Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sikeres, boldog új évet kíván mindenkinek az AVX team!
Plazma
Plazma
E7 azért tetszett jobban, mert egy síkban van a káva a képernyővel és emiatt nem torzít a tükröződés.
Ezt kicsit módosítanám. Összekevertem egy régebbi típussal, a P5-el. Annak van egy síkban a kávája a képernyővel + fényes is.
Az E7-nek matt a kávája, de nincs síkban a képernyővel, igaz csak pár mm-el van kintebb. Ettől függetlenül egyelőre ez a nyerő nálam külsőre.
A C7H-t is nézegettem és ha jól tudom ez "belsőleg" teljesen megegyezik a Q7-el. A különbség annyi, hogy matt + előre sugároznak a hangszórói (!), tehát jobb a hangja (kb E7 szintű). A Q7-nél ezt feláldozták a design oltárán.
A nálam jobban hozzáértők majd kijavítanak, ha nem így van, de jelenleg a Q7-ben és a C7-ben van olyan "képjavító" feature, ami a beérkező 50 "képet" kiegészíti + 10-el, és ettől folyamatosabb lesz a mozgás - állítólag. (ez kikapcsolható különben) Jó dolog ez, megéri a + pénzt? Nem nagyon láttam különbséget ki/bekapcsolt állapot között. Lehet, hogy csak parasztvakítás kategória.
Tudtommal a DNA nem kapcsolható ki egyikben sem.
Mozi: Projektor: Sony VPL-HW65ES, Vászon: Moovia Moto Design 244 x 190 cm motoros TV: Philips 65OLED754/12, Source: Dune Base, Sony BDP-S790, Amp: Onkyo TX-NR656, Speakers: JAMO D500 5.0, Sub: Velodyne Impact-10
Plazma
Sziasztok !
Sikerült nekem is némi "szabadságot" kieszközölnöm az egyik Saturnban. a C7H típusról van valakinek infója-tapasztalata ? Kérem ossza meg velem.
Köszönöm .
Plazma
Az E7H-ban is van PIP.
akkor csak a talp a különbség?
Mozi: Projektor: Sony VPL-HW65ES, Vászon: Moovia Moto Design 244 x 190 cm motoros TV: Philips 65OLED754/12, Source: Dune Base, Sony BDP-S790, Amp: Onkyo TX-NR656, Speakers: JAMO D500 5.0, Sub: Velodyne Impact-10
Plazma
Sziasztok !
Tüzetesen végig böngésztem a Samsung.de-n az E7H és az E71H "datenblatt"-ját , de nem találtam a talp kialakításán túl semmi különbséget... Világosítsatok fel légyszíves, a Q7H-nál a "Smooth motion" mi a csoda ?
Köszönöm ...
Plazma
Sziasztok !
Sajna nekem nem volt ilyen szerencsém, mint Vakernak.
Meg tudja valaki mondani mi a különbség a SAMSUNG PS-42E7H és SAMSUNG PS-42E71H plazmák között ?
Tisztelettel ...
Sztem semmi extra. Ha jól látom a 71H-ban van PIP - de csak 1 tuneres, meg az asztali talp is más.
Egyéb különbséget nem látok - és nekem ez nem ér meg +20eFt-ot
Az E7H-ban is van PIP.
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
-
Vendég
Plazma
Ma voltam plazmanézőben az egyik Saturn-ban.
Meglepően csönd volt a plazmarészlegen és alig voltak a boltban, úgyhogy nyugodtan tesztelgettem a cuccokat, persze csak az adott körülmények között.
A 3 fő target - ki hinné - a Q7, E7H, PV60 volt.
Most már értem a rossz hangot a Q7-nél Állítgattam mindenhogy, de nem lett jó. Hülyeség, hogy hátrafelé sugároz.
E7 tényleg jobb, de az sem egy high-end azért :kiraly: Pana-hang OK.
Design: Most, hogy láttam mindhármat "élőben", megváltozott a sorrend nálam:
1: E7
2: Q7
3: PV60
E7 azért tetszett jobban, mert egy síkban van a káva a képernyővel és emiatt nem torzít a tükröződés.
Q7 a sarkaknál viszont igen, a képernyő pedig kicsit süllyesztve van - gondolom pont ezért "hullámos" a kávája. Nemtom engem zavart.
A Pana kávája matt, úgyhogy az semmit se nem tükröződik
Kép: a két Samu tök egyforma, ami nem meglepő, de a Pana is ugyanott van, szóval ilyen körülmények között (!) én nem láttam különbséget köztük. Nyomkodtam a távokat egy órán keresztül, a kutya sem szólt rám. Amúgy komponensen NatGeo HD ment, de antenna is be volt kötve, jobb-rosszabb minőségű csatornákkal. Egész jók voltak még a gyengébbekkel is. Az RTL stúdióműsorai pedig kimagaslóan szépek voltak, persze ez sem meglepő.
Érdekes, hogy a Q7 ára vmi 560eHUF volt
E7, PV60: 330-350e körül
Összefoglalva: nálam kiesett a Q7 (nem az ár miatt, hiszen olcsóbban is be lehet szerezni, hanem a hangja és a "tükröződés-torzítás" miatt), viszont bekerült az E7, a PV60 pedig maradt.
Várok még kicsit
Az az érdekes, hogy pont a Q7 hangjára írják "csodálatos hangzás" 2 x 15W !
???????????
Plazma
Sziasztok !
Meg tudja valaki mondani mi a különbség a SAMSUNG PS-42E7H és SAMSUNG PS-42E71H plazmák között ?
Tisztelettel ...
Sztem semmi extra. Ha jól látom a 71H-ban van PIP - de csak 1 tuneres, meg az asztali talp is más.
Egyéb különbséget nem látok - és nekem ez nem ér meg +20eFt-ot
-
Vendég
Plazma
Sziasztok !
Tisztelettel ...
az egyik 7H a másik 71H
Plazma
Sziasztok !
Tisztelettel ...
-
Vendég
Plazma
... a PV60 ára 270 körül lesz szerintem. Ez már egy elfogadható ár érte.
Az elfogadható ár 50e Ft lenne szerintem.
Miért tartod ilyen kevésre a Pana PV60-t? Mi a baj vele?
Ez nem a Pananak szól, hanem ennyit tartanék reális árnak egy plazmáért, akármilyen TV-ért és nem százezreket.
mondjuk egy 42 ingyes esetében szerintem a 120 teljesen reális lenni
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11186
- Kapcsolat:
Plazma
Ez nem a Pananak szól, hanem ennyit tartanék reális árnak egy plazmáért, akármilyen TV-ért és nem százezreket.
Plazma
Ma voltam plazmanézőben az egyik Saturn-ban.
Meglepően csönd volt a plazmarészlegen és alig voltak a boltban, úgyhogy nyugodtan tesztelgettem a cuccokat, persze csak az adott körülmények között.
A 3 fő target - ki hinné - a Q7, E7H, PV60 volt.
Most már értem a rossz hangot a Q7-nél Állítgattam mindenhogy, de nem lett jó. Hülyeség, hogy hátrafelé sugároz.
E7 tényleg jobb, de az sem egy high-end azért :kiraly: Pana-hang OK.
Design: Most, hogy láttam mindhármat "élőben", megváltozott a sorrend nálam:
1: E7
2: Q7
3: PV60
Q7 a sarkaknál viszont igen, a képernyő pedig kicsit süllyesztve van - gondolom pont ezért "hullámos" a kávája. Nemtom engem zavart.
A Pana kávája matt, úgyhogy az semmit se nem tükröződik
Kép: a két Samu tök egyforma, ami nem meglepő, de a Pana is ugyanott van, szóval ilyen körülmények között (!) én nem láttam különbséget köztük. Nyomkodtam a távokat egy órán keresztül, a kutya sem szólt rám. Amúgy komponensen NatGeo HD ment, de antenna is be volt kötve, jobb-rosszabb minőségű csatornákkal. Egész jók voltak még a gyengébbekkel is. Az RTL stúdióműsorai pedig kimagaslóan szépek voltak, persze ez sem meglepő.
Érdekes, hogy a Q7 ára vmi 560eHUF volt
E7, PV60: 330-350e körül
Összefoglalva: nálam kiesett a Q7 (nem az ár miatt, hiszen olcsóbban is be lehet szerezni, hanem a hangja és a "tükröződés-torzítás" miatt), viszont bekerült az E7, a PV60 pedig maradt.
Várok még kicsit
- oriza triznyák
- V.I.P.

- Értékelés: 10
Plazma
Igen a PV60 nem a legszebb kinézetű plazma. Ha csak tavasszal történik a vásárlás amikor kijönnek az újak a PV60 ára 270 körül lesz szerintem. Ez már egy elfogadható ár érte. Én 500 felett vettem még. Ha számít a pénz a helyedben én nem venném meg az újat rögtön a megjelenése után. Ami még érdekes a panasonicnál az amikor kijön az új először külön árulják hozzá a talpat,amit a többi gyártó nem tesz meg. Megjelenés utáni 3 hónappal elkezd rohamosan csökkenni az ára a talpat meg nem opcionális tartozékként fogják adni. Elgondolkodtató.
tavaly óta már a pana is adja az asztali talpat a plazmáihoz, talán a 600-as szériánál nem láttam az árban...
tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY
- oriza triznyák
- V.I.P.

Plazma
Sziasztok!
Samsung ps42q7 már régóta a kiszemelt televízióm. Nagyon megy lefelé az ára, a netdepon már 375e. Viszont találtam egy digitalmix nevű céget, ahol 318e, ami jelentős különbség! Hallottatok valamit róluk? Ennyi pénzért már lehet, hogy bevállalnám. Ugyan van projektorom, filmeket azon nézek, de azt macerás bekapcsolni. Meg piszok nagy helyet foglal a crt!
Köszi a segítséget!
bébé
szerintem vedd meg egy rendes keresjkedőnél, ezek az árak nekem gyanúsak általában, bár most volt samunál febr. 1-től árcsökkentés, pl. 42 c7hx plazma korábban 4 kiló, most 330/340-ért tudom adni, fene tudja, de xar ez a műszaki kereskedelem, így a pult sötét oldaláról nézve :-)
- oriza triznyák
- V.I.P.

Plazma
Sziasztok !
Véleményetekre lennék kiváncsi. Plazma tv vásárlása előtt álok, sok típust sikerült élőben megnézni, mégtöbbről fórumon olvasni. A "híg fos tengeréből" három típus emelkedett ki /42" méretben gondolkozok/:
- LG PC1 RR
- PANASONIC PV-60
- SAMSUNG Q7
Előre is köszönöm !
panasonic egyértelműen!!!
2 HDMI-vel!!!
mostani ára 330 körül van(+-5eft)
Plazma
Plazma
Q7-es tulajdonosoktól kérdezném, hogy tényleg csak egy HDMI bemenet van a készüléken? Valamint még az érdekelne, hogy ezt a DNIe áramkört ki lehet valahogy kapcsolni?
Köszi!
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11186
- Kapcsolat:
Plazma
Plazma
Sziasztok !
Véleményetekre lennék kiváncsi. Plazma tv vásárlása előtt álok, sok típust sikerült élőben megnézni, mégtöbbről fórumon olvasni. A "híg fos tengeréből" három típus emelkedett ki /42" méretben gondolkozok/:
- LG PC1 RR
- PANASONIC PV-60
- SAMSUNG Q7
Előre is köszönöm !
Plazma
Köszi a válaszokat!
A másik esélyes a PV60 lenne, csak a design...
Az E7 sem olyan szép, mint a Q7 szvsz, bár azt csak képen láttam eddig.
Egyébként tavasszal lenne aktuális a dolog, akkoriban jönnek ki az új Panák is. Képen azok is bejönnek külsőre, de nyilván drágábbak lesznek eleinte.
micsoda gondjaim vannak
Pont ebben a cipőben járok én is: PV60 nem tetszik, LG-ben nem bízok, úgyhogy várom az új Panákat. De azokból is csak a 77U sorozat érdekel mert ahogy elnézegettem őket a 75U egy átfestett PV60. Viszont ez a Q7-es Samsung még érdekes lehet, ha az új Panák árai nem lesznek megfizethetőek a számomra... Nagyon remélem, hogy a 75U sorozat nem a PV600-at fogja váltani, mert akkor végem... :kiraly:
Plazma
Sziasztok!
Samsung ps42q7 már régóta a kiszemelt televízióm. Nagyon megy lefelé az ára, a netdepon már 375e. Viszont találtam egy digitalmix nevű céget, ahol 318e, ami jelentős különbség! Hallottatok valamit róluk? Ennyi pénzért már lehet, hogy bevállalnám. Ugyan van projektorom, filmeket azon nézek, de azt macerás bekapcsolni. Meg piszok nagy helyet foglal a crt!
Köszi a segítséget!
bébé
Projektor: Optoma HD72i; Amp: Primare A30.1; CD: Primare D30.2; Tuner: Primare T21; Front: Triangle Naia 260; Surround: Triangle Zerius 202EX; Processzor: Primare SP31; Végfok: Primare A30.5MkII; DVD: Primare V25; DVDR: Sony RDR-HX 710; Vászon: Beamax R-Black 213x124; Kábelek: Nordost Solar Wind IC, Harmonic Technology Magic Tweeter Speaker; VHS: Panasonic NV-FJ612; TV: Panasonic 29PX20
Plazma
Igen a PV60 nem a legszebb kinézetű plazma. Ha csak tavasszal történik a vásárlás amikor kijönnek az újak a PV60 ára 270 körül lesz szerintem. Ez már egy elfogadható ár érte. Én 500 felett vettem még. Ha számít a pénz a helyedben én nem venném meg az újat rögtön a megjelenése után. Ami még érdekes a panasonicnál az amikor kijön az új először külön árulják hozzá a talpat,amit a többi gyártó nem tesz meg. Megjelenés utáni 3 hónappal elkezd rohamosan csökkenni az ára a talpat meg nem opcionális tartozékként fogják adni. Elgondolkodtató.
Plazma
Köszi a válaszokat!
A másik esélyes a PV60 lenne, csak a design...
Az E7 sem olyan szép, mint a Q7 szvsz, bár azt csak képen láttam eddig.
Egyébként tavasszal lenne aktuális a dolog, akkoriban jönnek ki az új Panák is. Képen azok is bejönnek külsőre, de nyilván drágábbak lesznek eleinte.
micsoda gondjaim vannak
Plazma
Samsung Q7-es tulajokat kérdezném, mert lassan érik egy ilyesmi TV vétele. A design nagyon bejön és persze a képe is
Szóval ez a "hang-dolog" zavar egy kicsit. Mit értetek az alatt, hogy szutyok?
Nálunk főleg TV-nézésre lenne használva, mozira ott a proji, rendes 5.1-el, de ezt nem szeretném a tévézgetéshez is bekapcsolni. Szóval mit jelent az, hogy szutyok a hangja?
Ha tudtok vmi tuti/olcsó és megbízható beszerzési forrást, akkor azt se tartsátok magatokban pls
Hivatalosan mennyi gari van rá?
Köszi!
Azt,hogy nagyon gyengén szól,erőtlen,és dobozhang...Az E7-es némileg jobb,abban legalább előre néz a hangszóró.Amúgy nagyon jó tévé.
Anno írtam róla szépeket....
Nekem jobban bejött,mint a PV60,legalábbis képre.
Imhol a tavalyi tesztelgetésem.... :kiraly:
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Plazma
Samsung Q7-es tulajokat kérdezném, mert lassan érik egy ilyesmi TV vétele. A design nagyon bejön és persze a képe is
Szóval ez a "hang-dolog" zavar egy kicsit. Mit értetek az alatt, hogy szutyok?
Nálunk főleg TV-nézésre lenne használva, mozira ott a proji, rendes 5.1-el, de ezt nem szeretném a tévézgetéshez is bekapcsolni. Szóval mit jelent az, hogy szutyok a hangja? :kiraly:
Ha tudtok vmi tuti/olcsó és megbízható beszerzési forrást, akkor azt se tartsátok magatokban pls
Hivatalosan mennyi gari van rá?
Köszi!
A hangja nem olyan vészesen rossz. Egy átlag tv hangminőségének felel meg. Nem azt jelenti,hogy nem lehet használni . Csak akinek plazmája van azok a legritkább esetben használják a tv hangszóróit.