Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Plazma

Robesz78
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

Plazma

Hozzászólás Szerző: Robesz78 »

Panasonic PV70-e szervizmenü.A hangeröszabályzó gombot a minimumra állitani és a lefelégombot nyomva tartva /a plazmán nem a távirányitón/ 3x a 0-át megnyomni a távirányitón
Kilépni az exit-el lehet.

Köszi

Hazaérek kipróbálom.

TV: Panasonic TH-42PV70P
DVD: Panasonic DMR-EH575
Video: Samsung SV-645X
Hifi: Thomson Altima 3600

RACPOWER
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 229

Plazma

Hozzászólás Szerző: RACPOWER »

Kicsit Off

De valaki nem tudja a Panasonic TX 29-PX20-as CRT-s tv szervízmenüjébe való belépést.
Csak kivi vagyok, hogy néz ki , nem piszkálgatnék semmit.
Így néz ki:PANA PX20

Posza
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 265

Plazma

Hozzászólás Szerző: Posza »

Panasonic PV70-e szervizmenü.A hangeröszabályzó gombot a minimumra állitani és a lefelégombot nyomva tartva /a plazmán nem a távirányitón/ 3x a 0-át megnyomni a távirányitón

garancia ugye nem ugrik, ha szervízmenübe bemegyek?
azért nem kéne elqrni

Természetesen nem ugrik. Nem is ugorhat, mivel - ha nem piszkálsz el benne semmit, - nem is lehet látni, hogy belementél.

Kivéve, ha tárolja.
Sony KD-65ZD9 4K HDR/3D smart tv, Sony UBP-X800M2 4K HDR/3D BD-játszó, Sony STR-DA3400ES HD erősítő, Sony SCD-XB790QS SACD-játszó. DUNE HD Pro VISION 4K média-lejátszó. Frontok: JBL TLX-8, center és hátterek: JBL TLX-2, a sub. pedig JBL DIGITAL 10 mélynyomó.

szekeresb
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: szekeresb »

azért nem kéne elqrni

Természetesen nem ugrik. Nem is ugorhat, mivel - ha nem piszkálsz el benne semmit, - nem is lehet látni, hogy belementél.

EmThor
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Hozzászólás Szerző: EmThor »

azért nem kéne elqrni

EmThor
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Hozzászólás Szerző: EmThor »

Nincs valakinek infója arról, hogy a Panasonic fullhd plazmái (PY sorozat) mennyibe fognak kerülni? A panasonic.hu-n hetek óta kint vannak, de kapni még sehol sem lehet őket. TH-50PY70P érdekelne leginkább.
2500€

szervízmenüt köszi!

Telehold
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hozzászólás Szerző: Telehold »

Panasonic PV70-e szervizmenü.
A hangeröszabályzó gombot a minimumra állitani és a lefelégombot nyomva tartva /a plazmán nem a távirányitón/ 3x a 0-át megnyomni a távirányitón

derceto
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 3

Plazma

Hozzászólás Szerző: derceto »

Nincs valakinek infója arról, hogy a Panasonic fullhd plazmái (PY sorozat) mennyibe fognak kerülni? A panasonic.hu-n hetek óta kint vannak, de kapni még sehol sem lehet őket. TH-50PY70P érdekelne leginkább.

kikoli
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hozzászólás Szerző: kikoli »

szivesen

gábor39
Isten Hozott! :)
Értékelés: 12

Plazma

Hozzászólás Szerző: gábor39 »

Hello mindenkinek!! Valaki eltudná küldeni priviben a PV60 plazma szervizmenüjének kódját, azt megköszönném !! Megszeretném tudni, hogy mennyit üzemelt a masina összesen ! Köszi előre is !
Már leírtam régebben,de tessék:
a 99-es csatornára menj
mély hangszínt maximumra,magast minimumra
egyszerre a távirányítón (index)-t és a tv-n v/- ez lesz a szervíz 1 menü
piros és zöld gombbal lépkedhetsz a menüben
a szerviz 2-be:
zöld gombal lépkedj a legutolsó menüpontig a szervíz 1 menüben és ott nyomj egy hold gombot ,így tudsz csak belépni a szervíz 2 menübe. Ha bent vagy a 2-ben megint lépkedj a zöld gombal és megtalálod.

Amikor kilépsz a szervíz menüből autómatikusan átvált dinamikusra a kép

Köszönöm Kikoli a segítséget!! Üdv.!

Shyciii
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: Shyciii »

Az ilyen képzettségű fogorvostól mentsen meg az ég...
Azt már nem fogorvosnak hívják, hanem hentesnek

Végre láttam az új LG plazmát 42"-ban, külsőre végre tetszetősebbek lettek. Sajni egyenlőre csak tvadással állították ki (ezt ki találta ki...)

detusz
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hozzászólás Szerző: detusz »

Jihaaaaa, az eladók ilyen aranyköpéseitől mindig szebb lesz a hétfő
Az ilyen képzettségű fogorvostól mentsen meg az ég...
Panasonic 42PV70

Shyciii
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

Éppen most érdeklődtem egy boltban PV70/71-ről. Az eladó szerint a hangrendszerben igenis van különbség. A PV71 szerinte valamilyen sztereo jelet monoban szólaltat meg. Böngészgettem, de a tech sheet szerint mindkettő fogad A2, NICAM jelet is jól...
Krupmli az eladó fülébe???

Jihaaaaa, az eladók ilyen aranyköpéseitől mindig szebb lesz a hétfő

rea4
Beköltözött
Beköltözött

Plazma

Hozzászólás Szerző: rea4 »

Éppen most érdeklődtem egy boltban PV70/71-ről. Az eladó szerint a hangrendszerben igenis van különbség. A PV71 szerinte valamilyen sztereo jelet monoban szólaltat meg. Böngészgettem, de a tech sheet szerint mindkettő fogad A2, NICAM jelet is jól...

Baromság.Nicam/A2 sztereo.

Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650

detusz
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Éppen most érdeklődtem egy boltban PV70/71-ről. Az eladó szerint a hangrendszerben igenis van különbség. A PV71 szerinte valamilyen sztereo jelet monoban szólaltat meg.
Böngészgettem, de a tech sheet szerint mindkettő fogad A2, NICAM jelet is jól...
Panasonic 42PV70

kikoli
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hozzászólás Szerző: kikoli »

Hello mindenkinek!! Valaki eltudná küldeni priviben a PV60 plazma szervizmenüjének kódját, azt megköszönném !! Megszeretném tudni, hogy mennyit üzemelt a masina összesen ! Köszi előre is !
Már leírtam régebben,de tessék:
a 99-es csatornára menj
mély hangszínt maximumra,magast minimumra
egyszerre a távirányítón (index)-t és a tv-n v/- ez lesz a szervíz 1 menü
piros és zöld gombbal lépkedhetsz a menüben
a szerviz 2-be:
zöld gombal lépkedj a legutolsó menüpontig a szervíz 1 menüben és ott nyomj egy hold gombot ,így tudsz csak belépni a szervíz 2 menübe. Ha bent vagy a 2-ben megint lépkedj a zöld gombal és megtalálod.

Amikor kilépsz a szervíz menüből autómatikusan átvált dinamikusra a kép

gábor39
Értékelés: 12

Plazma

Hozzászólás Szerző: gábor39 »

detusz
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Idővel a gyártók az új technológiákat csak a full HD panelekbe építik majd be, így valószínűleg egy darabig megmarad a low-cost kategóriában a 720p de jóval elavultabb formában. Lenyomják a torkunkon ha kell ha nem.

Elég szédítő ami a megjelenítők piacán folyik, kissé felpörgött a dipslay-evolúció. Egy termék életciklusa már szinte csak 1 év! A PV60 bő egy éve került piacra fél milla körüli áron. Már itt az utód a következő generáció (PV70/71) és az áruk a tavalyi 55-60%a... És már kopogtat az új full HD széria. A vevő meg csak kapkodja a fejét...
És nem tudja eldönteni, hogy mit/mikor vegyen, + ezek a termékek az árzuhanás miatt befektetésnek sem túl jók...

Tekintve, hogy ma full HD készülékek kaphatóak a 2 évvel ezelőtti SD masinák áráért, 2-3 év múlva szinte biztosan minden készülék full HD lesz. Azt nem tudom, hogy ezt követően a felbontás fog-e nőni, vszleg inkább a megjelenítés minőségében, és a szolgáltatásokban várható nagy fejlődés. És természetesen az árban.

Lassan csak az biztos, hogy "1 év múlva sokkal jobbat kapsz féláron".
Panasonic 42PV70

Shyciii
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

formában. Lenyomják a torkunkon ha kell ha nem.  
És bár ez a plazma topic, az LCD-t kifejezetten lehet közelről nézni. Nem egy 30"-os LCD monitort láttam amit akár fél méterről is. Egy 42"-es LCD-t kényelmesen lehet nézni 1 -1.5 méterről és akkor megint ott vagyunk, hogy a fene se tudja de lehet, hogy jobb a full HD.

37"-os tvmen, ha nagyon kell koncentrálnom, akkor 1 méterről nézem

Vendég

Plazma

Hozzászólás Szerző: Vendég »

A táblázat szerint igen, de a szöveg szerint : '"1.920x1.080-as felbontású képnél legalább 183 cm (kb. 72 inch) átlójúnak kell lennie a képernyőnek ahhoz, hogy 3 méterről már elkezdhessük tesztelni éleslátásunk határait." 
A lényeg szerintem hogy 42" nél nincs értelme full HD nek, 50" nél már lehet értelme ha jó szemed van.

Ez a szöveg semmit nem jelent. Jó hosszú, tele van számokkal de mondani semmit nem mond.

42"-nél is lehet értelme a full HD-nek ha valaki közelről nézi, de szerintem is inkább a vetítőknél jön ki a 1080 valódi előnye. Viszont ez nem ilyen kérdés. Idővel a gyártók az új technológiákat csak a full HD panelekbe építik majd be, így valószínűleg egy darabig megmarad a low-cost kategóriában a 720p de jóval elavultabb formában. Lenyomják a torkunkon ha kell ha nem.

És bár ez a plazma topic, az LCD-t kifejezetten lehet közelről nézni. Nem egy 30"-os LCD monitort láttam amit akár fél méterről is. Egy 42"-es LCD-t kényelmesen lehet nézni 1 -1.5 méterről és akkor megint ott vagyunk, hogy a fene se tudja de lehet, hogy jobb a full HD.

dmon
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: dmon »

Nem is értem ezt a táblázatot, de szerintem nem a teljes érzékelést kell figyelembe venni, hiszen nem az a fontos, hogy lásd a teljes 1080p-t elég ha már jobbnak látod a 720p-nél. Ez pedig 50"-nél már 3 méternél közelebbről elkezdődik (a táblázat szerint). És az 50" képátló elég messze van a 180cm-től.
A táblázat szerint igen, de a szöveg szerint : '"1.920x1.080-as felbontású képnél legalább 183 cm (kb. 72 inch) átlójúnak kell lennie a képernyőnek ahhoz, hogy 3 méterről már elkezdhessük tesztelni éleslátásunk határait."

A lényeg szerintem hogy 42" nél nincs értelme full HD nek, 50" nél már lehet értelme ha jó szemed van.
HTPC

Vendég

Plazma

Hozzászólás Szerző: Vendég »

180 cm es képátló alatt nem sok értelme van az 1920*1080 as felbontásnak, ugyanis az emberi szem 3 méterről nem képes észlelni a különbséget ennél kisebb méretben a 720 és 1080 soros kép között. 
Képméret és képfelbontás cikk

Nem is értem ezt a táblázatot, de szerintem nem a teljes érzékelést kell figyelembe venni, hiszen nem az a fontos, hogy lásd a teljes 1080p-t elég ha már jobbnak látod a 720p-nél. Ez pedig 50"-nél már 3 méternél közelebbről elkezdődik (a táblázat szerint). És az 50" képátló elég messze van a 180cm-től.

Shyciii
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

No de hol van az megírva, hogy csak 3 méterről, vagy távolabbról nézheted a tv-t?
A cikkben benne van hogy ez a 3 méter egy 107 cm es plazma esetében valójában 2,6 m és ráadásul csak nagyon kontrasztos pixelre igaz (feketén fehér), a szines képen még innen sem tud különbséget tenni az emberi szem 1024 es 720 as kép között.
Szerintem a userek zöme, beleértve engem is azért 2,5 m nél messzebről nézi a 107 es plazmát. Mármint a szem és képernyő távolságot nézve.

Láttam 3m es vetitett képet hd-dvd ről 1080 ban, na ott már biztos látszik a különbség.

55"-nál 3 méterről én is látok különbséget

dmon
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: dmon »

No de hol van az megírva, hogy csak 3 méterről, vagy távolabbról nézheted a tv-t?
A cikkben benne van hogy ez a 3 méter egy 107 cm es plazma esetében valójában 2,6 m és ráadásul csak nagyon kontrasztos pixelre igaz (feketén fehér), a szines képen még innen sem tud különbséget tenni az emberi szem 1024 es 720 as kép között.
Szerintem a userek zöme, beleértve engem is azért 2,5 m nél messzebről nézi a 107 es plazmát. Mármint a szem és képernyő távolságot nézve.

Láttam 3m es vetitett képet hd-dvd ről 1080 ban, na ott már biztos látszik a különbség.
HTPC

thom
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Hozzászólás Szerző: thom »

180 cm es képátló alatt nem sok értelme van az 1920*1080 as felbontásnak, ugyanis az emberi szem 3 méterről nem képes észlelni a különbséget ennél kisebb méretben a 720 és 1080 soros kép között. 
Képméret és képfelbontás cikk

Az én 40"-os tv-nél észre veszek különbséget 2,5-ről!

Műszaki cucc:
TV: Samsung LE-40A656A1F, Samsung 50P96FD FullHD. Felvevő:3db Panasonic DMR-EH65EP, Kamera:Sony HDR-SR1E, Házimozi: Samsung HT-TXQ120R Konzol: PlayStation 3(blu-ray player)

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”