Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Ferike:
A Briver.hu-n szerintem elírtak egy betűt és az LE-32T51B helyett írtak LW-32T51B-t.
Ha meg van 4-500 ezred (mint írtad), akkor felejtsd el a "T"-s modelleket (LE..T51B), és ha javasolhatom, akkor tegyél még hozzá 40 ropit, és vedd meg539.990,-ért a negyvenes LE-40R51-et, hidd el, nem fogod megbánni, azt garantálom. Nyár elején még 1.399.000-ről indult, én már "akciós" 699-ért vettem, de egy percig sem bántam meg, tehát 540 bruttó sztem MOST bomba ár érte, főleg ha még az ÁFA-ját is vissza tudod igényelni (mert vissza lehet ugyanúgy, mintha monitort vennél). Az élmény más kategória ezen, mint a 32-es "T" modellen.
Vendég_Sanya_-nak is annyit mondhatok csak, a "T"-s modellek kissé fapadosabb (és olcsóbb) változatai a jól bevezetett "R"-es szériának, a hasonlatosság (ötszögletű) kicsit becsapós lehet ugyan, de ez a gyászfekete design azért láttatja, ez nem az "R"-es széria. A csúcs az "M"-es széria (pl. az EISA-nyertes LE-40M61, vagy az LE-46M51), de ez már egy más kategória. A TOP LCD kategóriában úgy gondolom (Samsung mániám ellenére), hogy a leginkább SHARP (esetleg SONY) egyes modelljei viszik a pámlát, de ez már 1-2 milla közötti árkategória... Vagy netán a Harsper HL-5500V 55-ös LCD modellje.
Ami jópofa azért a gyászfekete "T"-s Samsungokon, hogy van DVI bemenetük (bár nincs HDMI). Nem tudom miért nem lehetett tenni mindkettőt, legalább az "R"-esekre (nekem pl. nagyon hiányzik a DVI).
A MM-ban pedig vigyázzunk a demo DVD-kkel, mert (főleg az LG-nél és a PANA-nál) az a demo gyakran bizony külön kis csing-csang-csung (és NOT FOR SALE!!!) feliratú kütyükből származó kőkemény 1080p HD forrás!
tsc
Hogy miért terjedt el a 1366x768 felbontás? Sztem üzletileg, érts fogyasztó-marketing ügyileg szakadék tátongott a 1280x720 és a 1920x1080 panelok/natív felbontású készülékek között, amit ki kellett tölteni. A trabi meg a Merci közé azéé kell egy Opel Nem szerencsés HDMI szempontól, az tuti-fix, de ha még a PC sem tudja natívan meghajtani, akkor télleg semmi értelme az égvilágon.
Hangsugárzóm eladó: JBL 4406 Studio Monitor
Lcd, Led, Oled TV-k
Hi!
Karácsonyra szeretnék 66-72cm-es LCD TV-t venni.
8-12ms,DVI,DNIe alap PC-re lenne kötve.
Mit ajánlotok 250K körül vagy alatt?
Lcd, Led, Oled TV-k
Vasárnap láttam az Árkád MM-ben egy LG LCD-t és leesett az állam! Szebb képe volt, mint az általam eddig látott plazmáknak! Semmi grízesedés, tűéles, 94 cm-es képátlójú és 520 vagy 530 ezer ft-ot kérnek érte.
A típusszámát sajna nem tudom, de lehet, hogy holnap utánanézek és közhírré teszem! Az LG-nek most van ott egy külön része és ez a masina egy plazmával együtt helyezkedik el szemben a TV-fallal.
Érdemes megnézni!!!
Vazz, azt én is láttam ott vasárnap. Az LCD -ket néztük ismerősömmel, és amikor csillogó szemmel méregette, mondtam neki, hogy hagyd, az plazma. Erre ő: de hiszen az van mellé kiírva, hogy LCD. És tényleg az volt odaírva Tátottam én is a számat rendesen. Mondjuk demo cucc ment rajta, de akkor is nagyon meggyőző volt. Nem lehet, hogy egyszerűen csak elírták ?
Jozs
TV: Sony KV-32FQ86, DVD-Video: Panasonic DMR-E85H, VHS: Panasonic NV-FJ632, Rádióerősítő: Marantz SR-5400 OSE, CD játszó: Marantz CD-52mkII, (Erősítő: Quad-405), LP játszó: NAD-5120 (Pickup: Grado Black), Deck: Aiwa F250, Hangdobozok: ELADÓK ! Heybrook HB1 (kábel: Monitor Black&White LS-502)
Lcd, Led, Oled TV-k
Ám pénzügyi okokból - 100 ezerrel olcsóbb - másik versenyző lenne a befutó, mégpedig egy Samsung LE26R51B. Samsungéknál nagy a zűrzavar modellszámozás és modellek ügyében, pl a LE27T51B egy senki földje, no infó róla, és a házimozi show-n az R51B-nek sokkal jobb képe volt mint ennek.
Lásd ezen a fórumon "Vendég" hozzászólását 2005 Nov 6 , 15:12 .
TV: Sony KV-32FQ86, DVD-Video: Panasonic DMR-E85H, VHS: Panasonic NV-FJ632, Rádióerősítő: Marantz SR-5400 OSE, CD játszó: Marantz CD-52mkII, (Erősítő: Quad-405), LP játszó: NAD-5120 (Pickup: Grado Black), Deck: Aiwa F250, Hangdobozok: ELADÓK ! Heybrook HB1 (kábel: Monitor Black&White LS-502)
-
Vendég
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Nem vagyok egy nagy házimozi rajongó, sem nagy spíler a témában, de eljutottam oda hégy venni szeretnék egy laposképernyős tv-t beépített hangszóróval, meg egy dvd lejátszót, és ennyi, nem kell más, ja meg idővel jó minőségű kábelek.
Panelszoba kisebbik mérete felé sugározna a tv, így meglátásom szerint a 26-os épp elég, nem kell 32-es.
A kedvenc kiválasztottam egy JVC LT-26S60 LCD, ennek volt a legjobb legélesebb, legrészletgazdagabb képe, a samsungoknál is jobb.
Ám pénzügyi okokból - 100 ezerrel olcsóbb - másik versenyző lenne a befutó, mégpedig egy Samsung LE26R51B. Samsungéknál nagy a zűrzavar modellszámozás és modellek ügyében, pl a LE27T51B egy senki földje, no infó róla, és a házimozi show-n az R51B-nek sokkal jobb képe volt mint ennek.
A JVC 10 wattos hangilag a Samsung csak 5, számít ez?
Ja a HD ready és a HDMI követelmény lenne.
Úgy vettem észre hogy akkor viszont HDMI csatlakozós dvd kell, ami sokkal drágább mint a normál, itt milyet ajánlotok? Ráadásul ha a dvd így sokkal többe kerül akkor mégegyértelműbb a Samsung választása.
Köszi.
Lcd, Led, Oled TV-k
Valamit nagyon elbaltázhattak a plazma beállításánál.
Egyébként tegnap én is voltam nézelődőben. Nem tudom. Sokan a rainbow-ra érzékenyek és azonnal észreveszik, én meg a mosott mozgásokat látom meg először, amikor LCD TV kerül a "látókörömbe". Pedig demo DVD-vel vakították a parasztokat a bótban. Volt minden, Philips, Samsung, Panasonic, Sony. Mind mosta rendesen. De hiába mosta, mégsem lett tiszta a (mozgó)kép.
Lcd, Led, Oled TV-k
Vasárnap láttam az Árkád MM-ben egy LG LCD-t és leesett az állam! Szebb képe volt, mint az általam eddig látott plazmáknak! Semmi grízesedés, tűéles, 94 cm-es képátlójú és 520 vagy 530 ezer ft-ot kérnek érte.
A típusszámát sajna nem tudom, de lehet, hogy holnap utánanézek és közhírré teszem! Az LG-nek most van ott egy külön része és ez a masina egy plazmával együtt helyezkedik el szemben a TV-fallal.
Érdemes megnézni!!!
És milyen jellel volt hajtva?
Mert aztán otthon rádugod az upc kábeltévét és sirva fakadsz.
Demo-DVD-vel, ugyanazzal, mint a mellette lévő HD-s LG Plazma. Mégis a HD-s LG LCD sokkal szebb volt!
Lcd, Led, Oled TV-k
Érdemes megnézni!!!
És milyen jellel volt hajtva?
Mert aztán otthon rádugod az upc kábeltévét és sirva fakadsz.
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok ! Max. 3 héten belül én is szándékozom LCD-t v. plazmát venni, bár utóbbi esetében korlátozó tényező , hogy max 450-500 e Ft-om van (bár az El.W.-ben most a 42"-os Pana plazma 350e Ft! - ez lehet,hogy jó vétel lenne?).
Mégis elsősorban LCD-t szeretnék, és mivel sötét (kakaópác) színű a berendezés igazából fekete, v. feketés jönne szóba.
Ehhez mit szóltok:
http://www.briver.hu/termekek/szorakozt ... vizio.html
Látom, van itt egy-két nagy tapasztalatú és hozzáértő szaki, ennyiért mi az amit most meg lehet és érdemes venni ?
Előre is köszi!
U.I: tegnap láttam a Sony klv-s32a10 -t. Hát , a képe (kábel TV) legalábbis az egyik legjobb, amit láttam eddig.
Érdemes megnézni!!!
Lcd, Led, Oled TV-k
Overscan - ez a kifejezés mit takar iagzából? (Eddig azt hittem, azt ha nincs border)
Azt, hogy náhány %-ot mindenképp levág a megjelenítő az eredeti képből minden oldalon.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
- battlestar
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 0
Lcd, Led, Oled TV-k
Csak ugye ezzel az a baj, hogy hdmi-n keresztül nem tudod natívban meghajtani, csak 720P-ben, pedig a tv 768-as. Persze az hab a tortán hogy d-subon keresztül se tudod meghajtani az S-es modelt sem rendesen natívban, csak Y irányban (768), mert x irányban mindenképp 1280-at enged max a vga bemenetén....
Angol fórumokon van vagy 100 oldalnyi hozzászólás a V-s modell PC-s csatlakoztatásáról, DVI-HDMI kábellel. Tehát műxik a dolog, de NVIDIA kártya ajánlott mert azon állítólag egyszerűbb kikapcsolni az overscant. ha nem kapcsolod ki az overscant, ki fog lógni a kép...
Köszi a választ.
HDMI 720p esetén biztos, hogy nem jön natívban?
Mert ha körbe feket csík van akkor natív - ha jól gondolom.
Ez biztosan nem kapcsolható?
Ezt direkt csinálja a Sony, hogy nem lehet natívban meghajtani?
Kár, hogy nincs HDMI kábeled kiváncsi lennék az eredményre.
Az angol nyelvű fórumokhoz gyenge az angolom.
Overscan - ez a kifejezés mit takar iagzából? (Eddig azt hittem, azt ha nincs border)
- battlestar
- Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k
.
Ehhez mit szóltok:
Úgy nézem mintha a samsung.hu oldalon ugyanez a készülék más paraméterekkel rendelkezik.
-
Vendég
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok ! Max. 3 héten belül én is szándékozom LCD-t v. plazmát venni, bár utóbbi esetében korlátozó tényező , hogy max 450-500 e Ft-om van (bár az El.W.-ben most a 42"-os Pana plazma 350e Ft! - ez lehet,hogy jó vétel lenne?).
Mégis elsősorban LCD-t szeretnék, és mivel sötét (kakaópác) színű a berendezés igazából fekete, v. feketés jönne szóba.
Ehhez mit szóltok:
Látom, van itt egy-két nagy tapasztalatú és hozzáértő szaki, ennyiért mi az amit most meg lehet és érdemes venni ?
Előre is köszi!
U.I: tegnap láttam a Sony klv-s32a10 -t. Hát , a képe (kábel TV) legalábbis az egyik legjobb, amit láttam eddig.
Lcd, Led, Oled TV-k
Egyébként mondja már meg valaki, mi a lócsöcsnek csinálnak 1366x768-as paneleket? Miért nem elég az 1280x720???
Így most az 576P-s jelet előbb a dvd skálázza fel 720P-re, utána a TV meg 768-ra. Ugyanez a játék X irányban is megtörténik.
Ez biztos jót tesz a minőségnek. (( Így hiába jobb a tv felbontása, a végeredmény garantáltan rosszabb lesz, minta 1280x720-as lenne.
Lcd, Led, Oled TV-k
Ami tetszik még a Sony KLV-S32A10EEz olcsóbb és van benne D-SUB a VGA-nak. Nincs benne Wega Engine.
Persze egy DVI csati jobb lenne, de ha Matrox kártyáról hajtjuk meg aminek legendásan a legjobb a DA átalakítója akkor gondolom egész szép képet kaphatunk.
Talán TSC írta, hogy először olyan géppel próbálkozott ahol alaplapra van integrálva a grafikus kártya.
Az olyan vackok sosem adnak ki szép képet magukból.
Az nagyon érdekelne, hogy a KLV-S32A10E esetében miért nem tanácsolják, hogy a HDMI-re PC jelét (DVI) kössük?
Vagy ez tiltás is?
Mert azért csak ebben az esetben lehet digitális a jel.
Ha a D-Subon keresztül kötjük rá akkor előbb DA ------kábel---- AD átalakításokon megy keresztül a jel.
Megy rajta a dvi-hdmi is, ha nem tetszik a d-sub, meg ugyanígy megy a V-s modellen is.
Csak ugye ezzel az a baj, hogy hdmi-n keresztül nem tudod natívban meghajtani, csak 720P-ben, pedig a tv 768-as. Persze az hab a tortán hogy d-subon keresztül se tudod meghajtani az S-es modelt sem rendesen natívban, csak Y irányban (768), mert x irányban mindenképp 1280-at enged max a vga bemenetén. (Hülye Sony!!!)
Cserében a HDMI miatt szebb a kép (egy DA és egy AD átalakítás kimarad ugyebár).
Angol fórumokon van vagy 100 oldalnyi hozzászólás a V-s modell PC-s csatlakoztatásáról, DVI-HDMI kábellel. Tehát műxik a dolog, de NVIDIA kártya ajánlott mert azon állítólag egyszerűbb kikapcsolni az overscant. ha nem kapcsolod ki az overscant, ki fog lógni a kép, hiába állítod a desktopot 1280x720-ba, a szélek lelógnának.
Szóval PC-s csatlakoztatás szempontjából a Samsung 32R51B jobb választás, azt natívban is meg lehet hajtani vga bemenetről.
Egyébként nem győzök csodálkozni, milyen szép lett a KLV-S32A10 képe egy belépő szintű HDMI-s játékossal (Sony DVP-NS92).. Brutál jó! A színek, a részletesség fényéveket javult az eddigi 576P-s meghajtáshoz képest, amit komponens kábelen kapott.
- battlestar
- Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Most olvastam végig az egész fórumot.
Érdekes volt. Természetesen azért vagyok itt mert én is LCD TV-t szeretnék venni.
Amivel szemezgetek: Sony KLV-V32A10E
http://www.sony.hu/view/ShowProduct.act ... TVP+LCD+TV
Jónak tünik a paraméterei alapján. Nagyon tetszik a design. A márkanév is jólcseng számomra.
Viszont szinte semmi tesztet nem találtam róla. Hozzászólást sem.
Nagy gondom, hogy nincs rajta külön PC csatlakozási lehetőség.
Elméletileg csak HDMI-n keresztül lehetne meghajtani egy DVI-HDMI kábellel.
Jó lenne ha valakinek lenne ilyen irányú tapasztalata.
Úgy látom TORKOSBORZ neked ilyen TV-d van. Tudnál írni vlamit erről?
Ami tetszik még a Sony KLV-S32A10E
Ez olcsóbb és van benne D-SUB a VGA-nak. Nincs benne Wega Engine.
Persze egy DVI csati jobb lenne, de ha Matrox kártyáról hajtjuk meg aminek legendásan a legjobb a DA átalakítója akkor gondolom egész szép képet kaphatunk.
Talán TSC írta, hogy először olyan géppel próbálkozott ahol alaplapra van integrálva a grafikus kártya.
Az olyan vackok sosem adnak ki szép képet magukból.
Az nagyon érdekelne, hogy a KLV-S32A10E esetében miért nem tanácsolják, hogy a HDMI-re PC jelét (DVI) kössük?
Vagy ez tiltás is?
Mert azért csak ebben az esetben lehet digitális a jel.
Ha a D-Subon keresztül kötjük rá akkor előbb DA ------kábel---- AD átalakításokon megy keresztül a jel.
Mi van a KLV-V32A10E esetében? Akkor ott sem köthetjük rá DVI jelforrást egy DVI - HDMI kábellel a HDMI csatlakozóra?
Ez pedig fontos lenne nekem. Egy jó TV-t szeretnék, de szeretném a PC-t is rákötni.
Érdekes eset BIG FOOT története is a DVI-HDMI kábellel. Bár Ő Samsungos. Kiváncsi lennék, hogy a fenti 2 Sony esetében mi a helyzet.
Úgy vettem észre REA4-nél is megfordult már néhány TV.
Kérdezném tőled, hogy a 32" kategóriában Te melyik készüléket ajánlanád?
Philips 32PF9830 - már túl drága nekem.
Még nem született meg a döntés, de tény, hogy a KLV-V32A10E tetszik nekem jelenleg a legjobban.
Néztem egy ilyet is: ViewSonic N3260W
http://www.viewsoniceurope.com/UK/Produ ... html#specs
http://www.viewsoniceurope.com/data/60/N3260w.pdf
Egész jók a paraméterei. Valahol találtam egy tesztet róla, de a TV részét nem dicsérték. Ilyet pedig csak számtech boltban lehet venni - ha jól tudom. Én meg szeretném megnézni (esetleg kipróbálni) a vásárlás előtt.
Samsung: sajnos nekem ezzel a márkával rossz tapasztalatom van. Tehát nagyon jónak kell lenni egy Samsung cuccnak, hogy esetleg olyat vegyek.
LG: nekem a koreai nem hangzik túl jól, de olvastam, hogy többen vezető gyártónak nevezték.
Nyitott vagyok, de a fő írány már megvan.
Panasonic: Panasonic TX-32LX500 erről azt gondoltam jó, de REA4 mintha nem találta volna vmi jónak.
Grundig: Volt régen Grundig TV-m. Nekem tetszik a márka. Az AMIRA designja nagyon nem tetszik.
XENTIA 32LXW 82-7410 TOP design tetszik, de úgy hallottam kifutó típus. Akkor inkább egy S sorozatú Bravia.
A fenti tapasztalatok elsősorban fórumokból, tesztekből és technikai adatlapokból származnak.
Már néztem a TV-ket üzletben is, de majd ezután fogom még megnézni jobban a kiválasztott készülékeket.
Még 2 kérdés ami eszembe jutott:
Tudtok valamit a Sony Bravia sorozatának pixel politikájáról?
A DVI-HDMI kábelen keresztüli PC megjelenítés.
Ha tényleg átkonvertál a HDMI (talán JozsBiker írt erről) akkor pontosan milyen felbontások várhatóak HDMI kábelen kesresztül?
Ezek esetleg: 480p, 576p, 720p, 1080i - ezekben az esetekben milyen PC-s felbontás párosítható?
Írta vki, hogy 720p - be rakja. Akkor pontosan mit csinál a PC videojellel?
Mivel TFT monitort használok azzal tisztában vagyok, ha nem natív felbontásban használom, akkor elég vacak lesz a kép.
Remélem elnézitek, hogy ilyen sokat írtam és várom a hozzászólásaitokat.
Köszi!
Lcd, Led, Oled TV-k
... Még a gyári demo HD trailereken (pl. Shark) is kijönnek "DivX-es kockásodások" (nem is értem, hogy hogy fordulhat ilyen elő...)
- inkabb ugy fogalmaznek, hogy a cucc videofeldolgozo egysege sincs a helyzet magaslatan!
Mármint milyen/melyik cucc? A HTPC-mé, amivel lejátszom? Vagy amivel betömörítették? Komolyan nem világos most, mire gondoltál.
Nem hiszem, hogy a gépemmel gond lenne, ha a nagysándoros (Alexander_Trailer_1080p.wmv) demót simán lejátsza... Az a "kiakasztós" próba...
Lcd, Led, Oled TV-k
... Még a gyári demo HD trailereken (pl. Shark) is kijönnek "DivX-es kockásodások" (nem is értem, hogy hogy fordulhat ilyen elő...)
- inkabb ugy fogalmaznek, hogy a cucc videofeldolgozo egysege sincs a helyzet magaslatan!
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Lcd, Led, Oled TV-k
[...]Na, nyilván nem tökéletes a kijelző, de jelenleg a forrás szűk kereszmetszet. Még a gyári demo HD trailereken (pl. Shark) is kijönnek "DivX-es kockásodások" (nem is értem, hogy hogy fordulhat ilyen elő...)
Mert nagyon erős a tömörítés. Ha 10, 12 vagy 15 Mbit-es stream-et néznél, az jó lenne.
Teaway: PanasonicP37C10ES/Denon1604/Denon1710/KenwoodDP-5020/PhilipsVR1600/ Diamond8.3front/WH2C/WH2S
*** Chord Choral: Blu, DAC64, Symphonic, Prima, Mezzo50
Lcd, Led, Oled TV-k
A kijelző hibáit nem látom, mert olyanok nincsenek (elsőre egy subpixelhibás készüléket kaptam, de szerencsére gyorsan kicserélték pixelhiba mentesre :kiraly: )
Akkor rosszul fogalmaztam - a technológia hibáira gondoltam.
Azok is csak akkor jönnek elő, ha gagyi forrásból használjuk a készüléket, pl. DVD. :taps:
Na jó, mióta beüzemeltem egy alap HDMI-s játékost (Sony NS92) sokat javult a dolog.
Lcd, Led, Oled TV-k
Köszi. Az ismerősöm kb. 3 méterről nézné. Viszont elsősorban TV műsorokat, amiknek ugye a képminősége nem annyira jó mint a DVD -é.
Jozs
Lcd, Led, Oled TV-k
Én azt mondanám, min. másfél méter, de rövidlátó vagyok és sose szoktam betartani az aranyszabályokat, nézési távolság terén. :taps:
De másfél méter kell, vagy inkább kettő, hogy ne lásd állandóan a kijelző hibáit.
Hát asszem én sem tartom be az aranyszabályokat, mert én pl 2 méterről bámulom (a franciaágyból :kiraly:) a 40"-os samsung LCD-t. A kijelző hibáit nem látom, mert olyanok nincsenek (elsőre egy subpixelhibás készüléket kaptam, de szerencsére gyorsan kicserélték pixelhiba mentesre )
Na, nyilván nem tökéletes a kijelző, de jelenleg a forrás szűk kereszmetszet. Még a gyári demo HD trailereken (pl. Shark) is kijönnek "DivX-es kockásodások" (nem is értem, hogy hogy fordulhat ilyen elő...)
Lcd, Led, Oled TV-k
Én azt mondanám, min. másfél méter, de rövidlátó vagyok és sose szoktam betartani az aranyszabályokat, nézési távolság terén.
De másfél méter kell, vagy inkább kettő, hogy ne lásd állandóan a kijelző hibáit.
Lcd, Led, Oled TV-k
Üdv !
Az lenne a kérdésem, hogy egy 32" -es LCD TV -t kb. hány méter minimális távolságról lehet ill. érdemes nézni. Köszi
Jozs
Lcd, Led, Oled TV-k
[...]Érdemes megjegyezni hogy ugyanezen a típus nagyobb (37" és 42") testvérei már 1920x1080 natív felbontású panelt kaptak (nyamm-nyamm, csorog a nyálam)[...]
Az tetszik benne, hogy a háta mögött a fal mindig olyan színű lesz, mint amilyen a képtartalom.
Teaway: PanasonicP37C10ES/Denon1604/Denon1710/KenwoodDP-5020/PhilipsVR1600/ Diamond8.3front/WH2C/WH2S
*** Chord Choral: Blu, DAC64, Symphonic, Prima, Mezzo50