Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Ha esetleg Budapesti vagy a Mammut Saturnban megtudod nézni mert ott volt kiállítva , és kapcsolgathatod is a tv csatornákat , beállításokat.
Jah meg tudtam nézni. MediaMarkt 280eFt-ért adja most akcióban.
rea4-et azért kértem, mert kicsit több LCD-t látott már mint én, tehát komolyabb összehasonlítési alapja van, de azért köszi
Amúgy úgy néz ki, hogy hazafelé meg is fogom venni. És ezzel eldöl a 3/4 éves vacilálódás hogy LCD vagy plazma. 94cm-es plazma kevés van. Pana olcsón adná a 37PA50-et, persze talp nélkül. Talpal meg annyiba kerül mint másnál egy 106cm-es plazma, úgyhogy el is vetettem. Marad ez az akciós LG LCD.
A 800:1 -es kontraszt nem felreiras?
Az lz55 -nel a legrosszabb helyen is 1000:1, de gyari oldalakon inkabb 1200:1 -eket irtak... Lehet, hogy ez az 32LC2R regebbi, vagy gyengebb panellal keszul?!
Nezd meg azert kulonosen jol a kontraszterzekeny reszeket Shyciii, ha megveszed!!!
Lcd, Led, Oled TV-k
Ha esetleg Budapesti vagy a Mammut Saturnban megtudod nézni mert ott volt kiállítva , és kapcsolgathatod is a tv csatornákat , beállításokat.
Jah meg tudtam nézni. MediaMarkt 280eFt-ért adja most akcióban.
rea4-et azért kértem, mert kicsit több LCD-t látott már mint én, tehát komolyabb összehasonlítési alapja van, de azért köszi
Amúgy úgy néz ki, hogy hazafelé meg is fogom venni. És ezzel eldöl a 3/4 éves vacilálódás hogy LCD vagy plazma. 94cm-es plazma kevés van. Pana olcsón adná a 37PA50-et, persze talp nélkül. Talpal meg annyiba kerül mint másnál egy 106cm-es plazma, úgyhogy el is vetettem. Marad ez az akciós LG LCD.
Lcd, Led, Oled TV-k
JVC 32A61
rea4, volt már a kezed között LG 32LC2R?
Lcd, Led, Oled TV-k
JVC 32A61
rea4, volt már a kezed között LG 32LC2R?
Lcd, Led, Oled TV-k
hol lehet aránylag sok lcd tévét megnézni élőben?
nagyobb méret kellene 100 centi felett...
gondoltam hogy mediamarktban van sok, de ott ilyen méretben szinte csak plazma van.
(bár még az se biztos hogy plazma vagy lcd)
házimozi:
projector: Samsung SP-A600 vászon: Bydium 96" oldalfeszített erősítő: harman/kardon AVR360 center: B&W LCR-600 S3 (van den Hul CS-122) front: B&W 603 S2 (van den Hul CS-122) surround: Focal Sib-XL sub: B&W ASW-600 (Neotech KHS-441SM)
Lcd, Led, Oled TV-k
JVC 32A61
OK. Meggyőző. Kicsit bővebben kifejtenéd?
(Csatlakozó, felbontás?)
82 cm képátló,1366x768 felbontás,DVI,komponens,2 scart csatlakozó,univerzális táv,1000:1 kontraszt,7ms válaszidő.
Galériában még akad 1-2 kép.
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Lcd, Led, Oled TV-k
JVC 32A61
OK. Meggyőző. Kicsit bővebben kifejtenéd?
(Csatlakozó, felbontás?)
TV: Samsung LE-27T51B LCD TV Lejátszók: CyberHome CH-DVD635S, Oppo OPDV971H Hang: Sony PMC-DR45L mikrotorony
Lcd, Led, Oled TV-k
JVC 32A61
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Lcd, Led, Oled TV-k
Még 10% különbség sincs, akkor nem annyi kb? Keresgélhetsz, de nem lesz 223br alatt, én már kutattam utána
SzaboZE
Hát én nem tom hogy vagy vele, de nekem a 17e Ft nem kb. annyi, az 17-el kevesebb. Lehet Neked nem pénz.... örülök neki. Te vehedet az ED-nél is 245-ért. Az is 'kb.' annyi.
Philips 65PUS6162 | Onkyo AVX-380 | Sencor SMP 5004 PRO
Lcd, Led, Oled TV-k
Azér TFT-ben nem kis név a ViewSonic.
- sztem kevered, ok CRT-ben jok voltak, de paneleket tudtommal nem gyartanak, lehet sima samsung panel van benne
Ettől függetlenül ők voltak az első nagy név LCD monitor gyártásban.
(3 vagy 4 éve volt - az Intel Developper Forumon nem is láthattál mást, jóformán csak ViewSonic LCD monitort - nem véletlenül)
Szép kép és ők kezdték "lehozni" 12ms, 16ms-re a válaszidőt az akkori 17"-os LCD monitoroknál. Akkor a Samsung nem volt (vagy nem ennyire markánsan volt) jelen az LCD monitor piacon. Aztán mindkettő "ráment" az LCD TV-re is.
TV: Samsung LE-27T51B LCD TV Lejátszók: CyberHome CH-DVD635S, Oppo OPDV971H Hang: Sony PMC-DR45L mikrotorony
Lcd, Led, Oled TV-k
Vett már vki ViewSonic LCD TV-t? Most a 32-es a Demandnál br. 240e Ft.Lehet regisztrálom magam és megveszem nagykeráron.
A nagyker ára is kb annyi
SzaboZE
Ugye tudod hogy most nagy marhaságot mondtál...
Ha egyszer a rendes ára 240 a Demandnál, akkor a nagykernek kevesebbnek kell lenni! (ők a nagykerek is egyben)
De meg is néztem most a nagyker ára br. 223e Ft, baráti. Mire visszajövök a nyaralásból meg is veszem.
Még 10% különbség sincs, akkor nem annyi kb? Keresgélhetsz, de nem lesz 223br alatt, én már kutattam utána
SzaboZE
Lcd, Led, Oled TV-k
32-es Thomsont 240-ért? Háááát nem tudom. De azt amúgy se vennék semmi pénzért.
Azér TFT-ben nem kis név a ViewSonic. Csak nem b*sztak el ebben sem nagyon semmit. Nekem teccik így látatlanban. Vagyis láttam rajta vmi demó anyagot de az nem mérvadó. Majd viszek én DVD azt jól megnézem.
Valóban vannak jó TFT monitorai, de egyik sem az olcsó kategóriába tartozik.
Ellenben 32"-os LCD TV 240eFt-ért eléggé olcsó kategória. Túlságosan is.
Csodát senki sem tud csinálni, ezért írtam hogy gyanus.
Lcd, Led, Oled TV-k
Azér TFT-ben nem kis név a ViewSonic.
- sztem kevered, ok CRT-ben jok voltak, de paneleket tudtommal nem gyartanak, lehet sima samsung panel van benne
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Lcd, Led, Oled TV-k
Inkább az a érdekes, hogy 240eFt-ért milyen minőséget tudnak prezentálni.Mert ennyiért Thomsont lehet kapni, de az annyit is ér kb. Igaz az átlag kívánalmaknak megfelel.
32-es Thomsont 240-ért? Háááát nem tudom. De azt amúgy se vennék semmi pénzért.
Azér TFT-ben nem kis név a ViewSonic. Csak nem b*sztak el ebben sem nagyon semmit. Nekem teccik így látatlanban. Vagyis láttam rajta vmi demó anyagot de az nem mérvadó. Majd viszek én DVD azt jól megnézem.
Lcd, Led, Oled TV-k
Inkább az a érdekes, hogy 240eFt-ért milyen minőséget tudnak prezentálni.
Mert ennyiért Thomsont lehet kapni, de az annyit is ér kb. Igaz az átlag kívánalmaknak megfelel.
Lcd, Led, Oled TV-k
Vett már vki ViewSonic LCD TV-t? Most a 32-es a Demandnál br. 240e Ft.Lehet regisztrálom magam és megveszem nagykeráron. A nagyker ára is kb annyi ..De meg is néztem most a nagyker ára br. 223e Ft, baráti.
- meg ez az ar is gyanus, ennyire kicsi lenne az arres?
T A M I . H U
Lcd, Led, Oled TV-k
Vett már vki ViewSonic LCD TV-t? Most a 32-es a Demandnál br. 240e Ft.Lehet regisztrálom magam és megveszem nagykeráron.
SzaboZE
Ugye tudod hogy most nagy marhaságot mondtál...
Ha egyszer a rendes ára 240 a Demandnál, akkor a nagykernek kevesebbnek kell lenni! (ők a nagykerek is egyben)
De meg is néztem most a nagyker ára br. 223e Ft, baráti. Mire visszajövök a nyaralásból meg is veszem.
Lcd, Led, Oled TV-k
SzaboZE
Lcd, Led, Oled TV-k
Valaki látta már az LG 32LC2R LCD TV-t? Tényleg észrevehető a plussz kontraszt (1000:1 helyett már 1200:1)? TV adások milyenek rajta?
Most a Pólusban 280eFt-ért adják...
Lcd, Led, Oled TV-k
Vett már vki ViewSonic LCD TV-t? Most a 32-es a Demandnál br. 240e Ft.
Lehet regisztrálom magam és megveszem nagykeráron.
Lcd, Led, Oled TV-k
Érdekelne, hogy egyáltalán melyik az a 32 inches 1366x768-as LCD tv, amit meg lehet hajtani natívban (tehát csakis 1366x768-ban), DVI-n keresztül? Esküszöm elcserélem rá a Sony-mat!Komolyan érdekelne!
Ennyire jobb képe van a Sonyhoz képest?
Miről van szó? Én nem említettem konkrét tipust.
Csak annyit kérdeztem, melyik TV tud egyáltalán olyat, hogy a 1366x768-as felbontás DVI-n natívban megy rajta. Olyanra talán lecserélném a Sony-t. Amúgy nem rossz a képe, vagy ilyesmi, én elégedett vagyok vele (LCD-n belül).
Lcd, Led, Oled TV-k
zarojelben megjegyzem
(megneztem az emlitett tipus design -jat, de nekem nem jon be, foleg az alsohangszoros forma miatt, de mivel szerintem a minimumot ez is meguti kinezetre, ezert nem tulajdonitanek tul nagy jelentoseget, ha az lz55 nezne igy ki...)
Lcd, Led, Oled TV-k
Érdekelne, hogy egyáltalán melyik az a 32 inches 1366x768-as LCD tv, amit meg lehet hajtani natívban (tehát csakis 1366x768-ban), DVI-n keresztül? Esküszöm elcserélem rá a Sony-mat!Komolyan érdekelne!
...hat a 37" -es LG az megy, elvileg a 32" -esnek is kene, nem?
Persze csak informacios jelleggel irtam, leven mar nagyon megszerettem ezt a Tv -t, nem nagyon hiszem, hogy lenne jelenleg a piacon olyan LCD amire elcsrelnem...
Én vettem egy LG 37LC2R es Tv -t . És hát a dizánja sokkal jobb az LG 37LZ55 nél. Tehát akkor még is csak van jobb, igaz valamivel drágább volt , nem sokkal de ezt a felárat megérte rászánnom.Elözőleg az 37LZ55 volt a kiszemeltem csak aztán jött , láttam, és győzött az ujabb tipus.
Design jelen esetben n. rangu nalam (leven csunyanak ez sem csunya), viszont ezt mar kiprobaltam, es eddig nagyon bevalt, foleg ezert nem cserelnem el, de leginkabb azert mert a 40" -es m61 -es samura (ami ~6-700k volt) emlekezve ezen a HD anyagok reszletgazdagabbak, es jobb a szinegyensulya, pedig azt egy icipicit jobbnak tartottam ennel...
Lcd, Led, Oled TV-k
...hat a 37" -es LG az megy, elvileg a 32" -esnek is kene, nem?
Persze csak informacios jelleggel irtam, leven mar nagyon megszerettem ezt a Tv -t, nem nagyon hiszem, hogy lenne jelenleg a piacon olyan LCD amire elcsrelnem...
Én vettem egy LG 37LC2R es Tv -t . És hát a dizánja sokkal jobb az LG 37LZ55 nél. Tehát akkor még is csak van jobb, igaz valamivel drágább volt , nem sokkal de ezt a felárat megérte rászánnom.Elözőleg az 37LZ55 volt a kiszemeltem csak aztán jött , láttam, és győzött az ujabb tipus.