Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Lcd, Led, Oled TV-k

manabo
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 4

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: manabo »

Sziasztok!

Van valakinek tapasztalata a Philips 42PF7621-el vagy más 42"-os Philips LCD-vel
kapcsolatban?

Apicius
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Apicius »

Ezek szerint, ha a tv panelja képes rá, akkor elérhető rajta a kívánt felbontás. Ha máshogy nem, akkor meg kell erőszakolni valahogy. Powerstrip esetleg...

edit: esteleg -> esetleg

Apicius

Lcd, Led, Oled TV-k

...tehát az ígért fórum:

Sony W2000 series

10:32-es hozzászólás a nagy képekkel.

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 10

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: oriza triznyák »

hát akkor marad egy 100 Hz es márkásabb..Panasonicpárti vagyok
jöhetne Sony is... de az drágább

Az új panák már nem a régiek, elég gyenge képcső van benne, ráadásul nem saját. A Sony lenne a jó választás, de lehet LG, Samu, Philips de egyik sem slim.

sony képcsöves tv-t nem gyárt kb. 1-1.5 éve...használtan a kv 29fx65/66 szériát ajánlhatom, anno 250-350 ezer pénzbe kerültek, de király képük volt, a hangról nem is beszélve, talán 80-100 körül tudsz ilyesmit venni
lg-sam: 72 cm-es slimek szerintem korrektek az idei modellek, meglepetés, hogy a samunak qrvajó képe van :-)

de amit BÁTRAN AJÁNLHATOK: PHILIPS PIXEL PLUS, ha még találsz ilyent, bármelyik sorozatból nyugodtan meg lehet vásárolni, érdemes kutakodni a médiamarkt-tecsó-euronics,stb üzletekben, hátha van bentragadt modell, mert bagóért lehet ilyen vásárolni...

tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 10

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: oriza triznyák »

Sziasztok!1ik neves bevásárlóközpont megakciózott egy LCD tv-t
Thomson 26LB040S5 -öst 99.990 Ft ért...
- 66 cm képátló
- 8 ms válaszidő
- 1366x768 WXGA felbontás
- 600:1 kontrasztarány
- 500 cd/m2 fényerő
mi a véleményetek róla?
elég barátinak tűnik... főleg azért mert egy valamire való 100 Hz-es Pana vagy akármi kerűl majdnem ennyibe...

még anno nyáron-ősszel ezt a modellt 150ért árultuk akkkcióban(euronics), samsungot, sonyt, lg-t 50-100 ezerrel drágábban árultuk, el is hordták a thomson mellől, mert a thomson vacak volt(*********-ost nem akartam írni, hátha kidobnak a fórumról)
thomson most xarban van, menekülnek az országból(de philips, canon is elhagyta gyakorlatilag az országot, nincs magyar képviselet...)

tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY

Apicius

Lcd, Led, Oled TV-k

Na megtaláltam a teljes listát azokról az LCD TV-kről amelyek támogatják a natív (1:1 pixel mapping) felbontást: http://pixelmapping.wikispaces.com/Full+ListEzek szerint a Sony S és V széria a VGA bemeneten biztos megy, az U-ról sajnos nem írnak, de szerintem az is menni fog.

Kösz a linket! Engem pont a Sony U érdekelne, de majd figyelem, hátha frissül.

Hello!

Egy angol fórumon olvastam, hogy a 40w2000-est hogyan sikerült VGA bemeneten keresztül natívan (1920x1080) meghajtani (Xbox360-ról). Bár a tv először kiírja, hogy "unsupported resolution" vagy valami ilyesmit, de gyönyörűen megy a dolog. Majd dobok egy linket.

Tud valaki amúgy magyar oldalt ahol ezt a típust tesztelték vagy itt az avx-en van valakinek erről a tv-ről személyes tapasztalata?

Szabtom
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Szabtom »

Na megtaláltam a teljes listát azokról az LCD TV-kről amelyek támogatják a natív (1:1 pixel mapping) felbontást: http://pixelmapping.wikispaces.com/Full+ListEzek szerint a Sony S és V széria a VGA bemeneten biztos megy, az U-ról sajnos nem írnak, de szerintem az is menni fog.

Kösz a linket! Engem pont a Sony U érdekelne, de majd figyelem, hátha frissül.

Dorel0

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Dorel0 »

megvan! hát még nem nagyon tudtam használni, de a tv nem volt túl meggyőző. Viszont a dvd annál inkább!! na majd meglátjuk mit tud otthon. Mindenesetre nem hiszem, hogy lett volna jobb ebben az árban (200e alatt jóval) és milyen szzzéééééppppp  
Gratulálok, TV jelnél minden digi effektet kapcsolj ki, akkor elfogadható lesz.

oké, kösz a tanácsot, este kipróbálom.

blakey
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 34

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: blakey »

megvan! hát még nem nagyon tudtam használni, de a tv nem volt túl meggyőző. Viszont a dvd annál inkább!! na majd meglátjuk mit tud otthon. Mindenesetre nem hiszem, hogy lett volna jobb ebben az árban (200e alatt jóval) és milyen szzzéééééppppp
Gratulálok, TV jelnél minden digi effektet kapcsolj ki, akkor elfogadható lesz.

Dorel0

Lcd, Led, Oled TV-k

blakey
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Sziasztok!! 
Kérdésem az lenne ,hogy lesz most akcióba daewoo DLP-32B3 lcd tv 149000.-ért.
Gondolom nem a legjobb lcd tv,de ár/értékbe jó-e?vagy olcso husnak hig a leve?

Egy picit többért már kapsz samsungot is, ami jobb, akér kifutó modell is lehet. A daewoo nem biztos, hogy jó választás.

blakey
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Sziasztok, a sony s32a10-ról (ami elvileg az s2000 es elődje, csak nincs benne digitális tuner) mi a véleményetek? érdemes még ilyet venni?
Természetesen, nagyon jó annak is a képe.

Dorel0

Lcd, Led, Oled TV-k

Sziasztok, a sony s32a10-ról (ami elvileg az s2000 es elődje, csak nincs benne digitális tuner) mi a véleményetek? érdemes még ilyet venni?

caldvell

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: caldvell »

Sziasztok!!

Kérdésem az lenne ,hogy lesz most akcióba daewoo DLP-32B3 lcd tv 149000.-ért.
Gondolom nem a legjobb lcd tv,de ár/értékbe jó-e?vagy olcso husnak hig a leve?

NiCE
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 35

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: NiCE »

Na megtaláltam a teljes listát azokról az LCD TV-kről amelyek támogatják a natív (1:1 pixel mapping) felbontást: http://pixelmapping.wikispaces.com/Full+List
Ezek szerint a Sony S és V széria a VGA bemeneten biztos megy, az U-ról sajnos nem írnak, de szerintem az is menni fog.

NiCE
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

A 32V szériáról itt azt írják, hogy megy az 1:1 pixel mapping, igaz a VGA csatin: http://www.amazon.co.uk/Sony-KDL-32V200 ... B000F5W184

blakey
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Valaki mondja meg légyszi 100%-ra (aki már próbálta), hogy a Sony LCD TV-ket lehet-e hajtani natív üzemmódban (1360x768-ban vagy 1368x768-ban) DVI-HDMI kábellel PC-ről vagy nem. Ezen múlik, hogy lecserélem-e holnap a Philips LCD TV-met Sony-ra vagy sem. 
Itt egy leírás, hogy kell belőni erre a VGA kártyát: http://pixelmapping.wikispaces.com/Guide+to+1366x768

És itt van pár test pattern kipróbálni: http://pixelmapping.wikispaces.com/Pixe ... +explained

Én még nem próbáltam, de szinte biztos, hogy nem hajtható natív üzemmódban, ezt sokan mondták. Egyébként én is philipset csréltem sony-ra.

Na jó, de nekem a 7-es széria van a Philips-ből (7531D), ami elég jó és drága is Csak a szar dinamikus kontraszt idegesít...

Nekem meg az 5-ös széria volt, az sem volt olcsó, de a philips nem a legjobb, sajnos. A sony-ban nincs dinamikus kontraszt, próbáld meg szervízmenübôl kikapcsolni.

NiCE
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

Valaki mondja meg légyszi 100%-ra (aki már próbálta), hogy a Sony LCD TV-ket lehet-e hajtani natív üzemmódban (1360x768-ban vagy 1368x768-ban) DVI-HDMI kábellel PC-ről vagy nem. Ezen múlik, hogy lecserélem-e holnap a Philips LCD TV-met Sony-ra vagy sem. 
Itt egy leírás, hogy kell belőni erre a VGA kártyát: http://pixelmapping.wikispaces.com/Guide+to+1366x768

És itt van pár test pattern kipróbálni: http://pixelmapping.wikispaces.com/Pixe ... +explained

Én még nem próbáltam, de szinte biztos, hogy nem hajtható natív üzemmódban, ezt sokan mondták. Egyébként én is philipset csréltem sony-ra.

Na jó, de nekem a 7-es széria van a Philips-ből (7531D), ami elég jó és drága is Csak a szar dinamikus kontraszt idegesít...

blakey
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

blakey
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

hát akkor marad egy 100 Hz es márkásabb..Panasonicpárti vagyok

Az új panák már nem a régiek, elég gyenge képcső van benne, ráadásul nem saját. A Sony lenne a jó választás, de lehet LG, Samu, Philips de egyik sem slim.

NiCE
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

Petyus87
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: -2

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Petyus87 »

Thomson 27 LM 051B6-ról és 32LM 051 B6-ról kinek mi a véleménye? MM-ben elég baráti áron vesztegetik őket.
Thomsont nem szabad venni, válasz egy kifutószériás samut ha van, mondjuk R51-est, az is jobb mint a thomson.

ok, köszönöm.

Valaki nyugtasson meg, hogy a LCD-kből illetve plazmákból azért sokkal jobb tvadás képminőséget lehet kicsiholni, mint amilyet az úgy-ahogy beállított MM-ben kirakott példányokon látni.

Első lépésben a hálószobába keresnék egy közepes LCD-t, kicsivel később a nappaliba egy 50-es plazmát, de úgy elég nehéz lesz otthon eladni ezt a projektet, ha azt mondom, hogy a legjobb tvadás képminőség, amit elérünk majd, megegyezik egy rosszul beállított, homályos, szellemképes CRT minőségével...

Kábel függô, ha rossz a jel, akkor az LCD-n elég gyatra tud lenni, egyébként meg jónak mondható.

hát akkor marad egy 100 Hz es márkásabb..
Panasonicpárti vagyok

blakey
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Thomson 27 LM 051B6-ról és 32LM 051 B6-ról kinek mi a véleménye? MM-ben elég baráti áron vesztegetik őket.
Thomsont nem szabad venni, válasz egy kifutószériás samut ha van, mondjuk R51-est, az is jobb mint a thomson.

ok, köszönöm.

Valaki nyugtasson meg, hogy a LCD-kből illetve plazmákból azért sokkal jobb tvadás képminőséget lehet kicsiholni, mint amilyet az úgy-ahogy beállított MM-ben kirakott példányokon látni.

Első lépésben a hálószobába keresnék egy közepes LCD-t, kicsivel később a nappaliba egy 50-es plazmát, de úgy elég nehéz lesz otthon eladni ezt a projektet, ha azt mondom, hogy a legjobb tvadás képminőség, amit elérünk majd, megegyezik egy rosszul beállított, homályos, szellemképes CRT minőségével...

Kábel függô, ha rossz a jel, akkor az LCD-n elég gyatra tud lenni, egyébként meg jónak mondható.

EmThor
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: EmThor »

csak 1et olvass vissza: "thomson-t nem szabad venni" árkád média markt-ban már a kiállított is pixelhibás volt

blakey
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Sziasztok!1ik neves bevásárlóközpont megakciózott egy LCD tv-t
Thomson 26LB040S5 -öst 99.990 Ft ért...
- 66 cm képátló
- 8 ms válaszidő
- 1366x768 WXGA felbontás
- 600:1 kontrasztarány
- 500 cd/m2 fényerő
mi a véleményetek róla?
elég barátinak tűnik... főleg azért mert egy valamire való 100 Hz-es Pana vagy akármi kerűl majdnem ennyibe...

Nagy ívben kerülni, nem szabad megvenni.

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”