Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Én is ezzel szemezek, de a képminőséget sajnos sehol nem sikerült még megnéznem. Ár/teljesítményben egész jó, csak a teljesen fekete megjelenéssével van egy kis gondom.A samsung honlapja sajnos olyan gyenge, hogy alig találni rajta részletes információt.
Szinekben néha kicsit foltosnak láttam a MM-ben kiállított darabot, de a gyorsaságát nem lehetett megfigyelni a futó TV adásban. A foltosodás persze lehet az upc-direct miatt is.
Tudja valaki milyen garanciát vállal a samsung a pixelhibákra?
Gugli:
samsung lcd tv pixel guarantee
és az elsők között találsz jó linket.
Nem tudom találhatsz-e olyan LCD-t, ahol a feketével ne lenne gondod. A képéről: nyilván én is megpróbálom még máshol is megnézni, esetleg uott, valami etelonnak tekinthető versenytárséval összehasonlítani.
Az a helyzet, h én kész vagyok a kompromisszumra ;-) Plazmát nem akarok (200E-nél többet nem akarok TV-re költeni), helyszűke miatt meg egy 72-cm-es 4:3-as CRT sem jöhet szóba. A lapos Samsung még csak-csak, de arról meg nem sok jót olvastam. Azért még lehet, h megnézem. Egy másik topicban valaki a Hisense-t emlegette (itthon készülő LCD, más márkáknak is gyártanak). Körülnéztem, nem sok info volt róla a neten, de jó véleményeket kapott.
TV: Toshiba 32WL66P; DVD: Pio 433H
-
Vendég
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Én is szemezek egy LCD TV-vel és persze előtte megérdeklődöm a véleményeteket
A Samsung LE-27 T51B-ről van szó.
Én is ezzel szemezek, de a képminőséget sajnos sehol nem sikerült még megnéznem. Ár/teljesítményben egész jó, csak a teljesen fekete megjelenéssével van egy kis gondom.
A samsung honlapja sajnos olyan gyenge, hogy alig találni rajta részletes információt.
Szinekben néha kicsit foltosnak láttam a MM-ben kiállított darabot, de a gyorsaságát nem lehetett megfigyelni a futó TV adásban. A foltosodás persze lehet az upc-direct miatt is.
Tudja valaki milyen garanciát vállal a samsung a pixelhibákra?
- Torkosborz
- Nincs visszaút

- Értékelés: 0
Lcd, Led, Oled TV-k
A Hardver topikban mar probalkoztam, de ide iranyitottak.
A velemenyeteket szeretnem kerni, hogy hogyan lehet jobb kepminoseget elerni DVD forrasbol egy 1366x768 felbontasu LCD kijelzon. Azon gondolkozom, hogy lecserelnem a jelenlegi lejatszomat egy hasonlo aru, de 720p-re felskalazni tudo lejatszora. Erdemes-e?
Jelenlegi lejatszo: CA Azur 540D, komponens kabellel, 576p
Ha megeri akkor a kovetkezo: Denon 1920, HDMI kabellel, 720p
Udv
TB
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Én is szemezek egy LCD TV-vel és persze előtte megérdeklődöm a véleményeteket
A Samsung LE-27 T51B-ről van szó.
Itt egy link róla. Nézegettem már vagy egy fél órát a Saturn-ban, sikerült egészen elfogadható beálltásokat találnom (RTL). Elég sokat tud és már 183E-ért is láttam. Mondjuk azért karácsonyig valószínűleg várnék, hátha alakul még a helyzet. Ebben a kategóriában ár/teljesítmény alapján nem láttam ehhez hasonlót. De ha ti tudtok, rajta!
Köszi!!
Lcd, Led, Oled TV-k
Na-na, itt van pl ez:
Sharp LC-45 GD1E
Na hallod, ennyi pénzért lehet is
Lcd, Led, Oled TV-k
Szerintetek digitális tuner (DVB) azokban a tévékben is van, amelyikre nincs ráírva, hogy "HD Ready"? :kiraly:Hol lehetne erről a témáról egy picit olvasgatni?
Azokban sincs,amelyikre rá van írva,hogy HD Ready...
Na-na, itt van pl ez:
Sharp LC-45 GD1E
Cuccaim
Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.
Nappali: Samsung PS-63P5H plazma tv, Samsung HT-P1200 kompakt cucc
Hálószoba: Panasonic TH-50PZ700E plazma tv
-
Vendég
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok srácok!
Én is, mint sokan mások LCD TV-t vennék.
Úgy látom itt a 32"-os kategóriában a Sony a favorit.
Nekem úgy 3,5-4 m távolságom van. Befér oda egy 37-40"-os?
Ha igen melyik?
Eddig úgy gondoltam, hogy Philips vagy Sharp, de most az EISA-t a Samsung nyerte.
Szóval ha valaki adna valami jó tanácsot azt megköszönném, mert a Hi-fi shown döntenem kell, ha be akarom tenni a kicsikét a karácsonyfa alá.
Lcd, Led, Oled TV-k
Milyen a Sony KLV-S23A10E típusú új LCD tévéje? Ha neked ilyen van, akkor légyszi írj pár sort, hogy milyen a készülék.
Ja és ha tudtok boltot Veszprémben vagy Fehérváron, ahol van ilyen készülék kiállítva, akkor azt is írjátok meg!
Köszke! :kiraly:
Lentebb valahol írtam egy kilót az S32A10-ről... Sok diffi nincs, csak a képméret.
Meg kérdezhetem hogy te hol vásároltad a Sonyt?
Lcd, Led, Oled TV-k
Szerintetek digitális tuner (DVB) azokban a tévékben is van, amelyikre nincs ráírva, hogy "HD Ready"? :kiraly:Hol lehetne erről a témáról egy picit olvasgatni?
Azokban sincs,amelyikre rá van írva,hogy HD Ready...
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Lcd, Led, Oled TV-k
Szerintetek digitális tuner (DVB) azokban a tévékben is van, amelyikre nincs ráírva, hogy "HD Ready"?
Hol lehetne erről a témáról egy picit olvasgatni? :kiraly:
Projector:JVC X30 Screen:Projecta HomeScreen (102x180) TV:Panasonic TX-P42S10E
Blu-Ray/DVD:Samsung BD-P2500 HD:HTPC (Intel NUC i3, 8GB RAM, 240GB SSD)
CD:Technics SL-PG490 A/V:NAD T-748
Front:Wharfedale DIAMOND 8.4 Surround:Jamo Studio 110
Console:PS4 slim
Lcd, Led, Oled TV-k
LG 32LZ55
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Lcd, Led, Oled TV-k
Tegnap voltam a MediaMark-ban és megnéztem a SONY KLV-S23A10E és a PANASONIC TX-23LX50 LCD tévéket, és nekem az utóbbinak a képe tetszett jobban. (Mondjuk 23"-os pont nem volt ezért a 26"-osokat nézegettem.)
Tényleg, szerintetek melyiknek van szebb képe?
Tudtok olyan oldalt, ahol a PANASONIC TX-23LX50 készülék használati útmutatóját letölthetném pdf-ben? :kiraly:
Egyet már találtam, de az sajnos az Ausztráliába szállított készülékhez van, és ugye azokon nem scart csati van stb. szóval jó lenne pontosan tudni, hogy az európai (23"-os) változaton milyen csatik vannak.
Lcd, Led, Oled TV-k
Tehát ha egy LCD TV nem rendelkezik komponens vagy hdmi bemenettel, akkor nem fogok tudni progresszív jelet küldeni rá? :kiraly:
Progresszív jelet tudsz küldeni analóg komponens kábelen, analóg RGB-n (D-sub), digitális DVI bemeneten vagy digitális HDMI bemeneten.
Valamiért a magyar sony oldalon nem tüntették fel rendesen a bemeneteket.
A köv. oldalon viszont azt írják, hogy a 23"-oson is van "PC input" meg komponens bemenet. [L]http://www2.sony.co.uk/lcdtv/ie/sseries.html[/L]
Gondolom ezek szerint nem lesz probléma a progresszív jel küldésével.
-
Vendég
Lcd, Led, Oled TV-k
Tehát ha egy LCD TV nem rendelkezik komponens vagy hdmi bemenettel, akkor nem fogok tudni progresszív jelet küldeni rá? :kiraly:
Progresszív jelet tudsz küldeni analóg komponens kábelen, analóg RGB-n (D-sub), digitális DVI bemeneten vagy digitális HDMI bemeneten.
Lcd, Led, Oled TV-k
Milyen a Sony KLV-S23A10E típusú új LCD tévéje? Ha neked ilyen van, akkor légyszi írj pár sort, hogy milyen a készülék.
Ja és ha tudtok boltot Veszprémben vagy Fehérváron, ahol van ilyen készülék kiállítva, akkor azt is írjátok meg!
Köszke!
Lentebb valahol írtam egy kilót az S32A10-ről... Sok diffi nincs, csak a képméret.
Két TV között vacillálok jelenleg, de ha tudtok jobbat a lentieknél ebben a méretben, akkor írjátok meg nyugodtan.:
- SONY KLV-S23A10E
- PANASONIC TX-23LX50
A panasonic-ot már láttam élőben, a sony-t sajnos még nem. A kérdésem, hogy szerintetek melyiket érdemesebb megvenni?
Valójában a sony felé hajlok, mert nagyobb a kontrasztja és szebb a design-ja is, de azért nem vagyok még teljesen biztos a dolgomban.
A HDTV támogatás egyelőre nem fontos számomra, mert mire kb. 2012-re megérkezik hazánkba a HDTV, addigra úgyis megint új tv-t kéne majd venni, mert valszeg ennyi idő alatt még hihetetlen nagyot fognak fejlődni a tévék ezen a területen.
Ja és ami aggaszt, hogy a sony tv-n nincsen komponens bemenet, a panasonic-on meg nem is tudom, hogy van-e. A kérdésem, hogy ilyen esetben hogyan fogom kihasználni a DVD progresszív komponens kimenetét?
Vagy a (PAL 576p) megjelenítést felejtsem el?
Újra felteszem az előbbi kérdésemet egy kicsit átfogalmazva. :kiraly:
Tehát ha egy LCD TV nem rendelkezik komponens vagy hdmi bemenettel, akkor nem fogok tudni progresszív jelet küldeni rá?
Lcd, Led, Oled TV-k
Két TV között vacillálok jelenleg, de ha tudtok jobbat a lentieknél ebben a méretben, akkor írjátok meg nyugodtan.:
- SONY KLV-S23A10E
- PANASONIC TX-23LX50
A panasonic-ot már láttam élőben, a sony-t sajnos még nem. A kérdésem, hogy szerintetek melyiket érdemesebb megvenni?
Valójában a sony felé hajlok, mert nagyobb a kontrasztja és szebb a design-ja is, de azért nem vagyok még teljesen biztos a dolgomban.
A HDTV támogatás egyelőre nem fontos számomra, mert mire kb. 2012-re megérkezik hazánkba a HDTV, addigra úgyis megint új tv-t kéne majd venni, mert valszeg ennyi idő alatt még hihetetlen nagyot fognak fejlődni a tévék ezen a területen.
Ja és ami aggaszt, hogy a sony tv-n nincsen komponens bemenet, a panasonic-on meg nem is tudom, hogy van-e. A kérdésem, hogy ilyen esetben hogyan fogom kihasználni a DVD progresszív komponens kimenetét?
Vagy a (PAL 576p) megjelenítést felejtsem el?
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Milyen a Sony KLV-S23A10E típusú új LCD tévéje?
Ha neked ilyen van, akkor légyszi írj pár sort, hogy milyen a készülék.
- Flowerpower
- Újonc fórumos

Lcd, Led, Oled TV-k
Ettől most mindenki okosabb lett.
(bocs, nem piszkálásból írom.. )
Helló! bocs de lenne egy kérésem.Nekd riceg a képe a sony-nak ha pc beállitod az 1280*768 60hz-t ? mert nekem igen mintha interlaced lenne.Most néztem a haveromnál a samsungon persze tökéletes 60hz-is megy semmi ricegés.
Nekem se riceg...Biztos rossz szériából vettél!!
no jah :kiraly:
Lcd, Led, Oled TV-k
Ettől most mindenki okosabb lett.
(bocs, nem piszkálásból írom.. )
Helló! bocs de lenne egy kérésem.Nekd riceg a képe a sony-nak ha pc beállitod az 1280*768 60hz-t ? mert nekem igen mintha interlaced lenne.Most néztem a haveromnál a samsungon persze tökéletes 60hz-is megy semmi ricegés.
Nekem se riceg...Biztos rossz szériából vettél!! :kiraly:
- Flowerpower
- Újonc fórumos

Lcd, Led, Oled TV-k
Baloldalon egy Sharp, másik oldalon egy Sony.
Én biztos a Sharp-ot venném, sokkal színesebb... :kiraly:
Mondjuk a sharp-on a color temp az high vagyis sok a vörös melegebb élénkebb színeket erdeményez, míg a sony-n pont az ellenkezője vagyis cool beállítás van.Nincs megfelelően beállítva egymáshoz a két tv hogy objektív legyen a teszt.
Lcd, Led, Oled TV-k
Samsung lesz, de LE40M61B-ben 40"-es panel van 1366 x 768, ez meg 55"-ös 1920x1080. Kb egyszerre jönnek ki a Sharp LC-65 GD1E cuccával...
Ez érdekes, megnéztem ezt a SHARP-ot, és nincs rajta HDMI bemenet. Egy 2005 év vége felé megjelenő topkategóriás óriás HDTV Ready LCD megjelenítőn NINCS HDMI (legalábbis a sharp.de hivatalos oldal szerint). Ez számomra (azonkívül hogy meglepetés) azt sugalmazza, hogy megbukott a HDMI szabvány a sza..os HDCP titkosítási eljárásával együtt. Komolyan mondom röhögnék, ha így lenne.
(a panel azért más a Sharp-ban, mert "csak" 450 a fényerő, és 800 a kontraszt)
Fogysztásra viszon csak 45W-ot adtak meg. Sztem elírták a tizedest, és 450W-ot akartak írni. Az én 40-es samsung LCD-m fogyaszt 270 wattot, akkor egy 55-ös hogy ehet csak 45 wattot (talán ha OLED lenne )
Hangsugárzóm eladó: JBL 4406 Studio Monitor
- Flowerpower
- Újonc fórumos

Lcd, Led, Oled TV-k
Nekem nem riceg. Se 60-on, se 75-ön, se semmin. De van benne egy nagyon gyenge hullámzás, ami fekete háttéren látszódik, de akkor is csak fél méterről, messzebbről már nem.Azt próbáltad, hogy ideiglenesen kihúzod az antennakábelt a tv-ből?
Esetleg szintén _ideiglenesen_ földeletlen konnektorba dugod a pc-t?
EZER THX !!!!!!!!!!!!!!
Hihetetlen de az antenna kábel volt az! az a röhej hogy már a crt-és korszakomban mikor sony tv-m volt szintén és s-videoval kötöttem össze a pc-t akkor is jelentkezett ez a probléma és ki is húztam mindig.Nem hittem volna de most is ez volt a baj,mostmár tökéletes a kép semmi baja,de balfék voltam és végigparáztam egy hetet hogy mi lehet a probléma.Mégegyszer thx :kiraly:
Lcd, Led, Oled TV-k
Jövő február? Hmm, addíg gyűjtögetek rá :kiraly:
Amúgy milyen panel van benne? 1920x1080 8ms válaszidővel.... Csak nem Samsung S-PVA panel, mint az EISA díjas LE40M61B-ban? Mert ha igen, akkor komolyan gyúrok rá Persze ha Hitachi, akkor se rossz
Samsung lesz, de LE40M61B-ben 40"-es panel van 1366 x 768, ez meg 55"-ös 1920x1080. Kb egyszerre jönnek ki a Sharp LC-65 GD1E cuccával...
Cuccaim
Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.
Nappali: Samsung PS-63P5H plazma tv, Samsung HT-P1200 kompakt cucc
Hálószoba: Panasonic TH-50PZ700E plazma tv
Lcd, Led, Oled TV-k
Nekem nem riceg. Se 60-on, se 75-ön, se semmin. De van benne egy nagyon gyenge hullámzás, ami fekete háttéren látszódik, de akkor is csak fél méterről, messzebbről már nem.
Azt próbáltad, hogy ideiglenesen kihúzod az antennakábelt a tv-ből?
Esetleg szintén _ideiglenesen_ földeletlen konnektorba dugod a pc-t?