbséget tenni az emberi szem 1024 es 720 as kép között.
Szerintem a userek zöme, beleértve engem is azért 2,5 m nél messzebről nézi a 107 es plazmát. Mármint a szem és képernyő távolságot nézve.
Láttam 3m es vetitett képet hd-dvd ről 1080 ban, na ott már biztos látszik a különbség.
55"-nál 3 méterről én is látok különbséget
Plazma
No de hol van az megírva, hogy csak 3 méterről, vagy távolabbról nézheted a tv-t?
A cikkben benne van hogy ez a 3 méter egy 107 cm es plazma esetében valójában 2,6 m és ráadásul csak nagyon kontrasztos pixelre igaz (feketén fehér), a szines képen még innen sem tud különbséget tenni az emberi szem 1024 es 720 as kép között.
Szerintem a userek zöme, beleértve engem is azért 2,5 m nél messzebről nézi a 107 es plazmát. Mármint a szem és képernyő távolságot nézve.
Láttam 3m es vetitett képet hd-dvd ről 1080 ban, na ott már biztos látszik a különbség.
HTPC
Plazma
180 cm es képátló alatt nem sok értelme van az 1920*1080 as felbontásnak, ugyanis az emberi szem 3 méterről nem képes észlelni a különbséget ennél kisebb méretben a 720 és 1080 soros kép között.
Képméret és képfelbontás cikk
Az én 40"-os tv-nél észre veszek különbséget 2,5-ről!
Műszaki cucc:
TV: Samsung LE-40A656A1F, Samsung 50P96FD FullHD. Felvevő:3db Panasonic DMR-EH65EP, Kamera:Sony HDR-SR1E, Házimozi: Samsung HT-TXQ120R Konzol: PlayStation 3(blu-ray player)