Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
-
Vendég
Lcd, Led, Oled TV-k
- mely HD adast szeretned rajta nezni? hát eggyelőre csak HD felbontású filmekre gondoltam, pcről meghajtva,
- akkor mindenkepp digitalis fix raszteru megjelenitot keress, es lehetoleg HD felbontasut, CRT felejtos.
bocsi, lehetne magyarul, töl káma vagyok hozzá! köszi a segítséget
( esetleg egy konkrét 66cm típust is tudnál ajánlani? )
Lcd, Led, Oled TV-k
- mely HD adast szeretned rajta nezni? hát eggyelőre csak HD felbontású filmekre gondoltam, pcről meghajtva,
- akkor mindenkepp digitalis fix raszteru megjelenitot keress, es lehetoleg HD felbontasut, CRT felejtos.
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Lcd, Led, Oled TV-k
Üdv!1kérdés az lg 32lc2r csak méretben különbözik a nagyobbik tesvérétöl 37lcr2r-töl ?
nézd meg a katalógust, letölthető az lg oldaláról..... a kicsinek csak egy hdmi-je van
-
Vendég
Lcd, Led, Oled TV-k
- mely HD adast szeretned rajta nezni?
hát eggyelőre csak HD felbontású filmekre gondoltam, pcről meghajtva,
Lcd, Led, Oled TV-k
Egy haverom LCD tv-t akar venni.
És azt kérdezné hogy létezik e olyan amelyen az 1080 as filmek "mennek"?
Itt most konkréten a felbontásra gondolna. Én totál hülye vagyok hozzá ezért érdeklődnék itt. Előre is köszi
Lcd, Led, Oled TV-k
Üdv!
1kérdés az lg 32lc2r csak méretben különbözik a nagyobbik tesvérétöl 37lcr2r-töl ?
Lcd, Led, Oled TV-k
Több helyről is hallottam, olvastam, hogy még mindig a hagyományos CRT tvnek a legjobb a képe. Ez igaz? Egy HD adás,film minősége kijön rajta vagy olyan mintha sima TVt, DVDt néznék?http://www.samsung.com/hu/products/tv/d ... 2z308p.asp
Ez pl milyen TV, vannak vkinek tapasztalatai vele kapcsolatban? Az ára kb 170ezer FT, ami egy belépő szintű 66cm LCD TVnek felel meg, aképe meg ha sokkal szebb, azon a pár centin nem múlik. Vélemény?
Szervizes srác azt javallta,ne vegyek ilyet;A trafojának nagy az alapzaja,mivel összenyomták a tvt,nem jól méretezték,és ha halkan (5-6os) hallgatod,zavaró...
Különben,tényleg nagyon szép a képe,2tuner stb....
Lcd, Led, Oled TV-k
Több helyről is hallottam, olvastam, hogy még mindig a hagyományos CRT tvnek a legjobb a képe. Ez igaz? Egy HD adás,film minősége kijön rajta vagy olyan mintha sima TVt, DVDt néznék?http://www.samsung.com/hu/products/tv/d ... 2z308p.asp
Ez pl milyen TV, vannak vkinek tapasztalatai vele kapcsolatban? Az ára kb 170ezer FT, ami egy belépő szintű 66cm LCD TVnek felel meg, aképe meg ha sokkal szebb, azon a pár centin nem múlik. Vélemény?
Elvben a CRT-nek van szebb képe. Gyakorlatban ezt nemigen, vagy ritkán lehet csak látni.
De a Samsung SlimFit-et felejtsd el. Nekem volt olyan, míg vissza nem követeltem a pénzem. Egy ritka nagy átverés az a tv...
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Ma kipróbáltam,egy kölcsön kábellel (hdmi-dvi) csatlakoztattam a pct a sams26r72bx-hez és igazatok volt..Körbe lelog a kép,és nem jobb a vga-nál,majd ha lesz hdmis dvdm,vagy müholdvevőm,visszatérek a hdmire.....
Érdekes,a pip minden funkciója csak hdmi üzemmódban müxik...
1kép:hdmi
Lcd, Led, Oled TV-k
- mely HD adast szeretned rajta nezni?
T A M I . H U
-
Vendég
Lcd, Led, Oled TV-k
Több helyről is hallottam, olvastam, hogy még mindig a hagyományos CRT tvnek a legjobb a képe. Ez igaz? Egy HD adás,film minősége kijön rajta vagy olyan mintha sima TVt, DVDt néznék?
http://www.samsung.com/hu/products/tv/d ... 2z308p.asp
-
Vendég
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Korábban érdeklődtem TOSHIBA 32WL66 típ. LCD-vel kapcsolatban. Jelentem, hosszans olvasgatás, utánajárás, bogarászás után megvettem.
Tapasztalataim: a tesztekben szinte egybahangzóan leírt tulajdonságok mind igazak, a kép csodálatos, igen jó sötét részlet reprodukciós képessége van, s a színek is pazarak. DVD-ről remek a kép (SCART - RGB), de az analóg földi adók esetében igen vegyes a minőség s ezt az LCD "remekül" megmutatja.
merem ajánlani, szerintem nagyon jó ár/érték aránya van
További érdekessége, hogy angol összeszerelésű és adtak hozzá komplett kapcsolási rajzot is. Remélem, ez utóbbira nem lesz szükség egyhamar, mindenesetre ütvözölendő mindkét tény...
-
Vendég
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Korábban érdeklődtem TOSHIBA 32WL66 típ. LCD-vel kapcsolatban. Jelentem, hosszans olvasgatás, utánajárás, bogarászás után megvettem.
Tapasztalataim: a tesztekben szinte egybahangzóan leírt tulajdonságok mind igazak, a kép csodálatos, igen jó sötét részlet reprodukciós képessége van, s a színek is pazarak. DVD-ről remek a kép (SCART - RGB), de az analóg földi adók esetében igen vegyes a minőség s ezt az LCD "remekül" megmutatja.
merem ajánlani, szerintem nagyon jó ár/érték aránya van
Lcd, Led, Oled TV-k
az én régi crt thomsonomnáél egyszerre kell nyomni bekapcsoláskor a tv-n a hang le program le gombokat...
asszem ...
...
Lcd, Led, Oled TV-k
Tudom, hogy nem ennek a topicnak a témája, de hátha valaki tud segíteni abban, hogy hogyan kell belépni a Thomson 55TM16TX tv szerviz menűjébe. Nagyon megköszönném, ha valaki tudna segíteni.
Lcd, Led, Oled TV-k
Helló!Az alant emlegetett Samsung Le26R72B-n tervezett megvásárolni.
Valahol olvastam hogy van olyan "funkció",hogy Fényérzékelő(gondolom ez azt jelenti,hogy vilgosítja,ill.sötéti a képet annak megfelelően,hogy napsütésben vgy éjszaka nézüük a képet?!)
Kérdezném,hogy ezen a tvn van-e ilyen "bővitmény"?
Nem, nincs rajta fényszenzor. Legalábbis a manual-ban nincs róla említés.
Ez én voltam, csak elfelejtettem belépni.
Teaway: PanasonicP37C10ES/Denon1604/Denon1710/KenwoodDP-5020/PhilipsVR1600/ Diamond8.3front/WH2C/WH2S
*** Chord Choral: Blu, DAC64, Symphonic, Prima, Mezzo50
-
Vendég
Lcd, Led, Oled TV-k
Helló!Az alant emlegetett Samsung Le26R72B-n tervezett megvásárolni.
Valahol olvastam hogy van olyan "funkció",hogy Fényérzékelő(gondolom ez azt jelenti,hogy vilgosítja,ill.sötéti a képet annak megfelelően,hogy napsütésben vgy éjszaka nézüük a képet?!)
Nem, nincs rajta fényszenzor. Legalábbis a manual-ban nincs róla említés.
Lcd, Led, Oled TV-k
Vennék a hálószobába lcd tv-t, de 4:3 képaránnyal max. 51cm-ig találok, lehet valamilyen márkának nagyobb, mondjuk 66cm-es?köszi
Tv:LGNANO863PA; Erősítő:most váltom a vsx-ax3-at; Front:JBL E30; Center: JBL EC25; Háttér:JBL E20; Sub:Yamaha YST-SW90
-
Vendég
Lcd, Led, Oled TV-k
LG 42LC2R 42" LCD TV-hez kellene fali konzol.Hol lehet ilyesmit kapni?
Inkább csináltass, fillérekből kijön.
Lcd, Led, Oled TV-k
Média Marktban is van pár féle..
Lcd, Led, Oled TV-k
LG 42LC2R 42" LCD TV-hez kellene fali konzol.Hol lehet ilyesmit kapni?
- barmely vizualtechnikaval foglalkozo cegnel, b&l, lsk stb.
T A M I . H U
Lcd, Led, Oled TV-k
LG 42LC2R 42" LCD TV-hez kellene fali konzol.
Hol lehet ilyesmit kapni?
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
Lcd, Led, Oled TV-k
Helló!
Az alant emlegetett Samsung Le26R72B-n tervezett megvásárolni.
-
Vendég
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!Samsung le26r72bx-m van,visszaolvasva gondolkodtam egy hdmi-dvi kábel beszerzésén,össze szerettem volna kötni pcvel..
Véletlen beleolvastam a haszn.utasításba,és ott ezt olvasom:"Ne próbálja csatlakoztatni a HDMI-csatlakozót a számítógép vagy laptop videokártyájához.
(Ekkor üres képernyő jelenik meg.)"
Ez igaz lehet,Nektek mi a tapasztalatotok??
Köszi a választ!
Szerintem ennél is az van, hogy meg tudod hajtani HDMI-DVI kábellel, de nem a natív felbontásban (1366x768-ban), hanem 1280x720 vagy 1920x1080i -ben, mindkét esetben valószínűleg le fog lógni körbe a kép (overscan miatt), ezt lehet orvosolni a vga driver beállításaival, így feltehetően egy kb. 1208x688 vagy hasonló agyament felbontásban kapsz majd full screen képet, életlen karakterekkel..
Szvsz ennyi, nem kifejezetten hasznos.
Eddig csak az LG tv-knél hallottam olyat hogy HDMI-n keresztül PC-s felbontásokat támogatnának, Samsungra nem jellemző. Szerintem maradj a VGA-nál.
Maradnék én a vga-nál, mert igazad van , lelóg a képernyő széle és nem is bírtam beállítani hdmi-dvi kombinációnál... De a VGA val úszik a kép meg hullámzik, garim meg nincs ,mert használtan vettem a tv-t...
Lcd, Led, Oled TV-k
sokat nézelődtem mostanában LCD TV ügyben és egyre jobban hajlok a felé hogy lehet jobban megéri egy 21-23" LCD Monitor! Pl.: ACER AL2416W v. SAMSUNG 242MP[...]
Az áruk egy 66cm LCD felel meg kb.
Szerintetek hülyeség a dolog?!
A samsung 242MP az olyan 300e-től kezdődik.
Teaway: PanasonicP37C10ES/Denon1604/Denon1710/KenwoodDP-5020/PhilipsVR1600/ Diamond8.3front/WH2C/WH2S
*** Chord Choral: Blu, DAC64, Symphonic, Prima, Mezzo50