Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok,
Milyen egyszerű módszerrel lehet kiszűrni vásárláskor egy áruházban a pixel hibá(ka)t?
Olyan bemenetre váltod a készüléket, amin éppen nincsen semmiylen eszköz, ekkor fekete képet kapsz. Közelhajolsz és kuksolod hogy látsz-e színes pixeleket.
Persze az sem hátrány, ha közben az áruház világítását le tudod kapcsolni
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok,
Milyen egyszerű módszerrel lehet kiszűrni vásárláskor egy áruházban a pixel hibá(ka)t?
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok.Nekem Samsung Le32r32b lcd tv-m van. Tsc jóvoltából már én is jártam a szevízmenübe, de a dinamikus kontraszt kikapcsolását nem találtam sehol.
Egyedül ami megváltoztatta a képminőséget a gamma korrekció volt.
De ettől függetlenül a háttérfény még mindig állítgítja magát, ezt nem tudom kikapcsolni. Nem a takarékos üzemmmódar gondolok, mert azt tudom állítani, de attól még a fényerő úgyanúgy állítgatja magát. Értve itt pl. amikor a film végén fekete háttér és a felírat fut. Ha kevesebb akkor halványabb, ha több akkor erősebb fényű.
Ezt nem tudom miért jó, mikor szemmel látható és zavaró.
Ha valaki tudja pontosan, hogy mi ellene teendő szívesen veszem válaszát.
Üdv Karicsek
Nekem az S71-es van és a szervízmenü első vagy második almenüjében az utolsó opció Dynamic Contrast néven ON és OFF állása van. Ha ilyen nincs akkor azon még lehet, hogy neem állítható.
Lcd, Led, Oled TV-k
Nem tudja véltelenül valaki, hogy hogy lehet kikapcsolni a Dinamikus kontrasztot Philips LCD TV-n (32PF7531D)? Az alap szervíz menüben nem találom és baromira idegesít ez a funkció. Ha valaki a fehérvári Philips gyárban dolgozik és tudja, ne titkolja el
Lcd, Led, Oled TV-k
Üdv mindenkinek!
Nyáron vásároltam egy LG 37LC2R-t és most vettem észre (lehet, hogy már régebb óta van, nem t'om), hogy a bal felső sarokban világosabb folt van! Homogén háttérnél látszik (windows kikapcs képernyő pl), egyébként nem észrevehető. Hébe-hóba olvasgatom a fórumot - egyébként remek -, de erről még (valószínűleg pont ) nem olvastam. Mi lehet ez a probléma és garanciális dolog-e szerintetek, cserélhető, javítható-e, MediaMarktban vettem. Előre is kösz. Nálam pixelhiba nincs, bár nagyítóval nem néztem át :-).
ja, és ennek a típusnak hogyan lehet bemenni a szervíz menüjébe? Mi kell hozzá?
Nem javítható.Nagyjából minden LG ilyen,még a legújabb FullHD-s is.
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Lcd, Led, Oled TV-k
Üdv mindenkinek!
Nyáron vásároltam egy LG 37LC2R-t és most vettem észre (lehet, hogy már régebb óta van, nem t'om), hogy a bal felső sarokban világosabb folt van! Homogén háttérnél látszik (windows kikapcs képernyő pl), egyébként nem észrevehető. Hébe-hóba olvasgatom a fórumot - egyébként remek -, de erről még (valószínűleg pont ) nem olvastam. Mi lehet ez a probléma és garanciális dolog-e szerintetek, cserélhető, javítható-e, MediaMarktban vettem. Előre is kösz. Nálam pixelhiba nincs, bár nagyítóval nem néztem át :-).
ja, és ennek a típusnak hogyan lehet bemenni a szervíz menüjébe? Mi kell hozzá?
Lcd, Led, Oled TV-k
Jó, meglesem ezeket a beállításokat.
Látom a kolléga tortúrája még mindig nem ért véget. Nem tudom, nekem kurvára elment volna már a kedvem az LCD vásárlástó', mert ez már nonszensz. :kiraly:
Amúgy hol vásárolsz, hogy ilyen selejteket adnak? Miért nem mész el valami nagyobb áruházba, pl Saturn, aztán ott lehet válogatni egy csomó márka közül. Nem hiszem el, hogy ne találnál egy normálist típust. Vagy vidéki vagy?
Már néha nekem is megfordult a fejemben, hogy kell-e egyáltalán nagyobb LCD a hálószobába...
Egyébként Budapesti vagyok, és a MM-ban vásároltam mindegyiket.
Le a kalappal előttük, szó nélkül cserélték eddig mindegyiket, sőt még elnézést is kértek a tortúra miatt.
Szerintem az is lehet az oka ennek a selejtszériának, hogy év vége felé az összes LCD gyártó óriási megrendeléseket kapott az áruházláncoktól, és a termelékenység növelése érdekében kihagyták a minőségellenőrzést, mondván úgy is visszaviszik a sz@rt, csak a kért darabszám legyen meg karácsonyra.
Egyszerűen nem tudok másra gondolni. Mert ha ez mindig így lenne, hogy pl. 3 samuból 3 hibás, szvsz már rég lehúzhatták volna a rolót, senki nem venne tőlük LCD-t. Ehhez képest mindenhonnan azt hallottam, hogy ebben a kategóriában a Samsung a legjobb ár-érték arányú, megbízható és alig van közöttük pixelhibás... bekap6od.gif
Na mind1, drukkoljatok, ma v holnap de. viszem vissza az LG-t...
Majd beszámolok a fejleményekről.
Köszi a tanácsokat mindenkinek, felvettem a Toshibát is a lehetséges jelöltek listájára!
Erősítö: Kenwood KRF-X9060D THX Select 6*100W , Marantz PM-50 2*85W Hangfalak: Wharefedale Diamond 8Center, 8.4front, 8.2surround Sub: Mordaunt-Short MS-907W Kábel: Monitor Cobra 4mm2
CD:Denon DCD-755 DVD: Panasonic DVD-S75 ; Panasonic DVD-S47 DVD Recorder: Panasonic DMR-E50 ; Panasonic DMR-EH60 200GB HDD, Progressive scan TV: Samsung LE32R32BX , LG Flatron 100Hz PIP RE-29FA33PX Video: Panasonic NV-FJ632 Nicam Hi-Fi Deck:Denon DRM-595
Lemezjátszó:Akai AP-Q310 (néha jó egy kis nosztalgia bakelitezés... /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" />)
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok.
Nekem Samsung Le32r32b lcd tv-m van. Tsc jóvoltából már én is jártam a szevízmenübe, de a dinamikus kontraszt kikapcsolását nem találtam sehol.
Egyedül ami megváltoztatta a képminőséget a gamma korrekció volt.
De ettől függetlenül a háttérfény még mindig állítgítja magát, ezt nem tudom kikapcsolni. Nem a takarékos üzemmmódar gondolok, mert azt tudom állítani, de attól még a fényerő úgyanúgy állítgatja magát. Értve itt pl. amikor a film végén fekete háttér és a felírat fut. Ha kevesebb akkor halványabb, ha több akkor erősebb fényű.
Ezt nem tudom miért jó, mikor szemmel látható és zavaró.
Ha valaki tudja pontosan, hogy mi ellene teendő szívesen veszem válaszát.
Üdv Karicsek
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok,
Bár régóta olvasom a fórumot, és ezért sejtem is a választ, mégis felteszem a kérdéseimet.
32"-os LCD TV-t vennék, kb. 250 eFt-ig. Melyiket vegyem vagy ne vegyem ezek közül és miért?
Sony KDL-32U2000
Philips 32PF5331
Esetleg ebben az árkategóriában LG vagy Samsung? Vagy szűk a látóköröm, és ajánlani tudtok más gyártót?
Megérik-e ezek a TV-k az árukat a 190 eFt körüli árért kapható LG, Samsung TV-khez képest?
Kösz
Hello, nos én ezzel a két gyártóval voltam kapcsolatba. A philips 5321-es volt de hamar megszabadultam tôle, mert elég érdekes hibákat pródukált 3 hónap után és megvettem a sony s2030-ast amivel tökéletesen elégedett vagyok. Én biztos, hogy a sonyt ajánlom és ha most vennék akkor is ez lenne.
Lcd, Led, Oled TV-k
Jó, meglesem ezeket a beállításokat.
Látom a kolléga tortúrája még mindig nem ért véget. Nem tudom, nekem kurvára elment volna már a kedvem az LCD vásárlástó', mert ez már nonszensz.
Amúgy hol vásárolsz, hogy ilyen selejteket adnak? Miért nem mész el valami nagyobb áruházba, pl Saturn, aztán ott lehet válogatni egy csomó márka közül. Nem hiszem el, hogy ne találnál egy normálist típust. Vagy vidéki vagy?
TV: Samsung LE32S71B LCD --- DVD: JVC XV-N420 + Komponens kábel --- ERŐSÍTŐ: JVC RX-5052 + minőségi hangfalkábelek --- FRONT: Ultimate SURROUND: Ultimate CENTER: Ultimate SUB: Ultimate
+Saját rádiós mix- és showműsor a Globalfm-en:
ENGEDÉKENY CSÜTÖRTÖK minden héten 20 és 22 óra között.
www.djkutasi.hu
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok,
Bár régóta olvasom a fórumot, és ezért sejtem is a választ, mégis felteszem a kérdéseimet.
32"-os LCD TV-t vennék, kb. 250 eFt-ig. Melyiket vegyem vagy ne vegyem ezek közül és miért?
Sony KDL-32U2000
Philips 32PF5331
Esetleg ebben az árkategóriában LG vagy Samsung? Vagy szűk a látóköröm, és ajánlani tudtok más gyártót?
Megérik-e ezek a TV-k az árukat a 190 eFt körüli árért kapható LG, Samsung TV-khez képest?
Kösz
Lcd, Led, Oled TV-k
Aztán min állítotál?Mert vannak itt pl. olyan, hogy színhőmérséklet. Én azt átállítottam normal-ra mert a többin még pirosabb, vagy éppen kékebb lett a kép. Valahogyan úgy lenne jó, hogy a pirosból aképpen visszavenni, hogy a többi színen ezt ne annyira lehetssen észevenni. Igazából a bőrszín az ami néhány filmnél eléggé el van cseszve, egyébként tényleg elég komoly képe van a tv-nek.
Kép menü -> színbeállítás -> egyszerű vezérlés -> egyedi beállítás
ezután
részletes vezérés -> itt lehet állítani külön az RGB színeket.
Legalábbis NÁLAM, az én tv-men. Sztem a többiben is hasonló a menü.
Ja. és nekem semmilyen gondom sincs vele.
no hifi, no cry...
Lcd, Led, Oled TV-k
Szóval ez a nagy helyzet. Nincs szerencsém ezekkel a gépekkel.
Ha így haladsz, szép lassan meglesz az összes típus ebben a kategóriában
Az LG szervízmenü dologban nem tudok segíteni, de ha csere még mindig szóbajöhet, nézd meg a Toshiba 32WL66P-t. Faterom karácsonyra vett egyet az én választásom alapján, és abszolút meg vagyok elégedve ennyi pénzért (225ezer ft).
32WL66P spec
Se pixelhiba, se foltosodás ráadásul szvsz a legszebb LCD tv ebben a mezőnyben. Színvilága a Sony LCD tv-khez hasonló, azaz természetesen visszafogott. DVD videóról meglepően szép képet mutat, éles, zajmentes kép (kikapcsolt zajcsökkentés mellett is). Normál TV adásról nem mondok semmit, mert nálunk bűn roszz a kábel tv adás minősége.
Végletekig egyszerű ez a tv, se dinamikus kontraszt se auto fényerőszabályzás se egyéb trükkös varázslat sincs. Még a kép a képben funkciót is kispórolták belőle, de engem nem is érdekel. Egyedül egy DCDi faurudja chip van benne - nagy örömömre (érdekes mód a logót nem látni a tv elején). Ez ha jól tudom csak progresszív bejövő jelnél működik, amit én frankón ki is használok.
TV menüje is jól használható, egyszerű és felhasználóbarát. Távkapcs is nagyon jó - ritka az ilyen!
Sötétben ennél is látni hogy "világít" a fekete, de nem annyira mint LG-knél, és legalább homogén. A háttérvilágítás a menüből szabályozható!!
Talán annyi negatívum, hogy lehetne picit kontrasztosabb a kép.
Bátran merem ajánlani neked, természetesen képminőségben a Pana TX-32PD50 tv-m képét nem üti meg, de legalább gyerekbetegségektől mentes.
CRTTV: Pana TX-32PD50; Erősítő: Yamaha RX-V2400; DVD lejátszó: Philips DVP720SA; DVD felvevő: Sony RDR-HX710; VHS magnó: Sony SLVE720; Aktív sub: Yamaha YST-SW800; Front: PolkAudio RTi6; Center: PolkAudio CSi5; Surround: PolkAudio M40; Surround Backx2: PolkAudio M40; Front Effect: PolkAudio M30; Hangfalkábel: Monitor Atmos Air 309 (bi-kábelezve); Camcorder: Sony DCR-PC5E
Lcd, Led, Oled TV-k
A Karácsonyi lidércnyomás DVD-n van egy THX-teszt, de az nem igazán győzött meg.
ugyanaz a thx teszt, mint az SW-éken?
Hát sajna azt még nem láttam.
Van külön video és audio rész. Az előbbiben van kontraszt, brightness, felbontás, konvergencia, meg valami THX üvegpanel teszt (fogalmam sincs ez, micsoda), az utóbbi meg különböző 5.1 tesztekből áll, nem túl bonyolult, gyakorlatilag csak a dobozok elhelyezését teszteli.
Lcd, Led, Oled TV-k
Folyadékkristályos új évet mindenkinek!
Imici1972
Én a helyedben a Sony U sorozatát választanám, ha nem akarsz sokkal többet költeni.
Az, hogy a boltban nem gyözött meg, nem jelent semmit. Nagyon meggyôzô a boltban a Samsung meg az LG, de látod, hogy jársz vele (szándékosan, így állítják be a tv-ket a boltokba), kérd vissza a pénzt, menj el a sony márkaboltba és meglátod, hogy az U-nak is jó képe van és még mindig merem állítani, hogy nem lesz pixelhiba (de persze én is tévedhetek)
Kutasi
Nekem van egy Samu crt-m és azon is nagyon piros volt a piros és tökéleteset csak a szervízmenûben tudtam elérni, mert a samu-k nagyon fel vannak tekerve, hogy mindenkit elkápráztassanak. A szervízmenûben az általános színtelítettséget vettem le minimumra és így nagyon szép színeket értem el, próbáld meg ezt a megoldást, a színek maradnak, csak nem lesznek annyira túlterhelve és talán a készüléket is kiméli. Nem lesz sárga a bôr színe, stb.
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 668
Lcd, Led, Oled TV-k
Bármilyen ötletet, tanácsot, javaslatot szívesen fogadok
projektor, vagy crt

Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Lcd, Led, Oled TV-k
Elolvastam az szerencsétlenül járt kolléga tortúráját. Hát nem irigyellek, hallode! Én tavaly jártam így Samsung dvd íróval. Amit sulinetbe vettem és 4-szer kellett kicserélnem.Nekem is SAMSUNG tv-m van, egészen pontosan LE32S71B. Ebben van dinamikus kontraszt, de engem valahogy nem zavart annyira a fényerőváltozás. Van, amelyik filmnél egyáltalán nem látni. Általában a sötét, sőőőt... inkább a túlontúl sötét moziknál lehet zavaró esetleg.
A háttérvilágítással kapcsolatban nem vettem észre semmi zavarót. Megvan a tv már több mint 1 hónapja, de nincsenek foltok és villogások, a homogén fekete háttérben, szal' nem tudom.
Egyedül az kezdett el mostanában zavarni, hogy a sokat emlegetett "bőrszín" eléggé pirosas árnyalatú, de ez se mindenhol. A legtöbb dvd filmmel nincs gondom. Azé örülnék neki, ha valakit tudna segítséget nyújtani ebben, hogy hogyan tudok a piros színekből visszavenni egy kicsit? Szerviz menű esetleg?
Köszi az együttérzést, már ha rám gondoltál... :kiraly:
De a dolog még sajnos máig sem ért véget.
Három hibás Samsung után beneveztem egy LG 32LE2R-re. Tegnap hoztam haza.
Eredmény: 1 halott és egy beragadt pixel. A képe egyébként gyönyörű, de sajnos a háttérvilágítás nem szabályozható, és mivel a TV egy sötét hálószobában üzemel ez néha bizony kicsit zavaró.
Állítólag szervíz menüben állítható. Sikerült is bemenni, de ott nem találtam ilyen opciót. A szervízmenü egyébként két részből áll, az egyikbe simán be lehet jutni, de a másikhoz kódot kér. Állítólag a kódos részben lehet állítani.
Esetleg véletlenül nem tudja vki a kódot??
Szóval 1 szó mint száz, patthelyzet.
Ez a gép is megy vissza. No de mit hozzak helyette?
LG 32LE2R - Gyönyörű kép, de a háttérvilágítás néha zavaróan erős.
Samsung LE32R32B - A már ismert bizonytalan minőség, talán kicsit gyengébb analóg tunerkép, de állítható és talán egyenletesebb háttérvilágítás.
Panasonic - kilőve
Sony Bravia U - Nekem nem meggyőző a képe, az S tetszik, de drága....
Amúgy is max. 230-ig megyek el árban.
Szóval ez a nagy helyzet. Nincs szerencsém ezekkel a gépekkel.
Bármilyen ötletet, tanácsot, javaslatot szívesen fogadok, különösen ha netán vki tudja az LG secret service menü kódját...
Köszi előre is!
Erősítö: Kenwood KRF-X9060D THX Select 6*100W , Marantz PM-50 2*85W Hangfalak: Wharefedale Diamond 8Center, 8.4front, 8.2surround Sub: Mordaunt-Short MS-907W Kábel: Monitor Cobra 4mm2
CD:Denon DCD-755 DVD: Panasonic DVD-S75 ; Panasonic DVD-S47 DVD Recorder: Panasonic DMR-E50 ; Panasonic DMR-EH60 200GB HDD, Progressive scan TV: Samsung LE32R32BX , LG Flatron 100Hz PIP RE-29FA33PX Video: Panasonic NV-FJ632 Nicam Hi-Fi Deck:Denon DRM-595
Lemezjátszó:Akai AP-Q310 (néha jó egy kis nosztalgia bakelitezés... /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" />)
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 668
Lcd, Led, Oled TV-k
A Karácsonyi lidércnyomás DVD-n van egy THX-teszt, de az nem igazán győzött meg.
ugyanaz a thx teszt, mint az SW-éken?
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Lcd, Led, Oled TV-k
Lehet, hogy a dinamikus kontraszt miatt van. DE nem mindehol látni. Pl a Karib 2-ben eléggé élénk színek vannak, mégse vörösödik be az emberek feje. A Ház a tónál c. filmben már kevésbbé nagy színáradat van, mégis pirospozsgásak a pofazacskók. De érdekes, mert nem mindig lehet észrevenni.
F*sz se tudja. Igazából rohadtul nem tűnt ez fel az előző tvm után, medig jópár mozit megnéztem azóta. A napokban gondolkodtam el ezek, hogy mié lehet ez az arcpirító mosoly.
TV: Samsung LE32S71B LCD --- DVD: JVC XV-N420 + Komponens kábel --- ERŐSÍTŐ: JVC RX-5052 + minőségi hangfalkábelek --- FRONT: Ultimate SURROUND: Ultimate CENTER: Ultimate SUB: Ultimate
www.djkutasi.hu
Lcd, Led, Oled TV-k
Erdekes, az enyemen is a piros szin nagyon elenken virit a tobbi szinhez kepest, de a borszinnel nem tunt fel problema (sony)
Lcd, Led, Oled TV-k
Aztán min állítotál?
Mert vannak itt pl. olyan, hogy színhőmérséklet. Én azt átállítottam normal-ra mert a többin még pirosabb, vagy éppen kékebb lett a kép. Valahogyan úgy lenne jó, hogy a pirosból aképpen visszavenni, hogy a többi színen ezt ne annyira lehetssen észevenni. Igazából a bőrszín az ami néhány filmnél eléggé el van cseszve, egyébként tényleg elég komoly képe van a tv-nek.
www.djkutasi.hu
Lcd, Led, Oled TV-k
Elolvastam az szerencsétlenül járt kolléga tortúráját. Hát nem irigyellek, hallode! Én tavaly jártam így Samsung dvd íróval. Amit sulinetbe vettem és 4-szer kellett kicserélnem.Nekem is SAMSUNG tv-m van, egészen pontosan LE32S71B. Ebben van dinamikus kontraszt, de engem valahogy nem zavart annyira a fényerőváltozás. Van, amelyik filmnél egyáltalán nem látni. Általában a sötét, sőőőt... inkább a túlontúl sötét moziknál lehet zavaró esetleg.
A háttérvilágítással kapcsolatban nem vettem észre semmi zavarót. Megvan a tv már több mint 1 hónapja, de nincsenek foltok és villogások, a homogén fekete háttérben, szal' nem tudom.
Egyedül az kezdett el mostanában zavarni, hogy a sokat emlegetett "bőrszín" eléggé pirosas árnyalatú, de ez se mindenhol. A legtöbb dvd filmmel nincs gondom. Azé örülnék neki, ha valakit tudna segítséget nyújtani ebben, hogy hogyan tudok a piros színekből visszavenni egy kicsit? Szerviz menű esetleg?
Ezen a színhűségen én is állítottam, nem kellett szervízmenü, a rendes menüben is van RGB arány állítási lehetőség valahol.
no hifi, no cry...
Lcd, Led, Oled TV-k
Elolvastam az szerencsétlenül járt kolléga tortúráját. Hát nem irigyellek, hallode! Én tavaly jártam így Samsung dvd íróval. Amit sulinetbe vettem és 4-szer kellett kicserélnem.
Nekem is SAMSUNG tv-m van, egészen pontosan LE32S71B. Ebben van dinamikus kontraszt, de engem valahogy nem zavart annyira a fényerőváltozás. Van, amelyik filmnél egyáltalán nem látni. Általában a sötét, sőőőt... inkább a túlontúl sötét moziknál lehet zavaró esetleg.
www.djkutasi.hu
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok! Van valakinek tapasztalata Sharp LCD TV-kkel? TV vásárlás előtt állok és nagyon megtetszett az LC-32SA1E, de a leírás alapján a VGA bemenetre csak VGA, SVGA és XGA szabványt ír. Létezhet ez? Ha igen, ki lehet valahogy kerülni ezt a korlátot és más módon PC-ről kihajtani a natív felbontását? Notebook-om van SVIDEO és VGA kimenetekkel... Köszi a segítséget előre is!
Link: Sharp LC-32SA1E
Lcd, Led, Oled TV-k
Értem itt ezalatt a fényerőt, kontrasztot, színeket.
En azt tapasztaltam, nincs altalanos ervenyu beallitas, hiszen ahany DVD, tv-csatorna, tv-musor stb. annyifele beallitas lehet az optimalis.
Egyebkent en is a mult heten vettem LCD tv-t, es ezuton koszonom a forumra irogatoknak hogy segitettek a valasztasban tanacsaikkal es hozzaszolasaikkal