Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Lcd, Led, Oled TV-k

Nexxuss
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Nexxuss »

Szép szép, de akkor már inkább egy projektor. Ennek az árából már tuti jót lehet kapni. 
De az csak sötétben jó

Egye fene, behúzom a függönyt

ahhoz meg függöny is kell Amúgy nem néztétek a Westendes Mediaban az LG Plazma(asszem plazam és nem LCd de mindegy mmost). 164 centi asszem és arany kerete van 19.990.000 ft :D valaki nem kér egyet? gondoltam megajándékozom a forumot vele nekem ez túl occsó

vazeg emberek amúgy a MMban nekem is a Samsung M51et ajánloták aBravia helyett, mert mondam hogy a telt színeket szeretem (mondjuk ki nem?) ááááááááá

TV: Sony Bravia KDL-32W4000 ELADÓ!!!! 250.000 FT. 3 év hivatalos Sony garanciával, csak ki lett próbálva
Avr: Sony STR-DG710
Hangfal: JBL-SCS178
DivX: Cyberhome 4620
Konzol+Blu-ray:Sony Playstation 3
Apple:Ipod Video 30GB + Klipsch iGroove, Macbook unde'way'[/b]

Cyrin
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 2

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Cyrin »

Szép szép, de akkor már inkább egy projektor. Ennek az árából már tuti jót lehet kapni. 
De az csak sötétben jó

Egye fene, behúzom a függönyt
no hifi, no cry...

Teaway
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Teaway »

De az csak sötétben jó

Teaway: PanasonicP37C10ES/Denon1604/Denon1710/KenwoodDP-5020/PhilipsVR1600/ Diamond8.3front/WH2C/WH2S
*** Chord Choral: Blu, DAC64, Symphonic, Prima, Mezzo50

Cyrin
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 2

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Cyrin »

Na akkor mostantól 254 cm átmérőjű a legnagyobb LCD panel az LG-Philips-től... 

no hifi, no cry...

BIG FOOT
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: BIG FOOT »

Na akkor mostantól 254 cm átmérőjű a legnagyobb LCD panel az LG-Philips-től...

Hangsugárzóm eladó: JBL 4406 Studio Monitor

freeduck
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 88

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: freeduck »

A Sony és Samsungot egymás mellett nézegettem a Saturnban. A Samsungnak olyan élesebbnek tűnt  a képe, és teltebbnek a színvílága - mondjuk nagyon nem próbáltam állítgatni őket. 
Neked bevált a Sony?
Én Tvzésre és dvdre venném, számítógép kizárva. Még egyszer láttam egy Sony boltban "sima" kábeladást rajta és szép volt a kép. Meg is lepődtem, mert pont focimeccs volt

Ha vissza olvasol nemrégiben írtunk arról többen is, hogy a Sonynak alpbeállításban visszafogottabbak a színei.
De ha a telítettebb színeket szereted, akkor azt is fel lehet tekerni a Sony-n is.

Nekem bevált, meg vagyok elégedve vele.
Tudom ajánlani.

De ha komolyan érdekel, érdemes végigolvasnod a fórumot, mert rengeteg írást találsz erről a két készülékről.

Végigolvastam

Most hol lehet kapni legolcsóbban a KLV-S32A10-et?
328000-ért láttam legócsobban. Valamelyik fórumtársnál is vetettek, ha jók az emlékeim.

Rescue
Isten Hozott! :)

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Rescue »

Nézd az érem másik oldalát is (kellemest a hasznossal tipikus esete):TV nézés közben spórolhatsz a fűtéssel

Ez még mindig nudli a HD plazmákhoz képest, de egy SD plazma is jobban fűt.
Majd a LED hátteres LCD-k behozzák ezt a hátrányt.

Sajnos most a régi TV-m helyén van a szekrényben és csak körben 5cm rés van, ahol elszökhet a hátul termelt hő. Valószínűleg ennek jó része a képernyőt fűti. Csak nem lesz baja...

Mind minden lámpa, generál egy kis hőt. Az LCD háttérmegvilágítása is lényegében hőt kibocsájtó fényforrásokból áll, ezért melegszik. Többnyire a képernyő elején észlelhető a meleg, ezért az a bizonyos 5cm hőelvezető nem tűnik vészesnek.

battlestar
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: battlestar »

A Sony és Samsungot egymás mellett nézegettem a Saturnban. A Samsungnak olyan élesebbnek tűnt  a képe, és teltebbnek a színvílága - mondjuk nagyon nem próbáltam állítgatni őket. 
Neked bevált a Sony?
Én Tvzésre és dvdre venném, számítógép kizárva. Még egyszer láttam egy Sony boltban "sima" kábeladást rajta és szép volt a kép. Meg is lepődtem, mert pont focimeccs volt

Ha vissza olvasol nemrégiben írtunk arról többen is, hogy a Sonynak alpbeállításban visszafogottabbak a színei.
De ha a telítettebb színeket szereted, akkor azt is fel lehet tekerni a Sony-n is.

Nekem bevált, meg vagyok elégedve vele.
Tudom ajánlani.

De ha komolyan érdekel, érdemes végigolvasnod a fórumot, mert rengeteg írást találsz erről a két készülékről.

freeduck
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Mi a vélemény a Fujitsu/Siemens Myrica V-32-ről?http://www.fujitsu-siemens.com/products ... cd_32.html

Jelenleg bruttó 305e-ért hozzá tudnék jutni. Erősen hezitálok, mert a hasonló paraméterű Sony Bravia KLV-S32A10 328-331 a Samsung LE-32R51B pedig 330-335e-ért van jelenleg.

Tudom-tudom a paneleket a Samsung szálltja, de vmi különbség csak van design, szolgáltatásokok kívül is.

Néztem én is a Myricat. Tetszett a fém ház, a DVI csati a PC-s csatlakozáshoz, a 2 tuneres PIP. Ha jól emlékszem nincs rajta HDMI. De ha a DVI támogatja a HDCP-t. Akkor ez nem olyan nagy hátrány. De nekem mégsem volt olyan meggyőző.

A végső döntésnél az általad említett két készülék maradt. Sony Bravia KLV-S32A10E és a Samsung LE-32R51B.

Végül a Sony Braviát vettem meg.

Tegnap én is elvetettem a Myricát, persze nem tudom miért, talán csak "bizalmatlanságból". A Sony és Samsungot egymás mellett nézegettem a Saturnban. A Samsungnak olyan élesebbnek tűnt a képe, és teltebbnek a színvílága - mondjuk nagyon nem próbáltam állítgatni őket.

Neked bevált a Sony?

Dimitrij
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Dimitrij »

Nézd az érem másik oldalát is (kellemest a hasznossal tipikus esete):TV nézés közben spórolhatsz a fűtéssel

Sajnos most a régi TV-m helyén van a szekrényben és csak körben 5cm rés van, ahol elszökhet a hátul termelt hő. Valószínűleg ennek jó része a képernyőt fűti. Csak nem lesz baja...
TV: LG 50PC55 Erősítő: Panasonic SA-HE70 DVD: Egreat M34A NMT Front/Rear: Orion HS-280 Rumba NAS: Acer EasyStore 4x2TB

battlestar
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: battlestar »

Mi a vélemény a Fujitsu/Siemens Myrica V-32-ről?http://www.fujitsu-siemens.com/products ... cd_32.html

Jelenleg bruttó 305e-ért hozzá tudnék jutni. Erősen hezitálok, mert a hasonló paraméterű Sony Bravia KLV-S32A10 328-331 a Samsung LE-32R51B pedig 330-335e-ért van jelenleg.

Tudom-tudom a paneleket a Samsung szálltja, de vmi különbség csak van design, szolgáltatásokok kívül is.

Néztem én is a Myricat. Tetszett a fém ház, a DVI csati a PC-s csatlakozáshoz, a 2 tuneres PIP. Ha jól emlékszem nincs rajta HDMI. De ha a DVI támogatja a HDCP-t. Akkor ez nem olyan nagy hátrány. De nekem mégsem volt olyan meggyőző.

A végső döntésnél az általad említett két készülék maradt. Sony Bravia KLV-S32A10E és a Samsung LE-32R51B.

Végül a Sony Braviát vettem meg.

erdoke
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: erdoke »

Nézd az érem másik oldalát is (kellemest a hasznossal tipikus esete): 
TV nézés közben spórolhatsz a fűtéssel

DvdReMake Pro, DVD Rebuilder Pro, PgcEdit & ImgBurn
h/k AVR 630, Bose Acoustimass II 15, Panasonic TH-42PE55, JVC DR-MH300

Hook
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Hook »

Utamba esett egy Photo Hall, ahol megtaperáltam az összes Samsung-ot. Azok ugye egész nap mennek és elég melegek voltak, de korántsem annyira, mint az enyém.  

Nézd az érem másik oldalát is (kellemest a hasznossal tipikus esete):

TV nézés közben spórolhatsz a fűtéssel
CRTTV: Pana TX-32PD50; Erősítő: Yamaha RX-V2400; DVD lejátszó: Philips DVP720SA; DVD felvevő: Sony RDR-HX710; VHS magnó: Sony SLVE720; Aktív sub: Yamaha YST-SW800; Front: PolkAudio RTi6; Center: PolkAudio CSi5; Surround: PolkAudio M40; Surround Backx2: PolkAudio M40; Front Effect: PolkAudio M30; Hangfalkábel: Monitor Atmos Air 309 (bi-kábelezve); Camcorder: Sony DCR-PC5E

Dimitrij
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

Utamba esett egy Photo Hall, ahol megtaperáltam az összes Samsung-ot. Azok ugye egész nap mennek és elég melegek voltak, de korántsem annyira, mint az enyém.

Bár az is lehet, hogy több (védő) réteg van azok előtt. Az enyémen már az is nyomot hagy, ha csak megérintem szinte. A TFT monitoromat meg öklözhetem is, semmi reakció.
TV: LG 50PC55 Erősítő: Panasonic SA-HE70 DVD: Egreat M34A NMT Front/Rear: Orion HS-280 Rumba NAS: Acer EasyStore 4x2TB

Dimitrij
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

Na ne már, hogy senkinek nincs még itt LCD TV-je! Akinek mégis, az taperolja már meg a kedvemért 20 perc után a képernyőt, és számoljon be, hogy mennyire melegszik!
Főképpen Samsung panelre vagyok kíváncsi, de más tapasztalatait is szívesen fogadom!
Köszönöm!

Némi hőt nyomat ki a szellőző rácsokon, de miért kéne taperolnom?

Azért kell taperolni a képernyőt, mert nekem az meleg nagyon és szeretném tudni, hogy ez normális-e? A szellőzőkön alig jön ki valami langyi, de a panel elől fűt rendesen...

Visor
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Visor »

Na ne már, hogy senkinek nincs még itt LCD TV-je! Akinek mégis, az taperolja már meg a kedvemért 20 perc után a képernyőt, és számoljon be, hogy mennyire melegszik!
Főképpen Samsung panelre vagyok kíváncsi, de más tapasztalatait is szívesen fogadom!
Köszönöm!

Némi hőt nyomat ki a szellőző rácsokon, de miért kéne taperolnom?
TV: Sony KDS-55A2000 Erősítő: Sony STR-DB795S DVD: Sony DVP-NS930S Front: Sony SA-VS200 Surround: Sony SA-VS200 Center: Sony SA-VS200 Subwoofer: Sony SA-VS200

Dimitrij
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

Na ne már, hogy senkinek nincs még itt LCD TV-je!
Akinek mégis, az taperolja már meg a kedvemért 20 perc után a képernyőt, és számoljon be, hogy mennyire melegszik!
Köszönöm!

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Vendég »

LG RZ-37LZ55 -ötre készülök beruházni, valaki meg tudja mondani,
hogy
- hozza-e az 1366x768-at pcről?
- kell-e vmi extra cucc falraszereléshez v. tartozék?
- extra negatív feature a "lilaságon" túl?
- vmi online tapasztalat/leírás róluk, mert nem találtam sokat, csak
annyit, hogy 4-en lepontozták 5-ből 3.75 csillagra vmiért.

tuner is lényeges, de monitornak lenne használva külön hangszóróval.

Előre is köszi minden infót!

S

Bati

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Bati »

Benq -t lattam hirdetni magyar cegnel (digital szalon) 
Elvileg szombatra kellett volna megjonni az 37lz55 -omnek (1200:1, 600ccm2), erdemes megnezni a benq -t (800:1, 500ccm2)? (mondjuk nem igazan hoz lazba a 1920x1080 -as felbontas, foleg, ha nativon nem is bizti, hogy megy PC -rol, ha megy akkor meg mar azt digin kene, oda meg mar eleg specko kabel kene emlekeim szerint... inkabb a szep kep, minel jobb kontraszt erdekelne...)

Én már decembertől kitartóan vártam a BenQ DV3750-re. Az általad megnevezett boltban rendeltem. A hétvégére elfogyott a reményem így kimentem érte Bécsbe és behoztam egyet magamnak. Lám, most ők is behozták. Helyes!

Még nem tudtam HD adással táplálni, így csak DVD és Antennadigital volt a forrás. No meg 1280x1024-ben a laptopom.

Én azért ragaszkodtam az 1080 soros felbontáshoz, hiszen a HDTV adások abba az irányba halandnak. Annyi pénzért ilyen LCD panelt nálunk még nem lehetett kapni. Szerintem elképesztően jó képet ad. A 8 ms képfrissítésével pedig nem okoz meglepetéseket.
Nagyon jól dolgozik benne a DCDi Faroudja processzor is.

A Sony DVP-NS92V videómból nem tudtam kicsikarni az 1080i-t, helyette a TV skálázta fel a képet, így nem sikerült összehasonlítani a két felskálázót.
(Kábeleim HDMI -- DVI-D és komponens is van.)

Számításaim szerint DVI-D single link is elég az 1920x1080i felbontáshoz. Tehát még dual link sem kell! Sajnos nincsen spéci DVI-D kimenetes videokártyám még, így ezeket nem tudtam kipróbálni.

szia

ha nem titok mennyérrt sikerült Bécsben megvenni???

Visor
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Visor »

Szevasztok! 
Mi a vélemény a Fujitsu/Siemens Myrica V-32-ről?
http://www.fujitsu-siemens.com/products ... cd_32.html

Különbség a képjavító áramkörökben van, és a Sony színvilága visszafogottabb a Samsung-hoz képest.
TV: Sony KDS-55A2000 Erősítő: Sony STR-DB795S DVD: Sony DVP-NS930S Front: Sony SA-VS200 Surround: Sony SA-VS200 Center: Sony SA-VS200 Subwoofer: Sony SA-VS200

Rescue

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Rescue »

Benq -t lattam hirdetni magyar cegnel (digital szalon) 
Elvileg szombatra kellett volna megjonni az 37lz55 -omnek (1200:1, 600ccm2), erdemes megnezni a benq -t (800:1, 500ccm2)? (mondjuk nem igazan hoz lazba a 1920x1080 -as felbontas, foleg, ha nativon nem is bizti, hogy megy PC -rol, ha megy akkor meg mar azt digin kene, oda meg mar eleg specko kabel kene emlekeim szerint... inkabb a szep kep, minel jobb kontraszt erdekelne...)

Én már decembertől kitartóan vártam a BenQ DV3750-re. Az általad megnevezett boltban rendeltem. A hétvégére elfogyott a reményem így kimentem érte Bécsbe és behoztam egyet magamnak. Lám, most ők is behozták. Helyes!

Még nem tudtam HD adással táplálni, így csak DVD és Antennadigital volt a forrás. No meg 1280x1024-ben a laptopom.

Én azért ragaszkodtam az 1080 soros felbontáshoz, hiszen a HDTV adások abba az irányba halandnak. Annyi pénzért ilyen LCD panelt nálunk még nem lehetett kapni. Szerintem elképesztően jó képet ad. A 8 ms képfrissítésével pedig nem okoz meglepetéseket.
Nagyon jól dolgozik benne a DCDi Faroudja processzor is.

A Sony DVP-NS92V videómból nem tudtam kicsikarni az 1080i-t, helyette a TV skálázta fel a képet, így nem sikerült összehasonlítani a két felskálázót.
(Kábeleim HDMI -- DVI-D és komponens is van.)

Számításaim szerint DVI-D single link is elég az 1920x1080i felbontáshoz. Tehát még dual link sem kell! Sajnos nincsen spéci DVI-D kimenetes videokártyám még, így ezeket nem tudtam kipróbálni.

freeduck
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Szevasztok! 

Samsung mindig van valahol 250e-290e körül.

Illetve a Samsung 319-ért van legolcsóbban.

freeduck
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Amit írtam azt 330-nál nem láttam olcsóbban!!!

Dimitrij
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

Szevasztok! 

Samsung mindig van valahol 250e-290e körül.

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Benq -hoz egy kis oktatovideo (nem lattam meg belinkelve, gondoltam beszurom...)

http://zdpub.vo.llnwd.net/o2/pcmag/BenQ.DV3750.html

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”