Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
sziasztok ki tud nekem abba segíteni,lcd-tv vásárlás előtt vagyok és nemtudom meik tv tudja a HDCP-dekódolást? 1 Samsung LE27S71B? És az LG32LC2R?
Lcd, Led, Oled TV-k
Media Markt, Satunr, mindkettó most akciózz 32' LG LCD-ket 199e Ft-ért, szerintem azok sokkal jobb választások mint az a daewoo....
A400, Dactilus, 575A, M12.2
Lcd, Led, Oled TV-k
megkérdezhetem h ilyen ez az ósanban hirdetett deawoo DLP 32B3 82 centis LCD Tv. 180e-ért?
érdemes megvenni?
Pana 37PV70 Plazma ,LG BP125 BD player , Kenwood Home KRF-V5560D DD/DTS erösitö, SONY SS-FCR 115 hangszóró szett , Neotec KS-1007B 2,5 mm2 hangszóró kábel.
Lcd, Led, Oled TV-k
DVD filmeknél tökéletes a kép, DivX filmeknél pedig csak a gyengébb minőségeknél látszódik pixelesedés.
Mivel van osszekotve a tv es a dvd ? A tv-csatornak kepe sem olyan "szornyu" mar 3 meterrol ? (sajnos az aruhazakban lathato kepre tenyleg nem igazan lehet alapozni...)
Egy jobb minőségű scart kábellel van összekötve a tv a dvd-vel. Hidd el nem rossz a képe, de nyugodtan vigyél magaddal dvd vagy divx filmeket és nézd meg működés közben.
Lcd, Led, Oled TV-k
Nincs semmi baja a TV-nek. A leírás is ezt írja, hogy téged idézzelek: "kompozit, HDMI es RGB modban hasznalhato a PIP" tehát TV vétel közben nem.
Üdvözlettel: Lex
Lcd, Led, Oled TV-k
En is beruhaztam egy ilyen LG-be (32LC3R) es lenne is mindjart egy kis gondom vele: osszekotottem a computerrel egy VGA kabelen keresztul es nekem nem mukodik csak egy iranyban a PIP. Ha a fokep-nek kivalasztom az RGB-t, akkor ahhoz hozza tudom rakni a TV adast PIP-ben, viszont ha a fokep a TV adas, akkor a PIP gombot megnyomva egy piros computer athuzva ikon jelenik meg a bal also sarokban.
a manual szerint kompozit, HDMI es RGB modban hasznalhato a PIP...ezek szerint hibas lenne a TV-m? ha valakinek van ilyen TV-je, lecci probalja mar ki, hatha az enyem rossz es akkor vihetem a szervizbe
kosz
amugy az en leirasomban is 150W-t irnak fogyasztasra
Lcd, Led, Oled TV-k
DVD filmeknél tökéletes a kép, DivX filmeknél pedig csak a gyengébb minőségeknél látszódik pixelesedés.
Mivel van osszekotve a tv es a dvd ? A tv-csatornak kepe sem olyan "szornyu" mar 3 meterrol ? (sajnos az aruhazakban lathato kepre tenyleg nem igazan lehet alapozni...)
Lcd, Led, Oled TV-k
Gondolom te is már nézegetted működés közben, de a nagyáruházakban járatott tévéken adott adás nem adja vissza az igazi képminőséget.
Azt tudni kell, hogy az LCD képe a hagyományos tévéktől még messze van az élességet tekintve, persze megfelelő távolságból nézve már nem annyira zavaró ez.(Kb 3 méter) Szerintem számít a kábeltv minősége is.
PC egyenlőre még nincs rákötve, majd késöbb, de más fórumokat olvasgatva nyönyörű képe van állítólag. (Végül is 8ms TFT monitor is egyben)
PIP nincs benne, csak ha HDMI vagy Composit jelforrást használsz, mivel csak 1 tuneres.
Nekem nagyon bejött a készülék, és aki eddig látta mindenkinek tetszett, csak ajánlott rákötni egy erősítős házimozi-rendszerre, mert a beépített hangfalak (a tv lapossága miatt) elég csirke hangon szólnak, itt most a mélyhang kiemelésére gondolok.
Ha új tv-n gondolkozol, nem fogod megbánni.(Már én sem vennék hagyományos tvt.) Csak egy dolgot próbálj ki mielött megvásárlod, hogy nem akad-e össze pl. a DVD lejátszóddal, mert nekem sajnos összeakad a Yamada-6600-al. A szervizes szerint a DVD távirányítójának a jeladója is az LG-től származik, csak persze mások a funkciógombok. Most próbálkozom az LG távirányítóját ráprogramozni, ugyanis azt meg lehet csinálni!
Kérdezz bármit ha valamit szeretnél még tudni.
Lcd, Led, Oled TV-k
Valaki kérdezete a 32LC3R fogyasztását, nekem a leírás 150W-ot ír.
Leírnád hogy mi a te és a környezeted véleménye az LG LC3R tv képminöségéről?
Külön kiemelve a dvd, dvix ,pc , ill analóg ,netán digitális jelforrásokat.
Azt külön értékelném - talán tőbb fórumos nevébenn is - ha képeket is készítenél róla mükődés közben.
Válaszodat köszönöm!
Lcd, Led, Oled TV-k
Köszönöm a válaszokat a hangprobléma megoldására, de közben sikerült megoldanom.(Sajnos otthon nincs netem ezért csak ma olvastam a válaszokat)
Semmi gond nem volt, csak a belső hangfalak kikapcsolása után fel kellett tekerni a hangerőt, hogy mennyire erős jel menjen ki a tv-ből.
Idióta megoldás, mert a prosiban ezt a kimenetet kifejezetten erősítőkre szánták, akkor meg mi a fa...ért nem rögtön full hangerő megy ki
Valaki kérdezete a 32LC3R fogyasztását, nekem a leírás 150W-ot ír.
Lcd, Led, Oled TV-k
vajh létezhet olyan 37 colos lcd, ami /talp nélkül/ 60cm-nél kisebb magassággal bír?
Az LG specifikációban a 37LB1R 59,4 cm talp nélkül...
"Határeset, elfogadom" ...
Mindenesetre olyat kell nézned, ahol a hangszórók oldalt vannak, de így szélesebb is lesz (a fent említett LG-nél ez 105,4 cm)
Már csak az a kérdés, hogy fog megállni a "talpán" ...
(Javaslom ha jársz üzletekben, szólj az eladóknak, hogy adjanak centit is, szinte mindenhol van kéznél...)
köszi az infót, közben erre a hangszórós okosságra magam is felfigyeltem.
egyébként, úgy okoskodtam, hogy mivel a legtöbb lcd falra is felfogatható, ezt használom ki majd, értsd egy házilag készített (dög nagy súly talpnak, és vmi /| ilyenforma támasz) felfogatás majd megoldja...
Lcd, Led, Oled TV-k
vajh létezhet olyan 37 colos lcd, ami /talp nélkül/ 60cm-nél kisebb magassággal bír?
Az LG specifikációban a 37LB1R 59,4 cm talp nélkül...
"Határeset, elfogadom" ...
Mindenesetre olyat kell nézned, ahol a hangszórók oldalt vannak, de így szélesebb is lesz (a fent említett LG-nél ez 105,4 cm)
Már csak az a kérdés, hogy fog megállni a "talpán" ...
(Javaslom ha jársz üzletekben, szólj az eladóknak, hogy adjanak centit is, szinte mindenhol van kéznél...)
Lcd, Led, Oled TV-k
vajh létezhet olyan 37 colos lcd, ami /talp nélkül/ 60cm-nél kisebb magassággal bír? gondolom höjeségnek tűnik a kérdés, de nem akarodzik bútort cserélni, ott pedig 60 cm a max magasság lehetőség...
Lcd, Led, Oled TV-k
Bizony ez akkor elégé sok(k) !
Különösképpen a philips lcd-ék fogyasztásához képest.
Lcd, Led, Oled TV-k
Elég soknak tűnnek ezek az adatok. Nekem a 32-es Sony LCD-m anno 100W körül fogyasztott konstans.
Lcd, Led, Oled TV-k
Tudja valki hogy menyit fogyaszt pontossan az LG 32LC3R?Volt ahól 160, volt ahol 190w fogyasztást jelőltek meg. -Vagy ezek csupán a max enrgiafelvételt jelölték?
- szamolj a legroszabb ertekkel.
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Lcd, Led, Oled TV-k
Tudja valki hogy menyit fogyaszt pontossan az LG 32LC3R?
Volt ahól 160, volt ahol 190w fogyasztást jelőltek meg. -Vagy ezek csupán a max enrgiafelvételt jelölték?
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Végülis anyagi megfontolásokból 32" maradt, az LE 32R32BX nyert.
32" (82 cm) képátló, 16:9 képarány, 1366x768 felbontás, 500 cd/m2 fényerő, 2000:1 dinamikus kontraszt, 170°/170° látószög, 1x HDMI, 2x SCART, 1x komponens, 1x kompozit, 1x S-Video, 1x PC csatlakozás, NICAM/A2 sztereó, SRS Tru Surround XT hangrendszer, DNIe képjavító rendszer, teletext 1000 oldalas memóriával, kép-a-képben funkció (csak PC vagy HDMI bemenetről)
Az EW-ben símán visszakaptam a pénzt.
Lcd, Led, Oled TV-k
.."Az S-t nem tudom, az újabb típus.Szerintem Salgótarján vagy ilyesmi.Egyébként "Slovakia"-ban gyártották az enyémet például, és S-es"...
Az enyém is made in Slovakia, pedig "M"-es...
Először paráztam is, de talán már nem lessz vele gond.
Lcd, Led, Oled TV-k
A betűjelölések olasz városokat jelentenek:T- Torino
R- Róma
M- Milánó
Az S-t nem tudom, az újabb típus.
Szerintem Salgótarján vagy ilyesmi.
Egyébként "Slovakia"-ban gyártották az enyémet például, és S-es.
Lcd, Led, Oled TV-k
A betűjelölések olasz városokat jelentenek:
T- Torino
R- Róma
M- Milánó
Az S-t nem tudom, az újabb típus.
Üdvözlettel: Lex
Lcd, Led, Oled TV-k
Kinézetre ezek közül a 70-es sorozatú Samsungok teszenek legjobban, na de már ott elvesztettem a fonalat, hogy melyik Sam panel is a jobb egyáltalán ezek közül...
dabadab és tothbe írta: pl. Samsung LE-27S71B
"LE - LCD TV
27 - meret huvelykben
S - sorozat (minoseg szerint javulo sorrendben: T, S, R, M)
71 - generacio (talan a panelrol is kiderul vmi ebbol a szambol?)
B, W - szin (B - fekete, W - feher, mast meg nem lattam)
X - az a fényes felüleletet (Tehát a keret fényes fekete pl. nem pedig matt)
továbbra is tartják az ABC csökkenésével növekvő minőség dolgot."
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Tv csere előtt állok én is.
Miért cseréled le?
Garanciális hiba. És ez már a második ebből a típusból nálam, 11 hónap alatt. Egyszer már csere volt, a nyáron. Eddig a két tv összesen hat hetet volt szervízben, mire a cserutalványt (illetve) most a másodikat megkaptam. Ezért aztán a T51-et innentől messzire kerülöm, pedig elégedett voltam vele. Meg az EW áruházat is kerülni fogom...
Bosszantó, mondhatni.
Látom te se a hozzászólások számára gyúrsz
no hifi, no cry...
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Tv csere előtt állok én is.
Miért cseréled le?
Garanciális hiba. És ez már a második ebből a típusból nálam, 11 hónap alatt. Egyszer már csere volt, a nyáron. Eddig a két tv összesen hat hetet volt szervízben, mire a cserutalványt (illetve) most a másodikat megkaptam. Ezért aztán a T51-et innentől messzire kerülöm, pedig elégedett voltam vele. Meg az EW áruházat is kerülni fogom...
Bosszantó, mondhatni.