Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Plazma
Plazma
Beégésről, bejáratásról bővebben:
LINK
huhh, nagyon hulla vagyok angolfordításhoz.
de akkor gondolom meg lehet előzni a beégést, ha 20 percenként egy pillanatra elkapcsolsz?
mert akkor a reklámok pont segítik hogy ne égjen be:)
Neem, azt írják, hogy max 20 percig hagyj kint a képernyőn statikus tartalmat, pl. egy dvd lejátszót pause állásban.
ezt értem, de az rtl klub logó is ilyen nem?
vagyis annál is 20 perc:) vagy ha egyből visszabáltok akkor nemszámít?
ajh
nemtudom, hogy meg merjem e venni
Plazma
LINK
de akkor gondolom meg lehet előzni a beégést, ha 20 percenként egy pillanatra elkapcsolsz?
Neem, azt írják, hogy max 20 percig hagyj kint a képernyőn statikus tartalmat, pl. egy dvd lejátszót pause állásban.
Plazma
LINK
Plazma
erre van pénz:(
Jól rémlik,te részletre akarod venni?Vagy kp?
kb fele kézpénz másik fele hitel és 100k nál nem igazán akarok több hitelt
Plazma
Jól rémlik,te részletre akarod venni?Vagy kp?
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Plazma
li aksinál tényleg kell, már már a gyárba elb*sszák, hogy picit rátöltenek.
de még mindig nem tudom, hogy ez a beégés mennyire real.
de csak nem ég bele valami vacak, ha igen gari erer érvényes?
Beéghet,főleg régebbi konstrukciójúba.Gari nem érvényes erre.
fasza,
akkor kérdéses ez a fudzsitszu:(
Az tuti vmi levedlett darab.
Plazma
Sziasztok erről a típusról szeretnék infokat ha van valakinek tapasztalata: Samsung PS-42C7H
Előre is köszi !
Plazma
fasza,
Az tuti vmi levedlett darab.
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Plazma
fasza,
Plazma
Plazma
Plazma
A hangfal bejaratas hivatalossagat en is meg tudom erositeni. Kulon felhivja a figyelmet a Concept manual a bejaratas fontossagara:
"Running in:
Like any other mechanical system, a speaker needs to be "run in", so you can look forward to a gradual improvement in sound quality over the initial
period. Unlike other mechanical systems, a DALI speaker does not wear out - in fact, regular use will extend its lifetime. "
Forras: http://www.dali.dk/admin/current/Concept.pdf
De bocs mert ez mar
Plazma: TH-50PV60E CRT: TX-29AD70FP
A/V: Onkyo TX-SR703E DVD: Pioneer DV-600
Front: Dali Concept 10 Center: Dali Concept
Surround: Dali Concept 6 Sub: Dali Concept
Plazma
ez a bejáratás nem tiszta:)volt már több lcd monitorom de nem járattam be őket, hanem használtam:)
Az LG szervizes emberke a plazmámra is azt mondta, hogy hülyeség bejáratni, használni kell. Csak öregítem a képcsövet szerinte.
Én azért végigvártam a 200 órát, de ez is lehet egy vélemény, hozzáteszem, elég penge volt a csávó, tehát valamelyest tudhatja miről beszél.
Az a baj, hogy ez is olyan szájról szájra járó dolog mint a telefon akksi töltés, meg az erősítő és hangfal járatás, sehol nincsen leírva hivatalosan hogy kell, vannak vélemények és ezek terjednek futótűzként.
Én is akartam már írni, hogy baromság, csak féltem a kritikák miatt, amit majd kapok érte
Ez a szervízes nagy penge véletlenül nem árulta el, hogyan lehetne megnézni, hogy mennyi üzemóra van már a készülékben?
Plazma
ez a bejáratás nem tiszta:)volt már több lcd monitorom de nem járattam be őket, hanem használtam:)
Az LG szervizes emberke a plazmámra is azt mondta, hogy hülyeség bejáratni, használni kell. Csak öregítem a képcsövet szerinte.
Én azért végigvártam a 200 órát, de ez is lehet egy vélemény, hozzáteszem, elég penge volt a csávó, tehát valamelyest tudhatja miről beszél.
Az a baj, hogy ez is olyan szájról szájra járó dolog mint a telefon akksi töltés, meg az erősítő és hangfal járatás, sehol nincsen leírva hivatalosan hogy kell, vannak vélemények és ezek terjednek futótűzként.
Tv : LG 42PC1RR Tv 2 : LG 32LH5000 Erőlködő : H/K AVR-235 Erőlködő 2 : Cambridge Audio Azur 540A Dvd 1: H/K DVD23 Dvd 2: Pioneer DV-490 Dvd 3: Cambridge Audio DVD99
Front : Yamaha NS-777 Surround : Yamaha NS-555 Center : Yamaha NS-444C
Surround Back : Yamaha NS-333 Sub: Yamaha YST-SW515
Kábelek : Monster Cable HotWires 2, Hama Pro Class Hcl Premium
Plazma
ez a bejáratás nem tiszta:)
volt már több lcd monitorom de nem járattam be őket, hanem használtam:)
Plazma
igazából élettartamra stb re lennék kiváncsi, vagyis hogy dobhatom e két év után kukába mert beleégett a sárga karikában a 12 es avagy e nem:)
Nyilván ennyi pénzért csodát nem várhatsz. Ráadásul nem sok embernek lehet ilyen plazmája itt, pláne nem 2-3 éves távlattal nézve
Nem dícséri túl a testberichte.de sem...
Nem túl jó képminőség, színek lehetnének erősebbek, nem komfortos (kezelés), de olcsó. Tömören ennyit írnak ott.
fasza, igazából nem nagyon akarok mit kezelni egy tv-n 16:9 és 4:3 között váltson meg csatornát váltson:)
kép szín nem rossz szvsz, de még jobban megnézem.
engem csak az élettartam izgat, meg az hogy miért 200 amikor neten 400 alatt nem láttam ilyet
Ha ennyi pénzed van, tetszett, és ez a méret az optimális, akkor vedd meg.
Lehet, hogy nem mérhető egy piohoz, vagy szoni bravia lcd-hez, de megfelelő bejáratás után, kimélő használattal nem szabad, hogy gond legyen. Ha ez kevés, akkor nézz körbe néhány forumon, csak ne felejtsd el szűrni az ott elhangzottakat.
Source: foobar2000, Sony CDP XA20ES
DAC: Singxer SDA-1
Pre-/HP amp: Little Dot MK VI+ (drivers: Shuguang BT CV181-Z, powers: Svetlana winged "C" 6H13C)
Power amp: Diy Pass Labs Aleph 5
Speakers: ProAc Response 2.5
HP: Beyerdynamic Amiron Home, Beyerdynamic Custom Studio
DAC: Singxer SDA-1
Pre-/HP amp: Little Dot MK VI+ (drivers: Shuguang BT CV181-Z, powers: Svetlana winged "C" 6H13C)
Power amp: Diy Pass Labs Aleph 5
Speakers: ProAc Response 2.5
HP: Beyerdynamic Amiron Home, Beyerdynamic Custom Studio
Plazma
igazából élettartamra stb re lennék kiváncsi, vagyis hogy dobhatom e két év után kukába mert beleégett a sárga karikában a 12 es avagy e nem:)
Nyilván ennyi pénzért csodát nem várhatsz. Ráadásul nem sok embernek lehet ilyen plazmája itt, pláne nem 2-3 éves távlattal nézve
Nem túl jó képminőség, színek lehetnének erősebbek, nem komfortos (kezelés), de olcsó. Tömören ennyit írnak ott.
fasza, igazából nem nagyon akarok mit kezelni egy tv-n 16:9 és 4:3 között váltson meg csatornát váltson:)
kép szín nem rossz szvsz, de még jobban megnézem.
engem csak az élettartam izgat, meg az hogy miért 200 amikor neten 400 alatt nem láttam ilyet
Plazma
Ezekkel az új samsung plazmációkkal mi a helyzet?
1366x768 kocapikszel téglapikkxel áron.
Plazma
Plazma
tud már valaki valmi pontosabbat az uj pana palzmákról?
TV:Pioneer 4280XA; Erősítő:Marantz SR-5200; DVD-lejátszó: Denon DVD-1910; Front: TDL RTL 3; Center: Wharfedale Diamond 8 Center; Surround: Wharfedale Diamond 8.1 Surrond; Sub: Wharfedale Power Cube 12A Konzol: XBOX 360; HD lejátszó: Popcorn Hour NMT-100A
Plazma
Lehet kisérletezni mindenféle márkákkal, én annyit tudok mondani, hogy az én 42-es PA30-asom nemrég múlt 2 éves, és nem égett be sehol semmi. Mondjuk én bejárattam rendesen, és nem kínoztam konzollal vagy PC-vel.
Plazma
Szvsz 2 év múlva ez már teljesen mind1...
szvsz nem, mert nem akarok 2 év múlva új tv t venni
Akarsz,nem akarsz...Fogsz!
azért meg meghal 2 év múlva vagy mert újat akarok majd?
nem mind1
Plazma
Akarsz,nem akarsz...Fogsz!
Plazma