Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Plazma

rea4
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 0

Plazma

Hozzászólás Szerző: rea4 »

Egyébként én a tápra gyanakszom...
Nem tom pontosan mi, de behatárolható. Ott ahol legjobban hallom a hangot, ott belenézve egy 3*3cm-es sárga doboz van. Hogy az most egy mini táp vagy trafó azt nem tom, de egy rosszul megépített trafó inkább zúgni szokott mint sípolni. Legalábbis így tudom.

A Samsung,és az LG is búg rendesen,bár inkább csak éjjel zavaró kissé.
Viszont a hétvégén nagy plazma tesztet csapunk!!

Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650

Shyciii
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: Shyciii »

Barinőm...
Juhász vagy?

Persze. Ha szeretnéd, akkor téged is terelgetlek.

Shyciii
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

Nem tom pontosan mi, de behatárolható. Ott ahol legjobban hallom a hangot, ott belenézve egy 3*3cm-es sárga doboz van. Hogy az most egy mini táp vagy trafó azt nem tom, de egy rosszul megépített trafó inkább zúgni szokott mint sípolni. Legalábbis így tudom.

Pelican
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 4

Plazma

Hozzászólás Szerző: Pelican »

Barinőm...
Juhász vagy?

Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200

KuZo
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hozzászólás Szerző: KuZo »

Bekapcoslva nekem is van hangja rendesen, de csak ha teljesen lehalkítom. Ami zavar, hogy egy ideje észrevettem, hogy teljesen kikapcsolva is sípol. Persze ezt késő este hallom mikor abszolút csönd van. Barinőm nem hallja, úgyhogy elvben elég halk sípolás lehet. Nem tom hogy ezzel lehet-e mit csinálni, hogy eleve ilyen volt-e, csak most tünt fel, vagy nemrégóta csinálja. Gondolkoztam hogy felhívom a szervízt, de még nem vettem rá magam.

tsc
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 15

Plazma

Hozzászólás Szerző: tsc »

Tegnap néztem a fukarban a 42"-ost és az 50"-ost is -hát nem tudom demo anyag ment rajta / elvileg gyári samsung logós /, de én borzasztó semcsésnek, pixelesnek láttam, bár csak közelről volt lehetőség megnézni.

Rospe

Én a MM-ban szoktam nézegetni vmi HD anyaggal, nagyon szép.. A design meg főleg.. Persze az ára is ott van.

Rospe
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hozzászólás Szerző: Rospe »

Hmmm...Nehezen hittem volna,hogy van jobb a PV60-nál.
És mégis.
Döbbenetes színek,és még jobb fekete.És szebb design...

Tegnap néztem a fukarban a 42"-ost és az 50"-ost is -hát nem tudom demo anyag ment rajta / elvileg gyári samsung logós /, de én borzasztó semcsésnek, pixelesnek láttam, bár csak közelről volt lehetőség megnézni.

Rospe
TV/1: Panasonic TH-50PV600 ; TV/2: Panasonic TX-23LX60 ; Receiver: Yamaha RX-V650 ; DVD Player: Yamaha DVD-S550 ; Speakers: Front: Yamaha NS-515 F ; Center: Yamaha NS-C515 ; Rear: Yamaha NS-M515 ; Subwoofer: Yamaha YST-SW515 ; Cable: QED Silver Anniversary

Vendég

Plazma

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Nekem egy lassan 2 éves Panasonic PA30-asom van, semmi ilyesmi zaj nem jött ki még belőle. Teljesen csendes.

Shyciii
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

Nem nagyon ismerem a plazmákat, de érdekelne, hogy mennyire lehetnek "hangosak". Vettem egy LG PC1R-t, de cicereg hátul rendesen. Ha halkan szeretném hallgatni, néha még zavaróan behallatszik és képtartalomtól függően változik az intenzitása. Kinek mi a tapasztalata?
Bekapcoslva nekem is van hangja rendesen, de csak ha teljesen lehalkítom. Ami zavar, hogy egy ideje észrevettem, hogy teljesen kikapcsolva is sípol. Persze ezt késő este hallom mikor abszolút csönd van. Barinőm nem hallja, úgyhogy elvben elég halk sípolás lehet. Nem tom hogy ezzel lehet-e mit csinálni, hogy eleve ilyen volt-e, csak most tünt fel, vagy nemrégóta csinálja. Gondolkoztam hogy felhívom a szervízt, de még nem vettem rá magam.

tsc
Beköltözött
Beköltözött

Plazma

Enyémnek nulla hangja van.

KuZo
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hozzászólás Szerző: KuZo »

Nem nagyon ismerem a plazmákat, de érdekelne, hogy mennyire lehetnek "hangosak". Vettem egy LG PC1R-t, de cicereg hátul rendesen. Ha halkan szeretném hallgatni, néha még zavaróan behallatszik és képtartalomtól függően változik az intenzitása. Kinek mi a tapasztalata?

Balha
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: Balha »

reggel jön a szerelő ... valami chip-et cserél benne, és akkor állítólag megszűnik a kristályosodás

remélem ettől megjavul, bár most 2 napi nem volt semmi baja
...

Rospe
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Rospe: még nem jött meg a TV-d?Nekem már a megrendelés napján meghozták.

Tegnap délután csörögtek, hogy megjött.
Viszont sajnos csak pénteken lehet enyém -akkor tudok érte menni.

Szerintem a komponens kimenetet nevezik HDTV-snek, marketing...

Jó kis marketing fogás... nevezem

Rospe
TV/1: Panasonic TH-50PV600 ; TV/2: Panasonic TX-23LX60 ; Receiver: Yamaha RX-V650 ; DVD Player: Yamaha DVD-S550 ; Speakers: Front: Yamaha NS-515 F ; Center: Yamaha NS-C515 ; Rear: Yamaha NS-M515 ; Subwoofer: Yamaha YST-SW515 ; Cable: QED Silver Anniversary

csirkenyul
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: csirkenyul »

Ezek szerint senki sem ismeri ezeket a tartókat, kénytelen leszek megvárni amíg a TV otthon lesz akkor majd jól lemérem, és az alapján választok. Rospe

Rospe: még nem jött meg a TV-d?
Nekem már a megrendelés napján meghozták.

Pelican
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

"TVtévé tökéletes minőségi kép és hang élmény - HDTV és 5.1 hangrendszer-"

Hol látod ezt a HDTV dolgot?
Amiket eddig írtak róla, az alapján elég gyengének tűnt.

Hali,
a lap tetején a banner-ben hírdetik ők így!

pontossan itt!

Rospe

Szerintem a komponens kimenetet nevezik HDTV-snek, marketing...

Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200

Rospe
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hali,
a lap tetején a banner-ben hírdetik ők így!

pontossan itt!

Rospe

Pelican
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200

Rospe
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Az IPTV megérkezett !

Itt olvasható a teljes anyag:

IPTV megérkezett

Hogyan lehet ez HDTV minőségű, a magyar csatornák ilyen mínőségben veszik fel a műsorokat?

Rospe

Shyciii
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

Hmmm...Nehezen hittem volna,hogy van jobb a PV60-nál.
És mégis.

Ez gondolom a 42Q7H. Arra más is mondta hogy nagyon szép. Esetleg ma késő délután beugranék hozzád pár percre ha lehet, majd hívlak. Most élvezem az életet, mert olyan defektem volt, hogy ha az autópályán történik, akkor valszeg már nem élnék...
A Dunlop meg akassza fel magát, hogy ilyen gumikat gyárt.

t17t
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Hozzászólás Szerző: t17t »

"Szeptember közepétől egy héten át nagyszabású kiállítás keretében mutatják be a Pólus Centerben lévő Media Markt áruházban a közeljövőben piacra kerülő, legfrissebb szórakoztatóelektronikai fejlesztéseket - írja a Világgazdaság.

A raktárból kialakított 600 négyzetméteres kiállításon szereplő termékek többségét soha nem láthattuk még Magyarországon. Ilyen újdonság például a szemüveg nélkül is élvezhető képű, térhatású LCD tévé és az LCD-nél kétszer élesebb képű LED LCD-tévé.

Az ingyenes kiállítást azzal a céllal szervezi az áruház, hogy csökkentse a szezonalitás miatti kereslet-hullámázást és felpörgesse áruházainak látogatottságát."

Pénzcentrum.hu cikke

tsc
Beköltözött
Beköltözött

Plazma

Q7?

rea4
Beköltözött
Beköltözött

Plazma

Hozzászólás Szerző: rea4 »

Hmmm...
Nehezen hittem volna,hogy van jobb a PV60-nál.
És mégis.

Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650

white
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hozzászólás Szerző: white »

Ezek szerint senki sem ismeri ezeket a tartókat, kénytelen leszek megvárni amíg a TV otthon lesz akkor majd jól lemérem, és az alapján választok. Rospe

Én láttam a Budakalászi EV- ben, LG és Philips plazmák voltak rájuk felakasztva.
Stabilnak látszott a dolog (szerintem az is! ), nembeszélve a piszkos anyagiakról - ha jól emlékszem a VFW 065-oset kb.30.000 ft-ért vesztegették.

Rospe
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Ezek szerint senki sem ismeri ezeket a tartókat, kénytelen leszek megvárni amíg a TV otthon lesz akkor majd jól lemérem, és az alapján választok.
Rospe

Rospe
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Sziasztok segítség kellene fali konzol ügyében:

Vásárolt valaki ilyen típusú falikonzolt, vagy látott már élőben:

Vogel's VFW 065

Eléggé masszív ez a szerkezet? - azt írják 70 kg-ig terhelhető, de mégsem tűnik nagyon strapabírónak.

A másik kapcsán pedig azt kérdezném csak nekem tünik úgy hogy többet tart el a faltól mint ahogyan az a leírásban szerepel?

Vogel's EFW 6305

- a készülék hátlapjára csavarozandó függőleges sín nem szerepelne a megadott távolsági méretben- mintha az még plusz eltartaná a készüléket a faltól.

Én pedig szeretném minnél közelebb helyezni a falhoz a TV-t, ami 43 kg-t nyom.
Aki ismeri a két konzol tipust és tud légyszí segítsen, mihamarabb vásárolnom kellene.

Köszi
Rospe

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”