Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Attól hogy ennél a legkisebb a dinamikus kon. attól még jó a képe.haveromnak ugyan ilyen tv-je van és nagyon jó képe van. 10-es skálán 8-ast érdemelne!
azért csak 8 mert az enyém 10-est kapna! 15000 dinamikus kon. full hd felbontás...stb
Műszaki cucc:
TV: Samsung LE-40A656A1F, Samsung 50P96FD FullHD. Felvevő:3db Panasonic DMR-EH65EP, Kamera:Sony HDR-SR1E, Házimozi: Samsung HT-TXQ120R Konzol: PlayStation 3(blu-ray player)
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok.
Érdeklődni szeretnék én is erről a tv-ről: Samsung-LE-37S86
Gondolom az S jel azt jelenti hogy ez a legbutább készülék a 86 os szériából, mert ugye van M, R.
Azt szeretném kérdezni hogy ez a képben nyilvánul meg első sorban?
NAgyon szemezek ezzel a tévével mert a 270ezres ára számomra még megfizethető.
Főleg HD-s cuccok nézésére használnám.
Előre is nagyon köszönök minden észrevételt.
Az R-nél 8000:1 a kontraszt, az M-nél a felbontás már full hd azaz 1920x1080!
egyenlőre ezt láttam mint különbség!
Műszaki cucc:
TV: Samsung LE-40A656A1F, Samsung 50P96FD FullHD. Felvevő:3db Panasonic DMR-EH65EP, Kamera:Sony HDR-SR1E, Házimozi: Samsung HT-TXQ120R Konzol: PlayStation 3(blu-ray player)
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok.
Érdeklődni szeretnék én is erről a tv-ről: Samsung-LE-37S86
Gondolom az S jel azt jelenti hogy ez a legbutább készülék a 86 os szériából, mert ugye van M, R.
Azt szeretném kérdezni hogy ez a képben nyilvánul meg első sorban?
NAgyon szemezek ezzel a tévével mert a 270ezres ára számomra még megfizethető.
Főleg HD-s cuccok nézésére használnám.
Előre is nagyon köszönök minden észrevételt.
Lcd, Led, Oled TV-k
független teszteket végző internetes oldalt, ahol jelentős számú TV-t hasonlítanának össze pedig nem találtam.
Pár tesztelő oldal, amiket találtam:
angol:
www.hdtvorg.co.uk
www.hdtvtest.co.uk
német:
www.freenet.de
www.asbyon.com
olasz:
www.tecnozoom.it
norvég:
www.dingz.no
dán:
www.flatpanels.dk
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Segítséget kérnék:
LCD TV vásárlása előtt állok, és nem tudok dönteni. Azt tapasztaltam, hogy a boltokban az eladók nagyon elfogultak a saját termékük irányában, független teszteket végző internetes oldalt, ahol jelentős számú TV-t hasonlítanának össze pedig nem találtam.
37-40 colos mérettartományban gondolkodok. Nagyságrendileg 300.000 Ft +/- 10%-ot szánok rá. Nem tartom magam nagyon ínyencnek a témában, tehát minimális tudáskülönbségért nem adnék sokkal több pénzt. Viszont olyan TV-t sem akarok venni, amit rossz képminősége miatt utálni fogok, ha csak ránézek. Úgy tervezem, hogy a PC-n keresztül kívánok rajta DIVX és DVD filmeket nézni, klasszikus értelemben vett TVzésre nem használnám.
Mit tanácsoltok, mit vegyek? Esetleg ennyi pénz, egy ilyen méretű, de normális tudású TV-re túl kevés?
Köszönettel:
Aetheus
Ha csak divx, és dvd-re használnád akkor szerintem a Samsung-LE-37S86 jó kis darab.haveromnak is ilyen van és szép a képe.kb.270ezerbe kerül.itt egy link
Műszaki cucc:
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Segítséget kérnék:
LCD TV vásárlása előtt állok, és nem tudok dönteni. Azt tapasztaltam, hogy a boltokban az eladók nagyon elfogultak a saját termékük irányában, független teszteket végző internetes oldalt, ahol jelentős számú TV-t hasonlítanának össze pedig nem találtam.
37-40 colos mérettartományban gondolkodok. Nagyságrendileg 300.000 Ft +/- 10%-ot szánok rá. Nem tartom magam nagyon ínyencnek a témában, tehát minimális tudáskülönbségért nem adnék sokkal több pénzt. Viszont olyan TV-t sem akarok venni, amit rossz képminősége miatt utálni fogok, ha csak ránézek. Úgy tervezem, hogy a PC-n keresztül kívánok rajta DIVX és DVD filmeket nézni, klasszikus értelemben vett TVzésre nem használnám.
Mit tanácsoltok, mit vegyek? Esetleg ennyi pénz, egy ilyen méretű, de normális tudású TV-re túl kevés?
Köszönettel:
Aetheus
Lcd, Led, Oled TV-k
Íme az új tv-m! kattelég szép a képe full HD-n! távirányítóval lehet változtatni a tv helyzetét:jobbra-balra
Azért vigyázz vele le ne lépjen az állványról......
Gratulálok, szép darab!
Ha kell bólogatni is tud a kicsike! le és fel 10-10fok. ennyi pénzért már beszélnie kell!(beszél is adásnál)
Műszaki cucc:
Lcd, Led, Oled TV-k
LG téve tulajokhoz lenne egy kérdésem
Szeretném a falra akasztani a 37LC2R tvmet, s ehhez leszedtem a talpat, amit 4 csavar tartott. Igen ám, de ott maradt a TV és a talp közötti csúnya fekete oszlop, amiben egy fém öntvény van, ezen állt a TV. Le lehet ezt szerelni vagy azt gondolta az LG, hogy ilyen rondán rakjam a falra?
Le lehet szedni mert nekem is ilyen tvm van, és a falon van. A leírásában biztos benne van hogy hogyan. Én is a leírást néztem meg, de már rég volt. Úgy emlékszem csavarok rögzitik és ha azokat kicsavarod láss csodát le fog jönni.
Lcd, Led, Oled TV-k
Skacok egy 32"os lcdtv 3.5m távolságra 2:35 ös filmekhez kevés?
37"-os plazmát nézek kb 2.8m-ről és még így is kicsinek érzem.
Szerintem is kevés.
Pont ezért használunk projektort
Lcd, Led, Oled TV-k
Íme az új tv-m! kattelég szép a képe full HD-n! távirányítóval lehet változtatni a tv helyzetét:jobbra-balra
Azért vigyázz vele le ne lépjen az állványról......
Gratulálok, szép darab!
Projektor: Panasonic PT-AE2000E Előfok:Rotel RSP-1066 Végfok:Marantz MM9000 Front:Phonar P30S Center:Phonar Centric llS Sorround:Phonar Monitor llS Sub:Phonar AS1000
Lcd, Led, Oled TV-k
Valaki legyen már olyan kedves akinek 32"os tvje van mérje már meg nekem hogy 2:35 ös filmnél alul felül mekkora a fekete csík szélessége. Haver most mérte és azht mondta hogy 8cm alul, 8 cm fölül, a kép meg 25. Ez szerintem létezhetetlen. Az rohadtul nincs arányban egymással.
Megmértem, 4-4 cm alul és fölül. A látható kép magassága 29,5 cm.
Projektor: Panasonic PT-AE2000E Előfok:Rotel RSP-1066 Végfok:Marantz MM9000 Front:Phonar P30S Center:Phonar Centric llS Sorround:Phonar Monitor llS Sub:Phonar AS1000
Lcd, Led, Oled TV-k
LG téve tulajokhoz lenne egy kérdésem
Szeretném a falra akasztani a 37LC2R tvmet, s ehhez leszedtem a talpat, amit 4 csavar tartott. Igen ám, de ott maradt a TV és a talp közötti csúnya fekete oszlop, amiben egy fém öntvény van, ezen állt a TV. Le lehet ezt szerelni vagy azt gondolta az LG, hogy ilyen rondán rakjam a falra?
Lcd, Led, Oled TV-k
Íme az új tv-m! katt
elég szép a képe full HD-n! távirányítóval lehet változtatni a tv helyzetét:jobbra-balra
Műszaki cucc:
Lcd, Led, Oled TV-k
Mindenkinek az a jó amit kellemesen lát, van aki a moziban is az elsô sorban szeret ülni, van aki az utolsóban. Én 1.5 méterrôl nézem a 26"-ost, nekem megfelel, de elképzelhetô, hogy veszek egy 32"-ost.
gunit, miért érdekel téged ennyire a fekete csík, amúgy meg simán lehet 6 cm alul-felül, még 8 is. Ha ennyire tisztában vagy az arányokkal, akkor ki is tudod számolni a pontos méretet. Elméletben a 32"-os tv képmagassága 40.2 cm, ha abból levonod az értékeket, akkor azt kapod amit Haver mért.
Egyébként ez a méret lejátszó függô is, pl. az MTK chipes lejátszók 5%-al nagyobbra veszik a képet, tehát simán lehet, hogy nálam nagyobb lesz a kép mint nálad, vagy fordítva.
Lcd, Led, Oled TV-k
Valaki legyen már olyan kedves akinek 32"os tvje van mérje már meg nekem hogy 2:35 ös filmnél alul felül mekkora a fekete csík szélessége. Haver most mérte és azht mondta hogy 8cm alul, 8 cm fölül, a kép meg 25. Ez szerintem létezhetetlen. Az rohadtul nincs arányban egymással.
Lcd, Led, Oled TV-k
A házimozisoknak mindig túl kicsi a kép! /és túl nagyok az elvárásaik/
| Samsung LE40S86BD | H/K AVR230, Nad 3225PE | Pio dv-393, H/K HD740 |
| Celestion F30+F35c+F10+S80 |
| PC |
Lcd, Led, Oled TV-k
Én úgy tudom, hogy kb. a képátló 2-3-szorosa megfelelő. Egy 32"-esnél ez mondjuk kb. 2m.
Lcd, Led, Oled TV-k
Szerintem is kevés.
Lcd, Led, Oled TV-k
Projector:JVC X30 Screen:Projecta HomeScreen (102x180) TV:Panasonic TX-P42S10E
Blu-Ray/DVD:Samsung BD-P2500 HD:HTPC (Intel NUC i3, 8GB RAM, 240GB SSD)
CD:Technics SL-PG490 A/V:NAD T-748
Front:Wharfedale DIAMOND 8.4 Surround:Jamo Studio 110
Console:PS4 slim
Blu-Ray/DVD:Samsung BD-P2500 HD:HTPC (Intel NUC i3, 8GB RAM, 240GB SSD)
CD:Technics SL-PG490 A/V:NAD T-748
Front:Wharfedale DIAMOND 8.4 Surround:Jamo Studio 110
Console:PS4 slim
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Szevasztok!
Ha esetleg valakit érdekel, van itt egy teszt az új full HD Samu 40M86-ról.
http://www.hdtvtest.co.uk/Samsung-LE40M86BD/
Ha, minden jól megy, nekem ilyen lesz a következő, hamarosan
Médialejátszó: HDI Dune Base 3.0, Mede8er 600X3D AVR: Pioneer SC 2023 CD receiver: Denon UD-M30/Denon DRR-M30 DVD: CyberHome 635S Hangfalak: Quadral Ascent 80LE 5.0 TV: Samsung 55JU7000, Samsung 65MU7002, Panasonic 42ST60 Hangsugárzó kábel Front: Gotham Táp: Fapaci T3
Lcd, Led, Oled TV-k
Skacok ha a HDMI-hez az van írva hogy HDCP akkor az azt jelenti hogy tudja fogadni a tv a videókártya DVI jelét átalakítóval ? vagy ha tévúton járok akkor melyik adatból derül ez ki?
Előre is köszi
Azt biztos nem, mert a HDMI minden esetben tud HDCP-t. Alaphelyzetben pedig a videókártya nem használ HDCP-t.
Mért ne tudná??Nekem legalábbis vidáman ment DVI/HDMI kábellel,bármilyen tévével,amin volt HDMI.
Úgy értem, hogy abból nem következik, mert nem azon múlik. Mivel a HDMI-nek visszamenőleg kompatibilisnek kell lennie a DVI-jal, így elvileg minden HDMI-nek kellene mennie PC-vel.
Esetleg a para onnan van, hogy pl a Samsung LE-32R32 kézikönyvben ez szerepel:
"- Ne próbálja csatlakoztatni a HDMI/DVI-csatlakozót a számítógép vagy laptop videokártyájához.
(Ekkor üres képernyő jelenik meg.)"
Esetleg a felbontás okozhat problémát.
Lcd, Led, Oled TV-k
Skacok ha a HDMI-hez az van írva hogy HDCP akkor az azt jelenti hogy tudja fogadni a tv a videókártya DVI jelét átalakítóval ? vagy ha tévúton járok akkor melyik adatból derül ez ki?
Előre is köszi
Azt biztos nem, mert a HDMI minden esetben tud HDCP-t. Alaphelyzetben pedig a videókártya nem használ HDCP-t.
Mért ne tudná??Nekem legalábbis vidáman ment DVI/HDMI kábellel,bármilyen tévével,amin volt HDMI.
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Lcd, Led, Oled TV-k
Előre is köszi
Lcd, Led, Oled TV-k
Előre is köszi