Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
erről tudtok valamit?HANNspree Xv 32 inch Widescreen LCD HDTV
http://www.hannspree-usa.com/jump.jsp?i ... ductID=215
na megnézem valamikor, ha valakit érdekel 200ért viheti veheti kilóra:)
Lcd, Led, Oled TV-k
erről tudtok valamit?
HANNspree Xv 32 inch Widescreen LCD HDTV
http://www.hannspree-usa.com/jump.jsp?i ... ductID=215
Lcd, Led, Oled TV-k
Én úgy tudom, hogy az S széria is ugyanazt a panelt használja csak más csomagolásban.
És más elektronikával. De lehet hogy tényleg más panelt használ, de akkor jó lenne tudni a pontos infót.
Azt honnan?
Passz. Talán jár erre valaki, akinek autentikus infója van erről. Nekem nincs, csak elgondolkoztam egy-két szempont alapján.
- Hasselbaink
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
Lcd, Led, Oled TV-k
Én úgy tudom, hogy az S széria is ugyanazt a panelt használja csak más csomagolásban.
És más elektronikával. De lehet hogy tényleg más panelt használ, de akkor jó lenne tudni a pontos infót.
Azt honnan?
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Sonyról nem tudnál USER manuált küldeni? (X széria)
Pl A következők érdekelnének:
- PAP , hogy működik TV képernyő melet milyen másik képet lehet még megejleníteni (menyil külső bemenetről). Pl a Samsungban ez elég gánya csak HDMI-ről tud SCART-ról nem, így mivel a DVD felvevőmön nincs HDMI cseszhetem a PIP-et.
- PC--ről milyen felbontásban tud képet fogadni ,mert a Samsun bírja az a full hd-t a szar Philips pedig csak az 1024x768-at.
Egyéb kérdés 1 tuneres PIP és PAP között mi a különbség?
Kösz előpre is.
Üdv.: Bozso
innen letöltheted:
http://support.sony-europe.com/manuals/ ... DL-40X2000
PIP = kép a képben és csak pc üzemmódban mûködik vagy egyéb külsô jelforrásról
PAP = kép és kép, egymás mellet van a két kép
kÖSZ, KÖZBEN MEGTaláltam én is, és csalódtam mert nem tud FULL HD-t PC modban tehat nem a nativ felbontason tudnek PCrol filmet nezni , ami elfogadhatatlan a számomra, szóval marad a samsung
Lcd, Led, Oled TV-k
Ha csak 20 a különbség, akkor egyértelműen az R-est vedd, szerintem más panelt használ, jobb a kontrasztja, stb.
De azt is lefogadom hogy nem ugyanazon a helyen adják 20e ft különbséggel őket.
Biztosan tudni, hogy az S szériában más panel van? Azért furcsállanám, mert az nem épp költségkímélő megoldás lenne.
- Hasselbaink
Lcd, Led, Oled TV-k
Az S71 230e, az r72-t 250-ért is megkapom
Ha csak 20 a különbség, akkor egyértelműen az R-est vedd, szerintem más panelt használ, jobb a kontrasztja, stb.
Nem, az egyik az arukeresőben van, a másikat meg tudnám szerezni újonnan garanciával(magyar).
Így?
Amúgy neten az R 260-270 körül van....
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Tehát az R72-es újabb és jobb minőségű. De neked kellene megnézned, melyik is tetszik, és mennyibe kerülnek...
Jobb minőségű, de nem újabb, sőt... Az S71 újabb, a 2006-os Samsung katalógusomban (van kétféle is) még csak az R72-es széria van, az S71 nincs, csak a T-s.. Én azt tekintem kb. az elődjének.
- Hasselbaink
Lcd, Led, Oled TV-k
Van valami számottevő technikai különbség az LE32R72B és az LE32S71 között?
Eddig utóbbira szavaztam, de előbbire jött eg jó ajánlat és elgondolkodtató volt
Mindenféleképpen van: az S71 a Samsung aktuális kínálatában (azaz nem kifutó modellek közül) az alap modell, az R72 a második szint. A kérdés mekkora az árkülönbség a kettő között ...
Mivel nem tudtam normálisan belinkelni egy régi hozzászólást be-copy-zom:
dabadab és tothbe írta: pl. Samsung LE-27S71B"LE - LCD TV
27 - meret huvelykben
S - sorozat (minoseg szerint javulo sorrendben: T, S, R, M)
71 - generacio (talan a panelrol is kiderul vmi ebbol a szambol?)
B, W - szin (B - fekete, W - feher, mast meg nem lattam)
X - az a fényes felüleletet (Tehát a keret fényes fekete pl. nem pedig matt)
továbbra is tartják az ABC csökkenésével növekvő minőség dolgot."
Tehát az R72-es újabb és jobb minőségű. De neked kellene megnézned, melyik is tetszik, és mennyibe kerülnek...
Technikailag van az r-ben valami olyan ami ennyivel megdobja?
Köszi előre is
Lcd, Led, Oled TV-k
- PAP , hogy működik TV képernyő melet milyen másik képet lehet még megejleníteni (menyil külső bemenetről). Pl a Samsungban ez elég gánya csak HDMI-ről tud SCART-ról nem, így mivel a DVD felvevőmön nincs HDMI cseszhetem a PIP-et.
- PC--ről milyen felbontásban tud képet fogadni ,mert a Samsun bírja az a full hd-t a szar Philips pedig csak az 1024x768-at.
Kösz előpre is.
innen letöltheted:
http://support.sony-europe.com/manuals/ ... DL-40X2000
PIP = kép a képben és csak pc üzemmódban mûködik vagy egyéb külsô jelforrásról
PAP = kép és kép, egymás mellet van a két kép
Lcd, Led, Oled TV-k
Szia nem tudod véletlenül hogy sony esetén a 40W2000 és a 40X2000, és 40X2000B között mi a különbség?
Én úgy vettem észre, hogy az X-es be van 1 tuneres PIP.
Alapvetôen az X sorozat jobb, bravia engine ex van benne és nem bravia engine, valamivel szebb képet produkál, de én nem láttam olyan nagy különbséget, az X-en 3 scart van, a W-n csak 2, az X sorozat több színben kapható (fekete, piros, fehér, barna és kék) a B a végén valószínû, hogy a színre (színkombinációkra) utal. Nem tudom árban mekkora a különbség, de ha nem kell 3 scart meg egyebek akkor a W sorozat is nagyon jó. Az X-ben PAP van, kép és kép, vagy képe és text.
Kösz előpre is.
Az egyik kérdésre megfejtettem a választ : A SONY PC módban max 1360x768-as képet bír kitenni tehár nem full HD-t.
Vagyis egyedül a LE46F7 vagy a LE40F7 támogatja a FULL HD felbontást PC-ről.
Tudtok egyéb készüléket, ami támogatja a FULL HD-t mint a SAMSUNG?
Látott már valali egymás mellet a fenti samsungot illetve X-es sonyt, mi a kulonbseg kepileg?
Lcd, Led, Oled TV-k
Szia nem tudod véletlenül hogy sony esetén a 40W2000 és a 40X2000, és 40X2000B között mi a különbség?
Alapvetôen az X sorozat jobb, bravia engine ex van benne és nem bravia engine, valamivel szebb képet produkál, de én nem láttam olyan nagy különbséget, az X-en 3 scart van, a W-n csak 2, az X sorozat több színben kapható (fekete, piros, fehér, barna és kék) a B a végén valószínû, hogy a színre (színkombinációkra) utal. Nem tudom árban mekkora a különbség, de ha nem kell 3 scart meg egyebek akkor a W sorozat is nagyon jó. Az X-ben PAP van, kép és kép, vagy képe és text.
Kösz előpre is.
Lcd, Led, Oled TV-k
Eddig utóbbira szavaztam, de előbbire jött eg jó ajánlat és elgondolkodtató volt
Mindenféleképpen van: az S71 a Samsung aktuális kínálatában (azaz nem kifutó modellek közül) az alap modell, az R72 a második szint. A kérdés mekkora az árkülönbség a kettő között ...
Mivel nem tudtam normálisan belinkelni egy régi hozzászólást be-copy-zom:
dabadab és tothbe írta: pl. Samsung LE-27S71B"LE - LCD TV
27 - meret huvelykben
S - sorozat (minoseg szerint javulo sorrendben: T, S, R, M)
71 - generacio (talan a panelrol is kiderul vmi ebbol a szambol?)
B, W - szin (B - fekete, W - feher, mast meg nem lattam)
X - az a fényes felüleletet (Tehát a keret fényes fekete pl. nem pedig matt)
továbbra is tartják az ABC csökkenésével növekvő minőség dolgot."
Lcd, Led, Oled TV-k
Rájöttem, hogy Samsung LCD-nél is lehet állítani a háttérvilágítás erősségét, nemcsak a Sony-nál, persze lehet hogy ez Nektek már nem újdonság.
Annyi a trükk, hogy először is ki kell kapcsolni a szervízmenüben a dinamikus dim-et (magyarul, hogy ne ő állítgassa), utána egyszerűen a menüben az energiagazdálkodás szintje az ami a háttérvilágítást állítja négy fokozatban.
LE-27S71-nél tesztelve.
Samsung L40R72B esetén, hogyan lehet bejutni a szervíz menűbe. Szeretném én is kipróbálni dinamikus kontraszt nélkül?
Azt hiszem így:
- kikapcsolod
- lenyomod ezeket egymás után gyorsan: info, menu, mute, power
Köszi, probálkozom
Lcd, Led, Oled TV-k
Rájöttem, hogy Samsung LCD-nél is lehet állítani a háttérvilágítás erősségét, nemcsak a Sony-nál, persze lehet hogy ez Nektek már nem újdonság.
Annyi a trükk, hogy először is ki kell kapcsolni a szervízmenüben a dinamikus dim-et (magyarul, hogy ne ő állítgassa), utána egyszerűen a menüben az energiagazdálkodás szintje az ami a háttérvilágítást állítja négy fokozatban.
LE-27S71-nél tesztelve.
Samsung L40R72B esetén, hogyan lehet bejutni a szervíz menűbe. Szeretném én is kipróbálni dinamikus kontraszt nélkül?
Azt hiszem így:
- kikapcsolod
- lenyomod ezeket egymás után gyorsan: info, menu, mute, power
- Hasselbaink
Lcd, Led, Oled TV-k
Szevasztok!
Csak Tv-zésre és dvd-re használnám, pc-re nem lenne kötve.
Relatíve sürgős, jövő héten mennék venni....
Köszi a válaszotokat előre.
Lcd, Led, Oled TV-k
LE-27S71-nél tesztelve.
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Errol a Tvrol mi a velemnyetek?
Philips 42PF9731D/10
Ezt az 1-et találtam ami full hd és 2 tuneres PIP meg azLG 47LB2RF-t.
Ti melyiket választanátok:
Képminőség, ár garancia van-e vidéke,
Na a Philps már ki is eset mive PC felbontásban csak 1024x768-at bír
AZ LG meg nem fér le, mert 119cm az árló + még a két oldalsó hangfal.
Hangfal nélkül nincs LG full hd-ban 2 tunersPIP-el?
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Errol a Tvrol mi a velemnyetek?
Philips 42PF9731D/10
Ezt az 1-et találtam ami full hd és 2 tuneres PIP meg azLG 47LB2RF-t.
Ti melyiket választanátok:
Képminőség, ár garancia van-e vidéke,
Lcd, Led, Oled TV-k
Ha full HD tv kell, akkor a SONY eszméletlen képpel és minôséggel rendelkezik, nagyon szépek, élethûek a színek. A Samsungnál dinamikus kontraszt van ami nekem nagyon nem tetszik, a Sonynál nem dinamikus és a fekete is jó, nincsenek nagy kontraszt eltérések, az LG meg 47"-tól full HD és nem tudom, hogy milyen a képe, mert ez lesz az elsô full HD (ha nem tévedek). Szerintem Sony (bármelyik tipushoz képest).
1. Még nem láttuk a LG új full hd-át, tehát nem tudunk vélemény alkotni róla...
Nézd csak meg mennyibe fáj a sonynak a fullhd-s tvje, nem biztos, hogy azt a többletet megéri a vmennyivel szebb kép.
Abban egyetértünk, hogy a sony az LCD-k csúcsa jelenleg.. Főleg a V-W széria... csak sajnos az áruk....
Az tény, de a samsung LE-40F71B 650 K környékén van, az LG 47LB2 680 K (igaz 47") a sony 40W2000-es meg 800 K. Ekkora összegnél én a Sony-t választanám, minôségibb anyagok, szebb kép, megbízhatóbb.
Lcd, Led, Oled TV-k
Nem tudod véletlenül, hogy ebből a szériából létezike-e Full hD-s?
Azt nem tudom sajnos, de aki tud bármit is az majd gondolom reagál.