Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
WiFi-s HDTV a HP-tól
"A HP SLC3760N 37 collos MediaSmart LCD 720p felbontású HDTV-je egyaránt fogad vezetéken és wireless összeköttetésen is jelet, akár streaming tartalmakat, fotókat, netes rádiókat is lejátszik ezeken keresztül. Ehhez telepíteni kell PCnkre a HP célszoftverét, amivel akár divX, vagy más kódolású HD filmeket is lejátszhatunk. A készülék persze hagyományos TV-ként is használható beépített digitális tunerjével. Megjelenése heteken belül várható 2200 USD (460.000 Ft) áron."
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
LCD tv vásárlás elött vagyunk és segitségeteket szeretném kérni a kiválasztott TV szerintetek jó választás e.
Samsung LE26M51B
http://www.arukereso.hu/crt-lcd-plazma- ... 12217.html
Sürgős lenne akinek van ilyen tvje ill találkozott vele már élőben az legyenszives segitsen, és természetesen az is aki nem találkozott vele csak ért hozzá.
Köszönöm
Lcd, Led, Oled TV-k
Kis tévét kell vásárolnom helyszűke miatt. Felhasználás csak tv adás ill videó ill minimális dvd (van vetítő gyári dvd nézésre). Maximum 55 cm képátlójú fér el, 4:3 képaránnyal. Szerintetek vegyek crt-t, vagy érdemesebb lcd-t venni. Ha ez utóbbi, mit ajánlotok?
Előre is kösz
Bébé
Projektor: Optoma HD72i; Amp: Primare A30.1; CD: Primare D30.2; Tuner: Primare T21; Front: Triangle Naia 260; Surround: Triangle Zerius 202EX; Processzor: Primare SP31; Végfok: Primare A30.5MkII; DVD: Primare V25; DVDR: Sony RDR-HX 710; Vászon: Beamax R-Black 213x124; Kábelek: Nordost Solar Wind IC, Harmonic Technology Magic Tweeter Speaker; VHS: Panasonic NV-FJ612; TV: Panasonic 29PX20
Lcd, Led, Oled TV-k
Ha PC-vel szeretnéd használni...
SzaboZE
Köszi a segítséget!
Lcd, Led, Oled TV-k
válságban az Lcd gyártás ?? Cikk
Érdekes, mert én az LG LB1R-et nézegetem és pont most ment vagy 10%-ot lefele a nagyker ára... Szerintem ez egy jól bevált forgalomnövelő trükk.
SzaboZE
Nem hinném.Csak várj őszig...
Jelentem, ősz van!
SzaboZE
Lcd, Led, Oled TV-k
Hali!
Toshiba LCD tvkel van valakinek tapasztalta? Fórumban visszaolvasgattam egy tagot találtam aki ilyet vett, de sokat aztán nem írt a tvről csak hogy jó
Leginkább az érdekel hogy látom van rajta PC bemenet úgy mekkora felbontást támogathat? és 2hdmi bemenete van, lehetséges az hogy az egyik hdmi bemeneten ugyancsak támogatja a windowsos beállításokat?
A400, Dactilus, 575A, M12.2
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
A Daewoo DLP-37D1 típusú tévét ismeri valaki? (Auchanban akciós)
Milyen lehet, tapasztalat esetleg?
Fontossági sorrend: pécéről lenne hajtva + dvd (ha a kivetítő nem megy) + tv
Köszönöm a segítséget!
Ha PC-vel szeretnéd használni, akkor gyakorlatilag szinte csak a samsung és az lg marad a versenyben, ugyanis ezek támogatják biztosan a natív felbontást! Philips pl csak 1024x768-at hajlandó megjeleníteni max... Úgyhogy ennek a paraméternek jól nézz utána még vétel előtt!
SzaboZE
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
A Daewoo DLP-37D1 típusú tévét ismeri valaki? (Auchanban akciós)
Milyen lehet, tapasztalat esetleg?
Fontossági sorrend: pécéről lenne hajtva + dvd (ha a kivetítő nem megy) + tv
Köszönöm a segítséget!
Lcd, Led, Oled TV-k
Nagyon nem keresgéltem, de a Netdepo-n Vogels márkából (ami olcsónak egyáltalán nem nevezhető) az alábbi kettőt találtam:
A TV-d 30 kg.
Ez 70 kg-ig és 165 cm-ig működik. 32 eFt.
Ez 35 kg-ig és 102 cm-ig működik. 20eFt
Ez is jó 30 eFt-ért.
Szóval van 20 eFt-ért is és nem kell bénázni vele. Tény, hogy olcsóbban kijössz, ha legyártatod, de egy csomó időd rámegy, mert a lakatossal minden hülye feltétel szerint egyeztetni kell az adatokat. Mert ugye valahogy rögzíteni kell a falhoz, a TV-hez és utána ezt egymáshoz.
Ha megveszed, minden készen van, biztosan passzol, könnyen szerelhető, esztétikus és más TV-hez is hasznáható lesz, ha szükséges. Persze a Te döntésed.
Üdvözlettel: Lex
Lcd, Led, Oled TV-k
... amiket eddig találtam horror áron voltak.
Azért röhej, hogy megveszel egy közel 400 ezres TV-t és sajnálsz kiadni 20-30 ezret egy konzolra. Kérdés, hogy akkor is sajnálod-e ha a TV-d darabokban hever a tákolt konzol alatt.
Várj néhány hónapot, akkor esik annyit a TV ára, amiből kijön a konzol.
Elgondolkodtató amit írtál, azonban a barkácsolással nem a madzagon való lelógatásra gondoltam, hanem egy lakatossal (ismerős) való legyártatásban, ami lehet, hogy stabilabb mint amit az üzletben kapni és az ötödébe kerül. Ennek ellenére lehet, hogy mégis üzletben veszem, de egyenlőre marad a gyári talpán. Az azért egy kicsit furcsa nekem, hogy kb. 10 kis vasdarab ára vetekszik a tv árával.
Lcd, Led, Oled TV-k
... amiket eddig találtam horror áron voltak.
Azért röhej, hogy megveszel egy közel 400 ezres TV-t és sajnálsz kiadni 20-30 ezret egy konzolra. Kérdés, hogy akkor is sajnálod-e ha a TV-d darabokban hever a tákolt konzol alatt.
Várj néhány hónapot, akkor esik annyit a TV ára, amiből kijön a konzol.
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Először vagyok itt. A jövő héten lesz egy Samsung LE37S71B LCD tv-m.
Keresek hozzá fali konzolt, de amiket eddig találtam horror áron voltak. Tud valaki esetleg utángyártottat vagy érdemesebb otthon barkácsolni?
Más: Az 1 tuneres PIP-et tudom-e majd úgy használni, hogy a video tunerje küldi a jelet, vagy tényleg csak számítógép monitorként használva működik.
Előre is köszi, ha válaszoltok. Üdv: Robag
Lcd, Led, Oled TV-k
Üdv!
Van egy LG 26LC2R lcd tv-m, amivel jórészt meg vagyok elégedve (focivb előtt vettem).
Egy ilyen szerkezetben létezik olyan, hogy software/firmware csere?
Láttam ugyenezt mostanában boltban, és abban már volt magyar nyelvű menü, amit az enyém nem tud. Tulajdonképpen nem létszükséglet, de mégis.
Van egy jelenség, ami eddig kb. háromszor jött elő
A tv egyszerűen lefagyott, azaz mutatta az adást, de nem reagált a távirányítóra, és a gombokra sem. (kihúz/bedug amolyan microfososan) Tapasztalt valaki hasonlót?
Lcd, Led, Oled TV-k
Helló Tinca! Ugyanez a tv az én kiszemeltem is, bár gondolkodóba ejtett egy LG-32LB1R, még rágódok rajta egy kicsit. Te ajánlod a Toshibát? Engem a német tesztek győztek meg a minőségéről, sajna a képét még nem láttam, nem tudsz olyan boltot ahol megnézhetném? Köszi előre is!
Nálam a köv.képpen zajlott:
- A nagy kínálatból sokféle szempont alapján megmaradt LG és Samsung
- jó sokáig nézegettem őket élőben
- kiválasztottam az LG egyikét (26LX2R?)
- valaki dicsérte a Toshibát (keress rá a topikban)
- elolvastam a teszteket, megnéztem a paramétereit/árát
- megéztem élőben (www.toshibashop.hu) HD és analóg TV adással, DVD-vel
- és döntöttem :kiraly:
Egymás mellett kicsi az esély, h láthatod a kettőt, de próbáld meg összehasonlítani őket. Én a saját szempontjaim szerint ezt találtam a legjobbnak, neked is a sajátod szerint kell dönteni, h utána elégedett légy.
Éljen a Tudatos Vásárló!
Nagyot esett a kiváló minőségű Toshiba LCD Tv-k ára!
A 37WL66 típusút már 315.000 Ft-ért házhoz is szállítják:
http://www.pixmania.com/hu/hu/261319/ar ... ePromo=oui
essen csak tovább
EZ szép és jó csak az a baj, hogy a pixmani francia garanciás!!!
(és álítólag nem a legmegbízhatóbb cég)
Lcd, Led, Oled TV-k
Helló Tinca! Ugyanez a tv az én kiszemeltem is, bár gondolkodóba ejtett egy LG-32LB1R, még rágódok rajta egy kicsit. Te ajánlod a Toshibát? Engem a német tesztek győztek meg a minőségéről, sajna a képét még nem láttam, nem tudsz olyan boltot ahol megnézhetném? Köszi előre is!
- és döntöttem
Egymás mellett kicsi az esély, h láthatod a kettőt, de próbáld meg összehasonlítani őket. Én a saját szempontjaim szerint ezt találtam a legjobbnak, neked is a sajátod szerint kell dönteni, h utána elégedett légy.
Éljen a Tudatos Vásárló!
essen csak tovább
Sony KDL-40X2000 FullHD; Sony 32S2510
AsusPW201; CoolerMaster830; Tagan 580W; E6700; ABIT IX38 QuadGT s775; Kingston HyperX 2GB 1066MHz DDR2; 150GB RAPTOR 10000rpm; Asus GF8800GTX; Cooler CNPS9500; Logitech Z5500 5.1; Hitachi 1000 GB; Bill: Razer Lycosa eger: Lachesis egerpad: Razer Bundle
Lcd, Led, Oled TV-k
- és döntöttem
Éljen a Tudatos Vásárló!
Lcd, Led, Oled TV-k
A régi Xboxról van szó. Ha áthekkeli az ember NTSC-sre és van HD pack-ja, akkor ki lehet csalni ebből is 480p, 720p és 1080i jelet. A baj, hogy LCD TV-vel használom a gépet, aminek hulladék scaler-e van (Csamcsung). 480p-ből olyan trágya képet skáláz, hogy ha S-Video-n rádugom PC-s TV kártyára és PC-re bízom a skálázást + deinterlace-t, még talán az is jobban néz ki, igaz így meg "nagyon váltottsoros" + fakók a színek a gyönge A/D-nek köszönhetően. 720p-ben természetesen briliáns módon festenek a játékok (az Xboxosok szoktak is hitetlenkedni, mikor látják a 06-os EA játékokat 720p-ben, pl. NBA 06-nál akkora különbség van, hogy az ember el se hiszi, hogy egyazon lemez van a gépben), de ezt viszonylag kevés anyag támogatja. A 480p-t meg tudja majdnem mindegyik. Viszont sem az Xbox-ban, sem a HD packban nincs felskálázás, így az LCD-re 480p-s jel kerül, ami viszont okádmány módon fest. Erre kellene tehát egy költséghatékony megoldás. Létezik esetleg olyan PC-s TV kártya / olcsó digitalizáló kártya, ami fogad progresszív jelet és elég jó minőségű AD konverterei vannak?
Akkor így passz. Bár szerintem egyszerűbben kijössz, ha eladod az xboxot, és amit költenél jobb pc-s tvkártyára hozzátennéd, és vennél egy xbox360-at.
Ezek a "hegesztések" nem tesznek jót a képnek. Minnél több eszközt illesztesz be a rendszerbe, annál jobban rontod a jelet, és egyben a képminőséget.
Lcd, Led, Oled TV-k
A régi Xboxról van szó. Ha áthekkeli az ember NTSC-sre és van HD pack-ja, akkor ki lehet csalni ebből is 480p, 720p és 1080i jelet. A baj, hogy LCD TV-vel használom a gépet, aminek hulladék scaler-e van (Csamcsung). 480p-ből olyan trágya képet skáláz, hogy ha S-Video-n rádugom PC-s TV kártyára és PC-re bízom a skálázást + deinterlace-t, még talán az is jobban néz ki, igaz így meg "nagyon váltottsoros" + fakók a színek a gyönge A/D-nek köszönhetően. 720p-ben természetesen briliáns módon festenek a játékok (az Xboxosok szoktak is hitetlenkedni, mikor látják a 06-os EA játékokat 720p-ben, pl. NBA 06-nál akkora különbség van, hogy az ember el se hiszi, hogy egyazon lemez van a gépben), de ezt viszonylag kevés anyag támogatja. A 480p-t meg tudja majdnem mindegyik. Viszont sem az Xbox-ban, sem a HD packban nincs felskálázás, így az LCD-re 480p-s jel kerül, ami viszont okádmány módon fest. Erre kellene tehát egy költséghatékony megoldás. Létezik esetleg olyan PC-s TV kártya / olcsó digitalizáló kártya, ami fogad progresszív jelet és elég jó minőségű AD konverterei vannak?
Lcd, Led, Oled TV-k
480p komponens jelet felskálázzon 720p-re? Xbox-ból jön ki a jel és 720p-ben gyönyörűek a játékok, de ezt ugye elég kevés támogatja - szemben a 480p-vel, amit majd' mindegyik hajlandó kiadni magából. Ötlet?
Én erre a kérdésre válaszoltam. Te meg mellébeszélsz. Ez nem 360-as, mert ugye akkor nem kérdezné.
Te azt írtad, hogy DVD lejátszóval skálázza fel. Mint olvasható, nem a DVD jelét akarja felskálázni, hanem egy XBOX-ét. Amit nem tudnak a lejátszók.
Akkor abszolút nem értem mit akar. Az Xbox360 minden jelet felskáláz mostmár ha akarja. Tehát a DVD-t is tudja 720p-ben nézni (nemsokára 1080p-ben is, nem mintha lenne értelme). Ráadásul az Xbox360 játékok mindegyikének kell támogatni a 720p-t, ez előírás.
Lcd, Led, Oled TV-k
480p komponens jelet felskálázzon 720p-re? Xbox-ból jön ki a jel és 720p-ben gyönyörűek a játékok, de ezt ugye elég kevés támogatja - szemben a 480p-vel, amit majd' mindegyik hajlandó kiadni magából. Ötlet?
Én erre a kérdésre válaszoltam. Te meg mellébeszélsz. Ez nem 360-as, mert ugye akkor nem kérdezné.
Te azt írtad, hogy DVD lejátszóval skálázza fel. Mint olvasható, nem a DVD jelét akarja felskálázni, hanem egy XBOX-ét. Amit nem tudnak a lejátszók.
Lcd, Led, Oled TV-k
De az csak a DVD-ről jövő jelet tudja skálázni. Bemenetük a lejátszóknak nincs is. A felvevők közül, hogy melyik skálázza a külső jelet???
De igen. A dvdlejátszó a lejátszott dvd képjelét tudja felskálázni 720p-re vagy feljebb. De minek is kellene mást? illetve mi mást? Konzol jelét minek? Xbox360 tud felskálázni, sőt őszi dashboard frissítéssel már 1080p-be is tudni fog dvdlejátszás esetén is. Sőt a ha valkainek nincs 720p-re képes megjelenítője, akkor leskálázza.
Harmadik lehetőség mondjuk a tvjel felskálázása, de az meg minek. Sok helyen gyenge a tvjel. Egy gyenge jelet felskálázni nem túl szívderítő látvány.
Lcd, Led, Oled TV-k
De az csak a DVD-ről jövő jelet tudja skálázni. Bemenetük a lejátszóknak nincs is. A felvevők közül, hogy melyik skálázza a külső jelet???
Lcd, Led, Oled TV-k
Xbox-ból jön ki a jel
Esetleg ilyen dvdlejátszót vegyél, ami tud 720p-rew vagy akár 1080i-re felskálázni a jelet. Árul ilyet a Panasonic, és a Pioneer is.
Azért köszi a javallatot
Lcd, Led, Oled TV-k
Biztos nem jó helyen kérdem, de nem találtam rá jobb topikot: mi a legolcsóbb megoldás arra, hogy az emberfia 480p komponens jelet felskálázzon 720p-re? Xbox-ból jön ki a jel és 720p-ben gyönyörűek a játékok, de ezt ugye elég kevés támogatja - szemben a 480p-vel, amit majd' mindegyik hajlandó kiadni magából. Ötlet? Ilyen Yamaha RXV 2600 szintű gép azért nem jó, mert még csak hangfalszett sincs a közelben, csak videoprocesszálásra meg nem hinném, hogy érdemes lenne kiköhögni egy ilyen erőlködőt.
Esetleg ilyen dvdlejátszót vegyél, ami tud 720p-rew vagy akár 1080i-re felskálázni a jelet. Árul ilyet a Panasonic, és a Pioneer is.
Lcd, Led, Oled TV-k
Biztos nem jó helyen kérdem, de nem találtam rá jobb topikot: mi a legolcsóbb megoldás arra, hogy az emberfia 480p komponens jelet felskálázzon 720p-re? Xbox-ból jön ki a jel és 720p-ben gyönyörűek a játékok, de ezt ugye elég kevés támogatja - szemben a 480p-vel, amit majd' mindegyik hajlandó kiadni magából. Ötlet? Ilyen Yamaha RXV 2600 szintű gép azért nem jó, mert még csak hangfalszett sincs a közelben, csak videoprocesszálásra meg nem hinném, hogy érdemes lenne kiköhögni egy ilyen erőlködőt.