Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Plazma
Plazma
Egy pár záporozó kérdés:Külsőleg a Pana PA50 és a PE55 ugyanúgy néz ki?
Hogyan néz ki a HDMI és a DVB-T tuner csatlakozó - hol találok róla képet?
A M.o.-i Hivatalos Panasonic honlapon miért nincs rajta a PE55 típus?
Még mindig ott tartok, ha most mondjuk veszek 1 plazmát / PA50 / akkor azt legalább öt évig megtartanám, viszont ha akkor el akarom adni, újabbra lecserélni, elképzelhető, hogy nem lesz rá kereslet- és akkor most " hiába" adtam ki 400-500e Ft-ot, és jobban megérte volna az árkülönbözet, most 1 HD-képes készüléket venni?
Persze ha előre lehetne tudni, hogy mi lesz öt év múlva, akkor biztos nem itt ütném a klaviatúrát.
Köszönettel:
Rospe
Mert hivatalosan nem árulja a Panasonic. Ázsiai piacra készült a PE55.
üdv,drg
Ez vicc..Egyszer már kiveséztük ezt.
Ha szerinted az én lakhelyem Ázsia,azt még megértem..És ehhez mit szólsz?
http://www.produkte.panasonic.de/produc ... per=&prop=
Eza PA50 utódja,HDMI-vel,DVB tuner-rel.A PA50 marad,amíg el nem fogy.Ennyi.
sorry!
Plazma
Egyébiránt a PE55-ről még annyit,hogy igencsak megéri a HDMI,már ha van ilyen géped..Lényegesen jobb a kép,épp ma tesztelgettem minden létező üzemmódban.
A DVB meg majd egyszercsak jó lesz,ha ma még nem is sokat ér,arra a 3 adóra,ami van per pill.
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Plazma
Még mindig ott tartok, ha most mondjuk veszek 1 plazmát / PA50 / akkor azt legalább öt évig megtartanám, viszont ha akkor el akarom adni, újabbra lecserélni, elképzelhető, hogy nem lesz rá kereslet- és akkor most " hiába" adtam ki 400-500e Ft-ot, és jobban megérte volna az árkülönbözet, most 1 HD-képes készüléket venni?
Persze ha előre lehetne tudni, hogy mi lesz öt év múlva, akkor biztos nem itt ütném a klaviatúrát.
Köszönettel:
Rospe
Amúgy szerintem bármit veszel, 4-5 év múlva szinte a hajadra kenheted, kb. 80%-át elveszti az árának. Azt mérlegeld, hogy mi az az összeg, ami belefér, hogy így elbuksz, és abból vedd meg a legjobbat, amit lehet.
Továbbá elhangzott talán ezen a fórumon:
- Vedd meg ha tetszik, és szeretnéd
- Utána pedig ne kövesd mit mennyiért lehet kapni, hanem használd és legyél boldog
Plazma
Köszönettel:
Rospe
üdv,drg
Ez vicc..Egyszer már kiveséztük ezt.
Ha szerinted az én lakhelyem Ázsia,azt még megértem..És ehhez mit szólsz?
http://www.produkte.panasonic.de/produc ... per=&prop=
Eza PA50 utódja,HDMI-vel,DVB tuner-rel.A PA50 marad,amíg el nem fogy.Ennyi.
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Plazma
Köszönettel:
Rospe
Amúgy szerintem bármit veszel, 4-5 év múlva szinte a hajadra kenheted, kb. 80%-át elveszti az árának. Azt mérlegeld, hogy mi az az összeg, ami belefér, hogy így elbuksz, és abból vedd meg a legjobbat, amit lehet.
Plazma
Köszönettel:
Rospe
üdv,drg
Plazma
Köszönettel:
Rospe
Szerintem ne szarozz a HD változattal. Szívem szerint én is azt vennék, de a SAMSUNG lenyeli a részleteket, és a szinei teljesen valótlanok, és bénák. Tehát marad: LG, Panasonic. Ezekből meg 42 col 1024x768 felbontás HD plazma 700e forint, nem véletlenűl.
PE55 ugyanúgy néz ki, mint a PA50
Azért nincs kint a magyar oldalon, mert valszeg a Panasonic magyarország nem árulja, és németországból hozzák. www.panasonic.de -n fent van, ha nem tudsz németül, akkor is felmehetsz, ugyanaz a szerkezete, mint a magyarnak.
Menj el a media markt-ba, és ott egy HD LCD, vagy plazma hátán könnyen rátalálsz majd a HDMI csatlakozóra. De írd be a google-ba: hdmi picture
csomó képet hoz majd.
Plazma
Sziasztok!
Szerintetek normál használat(dvd+tv) mellett beéghet a Panasonic TH-42PA50?(pl:RTL-logo)
Láttatok már ilyet?
Plazma
Egy pár záporozó kérdés:
Külsőleg a Pana PA50 és a PE55 ugyanúgy néz ki?
Köszönettel:
Rospe
TV/1: Panasonic TH-50PV600 ; TV/2: Panasonic TX-23LX60 ; Receiver: Yamaha RX-V650 ; DVD Player: Yamaha DVD-S550 ; Speakers: Front: Yamaha NS-515 F ; Center: Yamaha NS-C515 ; Rear: Yamaha NS-M515 ; Subwoofer: Yamaha YST-SW515 ; Cable: QED Silver Anniversary
Plazma
Vásároltatok már magyar internetes boltokban? Mi a tapasztalat? Rendesen kezelik a garanciás ügyeket? Ha vmi gond van hová lehet menni? Hozzájuk vagy a márkaszervízbe?
Konkrétan melyikre gondolsz?
Én netdepotól pl. elég sokat vásároltam már, és minden szempontból teljesen korrektek.
Csak jót tudok róluk mondani.
Plazma
Ha meg nem látsz különbséget, minek is vennéd a drágábbat. Gondolod, hogy odahaza a másolt DVD-ken jobb lenne a PV500. Nem hinném.....
A döntés a kezedben van..... (PA50)
Köszönöm szépen igazán kedves feltételezés, remélem magadból indulsz ki!
De ha még így is lenne akkor sincs semmi közöd hozzá.
Rospe
TV/1: Panasonic TH-50PV600 ; TV/2: Panasonic TX-23LX60 ; Receiver: Yamaha RX-V650 ; DVD Player: Yamaha DVD-S550 ; Speakers: Front: Yamaha NS-515 F ; Center: Yamaha NS-C515 ; Rear: Yamaha NS-M515 ; Subwoofer: Yamaha YST-SW515 ; Cable: QED Silver Anniversary
Plazma
Vásároltatok már magyar internetes boltokban? Mi a tapasztalat? Rendesen kezelik a garanciás ügyeket? Ha vmi gond van hová lehet menni? Hozzájuk vagy a márkaszervízbe?
Plazma
Sziasztok!
Elöször is köszönöm a sok segítséget a múlt héten. A befutó végül is a Panasonic TH-42PA50 lett. Igazából az ár/teljesítmény arány szempontjából - elsö pillantásra - talán nem ez a legjobb választás (más márkák ennyi pénzért már digitális csatlakozót ill HD Ready-t is adnak), viszont ez az a készülék, amire eddig senki (sem Ti, sem az eladók) nem mondott rosszat és tényleg szép a képe.
a pana is tudja fogadni komponensen keresztül(analógon) a nagyfelbontású jelet:)
...
Plazma
1. TH-42PE55-öt érdemes szerintetek venni? + 40e ft, és ezért DVB-T tuner + HDMI-t kap az ember plusszba.
2. A panasonic plazmák tartalmaznak beégés védelmet + a már beéget részek javítására szolgáló funkciókat? LG elvileg tartalmaz, vagy parasztvakítás az egész? (ISM, Orbiter, White Wash, Inversion)
Ha a magam tévéjéröl lenne szó és lenne 400-500e Ft-om egy tévére, én biztosan kiadnék még 40e forinttal többet, hogy legyen rajta digitális csatlakozó. Számomra pl. nagyon fura, hogy a DVD digitális jele helyett (ha van ilyen kimenete) az analógot vezetem be a tv-be, amin belül aztán megpróbálja visszaalakítani a jelet azzá, amit a DVD eredetileg is tudott volna küldeni. Azért az is hozzátartozik, hogy gyakorlatban nem láttam, hogy van-e érzékelhetö különbség aközött, ha jó minöségü analóg ill. digitális jelen vezetem be ugyanazt az adást.
Valaki azt írta itt, hogy a hangyás kép tökéletes arra, hogy a beégett részeket javítsa. Egy eladó pedig érdekes módon pont az ellentétét, a nagyon erös színekkel rendelkezö, kontrasztos filmeket ajánlotta (pl. Némó nyomában).
Plazma
Sziasztok!
Elöször is köszönöm a sok segítséget a múlt héten. A befutó végül is a Panasonic TH-42PA50 lett. Igazából az ár/teljesítmény arány szempontjából - elsö pillantásra - talán nem ez a legjobb választás (más márkák ennyi pénzért már digitális csatlakozót ill HD Ready-t is adnak), viszont ez az a készülék, amire eddig senki (sem Ti, sem az eladók) nem mondott rosszat és tényleg szép a képe.
Plazma
megkellene kérdezni Reát, hogy mi a véleménye a pana 500-asról, mert nálla asszem már volt ilyen készülék
solar7:
nézd meg mind a kettő készüléket, he lehet rendes tv-dvd jelről
nekem mind a 2ő bejön/bejött, de végül a plusz szolgáltatásai miatt az lg lett a nyerő:kiraly:
...
Plazma
Sziasztok!
Régóta nézem, hogy mit vehetnék még épeszű áron a 72 cm-s TV-m helyett.
Projektor kiesett egyelőre, mert macerás kiépíteni.
HD szerintem is felesleges egyelőre.
Panasonic TH-42PA50
LG 42-PX3RV
a két befutó. Mindketőnek nagyon szép képe van. LG-nek több szolgáltatása van, extrásabb, de itt a fórumon elhangzott 1-2 elég erős kritika, a panákat pedig senki sem szídja, mindenki szereti, ezért a pana fele hajlok.
2 kérdésem lenne:
1. TH-42PE55-öt érdemes szerintetek venni? + 40e ft, és ezért DVB-T tuner + HDMI-t kap az ember plusszba.
2. A panasonic plazmák tartalmaznak beégés védelmet + a már beéget részek javítására szolgáló funkciókat? LG elvileg tartalmaz, vagy parasztvakítás az egész? (ISM, Orbiter, White Wash, Inversion)
Köszi,
Üdv ...
Plazma
Gondolod, hogy odahaza a másolt DVD-ken jobb lenne a PV500.
Jó kis magyar mentalitás
Plazma
Igen-igen!A pro- és kontra válaszokat még mindig, egyfolytában várom!
Az említett Pana üzletben voltam, valóban egy légtérben vannak, de egy nézőpont állásból nem látszik a 2 készülék. - és az "összehasonlítás" azért így nem úgyanaz.
Rospe
Szerintem, ha akkora különbség lenne a PV500 javára, azt így is észrevennéd.
Ha meg nem látsz különbséget, minek is vennéd a drágábbat. Gondolod, hogy odahaza a másolt DVD-ken jobb lenne a PV500. Nem hinném.....
A döntés a kezedben van..... (PA50)
Plazma
Igen-igen!
A pro- és kontra válaszokat még mindig, egyfolytában várom!
Az említett Pana üzletben voltam, valóban egy légtérben vannak, de egy nézőpont állásból nem látszik a 2 készülék. - és az "összehasonlítás" azért így nem úgyanaz.
Rospe
Plazma
Rospe!
Ha még egy hsz-t hozzáveszel, akkor az előttem szólókhoz csatlakozva (majdnem mindenki...), csak a PA50-et tudom javasolni! Mire ki tudod használni "annyira", s lesz "értelme", addigra jóval olcsóbban, s még jobbat is tudsz venni!
Most még elég ez is! Nekem a hasonló adottságú Hitachi bejött!
Szerintem...
Plazma
Pont innen indultam ki, amiért egymás mellet szeretném látni a 2 Tv képét, és eldöntsem, hogy a plusz szolgáltatások mellett látok-e olyan különbséget amiért a drágább készüléket válaszam.
Az Üllői út - Ferenc körút sarkán van egy Pana szaküzlet.
Ott meg tudod nézni a két vasat majdnem egymás mellett, de legalábbis egy légtérben
Mozi: Projektor: Sony VPL-HW65ES, Vászon: Moovia Moto Design 244 x 190 cm motoros TV: Philips 65OLED754/12, Source: Dune Base, Sony BDP-S790, Amp: Onkyo TX-NR656, Speakers: JAMO D500 5.0, Sub: Velodyne Impact-10
Plazma
A hitellel kapcsolatban meg csak annyit, hogy nem csak az vásárol hitelre akinek nincs pénze, csak esetleg ami van azt nem akarja egyben beletolni a cuccba.Tehát nem kell fikázni azt aki hitelre vásárol ezt-azt.
Megnézném, hogy kell apródonként összegyüjtögetni egy kocsira vagy egy kéglire
Ui. Én a TH-42PA50-el kiválóan elvagyok, és ha lecserélem sem biztos, hogy HD lesz helyette.
Köszönöm szépen Angyisz!
Pontosan rávillágítottál a hitel téma lényegére, nekem nagyobb anyagi biztonság ha csak a felét tolom be,és a többit apránként fizetem ki.
Pont innen indultam ki, amiért egymás mellet szeretném látni a 2 Tv képét, és eldöntsem, hogy a plusz szolgáltatások mellett látok-e olyan különbséget amiért a drágább készüléket válaszam.
Ezért várnám a készülék tulajdonosok, tapasztalatait, észrevételeit stb., hogy segítsenek a döntésemben.
Köszönettel:
Rospe
Plazma
Oké, hagyjuk a hitel témát- az az én dolgom!Kanyarodjuk vissza az eredeti témára:
A nagy kérdés részemről az, hogy vegyen az ember 1 elérhető árú készüléket /Pana-PA50/, ami kielégíti a mostani elvárásokat, de 2-3 év múlva esetleg már nem megfelelő / de a most kiadott pénz sem kevés érte/, vagy érdemes inkább most több mint 50% többletet fizetni a Pana-PV500-ért?
Rospe
Nézd a dolgot reálisan, mivel kapsz többet a drága modell esetében
+ HD panel (már ha lesz úgy 5 éven belül HD adás hasznát is veszed, DVD-nél pedig nem látsz egetverő különbséget)
+ HDMI bemenet (jól jöhet ha PC-t akarsz kötni rá, esetemben nem volt jelentősége)
+ SD/PCMCIA kártyanyílás (őszintén, minek?)
+ PIP/POP/PAT/PAP (még eleinte érdekes lehet)
na kb ennyi és ezért elkérnek +250-300e Ft-ot, na ha a fenti dolgok neked érnek ennyit illetve szükséged van rájuk akkor IGEN neked valóban a TH-42PV500-ra van szükséged, bár Én ezt kétlem.
A hitellel kapcsolatban meg csak annyit, hogy nem csak az vásárol hitelre akinek nincs pénze, csak esetleg ami van azt nem akarja egyben beletolni a cuccba.Tehát nem kell fikázni azt aki hitelre vásárol ezt-azt.
Megnézném, hogy kell apródonként összegyüjtögetni egy kocsira vagy egy kéglire
Ui. Én a TH-42PA50-el kiválóan elvagyok, és ha lecserélem sem biztos, hogy HD lesz helyette.
TV:Panasonic TH-50PV70 TV2: Panasonic TH-42PA50 TV3: Samsung Plano WS-32Z068P Receiver: Sony STR-DB790 QS 6.1 Front: Wharfedale Diamond 9.2 Center: Wharfedale Diamond 9CM Rear: Wharfedale Diamond 9.1 Rear Center: Sony SS-CN225 Subwoofer: Klipsch RW-8 Reference DVD: Denon DVD-1730 VCR: Thomson VPH6950G Konzol: Playstation 3 Scart: Hama ProClass Gold Távirányító: Sunwave SRC-3000B Playstation 3 ID: angyisz weboldal: www.angyisz.eoldal.hu
Plazma
Oké, hagyjuk a hitel témát- az az én dolgom!
Kanyarodjuk vissza az eredeti témára:
A nagy kérdés részemről az, hogy vegyen az ember 1 elérhető árú készüléket /Pana-PA50/, ami kielégíti a mostani elvárásokat, de 2-3 év múlva esetleg már nem megfelelő / de a most kiadott pénz sem kevés érte/, vagy érdemes inkább most több mint 50% többletet fizetni a Pana-PV500-ért?
Rospe