Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Szerintem ha konzolozni, és akár pc-zni is akarsz akkor mindenképpen LCD kellene.
Én is vacilálok hogy mit vegyek. LCD vagy PLAZMA. Sőt azon is vacilálok, hogy vegyek-e egyáltalánm valamit. Ááá nem tudom... egy új tv olyan szép ajándék lenne karácsonyra.
Amúgy nem tudom, hogy az alsóbb kategóriás PLAZMÁK (panát láttam kb. 300ezer környékén) mennyire jók. Én pl. nem tervezem tv adások nézését, se egyéb más pc/xbox/ps rákötését a tv-re. Csupán dvdzni akarok. Nomeg valami HD-s dolgot nézni, ha eljön az ideje.
Plazma mellett szól nálam hogy:
-nagyobb kép
-tv adásnál tényleg jobb a minőség (bár nekem ez nem lényeg)
-mozisabb hatású. A fekete az fekete.
-jobb a mozgalmasabb jelenetek megjelenítése
LCD mellett szól:
-olcsóbb
-élesebb kép állóképeken
-nekem élénkebbnek tűntek a színek jobb minőságű LCDken, mint olcsóbb PLAZMÁKON
-megbíthatóbb techológia, biztonságosabb
Teccik amúgy ez a Sony.
Hol veszel te ennyiért? Mer' lehet, hogy érdekelne engem is.
üdv.
kutasi
TV: Samsung LE32S71B LCD --- DVD: JVC XV-N420 + Komponens kábel --- ERŐSÍTŐ: JVC RX-5052 + minőségi hangfalkábelek --- FRONT: Ultimate SURROUND: Ultimate CENTER: Ultimate SUB: Ultimate
+Saját rádiós mix- és showműsor a Globalfm-en:
ENGEDÉKENY CSÜTÖRTÖK minden héten 20 és 22 óra között.
www.djkutasi.hu
Lcd, Led, Oled TV-k
Persze az U is jobb mint a többi tv, de menj el egy szalonba és nézd meg a különbséget. Ja és ami a Sony-k mellet szól, mindkét scart RGB.
Aha, értem köszi a kiigazítást, akkor az oldalon elírták a dolgokat.
Egyébként milyen a te lcd-d tv adásokon?
Van utánhúzás gyors mozgásoknál, jeleneteknél, mert vacilálok LCD vs, Plazma között, de nagyon nehéz a döntés.
Minél jobban belemélyedek, annál nehezebb a döntés.
Plazma mellett: belátási szög tv adás szebb, szebb színek, de én konzolt is akrnék rá kötni, az meg tönkreteheti a plazmát.
LCD-k tv adása nem győzött eddig meg(bár sonyt még nem néztem).
Asszem rágódok még rajta.
Lcd, Led, Oled TV-k
Tévedés, az U sorozatban nincs Engine képjavító, a kontraszt sem 1300:1 -hez, virtual dolby van benne és nem SRS trusurround, illetve nem BBE digital van benne hanem BBE VIVA, (ezeket azért írtam le mert majdnem mindenhol rosszul írják le). azért van ekkora különbség árban és képi megjelanítésben. Mindenképp az S a jobb, Én is azért választottam, mert képileg szebb. Persze az U is jobb mint a többi tv, de menj el egy szalonba és nézd meg a különbséget. Ja és ami a Sony-k mellet szól, mindkét scart RGB.
Lcd, Led, Oled TV-k
Amúgy nem tudom, hogy hol nézted, de eléggé olcsónak tűnik ez a tv, mert mindenhol máshol 300 körül láttam ilyet. Még a Sony viszonteledóknál is.
Itt például 250-ért árulják.
Egyébként a leírásban mind az U és az S szériába is írja a Bravia engine képjavítót.
Lcd, Led, Oled TV-k
Amúgy nem tudom, hogy hol nézted, de eléggé olcsónak tűnik ez a tv, mert mindenhol máshol 300 körül láttam ilyet. Még a Sony viszonteledóknál is.
A MM-ban 280. Nekem is bejön a tv.
Lcd, Led, Oled TV-k
Hi,
LCD vásárlása előtt vagyok, amire használni szeretném:
- xbox360-al (később) összekötve játszani, a 720p -s filmek lehetőségét kihasználva azon nézni sorozatokat, filmeket (vagy streamelni PC-ről az xbox360-ra és onnana tévére.
- PC-vel összekötni, 720p filmeket nézni, hdtv sorozatokat nézni
- PC-vel összekapcsolva játszani?
- normális tévécsatornákat nézni (ez nagyon minimális)
Inkább amire kellene, hogy C-vel összekötve hdtv, 720p filmeket nézzek.
Most az egyik nagyobb áruházban van Sony BRAVIA KDL-32U2000(K) 250ezer forintért, 9 hónapra 0% THM-mel, de nem tudom hogy január környékére hogy alakulnak majd az árak és hogy ne várjak inkább vmi jobbra, pl KDL-32S2000, vagy mi az ami ilyen max 300.000-ig beleférne az én elképzeléseimbe? Mire kell figyelnem?
Milyen videókártya kell a gépembe hogy a 720p-t teljes mértékben élvezhessem? HDMI kimenettel? vagy mi most a "szabvány"?
(Köszi az 5leteket)
üdv
K
LG 37LC2R
Olvass vissza max 1-2 egy oldalt, s ott lesz róla info ...
Lcd, Led, Oled TV-k
Hello, jól jársz a Sony-val nekem is az van csak a 26S2030-as, az U sorozat azért olcsóbb, mert nincs benne Bravia Engine képjavító és a hang terén is más. Az S sorozattal jól jársz. Nagyon szép a képe, részletgazdag, élethû és nem "húzza a csíkot". Nagyon szép a képe, szerintem most a Sony-knak van a legszebb képük, igaz az áruk is a "legszebb".
Lcd, Led, Oled TV-k
TV: Samsung LE32S71B LCD --- DVD: JVC XV-N420 + Komponens kábel --- ERŐSÍTŐ: JVC RX-5052 + minőségi hangfalkábelek --- FRONT: Ultimate SURROUND: Ultimate CENTER: Ultimate SUB: Ultimate
www.djkutasi.hu
Lcd, Led, Oled TV-k
Hi,
- xbox360-al (később) összekötve játszani, a 720p -s filmek lehetőségét kihasználva azon nézni sorozatokat, filmeket (vagy streamelni PC-ről az xbox360-ra és onnana tévére.
Most az egyik nagyobb áruházban van Sony BRAVIA KDL-32U2000(K) 250ezer forintért, 9 hónapra 0% THM-mel, de nem tudom hogy január környékére hogy alakulnak majd az árak és hogy ne várjak inkább vmi jobbra, pl KDL-32S2000, vagy mi az ami ilyen max 300.000-ig beleférne az én elképzeléseimbe? Mire kell figyelnem?
Milyen videókártya kell a gépembe hogy a 720p-t teljes mértékben élvezhessem? HDMI kimenettel? vagy mi most a "szabvány"?
(Köszi az 5leteket)
üdv
K
Ha Sony LCD-t veszel azzal mindenképpen jól jársz.
Én sok fajta tv-t megnéztem, de egyik se győzött meg annyira mint a SONY-k.
Az általad említett típust is láttam és ha lenne rá annyi pénzem én mindenképpen Sony tv-t vennék.
De majd megláttyuk mit hoz a mikulás.
www.djkutasi.hu
Lcd, Led, Oled TV-k
Hi,
(Köszi az 5leteket)
üdv
K
Lcd, Led, Oled TV-k
Eccerűen nem tudom mit tegyek. Pár hete úgy gondoltam nem veszek semmilyen LCD-t, de nem hagy nyugodni a gondolat.
Van itt valakinek ilyen tv-je:
SAMSUNG LE37R72B
Ez mongyuk 37 colos, de én megelégednék egy 32-essel is. Az egyik boltba láttam ilyen tv-t, igaz a legkisebb képátlójut. Nem volt rossz képe, és az ára is baráti volt.
Esetleg valakinek van tapasztalata ezzel a LCD-vel?
www.djkutasi.hu
Lcd, Led, Oled TV-k
tsc: láttam neked is ugyanilyen TV-d van mint nekem. Dinamikus kontrasztot hogy lehet kikapcsolni nem tudod?
A szervíz menüből biztos lehet, de még nem volt időm vele variálni.
Hogy lehet előhívni a szervíz menüt?
Lcd, Led, Oled TV-k
tsc: láttam neked is ugyanilyen TV-d van mint nekem. Dinamikus kontrasztot hogy lehet kikapcsolni nem tudod?
A szervíz menüből biztos lehet, de még nem volt időm vele variálni.
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
"nem tudom mi volt régeben ez a mizéria a feketével most a fekete az fekete a fehér az fehér"
A fekete még mindig nem fekete.
Lcd, Led, Oled TV-k
"nem tudom mi volt régeben ez a mizéria a feketével most a fekete az fekete a fehér az fehér"
A régebbi LG LCD TV-knek volt egy olyan hibájuk, hogy ha nem szemből nézted, akkor a fekete kissé lila árnyalatú volt.
Lcd, Led, Oled TV-k
A hat oszlop ott tűnik el, hogy az EDID csak nyolccal osztható vízszintes felbontásokat tud produkálni a videokártya felé, ezt ugyan felül lehet bírálni powerstrippel meg hasonlókkal, de sok drivert eleve úgy írnak, hogy csak 8-al osztható vízszintes felbontásokat tudjon produkálni.
Ha kell az a 6 pixel érdemes megpróbálni 1368x768 felbontással hajtani (nekem így működik linuxszal -> (--) fglrx(0): Virtual size is 1368x768 (pitch 1408)).
Samsung LE27-S71, Panasonic TX-32PS11P, Marantz DV4200, Samsung DVD-HR720, ONKYO TX-SR501E, 2x Wharfedale Dmnd-8.4, 2x Wharfedale Dmnd-8C, 2x Jamo Studio 180
Lcd, Led, Oled TV-k
1366 a felbontás pcről de ez függhet a videokártyádtól is hogy mit tud megjeleníteni. Nekem 1360 at tud megjeleníteni de így is tökéletes teljessen kitölti a képernyőt.
Biztos, hogy 1:1-ben hajtod?
Hová tűnik az a hat oszlop?
Most megnéztem nagyítóval is és tényleg hiányzik két oldalt a 3-3 pixeloszlop.Nagyító nélkül nem is vettem észre. De ha valiknek nagyon pege a szeme , szerintem azt sem fogja zavarni annnyira a pár miliméter hiány.Végül is a konkluzió hogy a 1366 os felbontást tudja a monitor , de ez függ a kártyád megjelenítő képességétől is.
Lcd, Led, Oled TV-k
1366 a felbontás pcről de ez függhet a videokártyádtól is hogy mit tud megjeleníteni. Nekem 1360 at tud megjeleníteni de így is tökéletes teljessen kitölti a képernyőt.
Lehet hogy 1366x768 mert ezt a felbontást adtam hozzá a powerstripben , de a lényeg hogy nekem 1360x768 at ír ki .Tehát a kiírás lehet rossz és valójában 1366x 768.Hogy ez miért van így fogalmam sincs. De nekem teljessen kitölti a képernyőt.DVI- HDMI kábellel van összekötve.
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Panasonic TX-26LX500-ról mi a véleményetek, van valakinek tapasztalata vele? link A monitoromat cserélném némi ráfizetéssel egy használt de garis pana-ra.
Lcd, Led, Oled TV-k
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200
Lcd, Led, Oled TV-k
PC:dvi-vel teljes képernyőre kitehető hd filmel még nem látam majd jövöre Mostani áron kihagyhatatlan ,mindig lesz jobb szeb . böveben:Házimozi 2006/4 szám
1. PC-ről: DVI-HDMI csatlakozóval? A felbontás mennyi? 1360 vagy 1366 ?
2. HD filmmel hogy-hogy csak jövőre? Ha a PC-d bírja, akkor innen is le tudsz tölteni próbaképpen 720p-s anyagot: www.apple.com/trailers
3. időzített bekapcsolás van rajta? (nem sleep)
4. mennyi a gari rá?
Köszi az infokat...
1366 a felbontás pcről de ez függhet a videokártyádtól is hogy mit tud megjeleníteni. Nekem 1360 at tud megjeleníteni de így is tökéletes teljessen kitölti a képernyőt.Hd filmekekkel gyönyörű a képe. Persze ezeket internetről lehet töltögetni.Nem tudom hogy az enyémnek mennyi is a garanciája , a papírjait elraktam valahová és nem találom.De ezt egyébbként ahol venni akarod ott ugy is megmondják.Ídőzitő bekapcsolást sem használtam még . és nem tudom hogy vane benne?De majd más válaszol erre. Én megvagyok vele elégedve. A plazma oldalt is olvasgatom , de továbbra is lcdt vennék mert pcre is használom és a kedvenc hálójátékomat 4:3 ban nyomom. Plazmánál pedig a 4:3 azért valószínűleg beégne.
Lcd, Led, Oled TV-k
PC:dvi-vel teljes képernyőre kitehető hd filmel még nem látam majd jövöre Mostani áron kihagyhatatlan ,mindig lesz jobb szeb . böveben:Házimozi 2006/4 szám
1. PC-ről: DVI-HDMI csatlakozóval? A felbontás mennyi? 1360 vagy 1366 ?
2. HD filmmel hogy-hogy csak jövőre? Ha a PC-d bírja, akkor innen is le tudsz tölteni próbaképpen 720p-s anyagot: www.apple.com/trailers
3. időzített bekapcsolás van rajta? (nem sleep)
4. mennyi a gari rá?
Köszi az infokat...
Lcd, Led, Oled TV-k
EGyaránt kapható 26" és 27"-os LG LCD? Ennek meg mi értelme van
Lcd, Led, Oled TV-k
Az LG-k csak 26-osak... (és akcióban 160-ért van egy csomó helyen az LC2) Egyébként mindenképpen az újabb modellt vedd bármelyik márkát is választod, de LG-ben már az LC2 is kifut, az LC3 is kapható, Samsungnál a 71-es széria aktuális most.
Miért 26osak?
27LC2R
26LC2R
Eszem megáll, ha mindkettő létezik. Akkor az LG se normális.
3cm kölöbség mást nem látam