Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Szép napot mindenkinek!Szerintetek melyiket lenne érdemesebb megvenni?
A Samu T51-es nem rossz, letisztult dizájn, egy kicsit soványka a kontrasztja, de szerintem teljesen jó, panelileg is elég jó. Arra figyelj, hogy homogén képnél ne legyenek pixelhibák, végig kell menni centirôl centire. A Thomson szerintem felejtôs.
A kettô közül a samsungot választanám.
Lcd, Led, Oled TV-k
Szép napot mindenkinek!Szerintetek melyiket lenne érdemesebb megvenni?
THOMSON 27LB-130S5vagy
SAMSUNG LE27T51
Mire kell odafigyelni LCD vásárlásnál?
Olvasgattam itt hozzászólásokat, h. Plazmát kéne nézni... nem nem... felejtő...
én elhiszem a tapasztalatokat, de nem mindenki tojja a pénzt... ez gondolom érthető...
a másik viszont nehogymár 1 ilyen nem NONAME LCD rosszabb legyen mint 1 drágább CRT Tv... vagy nehogy már ne lehessen rajta Tv-t vagy DvD-t nézni... ugyanis ez vicc... gondolom csak poénkodni akart az illető aki írta
Énis CRT-t akartam nézni... de normális az csak 80 ezer Ft körüli áron van ill attól felfelé... akkor meg már legyen 1 ilyen...
Azért itt lestem ki mert ingyenhiteles...
köszi annak aki tudná véleményezni eme pár soromat...
Thomsonra itt egy cikk, amit sajnos meg is tudok erősíteni
http://shyciii.extra.hu/2.jpg
Lcd, Led, Oled TV-k
Szép napot mindenkinek!
Szerintetek melyiket lenne érdemesebb megvenni?
THOMSON 27LB-130S5vagy
SAMSUNG LE27T51
Mire kell odafigyelni LCD vásárlásnál?
Olvasgattam itt hozzászólásokat, h. Plazmát kéne nézni... nem nem... felejtő...
én elhiszem a tapasztalatokat, de nem mindenki tojja a pénzt... ez gondolom érthető...
a másik viszont nehogymár 1 ilyen nem NONAME LCD rosszabb legyen mint 1 drágább CRT Tv... vagy nehogy már ne lehessen rajta Tv-t vagy DvD-t nézni... ugyanis ez vicc... gondolom csak poénkodni akart az illető aki írta
Énis CRT-t akartam nézni... de normális az csak 80 ezer Ft körüli áron van ill attól felfelé... akkor meg már legyen 1 ilyen...
Azért itt lestem ki mert ingyenhiteles...
köszi annak aki tudná véleményezni eme pár soromat...
Lcd, Led, Oled TV-k
Köszönöm a gyors válaszokat de lenne még kérdésem.
Az erősítő ami továbbítana a jelet az pedig SONY HT-SF1000 -es de én meg nem mondanám, hogy ez esetleg nem 1:1-ben küldi tovább a képanyagot.
Erről mi árulkodhat?? (torzít vagy 1:1)
www.sony.hu
Az alábbi SONY tv közül melyiket lehet DVI to HDMI kábelen keresztül közvetlenül meghajtani számítógépről:
32U2000
32S2000
32P2530
Illetve a DVI to HDMI kábel hosszúsága van-e maximálva illetve mi lehet az a hosszúság amíg még minőségromlás nélkül tudja továbbítani a jelet?
THX
Igen, van egy ilyen hosszkorlát HDMI esetén, ez gyártótól függően különböző.
Pl a Qed 7 m-ig kvalifikálja a legjobbra a HDMI kábelét. A VDH a drágább HDMI kábelén 15 m-ig garantálja az átvitelt, az olcsóbb esetében 10 m-ig.
Nekem 5 m-es van.
no hifi, no cry...
Lcd, Led, Oled TV-k
Köszönöm a gyors válaszokat de lenne még kérdésem.
Az erősítő ami továbbítana a jelet az pedig SONY HT-SF1000 -es de én meg nem mondanám, hogy ez esetleg nem 1:1-ben küldi tovább a képanyagot.
Erről mi árulkodhat?? (torzít vagy 1:1)
www.sony.hu
Az alábbi SONY tv közül melyiket lehet DVI to HDMI kábelen keresztül közvetlenül meghajtani számítógépről:
32U2000
32S2000
32P2530
Illetve a DVI to HDMI kábel hosszúsága van-e maximálva illetve mi lehet az a hosszúság amíg még minőségromlás nélkül tudja továbbítani a jelet?
THX
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok
rea4 hoz szólna a kérdés de természetesen a többiek véleményére is kíváncsi vok.
Tehát ha PC-ről HDMI-n keresztül küldöm a jelet (kép, hang) de nem közvetlen a TV-re hanem egy HDMI-s erősítőre akkor a TV (pl.: Sony 32S2000) hogy hogja megjeleníteni??
1:1 (1360:768) vagy "torzítani" fogja??
Válaszokat előre is THX
Véleményem szerint 1:1-ben továbbküldi, hacsak az erôlkôdôn nincs külön megjegyzés erre vonatkozóan,
Így igaz.
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Lcd, Led, Oled TV-k
Nem tiszta számomra az LG tipusmegjelölése.
Konkrétan amiket nézegettem:
42LC2RR ez merevlemezzel csak 13ezerrel drágább a 42LC3R-nél viszont a 42LE2R 10ezerrel drágább merevlemez nélkül! A különbségek elhanyagolhatók, méretben, képtulajdonságban, bemenetek számában egyeznek ezek a tipusok.
Nem értem, ha valaki segítene megköszönném.
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok
rea4 hoz szólna a kérdés de természetesen a többiek véleményére is kíváncsi vok.
Tehát ha PC-ről HDMI-n keresztül küldöm a jelet (kép, hang) de nem közvetlen a TV-re hanem egy HDMI-s erősítőre akkor a TV (pl.: Sony 32S2000) hogy hogja megjeleníteni??
Válaszokat előre is THX
Véleményem szerint 1:1-ben továbbküldi, hacsak az erôlkôdôn nincs külön megjegyzés erre vonatkozóan,
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok
Válaszokat előre is THX
Lcd, Led, Oled TV-k
LC2R képek
Lcd, Led, Oled TV-k
TV nézésre meg DVD-hez inkább plazma környékén nézz körül!
Plazma a mérete és ebből erősen következően az ára miatt is felejtős. Egyszerűen nem fér el / nem tudjuk messziről nézni, ezért a max 82 cm. Ekkora plazmát meg én még nem láttam. Ha van, ki vele!
Egyébbként ha sem TV-re, sem DVD-re nem ajánlod az LCD-t, akkor mire? Játék (konzol)?
Ahogy mondod X360,PS3-hoz tökéletes,természetesen azért lehet vele TV-ét Dvd-ét nézni.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Lcd, Led, Oled TV-k
Javítsatok ki ha nem jó, próbálom összefoglalni, ill. lehet hozzátenni:
Van egy szer az U sorozat:
- ez régebbi, nem SPVA
Aztán a következő az S sorozat régebbi darabjai
- amik úgy keztődnek, hogy S-20xx
- Ez már SPVA paneles
Következő az S sorozat újabb darabjai
- amik úgy kezdődnek, hogy S-25xx
- ebben van dinamikus kontraszt, és 2 db HDMI csatlakozó
- hogy miben különbözhet még, azt nem tudom
Van még egy új P sorozat
- ami úgy kezdődik, hogy P-25xx
- ebben is van 2 HDMI, meg dinamikus kontraszt
- ez egy butított verzió lehet, de hogy mi nincs benne nem tudom
Van még ezek kívül V és X sorozat de az drága.
Sztem.
no hifi, no cry...
Lcd, Led, Oled TV-k
Az utolsó két szám a színeket jelöli, tehát a kettő technikailag azonos.
Lcd, Led, Oled TV-k
Légyszíves valaki foglalja már össze, a sony aktuális termékválasztékát, mert hiába nézem nem látom át.
Annyit látok, hogy néhol ki van írva hogy S-PVA panel, de pl. S-2510-nél nincs kiírva, az S-2530-nál meg ki van, és mindkettő újdonság, és ugyanannyiba kerül.
Vagy az S sorozat mint SPVA paneles?
Melyiket érdemes venni?
Mind az,csak a színe más.
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Lcd, Led, Oled TV-k
Légyszíves valaki foglalja már össze, a sony aktuális termékválasztékát, mert hiába nézem nem látom át.
Annyit látok, hogy néhol ki van írva hogy S-PVA panel, de pl. S-2510-nél nincs kiírva, az S-2530-nál meg ki van, és mindkettő újdonság, és ugyanannyiba kerül.
Vagy az S sorozat mint SPVA paneles?
Melyiket érdemes venni?
no hifi, no cry...
Lcd, Led, Oled TV-k
Bár eredetileg CRT Tvt akartam venni, de .... Úgyhogy LCD Tv lesz belőle. Semmi gond, ez is egy vélemény, nyilván tapasztalaton alapul.
A gond az, hogy most nem (és valszeg a közeljövőben sem) telik többre, ez is erősen a papírvékony takaró legszélső csücske.
Akkor ebből a pénzből mit érdemes venni szerinted? Komolyan kérdezem, mert muszáj valamit vennem, mert nincs TV-m.
Pontosan,tapasztalaton alapul.
Nézz Samsung-ot például,azokkal kevesebb a gond.
Vagy esetleg Sony-t,ha még belefér.
A gond az, hogy most nem (és valszeg a közeljövőben sem) telik többre, ez is erősen a papírvékony takaró legszélső csücske.
Akkor ebből a pénzből mit érdemes venni szerinted? Komolyan kérdezem, mert muszáj valamit vennem, mert nincs TV-m.
Pontosan,tapasztalaton alapul.
Nézz Samsung-ot például,azokkal kevesebb a gond.
Vagy esetleg Sony-t,ha még belefér.
Lcd, Led, Oled TV-k
Plazma a mérete és ebből erősen következően az ára miatt is felejtős. Egyszerűen nem fér el / nem tudjuk messziről nézni, ezért a max 82 cm. Ekkora plazmát meg én még nem láttam. Ha van, ki vele!
Egyébbként ha sem TV-re, sem DVD-re nem ajánlod az LCD-t, akkor mire? Játék (konzol)?
TV: LG 32LE2R (muszáj volt cserélni, és összejött a lapos), DVD1: Yamaha DVD-S530 , DVD2: Yamada DVD 6500x Divx-es Erősítő: Yamaha RXV430 , Hangfalak: Yamaha szatelit rendszer + Yamaha mélynyomó , Kábelek: HAMA scart és digit koax, hangfalkábel: semmi extra, sodrott réz érpár, Video: Panasonic NV-FJ 612
Számítógép: Athlon XP 2500+, 1GB RAM
Notebook:Lenovo Thinkpad 3000 N100
----------------------------------------------------------------------
A barátok azok, akik jól ismernek téged, és mégis szeretnek!
Lcd, Led, Oled TV-k
Bár eredetileg CRT Tvt akartam venni, de .... Úgyhogy LCD Tv lesz belőle.
Na, komolyan, senki nem tud érdemben ezekre reagálni? Annyira gáz?
Bocs,de igen...
Semmi gond, ez is egy vélemény, nyilván tapasztalaton alapul.
Maradjak inkább a CRT-nél? Vagy kissebb méretű LCD?
Kösz.
TV: LG 32LE2R (muszáj volt cserélni, és összejött a lapos), DVD1: Yamaha DVD-S530 , DVD2: Yamada DVD 6500x Divx-es Erősítő: Yamaha RXV430 , Hangfalak: Yamaha szatelit rendszer + Yamaha mélynyomó , Kábelek: HAMA scart és digit koax, hangfalkábel: semmi extra, sodrott réz érpár, Video: Panasonic NV-FJ 612
Lcd, Led, Oled TV-k
Kicsit sürgős lenne a dolog, mert itt vagyok TV (és bármilyen egyéb megjelenító) nélkül, este meg Heroes a TV2-n!
Komolyra fordítva a szót: tényleg kellene valami záros határidőn belül, a nagyjából 200e kategóriából 32" méretben. Eddig ezeket láttam/ajánlották:
LG:
32LE2R
32LC2R
32LC3R
Philips:
32PF5331
Pana:
TX 32LE60P
Előre is köszi!
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Lcd, Led, Oled TV-k
Bocs,de igen...
Lcd, Led, Oled TV-k
Kicsit sürgős lenne a dolog, mert itt vagyok TV (és bármilyen egyéb megjelenító) nélkül, este meg Heroes a TV2-n!
Komolyra fordítva a szót: tényleg kellene valami záros határidőn belül, a nagyjából 200e kategóriából 32" méretben. Eddig ezeket láttam/ajánlották:
LG:
32LE2R
32LC2R
32LC3R
Philips:
32PF5331
Pana:
TX 32LE60P
Előre is köszi!
Lcd, Led, Oled TV-k
Foltosodás gyakorlatilag nem látható,nem úgy,mint pl. bármely LG-nél.A háttérmegvilágítás szép egyenletes,a dinamikus kontraszt pedig kellően gyors,alig venni észre,minimális a késés,ebben pl. a Samsung egyértelműen gyengébb.
Nagyon örülök ,hogy végre valaki képeket is készít a tévéjéről.
Csak igy tovább!!
Lcd, Led, Oled TV-k
Kontraszt majdnem fullon van?
Lcd, Led, Oled TV-k
Foltosodás gyakorlatilag nem látható,nem úgy,mint pl. bármely LG-nél.
A háttérmegvilágítás szép egyenletes,a dinamikus kontraszt pedig kellően gyors,alig venni észre,minimális a késés,ebben pl. a Samsung egyértelműen gyengébb.
Lcd, Led, Oled TV-k
2 HDMI