Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Plazma
Plazma
Rea4-től kérdezem:
Mi a véleményed az LG 42-PC1R-ről?
Meg amúgy az 1024x768-as felbontásról?
Valahol azt olvastam, hogy teljesen baromság.
Nos?
Plazma
Még valami.
Lehet, hogy nincs ilyen kérdőív, de érdekes lehetne a végeredmény:
(BMW-ről van szó)
Kéri a 14.000.- ft-os pohártartót?
A. Igen
B. Nem, mert megoldom otthon
C. Nem, mert nem iszom pohárból
D. Egyáltalán nem
(KIa)
Kéri a 14.000.- ft-os pohártartót?
A. Nem, mert benne van az árban
B. Nem mert nem iszom pohárból
- De Hölgyem, ez benne van az árban!
- Sajnos, a férjem BMW-jében sem nincs, ezért én sem kérem
C. Igen (?)
Ez csak egy kis INTERMEZZO volt.
Akinek nem inge, ne vegye magára!!!
(Egyébként Inge, egy szőke, dús keblű, hosszú comb...)
Remélem érthetően írtam le az összefüggést.
Plazma
Egyszerűen csak arra vagyok kíváncsi, hogy nézhető-e tv műsor élvezhető minőségben plazmán?
Simán nézhető...Még néha élvezhető is.
rea4
a te hozzászólásaidból tanutam a legtöbbet,te tapasztalatid sokat segítettek,hogy a közeljövőben pv60-ast vegyek. de most sikerűlt egy kicsit elbizonytalanítanod. egyszer azt írod jó kábel tv-re is most meg,hogy néha élvezhető is. most akkor mi a véleményed?
Abban volt némi irónia...Nyugodtan lehet használni tévére is,egy UPC kábel tv bármilyen plazmán gyenge lesz.Ez van,én meg vagyok vele elégedve teljesen.Biztos van jobb,csak nem ebben a kategóriában.
Egyéb bementről hajtva meg szinte kizárt,hogy ennyiért jobb tévét találj.
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Plazma
Kicsit keresgéltem és ezt találtam: LG - RZ 42PC1R. Ezzel kapcsolatban van valami tapasztalat/észrevétel? 416 pénz... Jó? Megéri?
Illetve előrelépés az enyémhez képest (H 5200) a H 6600 vagy ez?
Én is ezzel a típussal szemezgetek, de zavar egy kicsit az 1024x768. Elég faramuci egy felbontás, de ugye jön a VB Nekem 380-nál áll idáig az ár.
Egy picit visszatérve a Pana-talp mizériára: hozzá vagyunk szokva, hogy ha veszünk egy TV-t hazavisszük, azt le szeretnénk tenni. Ez így jó. Lehet, hogy jobb üzletpolitikája lenne a Panának,ha a adná egy tizessel drágábban a plazmáit, és lehetne választani: talppal v falikonzollal kérném. Szerintem tizesből tömegtermelés esetén kijönne az ár, és csak a tv-n lenne haszon. (Milliós plazmánál megértem, hogy nincs talp mert pl yachtokba (is) veszik, és ott beépítik a bútorzatba, vagy épülő házakba beépítik, stb). De! A kb 10e ft-os talpat 42-ért (akár 32-ért) adni nem korrekt, főleg, hogy úgyis megveszik (nem szerelget otthon mindenki). Az autós példánál maradva, nem sok vevőt lehet hallani, hogy: Á nem kell a 300e ft-os klíma, majd beszereltetem valahol 250-ért (a garanciát most hagyjuk)
Simon Templar irta:
A komolyabb fényképezőgépekhez sem adnak objektívot pedig anélkül szintén nem működik, de a vásárlónak legalább nem kell kifizetni egy valószínűleg felesleges tartozékot.
Nagyon jól irtad! De ugye nem gondolod, hogy egy 130e ft-os Panasonic Lumix-hoz ne adjanak objektívot? Komolyabb plazmákhoz ne adjanak talpat. (Ott már belefér az árba?)
Ez most azt jelenti. hogy ittam egy kupica házit, egy pohár sörrel
Szerintem, a fényképezőgép és az objektív ára nincs arányban a plazma-tv és a talp árának arányával!
-
Vendég
Plazma
Egyszerűen csak arra vagyok kíváncsi, hogy nézhető-e tv műsor élvezhető minőségben plazmán?
rea4
a te hozzászólásaidból tanutam a legtöbbet,te tapasztalatid sokat segítettek,hogy a közeljövőben pv60-ast vegyek. de most sikerűlt egy kicsit elbizonytalanítanod. egyszer azt írod jó kábel tv-re is most meg,hogy néha élvezhető is. most akkor mi a véleményed?
-
Vendég
Plazma
Elnézést, ha kicsit OFF-olok!
Mai nap a szegedi MM-ben egy Pioneer 50" plazmán találtam. Elég látványos és feltűnő helyen volt. Sajnos mégis lehet pixelhibás egy plazma is. 1.3 millánál ez cinkes ! A képeket egy SE630-as telefonnal készítettem ezért nem valami jók !
www.visualbaker.hu/images/Pioneer_1.jpg
www.visualbaker.hu/images/Pioneer_2.jpg
Egyébként én is egy Panasonic TH-42PV60-as boldog tulajdonosa vagyok már két hónapja! "Nekeem teccik!"
Plazma
Plasma vétel előtt állok. A fórumból kitűnik, hogy a kinézett Panasonic 42PV60 és a 42PX60 között fogok választani. Azt keresem, hol találom a legjobb áron. Tud valaki segíteni?
Meg az adás-vétel topicban,esetleg...
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Plazma
Plasma vétel előtt állok. A fórumból kitűnik, hogy a kinézett Panasonic 42PV60 és a 42PX60 között fogok választani. Azt keresem, hol találom a legjobb áron. Tud valaki segíteni?
Hát szerintem érdemes gyűjtőoldalakon szétnézni: pl olcsobbat.hu:
Panasonic TH-42PV60
google-ben keress rá a másik típusra is, itt persze több üzlet van, érdemes megnézni az értékeléseket, meg utána kérdezni, hogy hol kapható jelenleg a dolog.
Macbook - Antelope Zodiac DAC - Arcam AVR - Goldmund Amp - Magnepan 1.7, Audience 52, Paradigm seismic 110
-
Vendég
Plazma
Plazma
Na most már végleg kiváncsi leszek az 55-ös új Hitachi árára!Másfél millióért nem fog sok vevőre találni.
Nem is ez a célja a gyártónak... vannak piacok ahol erős a Hitachi (anglia, usa, japán, stb) ahol meg elmebeteg árverseny megy egy pár ügyfélért (kelet európa) az nem érdekli... szomorú dolog ez, de míg ilyen kicsi a piac, addig ez van... mondok egy jó példát. 10db 55"-ös plazmára egy ügyfél tender árat akart kérni tőlünk. A Hitachi azt mondta, hogy ez egy kiskereskedelmi mennyiség (napi) a tender ár 100-150db-tól lehetséges... amikor azzal jövök, hogy jobb árak kellenének, az a válasz, hogy rendben van, de legalább 1000-1500db-ot válalljunk be 1 évre előre... (csendben megjegyzem, az utóbbi egy éveben kb 20db 55"-ös plazmát adtunk el...)
Cuccaim
Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.
Nappali: Samsung PS-63P5H plazma tv, Samsung HT-P1200 kompakt cucc
Hálószoba: Panasonic TH-50PZ700E plazma tv
- Davenport74
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 0
Plazma
Most találtam az infót megosztom veletek is:
Panasonic TH-50PV60 plazma 800.000.- Ft bruttó
az árgép oldalán rajta van az üzlet címe is.
Sziasztok
Rospe
Na most már végleg kiváncsi leszek az 55-ös új Hitachi árára!
Másfél millióért nem fog sok vevőre találni.
Plazma
Hol lehet megnézni a Hitachi 42PD9700 modellt müködés közben, hol tesztelhető , lesz 50"-os készülék ebből a modell sorozatból is engem később ekkora méret érdekelne??
Megnézni itt lehet, de tesztelni csak otthon... 50"-es kivitel nem lesz, csak 55"-ös.
Cuccaim
Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.
Plazma
- kerdes kinek milyen az ingerkuszobe..., van akinek a hot ocsmany szarul deinterlacert, es scalazott UPC jel plazman nezve uberkiraly, van akinek nem.
- itt bejon a kepbe a cuccban levol videofeldolgozo proci milyensege minosege..
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Plazma
Most találtam az infót megosztom veletek is:
Panasonic TH-50PV60 plazma 800.000.- Ft bruttó
az árgép oldalán rajta van az üzlet címe is.
Sziasztok
Rospe
TV/1: Panasonic TH-50PV600 ; TV/2: Panasonic TX-23LX60 ; Receiver: Yamaha RX-V650 ; DVD Player: Yamaha DVD-S550 ; Speakers: Front: Yamaha NS-515 F ; Center: Yamaha NS-C515 ; Rear: Yamaha NS-M515 ; Subwoofer: Yamaha YST-SW515 ; Cable: QED Silver Anniversary
Plazma
Plazma
A TH-42PX600E tényleg jó kis készüléknek tűnik, kár, hogy 2.899,00 EURO-s ár állvány nélkül nem biztos, hogy versenyképes...
Én ezt a panasonic modellt / 42PX600 / olcsóbban láttam itthon mint 2899 Euro, az árgép oldalon rákeresve 620.000 Ft bruttó. -így már lehet versenyképes, persze a talpat, falitartót / kinek mi kell / külön kell megvenni.
Hol lehet megnézni a Hitachi 42PD9700 modellt müködés közben, hol tesztelhető , lesz 50"-os készülék ebből a modell sorozatból is engem később ekkora méret érdekelne??
TV/1: Panasonic TH-50PV600 ; TV/2: Panasonic TX-23LX60 ; Receiver: Yamaha RX-V650 ; DVD Player: Yamaha DVD-S550 ; Speakers: Front: Yamaha NS-515 F ; Center: Yamaha NS-C515 ; Rear: Yamaha NS-M515 ; Subwoofer: Yamaha YST-SW515 ; Cable: QED Silver Anniversary
Plazma
Egy kérdés, így betoppanva: van köztetek valaki, aki UPC directet néz plazmán?Milyen tapasztalat van?
- tomoren okadek, szebben fogalmazva fos..
Valóban azt nézed, vagy csak szokásból írtad véleményedet, met ugye mostanában divat szidni a upc-it.
Szerintem se valami fényes,néha több a kocka,mint egy agyontömörített DVD-n,de ez van...Még szerencse,hogy igen keveset tévézek.
Akkor másképpen közelítem meg a kérdést. Én is tudom, hogy milyen a minősége, és igen vannak rossz és vannak jóminőségű csatornák.
Engem az érdekel, hogy ugyanaz a jel crt és plazmát összehasonlítva mennyivel rosszabb, ha rosszabb. Gondolom ezek a kockák feltünőbbek. De másban is megmutatkozik a különbség. Egyszerűen csak arra vagyok kíváncsi, hogy nézhető-e tv műsor élvezhető minőségben plazmán?
Plazma
Egy kérdés, így betoppanva: van köztetek valaki, aki UPC directet néz plazmán?Milyen tapasztalat van?
Valóban azt nézed, vagy csak szokásból írtad véleményedet, met ugye mostanában divat szidni a upc-it.
Szerintem se valami fényes,néha több a kocka,mint egy agyontömörített DVD-n,de ez van...Még szerencse,hogy igen keveset tévézek.
Plazma
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11274
- Kapcsolat:
Plazma
Nah ezt elolvasva máris jobb kedvvel kezdek neki dolgozni, köszi!
rea4
Kipróbáltam a Gyűrűk Urát a beszélt plazmán. Jaj de k.rva jó!
És a Némó Nyomában tengervilága, ehh...Hihetetlen...
Ehh, sose voltam egy TV-buzi, de most azért többet fogok dvd-zni
Plazma
T A M I . H U
-
Vendég
Plazma
Sziasztok,
nekem most lesz plazmám, panasonic.
Egy kérdés, így betoppanva: van köztetek valaki, aki UPC directet néz plazmán?
Milyen tapasztalat van?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Plazma
visszatérve egyébként a 436-os Pioneer-re, egymás mellett láttad Őket? mert ha nem akkor semmit nem jelent, hogy mire emlékszel...
Egyszerre volt nálam a kettő,azonos forrásról ment,általam jónak ítélt beállításokkal.Ettől függetlenül persze a Pio is nagyon jó volt..Nekem a Pana jött be inkább,ennyi.
Plazma
Ettől függetlenül,mivel volt Pioneer 436-osom,így merem mondani,hogy a Panának jobb a képe,de végülis mindenki vegyen,ami neki tetszik,aztán kész.
Én is így gondolom. Egy plazma TV kiválasztása nem csak a specifikációk összahsonlítása, rengeteg egyéb dolog is meghatározhatja. Én pl soha nem vennék meg egy olyan készüléket ami nem tetszik, lehetne az a világ legjobb és egyben legolcsóbbja is. De nem vennék meg egy olyat sem, amit pl a győzike reklámozna...
visszatérve egyébként a 436-os Pioneer-re, egymás mellett láttad Őket? mert ha nem akkor semmit nem jelent, hogy mire emlékszel... Én már beleesetem ebbe a hibába... egymás mellet, ugyanolyan jelforrásról meghajtva, ugyanolyan fényviszonyok között, ugyanolyan kábellel tesztelve lehet azt felelőségteljesen kijelenteni, hogy ez a cucc jobb mint a másik... ma volt bent egy PV60-as és olyan gyenge volt a Hitachi 9700-es mellett, hogy kimerem jelenteni, hogy nem egy kategória... nem azt mondom, hogy űbercsászárság a Hitachi, igen is vannak számomra látható hibái, de egy agyonajnározott panasonic plazmától egy kicsit többet várnék... ez persze nem azt jelenti, hogy két hónapja még nem ez volt az egyik legjobb plazma TV, de ma már van jobb.
Ui: egyszónak is száz a vége, mindeki vegyen azt, ami tetszik neki, mert akkor biztos, hogy jó döntést hozott!
Cuccaim