Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Szerintem a Sony-k azért tünnek jobbnak, mert dinamikus kontrasztot használnak, és így érzetre jobb lesz a kép. Ha jól tudom a Samsung és a Sony ugyanazt az LCD panelt haszálja, tehát ezen nem múlhat.
Szerinted a samu mit használ?Natív 7-8000-es kontrasztú panelt?
Nem néztem meg a samu speckóit, ezért nem tudtam, hogy ott menyit adnak meg.
Nyilván a Sony saját dinamikus kontrasztja más elven müködik, ezért tetszik valakinek inkább ez.
Microsoft is not an answer, it's a question. The answer is: NO!
TV: NEW Lg 32LC2RR (80Gb HDD) Erősítő: Sony STR-DB 780QS; Video: AIWA HV-FX8200; DVD: Philips 729 + Sony PS2; Hangfal: Wharfedale Zaldek front: 2000 háttér: 300 + Centre
Lcd, Led, Oled TV-k
Nekem a Sony V paneltól kezdve csak a színek természetessége tetszik. Nem tudom hogyan oldják meg, de innentől kezdve nekem a színei hasonlítanak egy kis túlzással a plazmához. Valahogy nem olyan rikító színei vannak, hanem természetesebbek, lágyabbak. De hogy a most az elektronika, vagy a panelon van olyan bevonat amitől ilyen, azt nem tom, de én inkább a bevonatra tippelek.
Lcd, Led, Oled TV-k
Ennyivel jobb. Jók a Samu LCDk is. Ha natúrban csak azt nézed akkor mindne frankó. Ha külön nézed a Braviat akkor nem tűnik fel semmi. De ha együtt akkor kiderül hogy miért annyi az annyi.
Mennyi is az annyi? 40-esben drágább a Samsung, mint a Sony (454 legolcsóbb helyen a W2000, 460 alatt nincs M87). Csak nekem pont 37-es kéne, az meg valamiért nem fér bele a Sony kínálatába.
Lcd, Led, Oled TV-k
szerintem meg szimplán jobb electroniuka van a panel mögött
Személyes tapasztalat?
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
-
Vendég
Lcd, Led, Oled TV-k
Szerintem a Sony-k azért tünnek jobbnak, mert dinamikus kontrasztot használnak, és így érzetre jobb lesz a kép. Ha jól tudom a Samsung és a Sony ugyanazt az LCD panelt haszálja, tehát ezen nem múlhat.
szerintem meg szimplán jobb electroniuka van a panel mögött
Lcd, Led, Oled TV-k
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Lcd, Led, Oled TV-k
Microsoft is not an answer, it's a question. The answer is: NO!
TV: NEW Lg 32LC2RR (80Gb HDD) Erősítő: Sony STR-DB 780QS; Video: AIWA HV-FX8200; DVD: Philips 729 + Sony PS2; Hangfal: Wharfedale Zaldek front: 2000 háttér: 300 + Centre
Lcd, Led, Oled TV-k
Voltam minap nézelődni az egyik MM-ben. Akinek már volt mindkettő: Braviak tényleg ennyivel jobbak, mint a többiek (pl. a Samsung), vagy csak gyárilag ilyen jól van hangolva a kép? Egymás mellett ment a Samu Tulipán (M87-es) meg egy W2000-es Sony és utóbbinak kevésbé részletes, lágyabb, de összességében jóval kellemesebb, természetesebb képe volt. Nem volt kitéve táv, így nem tudtam babrálni a Samut.
Ennyivel jobb. Jók a Samu LCDk is. Ha natúrban csak azt nézed akkor mindne frankó. Ha külön nézed a Braviat akkor nem tűnik fel semmi. De ha együtt akkor kiderül hogy miért annyi az annyi.
TV: Sony Bravia KDL-32W4000 ELADÓ!!!! 250.000 FT. 3 év hivatalos Sony garanciával, csak ki lett próbálva
Avr: Sony STR-DG710
Hangfal: JBL-SCS178
DivX: Cyberhome 4620
Konzol+Blu-ray:Sony Playstation 3
Apple:Ipod Video 30GB + Klipsch iGroove, Macbook unde'way'[/b]
Lcd, Led, Oled TV-k
Voltam minap nézelődni az egyik MM-ben. Akinek már volt mindkettő: Braviak tényleg ennyivel jobbak, mint a többiek (pl. a Samsung), vagy csak gyárilag ilyen jól van hangolva a kép? Egymás mellett ment a Samu Tulipán (M87-es) meg egy W2000-es Sony és utóbbinak kevésbé részletes, lágyabb, de összességében jóval kellemesebb, természetesebb képe volt. Nem volt kitéve táv, így nem tudtam babrálni a Samut.
Lcd, Led, Oled TV-k
Ha megjön azonnal leírom a tapasztalataimat.
A vásárlással kapcsolatban is.
Neten rendeltem de bemegyek érte a boltba.
Nem kértem a kiszállítást.
Azt írták nincs nekik raktáron de 3-4munkanapon belül leszállítják.
Alig várom.
LG27lc2r van még nekem úgyhogy azzal összevethetem ha nem is egy kategória
Lcd, Led, Oled TV-k
Ja megrendeltem a Pana TX-32lx700 péntek körül megjön ha minden igaz.
Akkor péntek körül azonnal tesztet akarunk olvasni
TV: Sony Bravia KDL-32W4000 ELADÓ!!!! 250.000 FT. 3 év hivatalos Sony garanciával, csak ki lett próbálva
Lcd, Led, Oled TV-k
Ja megrendeltem a Pana TX-32lx700 péntek körül megjön ha minden igaz.
Lcd, Led, Oled TV-k
TX-32LE7Fez jobb
Megtudnád mondani,hogy miért?
Azért mert ez az idei panákhoz tartozik.Vasárnap láttam egymás melett a két tvt valami bemutató ment rajtuk de az tisztán látszott hogy a szinek sokkal mélyebbek élesebbek voltak.185ezer az ár amenyiért láttam és maga a tv is tetszett jó volt az összbenyomás ahoz képest hogy az idei Pana lcd tvk közül ez az alapmodell
- silboy
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 5
Lcd, Led, Oled TV-k
TX-32LE7Fez jobb
Megtudnád mondani,hogy miért?
HÁZIMOZI & HIFI - TV: Sony KD-60XF8305 AVR: Denon AVR-X2500H AMP: Audiolab 6000A front: Dali Opticon 2 & Dynaudio Emit M20 center: Dali Opticon Vokal rear: Dali Zensor 1 minidisc deck: Sony MDS-JE640
Lcd, Led, Oled TV-k
TX-32LE7F
ez jobb
- silboy
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 5
Lcd, Led, Oled TV-k
Panasonic TX32LE60 LCD TV-ről mit tudtok?Van valakinek tapasztalata mennyire jó,vagy esetleg rossz?Esetleg hasonló árban tudtok ajánlani jobbat?A héten akarok tv-t venni,mert a jó öreg crt kipurcant, ezért érdeklődnék,jó lenne valami infó.
HÁZIMOZI & HIFI - TV: Sony KD-60XF8305 AVR: Denon AVR-X2500H AMP: Audiolab 6000A front: Dali Opticon 2 & Dynaudio Emit M20 center: Dali Opticon Vokal rear: Dali Zensor 1 minidisc deck: Sony MDS-JE640
Lcd, Led, Oled TV-k
Nagyon jó benne a panel +jó az elektronika és ez a dizájn is nagyon bejön.Ja és örülök hogy végre találok egy másik PANAFANT.
Ha te egy hónap múlva akarod venni akkor majd küldök képeket róla mert addig nekem biszti meglessz.
Az ár 280-300 ezer között van.Még én is vacilálok hogy hol vegyem.
Jöhetnek majd a képek!
Mondjuk mint kiderült a szekrényemmel valami kell csinálni mivel 82 centi van TVnek hagyva a szekrényél, ez a cucc meg 834 milimiéter:P ehhhh :-) Na nembaj Megoldjuk Max levágok a TV széléből
Képek meg jöhetnek :-)
May The Pana Be With U
Lcd, Led, Oled TV-k
Nagyon jó benne a panel +jó az elektronika és ez a dizájn is nagyon bejön.
Ja és örülök hogy végre találok egy másik PANAFANT.
Ha te egy hónap múlva akarod venni akkor majd küldök képeket róla mert addig nekem biszti meglessz.
Az ár 280-300 ezer között van.Még én is vacilálok hogy hol vegyem.
Lcd, Led, Oled TV-k
ejj most olvasom hogy 100hz-es már ez az LX700-as!!!4 NA asszem megvan mit fogok venni 1 hónap múlva :-) Nyammmi!!!! Ráadásul a kék színekkel is szélesebb skálán mozog. Mondjuk ez a Pnana TVknél szerintem mindig is így volt:P ezért is szeretem őket. Jó kis tenger alatt jelenetek...nyammi.
Lcd, Led, Oled TV-k
Panasonic TX32LX700 tud erről valaki valamit????????? mié ilyen occsóó?
Azért olcsó mert a pana is rájött hogy több 32-es lcd eladjon le kell vinni az árait.Én már 10 hónapja fontolgatom hogy veszek egy lcd tvt de jó hogy kivártam mert a Tx-32lx700 a kategória csúcsán van.Külhoni tesztek alapján.
http://www.hdtvorg.co.uk/reviews/lcd/Pa ... LXD700.htm
Nagyon jó a készülék a külföldi fórumokon nagyon dicsérik de igaz kicsit drága a minőségnek mindig ára van. kb két hét múlva veszek ilyet utánna tudok róla írni ha valakit érdekel.
JA még annyi hogy a Samsungon túl is van élet.
Elolvastam. nem is tudom eddig miért nem tettem
Hát kiváncsi vagyok télleg. Mert eddig télleg csak a v2500 jöhetett volna szóba csak. De alapvetően én Pana fan vagyok. Szal jó lene ha jó lenne
Lcd, Led, Oled TV-k
Azért olcsó mert a pana is rájött hogy több 32-es lcd eladjon le kell vinni az árait.Én már 10 hónapja fontolgatom hogy veszek egy lcd tvt de jó hogy kivártam mert a Tx-32lx700 a kategória csúcsán van.Külhoni tesztek alapján.
http://www.hdtvorg.co.uk/reviews/lcd/Pa ... LXD700.htm
Nagyon jó a készülék a külföldi fórumokon nagyon dicsérik de igaz kicsit drága a minőségnek mindig ára van. kb két hét múlva veszek ilyet utánna tudok róla írni ha valakit érdekel.
JA még annyi hogy a Samsungon túl is van élet.
-
Vendég
Lcd, Led, Oled TV-k
hol? mennyi?
én 260 ért láttam neten azért az csak nem olyan olcsó egy ilyen kicsi tv ért
Hát a Braviákhoz képest azért olcsó. Mondjuk az meg az én perverzióm hogy csak a V-s Braviat tekintem Bravianak (no meg ami felette van, de az egyelőre még nem megoldható számomra:D:D:D)
te tudod, de ennyiért én már nagyobbatt vennék:)
Hát ja minél nagyobb annál jobb :-) De sajna egyelőre a szekrényen csak 32"es fér el. De ez még nem lenne baj, mert kidobnám a szekrényt :-) De kb 2méterről nézném. NA most ez HD adásnál csak-csak, de egy DVDnél vagy TV adásnál azért gáz. Nem tart azért még ott ez az LCD technológia, meg a hazai TV adások, hogy közelről szép legyen.
Haverom most vett egy 32S2500-t. 2-2,5 méterről néztem. PS3ról HDMIn meghajtva. Hát a Starwars DVD-k nem nagyon remekeltek
Szal elég egyelőre a kicsi :-) Aztán ha majd elterjed rendeen itthon is a BD meg az IPTV is jó lesz végre akkor mehet a nagy TV
azért iptv még elég messze van, még az analóg adást se éri el:)
ezért gondolokozom én még egy kisebb felbontású kifutott plazmán:)
Lcd, Led, Oled TV-k
hol? mennyi?
Hát a Braviákhoz képest azért olcsó. Mondjuk az meg az én perverzióm hogy csak a V-s Braviat tekintem Bravianak (no meg ami felette van, de az egyelőre még nem megoldható számomra:D:D:D)
Hát ja minél nagyobb annál jobb :-) De sajna egyelőre a szekrényen csak 32"es fér el. De ez még nem lenne baj, mert kidobnám a szekrényt :-) De kb 2méterről nézném. NA most ez HD adásnál csak-csak, de egy DVDnél vagy TV adásnál azért gáz. Nem tart azért még ott ez az LCD technológia, meg a hazai TV adások, hogy közelről szép legyen.
Haverom most vett egy 32S2500-t. 2-2,5 méterről néztem. PS3ról HDMIn meghajtva. Hát a Starwars DVD-k nem nagyon remekeltek
Szal elég egyelőre a kicsi :-) Aztán ha majd elterjed rendeen itthon is a BD meg az IPTV is jó lesz végre akkor mehet a nagy TV
-
Vendég
Lcd, Led, Oled TV-k
hol? mennyi?
Lcd, Led, Oled TV-k
hol? mennyi?