Mi a vélemény a Fujitsu/Siemens Myrica V-32-ről?
http://www.fujitsu-siemens.com/products ... cd_32.html
Jelenleg bruttó 305e-ért hozzá tudnék jutni. Erősen hezitálok, mert a hasonló paraméterű Sony Bravia KLV-S32A10 328-331 a Samsung LE-32R51B pedig 330-335e-ért van jelenleg.
Tudom-tudom a paneleket a Samsung szálltja, de vmi különbség csak van design, szolgáltatásokok kívül is.
Néztem én is a Myricat. Tetszett a fém ház, a DVI csati a PC-s csatlakozáshoz, a 2 tuneres PIP. Ha jól emlékszem nincs rajta HDMI. De ha a DVI támogatja a HDCP-t. Akkor ez nem olyan nagy hátrány. De nekem mégsem volt olyan meggyőző.
A végső döntésnél az általad említett két készülék maradt. Sony Bravia KLV-S32A10E és a Samsung LE-32R51B.
Végül a Sony Braviát vettem meg.
Tegnap én is elvetettem a Myricát, persze nem tudom miért, talán csak "bizalmatlanságból". A Sony és Samsungot egymás mellett nézegettem a Saturnban. A Samsungnak olyan élesebbnek tűnt a képe, és teltebbnek a színvílága - mondjuk nagyon nem próbáltam állítgatni őket.
Neked bevált a Sony?
Én Tvzésre és dvdre venném, számítógép kizárva. Még egyszer láttam egy Sony boltban "sima" kábeladást rajta és szép volt a kép. Meg is lepődtem, mert pont focimeccs volt