Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Plazma

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11324
Kapcsolat:

Plazma

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

Volna nekem par kerdesem pioneer plazmakal kapcsolatban.
Miért nem teszed fel? Bár Piokkal az áruk miatt keveseknek van tapasztalata.

Davenport74
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Plazma

Hozzászólás Szerző: Davenport74 »

Panasonic Viera HD: 
http://panasonic.co.jp/pavc/global/vier ... index.html

Ez már ott van a szeren. Remélem karácsonyra ott lesz a fa alatt.

anakonda
Isten Hozott! :)

Plazma

Hozzászólás Szerző: anakonda »

sziasztok!

Volna nekem par kerdesem pioneer plazmakal kapcsolatban.Ezek kozul is az ujabb tipus erdekelne.Valaki ,hasznos tanacsadast esetleg tud mondani ,vagy inkabb mas
marka utan nezzek?
elore is koszonom!

szekeresb
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: szekeresb »

Azért ajánlom még a Netdepo.hu -t.Bár tv-t nem vettem ott, de dvd-t igen, gyári garanciát adnak és picit olcsóbb mint a panashop.

Nekem a panashop olcsóbbnak tűnik. Még most is, annak ellenére, hogy a netdepónál kevesebb pénzt kell otthagyni. Karácsony környékén a panashop egyébként szerényebben árazott mindenkinél.
Én a székesfővárosunktól kb. 200 km-re lakok, és így már kicsit más a szállítási költség, mintha ott élnék. Persze, ha valaki adna kölcsön egy autót, amibe még nem is nekem kell tankolnom akkor a netdepót választanám. Mondom ezt annak ellenére, hogy már nem egyszer vásároltam ott és nagyon korrektek voltak.
Amúgy az internetes áruházak döntő többsége gyári garit ad.
Amúgy én azért nem a panashopnál vásároltam, - pedig ott akartam, - mert amikor hitelről érdeklődtem, akkor már más árról kezdett beszélni az ügyintéző. Ezt viszont már inkorrekt dolognak tartom, így nálam kiestek a pixisből. Megelehetősen hosszú időre.

Regimodi
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Hozzászólás Szerző: Regimodi »

Plazma: TH-50PV60E CRT: TX-29AD70FP
A/V: Onkyo TX-SR703E DVD: Pioneer DV-600
Front: Dali Concept 10 Center: Dali Concept
Surround: Dali Concept 6 Sub: Dali Concept

white
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hozzászólás Szerző: white »

EmThor
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Hozzászólás Szerző: EmThor »

Nem tudom, hogy rajtam kivul meg valaki fontolgatja-e egy 50PV60E vasarlasat, de mikor ma reggel megneztem a panashop.hu-t, leesett az allam. Matol ugyanis 100 ezerrel olcsobban adjak a fent nevezett gyonyoruseget !!!
      :

ha nem 600k lenne, hanem a fele akkor talán

42" környéke 1366x768 elérhető árban talán még idén... lcd-től elvette a kedvem a sok hiba (fénybeszűrődéssel vittem vissza asztali lcd-t de azóta semmi gond vele mondjuk kop-kop-kop), inkább nézek beégett képet :kiraly:

Regimodi
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Hozzászólás Szerző: Regimodi »

Nem tudom, hogy rajtam kivul meg valaki fontolgatja-e egy 50PV60E vasarlasat, de mikor ma reggel megneztem a panashop.hu-t, leesett az allam.
Matol ugyanis 100 ezerrel olcsobban adjak a fent nevezett gyonyoruseget !!!
:

Plazma: TH-50PV60E CRT: TX-29AD70FP
A/V: Onkyo TX-SR703E DVD: Pioneer DV-600
Front: Dali Concept 10 Center: Dali Concept
Surround: Dali Concept 6 Sub: Dali Concept

ricfiam
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 19

Plazma

Hozzászólás Szerző: ricfiam »

Azért ajánlom még a Netdepo.hu -t.
Bár tv-t nem vettem ott, de dvd-t igen, gyári garanciát adnak és picit olcsóbb mint a panashop.

V_Karesz
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 5

Plazma

Hozzászólás Szerző: V_Karesz »

Sziasztok! 
Plazma és LCD téren nem vagyok annyira otthon (inkább proj párti vagyok). Egyik ismerősöm megkért, hogy nézzek neki 107 centibe vmilyen TV-t.

Jártam a MM-ban, ott az eladó ajánlotta, hogy 107cm-be már plazmát kell venni. Kétféle modellt ajánlott nagyon: LG vagy Pana (pontos típust sajnos nem tudok).  A gyárak által megadott kontraszt értékek alapján nem akarok ajánlani semmit, így tőletek kérek segítséget. A rendelkezésre álló összeg: 400e Ft. Annyi kérdésem lenne még, hogy hol érdemes megvenni.

A válaszokat előre is köszi!

Ha Panasonic mellett dönt a cimbid, akkor én is javaslom a Panashopot. Van raktárkészletük, áfás számlát, hivatalos magyar garit adnak, értenek valamicskét a témához, és lehet kártyával is fizetni náluk. Magamét ott vettem, jó véleményem van róluk.
Az MM-es eladóval abban egyetértek, hogy 400 ropis keretig nyerőbb a plazma a 107 cm-es méretben, mint az LCD.
Source: foobar2000, Sony CDP XA20ES
DAC: Singxer SDA-1
Pre-/HP amp: Little Dot MK VI+ (drivers: Shuguang BT CV181-Z, powers: Svetlana winged "C" 6H13C)
Power amp: Diy Pass Labs Aleph 5
Speakers: ProAc Response 2.5
HP: Beyerdynamic Amiron Home, Beyerdynamic Custom Studio

dlt
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Hozzászólás Szerző: dlt »

2007ben jön ki panának valami uj modellje? nem tudtok valamit erről?
Több is. Pár oldallal visszább (5-6 kb) már leírták az idén várható típusokat. Én a TH-42PX77U-t várom nagyon! Állítólag tavaszra lesz belőle valami...

dékány
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: dékány »

2007ben jön ki panának valami uj modellje? nem tudtok valamit erről?
TV:Pioneer 4280XA; Erősítő:Marantz SR-5200; DVD-lejátszó: Denon DVD-1910; Front: TDL RTL 3; Center: Wharfedale Diamond 8 Center; Surround: Wharfedale Diamond 8.1 Surrond; Sub: Wharfedale Power Cube 12A Konzol: XBOX 360; HD lejátszó: Popcorn Hour NMT-100A

szekeresb
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

Sziasztok! 
Plazma és LCD téren nem vagyok annyira otthon (inkább proj párti vagyok). Egyik ismerősöm megkért, hogy nézzek neki 107 centibe vmilyen TV-t.

Jártam a MM-ban, ott az eladó ajánlotta, hogy 107cm-be már plazmát kell venni. Kétféle modellt ajánlott nagyon: LG vagy Pana (pontos típust sajnos nem tudok).  A gyárak által megadott kontraszt értékek alapján nem akarok ajánlani semmit, így tőletek kérek segítséget. A rendelkezésre álló összeg: 400e Ft. Annyi kérdésem lenne még, hogy hol érdemes megvenni.

Itt a nagytöbbségnek Panasonic-ja van, szerintem azt fogják legtöbben javasolni. Szerintem az arukereso.hu-n is érdemes nézelődni. HA Pnanát akar venni, akkor neki is ajánlanám a panashop-ot. Szerintem az MM, meg a többi ilyen nagyáruház drágább mint ezek. Persze fontos az is, hogy kp., vagy hitel lesz.
Érdekes, hogy Karácsonykor a multik kitartották az árkat, akkor sokkal nagyobb különbség volt a "kisboltok", meg multik árai között mint most. Más árképzéssel müködik a két rendszer.
Szerintem Pana, vagy Samsung. Én LG-t nem vennék. Semmiből! Hűtőt, porszívót stb-t sem! Eddig kétszer szívtam LG-vel.

bili

Plazma

Hozzászólás Szerző: bili »

Sziasztok!

Jártam a MM-ban, ott az eladó ajánlotta, hogy 107cm-be már plazmát kell venni. Kétféle modellt ajánlott nagyon: LG vagy Pana (pontos típust sajnos nem tudok). A gyárak által megadott kontraszt értékek alapján nem akarok ajánlani semmit, így tőletek kérek segítséget. A rendelkezésre álló összeg: 400e Ft. Annyi kérdésem lenne még, hogy hol érdemes megvenni.

Projektor: Optoma UHL55; Receiver: Yamaha RX-V396RDS; Front: Yamaha NS-45e; Center&Rear: Yamaha NS-P60; Sub: Yamaha YST-SW300

V_Karesz
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

tehát mindenféle következmény nélkül nézhetem a szélevásznú filmeket alul-felül fekete csíkkal, nem lesz a későbbiekben sokkal kirívóbb ott a kép.de gondolom ennél az auto módnál ennél jobban felnagyítja a képet és így jobban előjönnek a kép hibái is a lemeznek. meg sztem jobb amugy hogy alul-felül csík.. 

Ha a korábban írtakat betartod a bejáratás során -amik azért fontos követlemények-, akkor nem várható semmilyen gond.
Én szekeresbvel ellentétben nem szeretem az auto képarányt, mivel egyes tv műsorok alatt akár percenként is változtatgatja a méretet (pl. discovery), illetve van nem egy műsor ahol a fekete csíkra rakják a felíratot, ami így olvashatatlan. A felnagyításból eredő képhibákkal nem volt gondom. De mindezek persze már egyéni ízlés dolgai.
Pre-/HP amp: Little Dot MK VI+ (drivers: Shuguang BT CV181-Z, powers: Svetlana winged "C" 6H13C)

dékány
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

tehát mindenféle következmény nélkül nézhetem a szélevásznú filmeket alul-felül fekete csíkkal, nem lesz a későbbiekben sokkal kirívóbb ott a kép.
de gondolom ennél az auto módnál ennél jobban felnagyítja a képet és így jobban előjönnek a kép hibái is a lemeznek. meg sztem jobb amugy hogy alul-felül csík..
TV:Pioneer 4280XA; Erősítő:Marantz SR-5200; DVD-lejátszó: Denon DVD-1910; Front: TDL RTL 3; Center: Wharfedale Diamond 8 Center; Surround: Wharfedale Diamond 8.1 Surrond; Sub: Wharfedale Power Cube 12A Konzol: XBOX 360; HD lejátszó: Popcorn Hour NMT-100A

szekeresb
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

helosztok. erősen gondolkozok énis egy pana 37pv60 v 42pv60 beszerzésén. csak van még egy kis fenntartásom:olvastam itt a topicba még régebben hogy azok a műsorok (tv és dvd egyaránt) ahol nem töltik ki teljesen a képernyőt a film (elul felül fekete csík) ott azok a részei a képernyőnek nem lesznek annyira használva és így ott erősebb, kontrasztosabb lesz a kép.a kérdésem az lenne, hogy ez csak a bejáratási időszak alatt áll fenn? a bejáratási idő elteltével már lehet nézni rajta 2.35:1-es filmeket is és nem fog meglátszódni?
ha esetleg az elején nézek ilyen filmeket akkor azis a bejáratás végeztével eltűnik és ugyanolyan lesz mint a képernyő töbi része ugye?

Semmi baja nem lesz, de ha auto üzemmódban használod, akkor a képet tv adásnál mindig, dvd-nél gyakran széthúzza teljes képernyősre. A kép nem függőlegesen nyúlik, meg, hanem minde irányba, így az arányok megmaradnak.

szekeresb
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

Ha valaki tudna segíteni megköszönném.Olyan asztali DVD írót szeretnék, ami automatikusan kivágja a reklámokat.
Milyen funkciónak hívják ezt, illetve milyen készülékeke tudják ezt?

Előre is köszönöm.

Itt van pl ez, de szerintem inkább az asztali DVD írók topic-ban kérdezd meg.

Köszönöm, ott is felteszem. Csak egy dolog miatt kérdeztem itt: általában akinak plazma/lcd tévéje van, annak profibb berendezés is rendelkezésre áll a háta mögött.

Válasz priviben!

V_Karesz
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

helosztok. erősen gondolkozok énis egy pana 37pv60 v 42pv60 beszerzésén. csak van még egy kis fenntartásom:olvastam itt a topicba még régebben hogy azok a műsorok (tv és dvd egyaránt) ahol nem töltik ki teljesen a képernyőt a film (elul felül fekete csík) ott azok a részei a képernyőnek nem lesznek annyira használva és így ott erősebb, kontrasztosabb lesz a kép.a kérdésem az lenne, hogy ez csak a bejáratási időszak alatt áll fenn? a bejáratási idő elteltével már lehet nézni rajta 2.35:1-es filmeket is és nem fog meglátszódni?
ha esetleg az elején nézek ilyen filmeket akkor azis a bejáratás végeztével eltűnik és ugyanolyan lesz mint a képernyő töbi része ugye?

Szia dékány,

Szerintem aki itt PV60-at használ, az mind elfogult a készüléke iránt, és csak támogatni tud a döntésedben.
Pár hetet visszaolvasol, és minden kérdésedre találsz választ.
Bejáratási időszak alatt vedd vissza a fényerőt és a kontrasztot max 50%-ra, és akkor nem gond, ha 2-3 órát szélesvásznon nézed a filmeket. Ha látsz is majd enyhe csíkozódást, teljesképernyő után pár perccel elmúlik. Többször is teszteltem, nem zavaró semennyire.
Sok sikert a legoptimálisabb döntés meghozatalában.

dékány
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

helosztok. erősen gondolkozok énis egy pana 37pv60 v 42pv60 beszerzésén. csak van még egy kis fenntartásom:
olvastam itt a topicba még régebben hogy azok a műsorok (tv és dvd egyaránt) ahol nem töltik ki teljesen a képernyőt a film (elul felül fekete csík) ott azok a részei a képernyőnek nem lesznek annyira használva és így ott erősebb, kontrasztosabb lesz a kép.a kérdésem az lenne, hogy ez csak a bejáratási időszak alatt áll fenn? a bejáratási idő elteltével már lehet nézni rajta 2.35:1-es filmeket is és nem fog meglátszódni?

Bkori
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hozzászólás Szerző: Bkori »

Csak egy dolog miatt kérdeztem itt: általában akinak plazma/lcd tévéje van, annak profibb berendezés is rendelkezésre áll a háta mögött.
Hát nekem is van plazmám és mégis a legkomolyabb cuccom egy Bosch botmixer a konyhában!

Tv : LG 42PC1RR Tv 2 : LG 32LH5000 Erőlködő : H/K AVR-235 Erőlködő 2 : Cambridge Audio Azur 540A Dvd 1: H/K DVD23 Dvd 2: Pioneer DV-490 Dvd 3: Cambridge Audio DVD99
Front : Yamaha NS-777 Surround : Yamaha NS-555 Center : Yamaha NS-444C
Surround Back : Yamaha NS-333 Sub: Yamaha YST-SW515
Kábelek : Monster Cable HotWires 2, Hama Pro Class Hcl Premium

mamago

Plazma

Hozzászólás Szerző: mamago »

Ha valaki tudna segíteni megköszönném.Olyan asztali DVD írót szeretnék, ami automatikusan kivágja a reklámokat.

Előre is köszönöm.

Köszönöm, ott is felteszem. Csak egy dolog miatt kérdeztem itt: általában akinak plazma/lcd tévéje van, annak profibb berendezés is rendelkezésre áll a háta mögött.

saca
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: saca »

De hogy a Hitachi minek erőlteti ezeket a "hülye" felbontásokat:

1,280 x 1,080 = 50"
1,024 x 1,080 = 42"

Itt vanak az új motyók

Cuccaim

Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.

Nappali: Samsung PS-63P5H plazma tv, Samsung HT-P1200 kompakt cucc
Hálószoba: Panasonic TH-50PZ700E plazma tv

saca
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: saca »

Előre is köszönöm.

Cuccaim

Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.

Nappali: Samsung PS-63P5H plazma tv, Samsung HT-P1200 kompakt cucc
Hálószoba: Panasonic TH-50PZ700E plazma tv

mamago

Plazma

Hozzászólás Szerző: mamago »

Ha valaki tudna segíteni megköszönném.
Olyan asztali DVD írót szeretnék, ami automatikusan kivágja a reklámokat.

Előre is köszönöm.

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”