Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Lcd, Led, Oled TV-k

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Vendég »

sztem a balról melette lévő boltra gondol
Az nem tudom melyik lehet, de megnézem mihamarabb! Remélem szerencsével járok. Köszi az infót!

Balha
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 0

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Balha »

sztem a balról melette lévő boltra gondol
...

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Sziasztok! 
Érdeklődnék, hogy mit tudtok mondani a Toshiba 32WL66 LCD TV-ről? Látott már vki ilyet, esetleg olvasott róla?

Köszönöm!

Lurdyban nezz korul!

Lurdy-ban merre? Albacompnál?

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Sziasztok! 
Érdeklődnék, hogy mit tudtok mondani a Toshiba 32WL66 LCD TV-ről? Látott már vki ilyet, esetleg olvasott róla?

Köszönöm!

Lurdyban nezz korul!

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Sziasztok!

Köszönöm!

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Viewsonic N3260W

rea4
Beköltözött
Beköltözött

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: rea4 »

Sziasztok!Ma nézem a tévét,és egyszer csak látom, (a jó anyjába) hogy a képernyő jobb szélétől, alulról a 2/3 részénél, kb. 15cm hosszan pixel híbás.
Holnap hívom a szervízt, és remélem,hogy marha gyorsan kicserélik.

Milyen tipusról van szó egyébként?

Viewsonic,asszem...

Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650

tsc
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 15

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: tsc »

Sziasztok!Ma nézem a tévét,és egyszer csak látom, (a jó anyjába) hogy a képernyő jobb szélétől, alulról a 2/3 részénél, kb. 15cm hosszan pixel híbás.

Milyen tipusról van szó egyébként?

Lufi
Isten Hozott! :)

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Lufi »

Sziasztok!
Ma nézem a tévét,és egyszer csak látom, (a jó anyjába) hogy a képernyő jobb szélétől, alulról a 2/3 részénél, kb. 15cm hosszan pixel híbás.

SzaboZE
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: SzaboZE »

válságban az Lcd gyártás ?? Cikk
Érdekes, mert én az LG LB1R-et nézegetem és pont most ment vagy 10%-ot lefele a nagyker ára... Szerintem ez egy jól bevált forgalomnövelő trükk.

SzaboZE

Nem hinném.Csak várj őszig...

Várok Akkor már lesz új generáció és azért fog lefele menni a régiek ára
De lehet, hogy nem várok, mert már akarok egyet

SzaboZE

SzaboZE
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Hm, akkor vajon miért vannak 800 forintos optikai és néhány ezer forintos koax kábelek , ezek is digi kábek ugyebár, és több tízezerért ugyanezek az audioviilágban pl.... egyébként a 2m-es, tehát ugyanakkora Hama kábel 8k, nem 3k... 3-ért én is azt vettem volna. A kábel egyébiránt nem aranyszál, az nem igazán tökéletes vezető, csak a csatlakozó aranyozott, a jelávitelre káros oxidáció megelőzése végett...

Nem tudom. Csak ismételni tudom, a digitális jelátvitel pont azért jó, mert nagyon gyatra kébelen is átvihető ugyanaz a jel. A +5V ugyanúgy +5V-ot fog jelenteni a vevőegységnek, mint a +4V. Ha az az 5V -os négyszögjel 1V veszteséggel átküzdi magát a kábelen, akkor nincs jel romlás. Biztos számít a hossz, a jelátviteli sebesség szempontjából, talán egy 15 méteres kábelnél már érdemes jó minőségű anyagot használni.

SzaboZE

general

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: general »

Viszont nem értem, miért vga kábellel csatlakoztatjátok a cuccost, ha már egyszer digi a képernyő, akkor digi kábel dukál hozzá. Télleg nem olcsó, én a 2m-es HDMI-DVI-I vettem 15k-ért, a drágábbik, minőségi darabot, aranyozott csatikkal(MM-ben), de ha már 360k-t kiadtam egy képernyőért ....
A digitális jelátvitelnek pont az a lényege, hogy a veszteség nem jelentkezik...
Mivel van egy magas és egy alacsony jelszint, amit szinte bármely kábel át tud vinni. Tehát a sima kanócon ugyanazt a jelet át lehet vinni, mint az aranykábelen. Sajnos ezt a marketinget megetették veled Analógnál igen, de digit kábelnél...

SzaboZE

Hm, akkor vajon miért vannak 800 forintos optikai és néhány ezer forintos koax kábelek , ezek is digi kábek ugyebár, és több tízezerért ugyanezek az audioviilágban pl.... egyébként a 2m-es, tehát ugyanakkora Hama kábel 8k, nem 3k... 3-ért én is azt vettem volna. A kábel egyébiránt nem aranyszál, az nem igazán tökéletes vezető, csak a csatlakozó aranyozott, a jelávitelre káros oxidáció megelőzése végett...

Biztosan van benn marketing is, de csak kézbe fogva is jelenős minőségi különbség van a 2 kábel közt. És mivel tudjuk, hogy egy rendszer olyan erős mint a leggyengébb tagja, ezért 7 ezer forinton nem spóroltam... Az emberek egyébként általában a kábeleken spórolnak mindig.....

Mindazonáltal video világban elég kezdő vagyok még, míg audio részen már elég sok mindent tapasztaltam, megtanultam, így tévedhetek. Ha van valaki, aki szakszerűen elmondja a jelek fizikai különbségeit, paramétereit, vagy cikket küldene róla, esetleg teszteket!, szívesen venném. De addig is, a meglévő tapasztalataimra tudok csak támaszkodni.

Üd

Sajna a papíron lévő különbséget nem tudom az R72 és az R71 között, de nézd meg saját szemeddel, elég meggyőző!

rea4
Beköltözött
Beköltözött

Lcd, Led, Oled TV-k

Érdekes, mert én az LG LB1R-et nézegetem és pont most ment vagy 10%-ot lefele a nagyker ára... Szerintem ez egy jól bevált forgalomnövelő trükk.

SzaboZE

Nem hinném.Csak várj őszig...

Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650

SzaboZE
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Viszont nem értem, miért vga kábellel csatlakoztatjátok a cuccost, ha már egyszer digi a képernyő, akkor digi kábel dukál hozzá. Télleg nem olcsó, én a 2m-es HDMI-DVI-I vettem 15k-ért, a drágábbik, minőségi darabot, aranyozott csatikkal(MM-ben), de ha már 360k-t kiadtam egy képernyőért ....
A digitális jelátvitelnek pont az a lényege, hogy a veszteség nem jelentkezik...
Mivel van egy magas és egy alacsony jelszint, amit szinte bármely kábel át tud vinni. Tehát a sima kanócon ugyanazt a jelet át lehet vinni, mint az aranykábelen. Sajnos ezt a marketinget megetették veled Analógnál igen, de digit kábelnél...

SzaboZE

SzaboZE
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

SzaboZE

Cyrin
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 2

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Cyrin »

ha egyébként vki Samsungot akar venni, csak r72-es széria, de méginkább R71!!! Utóbbinak elképesztó képe van! Magasan ver mindent, bár a MM-ban talán csak a 32" van. Kimagasló. Ami még ajánlott szerintem, elég sokat ácsorogtam ott összehasonlítani, az a Grundig Monaco szériája!! (nem elírás kérem, tessék mgszemlélni!) Nem olcsók mondjuk, a Grundig 360 asszem, Samsung 399....
Mi a különbség az R71 és R72 között papíron?
no hifi, no cry...

tsc
Beköltözött
Beköltözött

Lcd, Led, Oled TV-k

Viszont nem értem, miért vga kábellel csatlakoztatjátok a cuccost, ha már egyszer digi a képernyő, akkor digi kábel dukál hozzá. Télleg nem olcsó, én a 2m-es HDMI-DVI-I vettem 15k-ért, a drágábbik, minőségi darabot, aranyozott csatikkal(MM-ben)
A 3e ft-os olcsóbbik Hama pont ilyen jó lett volna, főleg ekkora méretben teljesen mindegy. De dícséretes a "ha már - akkor" hozzáállásod.

general

Lcd, Led, Oled TV-k

ha egyébként vki Samsungot akar venni, csak r72-es széria, de méginkább R71!!! Utóbbinak elképesztó képe van! Magasan ver mindent, bár a MM-ban talán csak a 32" van. Kimagasló. Ami még ajánlott szerintem, elég sokat ácsorogtam ott összehasonlítani, az a Grundig Monaco szériája!! (nem elírás kérem, tessék mgszemlélni!) Nem olcsók mondjuk, a Grundig 360 asszem, Samsung 399....

general

Lcd, Led, Oled TV-k

huáá, akkor alehető legjobbkor vettem én is

A kéttuneres megoldás egyébként kézenfekvő, én eleve ezért vettem ezt, és nem érdekelt, hogy 2 tuner legyen benne. Csak még lusta voltam beüzemelni.

Viszont nem értem, miért vga kábellel csatlakoztatjátok a cuccost, ha már egyszer digi a képernyő, akkor digi kábel dukál hozzá. Télleg nem olcsó, én a 2m-es HDMI-DVI-I vettem 15k-ért, a drágábbik, minőségi darabot, aranyozott csatikkal(MM-ben), de ha már 360k-t kiadtam egy képernyőért (szándékosan írok most már csak screent, hiszen a" tv" funkció mostantó kezdve másodlagos, sőt harmadlagos.... ), akkor még 15 ezrest nem sajnálok arra, hogy olyan jelet jelenítsen meg, ami kijön a gépből, és ne vesszen el útközben a minőség... !

cs_gaborka
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: cs_gaborka »

Remélem ez a válság azt jelenti, hogy a meglévő tv-m nemsokára a dupláját fogja érni.  
Ha nem, akkor erről ennyit. 

Az ugyan nem valószínű,de hogy fel fognak menni az árak,az már inkább.

De az is lehet, hogy egyszerűen csak eltűnnek az "akciós" árak.

rea4
Beköltözött
Beköltözött

Lcd, Led, Oled TV-k

Remélem ez a válság azt jelenti, hogy a meglévő tv-m nemsokára a dupláját fogja érni.  

Az ugyan nem valószínű,de hogy fel fognak menni az árak,az már inkább.

tsc
Beköltözött
Beköltözött

Lcd, Led, Oled TV-k

cs_gaborka
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Engem ez már mondjuk nem igazán érint

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 744

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: GTomi »

Brio,DacMagic 200M + TMP táp,PC/PP V2/Audirvana,Revox B226,Hivox monitor,HiDiamond D3 hfkábel+D3 rca,IsoTek Premier/Initium/Hivox táp,Oyaide Neo usb a-b,QED QE6200 koax,AQ Forest RJ/E Ethernet,ifi LAN iSilencer,Viablue absorber+HS spike disc,NAD C552+AT120Eb+Hivox phono

cs_gaborka
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Má megint vendég...

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”