Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Kaptam egy ajánlatot a Toshiba 32wl66p típusra: új, de felbontott 215 ezer ftért. Azt mondták egy ügyfélnek bontották ki, de nem vitte el. Jó az ár, csak kérdés valójában miért van felbontva?
Megvegyem így szerintetek, vagy ne?
Pixelhiba?
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200
Lcd, Led, Oled TV-k
Jokat irnak rola, de szerintem meg kellene nezni, kiprobalni elotte.
Lcd, Led, Oled TV-k
Kaptam egy ajánlatot a Toshiba 32wl66p típusra: új, de felbontott 215 ezer ftért. Azt mondták egy ügyfélnek bontották ki, de nem vitte el. Jó az ár, csak kérdés valójában miért van felbontva?
Megvegyem így szerintetek, vagy ne?
CRTTV: Pana TX-32PD50; Erősítő: Yamaha RX-V2400; DVD lejátszó: Philips DVP720SA; DVD felvevő: Sony RDR-HX710; VHS magnó: Sony SLVE720; Aktív sub: Yamaha YST-SW800; Front: PolkAudio RTi6; Center: PolkAudio CSi5; Surround: PolkAudio M40; Surround Backx2: PolkAudio M40; Front Effect: PolkAudio M30; Hangfalkábel: Monitor Atmos Air 309 (bi-kábelezve); Camcorder: Sony DCR-PC5E
Lcd, Led, Oled TV-k
Hello,
lcd tv rendelés előtt, egy kis gyors segítség kellene a választáshoz. Itt vannak a kiszemelt lehetséges alternatíváim (220e. ft árkat.ból):
LG: 32LC25R
SONY: KDL-32U2000
TOSHIBA: 32WL66P
SAMSUNG: LE-32S71
Képminőség és megbízhatóság a fő szempontok.
Előre is köszi!
Kérdés, hogy mire fogod használni. Ha láttad mind a 4-et akkor szerintem Sony v. Toshiba. Lesznek olyanok akik majd a másik 2-t mondják, de ha fontos a minôség akkor mindenképp ez a kettô közül valamelyik. A Toshibát annyira nem ismerem, de láttam a képét és elég meggyôzô volt. Nem akarsz egy picit többet áldozni rá és venni legalább egy S sorozatú Sonyt?
Hát szvsz nem sok mindenre lehet használni egy LCD TV-t a tv-nézésen kívül, mert akármi is legyen a bemeneti forrás, ha látni akarjuk, akkor is a tv-t kell nézni...
...ebből kiindulva tehát tv nézésre akarom használni, méghozzá DVD video filmek, műholdas adások és kábel tv csatornák tartalmának megjelenítésére.
Köszi a válaszod!
CRTTV: Pana TX-32PD50; Erősítő: Yamaha RX-V2400; DVD lejátszó: Philips DVP720SA; DVD felvevő: Sony RDR-HX710; VHS magnó: Sony SLVE720; Aktív sub: Yamaha YST-SW800; Front: PolkAudio RTi6; Center: PolkAudio CSi5; Surround: PolkAudio M40; Surround Backx2: PolkAudio M40; Front Effect: PolkAudio M30; Hangfalkábel: Monitor Atmos Air 309 (bi-kábelezve); Camcorder: Sony DCR-PC5E
Lcd, Led, Oled TV-k
(sorry hogy ide irom de nem akartam kulon topikot neki a adok-ban)
Pedig mindenképpen szerencsésebb.
- starmiklos
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
Lcd, Led, Oled TV-k
Samsung LE-19R71 ha valakit erdekel az dobjon egy privit vagy emailt
udv
(sorry hogy ide irom de nem akartam kulon topikot neki a adok-ban)
Lcd, Led, Oled TV-k
A Sony KDL-32U2000 már újra 250K, az S széria meg 299, szóval nem "kicsit" kellene kipótolni. Sajna az S már nekem sem fért a büdzsébe.
Lcd, Led, Oled TV-k
Hello,
lcd tv rendelés előtt, egy kis gyors segítség kellene a választáshoz. Itt vannak a kiszemelt lehetséges alternatíváim (220e. ft árkat.ból):
Előre is köszi!
Kérdés, hogy mire fogod használni. Ha láttad mind a 4-et akkor szerintem Sony v. Toshiba. Lesznek olyanok akik majd a másik 2-t mondják, de ha fontos a minôség akkor mindenképp ez a kettô közül valamelyik. A Toshibát annyira nem ismerem, de láttam a képét és elég meggyôzô volt. Nem akarsz egy picit többet áldozni rá és venni legalább egy S sorozatú Sonyt?
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Toshiba Regza-kkal kapcsolatban van valakinek valamilyen tapasztalata? Konkrétan a 32WL66Z modell felé kacsintgatok...
Előre is köszi az infókat... !
A prohardver.hu megfelelo forumarol ( http://prohardver.hu/f.php?mod=40&id=49688&start=4020 ) DonDragonka felrakott a nagytestverrol egy tesztet a Logout-ra: Toshiba 37WL66
http://logout.hu/c.php?mod=80&id=94
Ha kerdesed van, szerintem szivesen valaszol ott...
Köszi az infót, utánanézek!
Lcd, Led, Oled TV-k
Hello,
Előre is köszi!
Lcd, Led, Oled TV-k
Na igen és a márkaboltok 229e-ért adják 3 év garanciával.
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok, ezt nézzétek:
Húúú de olcsó
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok, ezt nézzétek:
Lcd, Led, Oled TV-k
to Szabtom:
Megnéztem a Terminátor 2 "kocsmás" jelenetét és a "kamionos üdözést" is. Hát nem tudom... nem vettem én észre semmilyen elmosódást. Se a lasabb mozgások alatt, se máshol. (dinamikus módba, DNIe képjavítóval)
Utánna levezetésképp még belekukkantottam a SZÖRNYEK KERINGŐJE erotikus jelenetébe is. Ott se mosódott semmi. Pedig ott aztán volt lassú és gyors mozgás is.
Amúgy, ha van valami újabb filmed, akkor nézd meg inkább azzal, mert azé -ráncfelvarrás ide, vagy oda- a T2 már nem egy mai gyermek. Igaz, ennek ellenére elég szép kép van a korongon.
TV: Samsung LE32S71B LCD --- DVD: JVC XV-N420 + Komponens kábel --- ERŐSÍTŐ: JVC RX-5052 + minőségi hangfalkábelek --- FRONT: Ultimate SURROUND: Ultimate CENTER: Ultimate SUB: Ultimate
+Saját rádiós mix- és showműsor a Globalfm-en:
ENGEDÉKENY CSÜTÖRTÖK minden héten 20 és 22 óra között.
www.djkutasi.hu
Lcd, Led, Oled TV-k
Az jo
Lehet hogy tul kozelrol vizslattad
Lcd, Led, Oled TV-k
Nos, a beállítások finomhangolásával jóval pozitívabb eredményt tudtam elérni. Ami ezek után megmaradt, azt már lehet, hogy csak bebeszélem magamnak. A párom már így is tök hülyének néz.
Lcd, Led, Oled TV-k
A sony.bolt.hu-n is 250 most mar Jo hogy igy valtoztatgatjak....
Hú, de durva, ezek szerint pár nap alatt kifosztották az akciós készletet!
Lcd, Led, Oled TV-k
A sony.bolt.hu-n is 250 most mar
Jo hogy igy valtoztatgatjak....
Lcd, Led, Oled TV-k
Láma kérdés: Ha DVI-n kötném össze egy lejátszóval, akkor a hangot hogyan tudom átvinni a tévére?
Nem hdmi-re gondoltál ? Egyébként érdemes lenne kipróbálni, ha van lehetőséged pc-vel, illetve az asztali lejátszót komponens kábellel (ha van rajta ilyen kimenet), hogy így milyennek látod a képet az említett kritikus jeleneteknél
Úgy tudom, a HDMI átviszi a hangot, míg a DVI nem.
Sajna nincs se DVI se HDMI kábelem, hogy PC-vel összekössem.
Lcd, Led, Oled TV-k
Láma kérdés: Ha DVI-n kötném össze egy lejátszóval, akkor a hangot hogyan tudom átvinni a tévére?
Nem hdmi-re gondoltál ? Egyébként érdemes lenne kipróbálni, ha van lehetőséged pc-vel, illetve az asztali lejátszót komponens kábellel (ha van rajta ilyen kimenet), hogy így milyennek látod a képet az említett kritikus jeleneteknél
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Toshiba Regza-kkal kapcsolatban van valakinek valamilyen tapasztalata? Konkrétan a 32WL66Z modell felé kacsintgatok...
Előre is köszi az infókat... !
A prohardver.hu megfelelo forumarol ( http://prohardver.hu/f.php?mod=40&id=49688&start=4020 ) DonDragonka felrakott a nagytestverrol egy tesztet a Logout-ra: Toshiba 37WL66
http://logout.hu/c.php?mod=80&id=94
Ha kerdesed van, szerintem szivesen valaszol ott...
Lcd, Led, Oled TV-k
Én jelenleg egy kb. 5 éves Philips tft monitort bámulok, és még ezen sem nagyon veszek észre utánhúzást,elkenődést filmeknél, pedig ez elvileg 25 ms-es reakcióidejű panel... ennek fényében érdekes ha Sony 8 ms-sel produkálja ezt a jelenséget...
Én is érzem, hogy valami nem stimmel. Vagy a szememmel vagy a beállításokkal.
@Kutasi: Jó szórakozást! Ha megtaláltam a jó beállításokat (néhány óra múlva már otthon leszek), akkor megint írok.
Lcd, Led, Oled TV-k
to Szabtom:
Sajnos a listádból csak a Terminátor 2 van meg nekem, de hazamegyek és megnézem, hogy az én tvm-en látható-e ez az utánhúzás.
Egyébként is meg akartam nézni a T2-t az új tv-n, szal' kösz, hogy eszembe juttattad.
TV: Samsung LE32S71B LCD --- DVD: JVC XV-N420 + Komponens kábel --- ERŐSÍTŐ: JVC RX-5052 + minőségi hangfalkábelek --- FRONT: Ultimate SURROUND: Ultimate CENTER: Ultimate SUB: Ultimate
+Saját rádiós mix- és showműsor a Globalfm-en:
ENGEDÉKENY CSÜTÖRTÖK minden héten 20 és 22 óra között.
www.djkutasi.hu
Lcd, Led, Oled TV-k
Hello!
Aki szeretne viszonylag olcsón középkategóriás LCD TV-t, az látogasson el a www.grx.hu oldalra. A legújabb Bravia 32" 250e alatt van. Hitachi, Samsung 2 kilo alatt... Csak figyeljetek oda, hogy legyen benne analóg tuner és digitális bemenet (már ha kell), mert javarészt angol piacról származnak. Egy év gari.
Én tavaly év elején vettem egy Samsung panelos 32"-osat tőlük 199e-ért, akkor volt ugyanez Samsung felirattal 289e, szürkén bontatlanul 249e.
Mindegyik kipróbálható, csak nagyon picike a bolt, vagyis az áru qsok.
Nincs közöm a bolthoz, csak korrektek és nagyon olcsók.
TV: LG 50PC55 Erősítő: Panasonic SA-HE70 DVD: Egreat M34A NMT Front/Rear: Orion HS-280 Rumba NAS: Acer EasyStore 4x2TB
Lcd, Led, Oled TV-k
Én jelenleg egy kb. 5 éves Philips tft monitort bámulok, és még ezen sem nagyon veszek észre utánhúzást,elkenődést filmeknél, pedig ez elvileg 25 ms-es reakcióidejű panel... ennek fényében érdekes ha Sony 8 ms-sel produkálja ezt a jelenséget...