Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Plazma

saca
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 0

Plazma

Hozzászólás Szerző: saca »

Hali!Mi a hozzáértők véleménye erről a kicsikéről?:
http://new.muszakiudvar.hu/shop.php?tod ... gory_id=27
Szemezek vele.:-)

Jó kis cucc. Itt van hozzá egy pdf Talán annyit kell róla tudni, hogy nem a "legfrissebb" alis panel van benne (H3), de ettől még jó kis készülék.

Cuccaim

Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.

Nappali: Samsung PS-63P5H plazma tv, Samsung HT-P1200 kompakt cucc
Hálószoba: Panasonic TH-50PZ700E plazma tv

Vendég

Plazma

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Hali!
Mi a hozzáértők véleménye erről a kicsikéről?:
http://new.muszakiudvar.hu/shop.php?tod ... gory_id=27
Szemezek vele.:-)

Vendég

Plazma

frankó, végre kinéz az ember 1-2 típust a több100 közül majd kiderül hogy mind szar, akkor kicsit konkrétabban, mit ajánlotok úgy fél milla körül plazma fronton?! Lehetőleg HD-s legyen HDMI csatival, (a többi 3betűs PIP,PAT,PAP,szarság nem nagyon érdekel)

javarga
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: javarga »

Izé, az idézett helyen, illetve másutt is azt irják a Sony-ról, hogy 1366x768-as.  Csak sajnos PIPtelen.
Üdv, jano

Itt meg két oldal ahol az ellenkezőjét.

http://www.sony.de/view/ShowProduct.act ... +Plasma+TV
http://fransdesmet.telenet.be/introduct ... 42A10E.htm

Ez akkor egy ilyen: :kiraly:
Ugyan irják a sony.hu-n, hogy: "Kérjük, ügyeljen arra, hogy a funkciók/jellemzők országonként különbözőek lehetnek", na de ennyire...
Üdv, Jano
Projector: Sanyo Z4, Vászon: Diplomat 200x200, CRT: Sony 32FQ75D, PDP: LG42PX4R, DVD: SONY RDR HX1010, VHS: Panasonic NV-HD642, AMP: Yamaha RX-V730, Front, Center: saját gyártás MNC hangszórókkal, Sorround: S-30 ciril betűkkel :-), Sub: saját gyártás MNC hangszóró+SAL erősitő

viktor...
Isten Hozott! :)

Plazma

Hozzászólás Szerző: viktor... »

hali 
Sony KE-V42A10 vagy Samsung PS-42S5H ninsc vkinek tapasztala?

A Sony nem HD felbontású,a Samsungot nem ismerem.

Izé, az idézett helyen, illetve másutt is azt irják a Sony-ról, hogy 1366x768-as.
Csak sajnos PIPtelen.
Üdv, jano

Előre bocsájtom hogy senkit nem akarok megbántani vagy okoskodni de Samsung PDP-t senkinek nem ajánlok. Nagyon gyatra az elektronikája (igen magas arányban száll el a plazmamodul vezérlés, illetve az input modul.) és elég vicces a szerviz is (Ez személyes tapasztalat!).
Ellenben, ahány Sony-val eddig találkoztam igen kellemes meglepetést okozott. (Van amelyik már tízezer órán is túl jutott hiba nélkül...)
Én személy szerint az SED technologiára várok, mert a fejlesztők igérete szerint olcsóbb az előállítása mind a plazmánál, mind az LCD-nél. Ráadásnak állítólag az álettartama is magasabb... Várható piacra kerülése 2006 II. félév.

Vendég

Plazma

Izé, az idézett helyen, illetve másutt is azt irják a Sony-ról, hogy 1366x768-as. Csak sajnos PIPtelen.
Üdv, jano

Itt meg két oldal ahol az ellenkezőjét. :kiraly:

http://www.sony.de/view/ShowProduct.act ... +Plasma+TV
http://fransdesmet.telenet.be/introduct ... 42A10E.htm

javarga
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: javarga »

hali 

Izé, az idézett helyen, illetve másutt is azt irják a Sony-ról, hogy 1366x768-as.
Csak sajnos PIPtelen.
Üdv, jano
Projector: Sanyo Z4, Vászon: Diplomat 200x200, CRT: Sony 32FQ75D, PDP: LG42PX4R, DVD: SONY RDR HX1010, VHS: Panasonic NV-HD642, AMP: Yamaha RX-V730, Front, Center: saját gyártás MNC hangszórókkal, Sorround: S-30 ciril betűkkel :-), Sub: saját gyártás MNC hangszóró+SAL erősitő

rea4
Beköltözött
Beköltözött

Plazma

Hozzászólás Szerző: rea4 »

hali 

Brutális módon kzd esni a HD felbontású tvk ára, szerintetek melyik a jobb?

http://www.tvstore.hu/index.php?item=ci ... fafb508c32

http://www.samsung.com/hu/products/tv/p ... ifications

köszi előre is a segítséget

Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650

drgabor

Plazma

Hozzászólás Szerző: drgabor »

Engem még annyi érdekelne, hogy ha esetleg van itt valaki kereskedői oldalról is, várható-e a karácsonyi szezonra árcsökkenés?
Pl az egyel lejjebb említett 2 plazma olcsóbb lesz-e 1,5 hónap múlva?
Vagy pl a sokat emlegetett panasonic TH-42PA50!
Sokáig már nem bírom....

Vendég

Plazma

hali

Brutális módon kzd esni a HD felbontású tvk ára, szerintetek melyik a jobb?

http://www.tvstore.hu/index.php?item=ci ... fafb508c32

http://www.samsung.com/hu/products/tv/p ... ifications

köszi előre is a segítséget

rea4
Beköltözött
Beköltözött

Plazma

Én pont azért vettem LG-t,mert megnéztem mellette egy Pana 42PA50-et is...Számomra egyértelműen gyengébb volt a Pana,azt már akkor nem is számítom,hogy az LG jóval olcsóbb volt.
Ezért írtam, hogy én nem láttam...
Mindenki máshogy választja ki a neki tetszőt. Van egy kategória és ott az áron kívül a "szem" dönt - többek között...

Bezony...

Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650

t17t
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Hozzászólás Szerző: t17t »

Én pont azért vettem LG-t,mert megnéztem mellette egy Pana 42PA50-et is...Számomra egyértelműen gyengébb volt a Pana,azt már akkor nem is számítom,hogy az LG jóval olcsóbb volt.
Ezért írtam, hogy én nem láttam...
Mindenki máshogy választja ki a neki tetszőt. Van egy kategória és ott az áron kívül a "szem" dönt - többek között...

rea4
Beköltözött
Beköltözött

Plazma

Sziasztok,Tegnap az Europark-nál lévő MM-ben láttam néhány LG plazmát (42PX4RV/520eFt/, -4R/750eFt/, illetve nagyobbakat 50PX4/1300eFt/ és PY10/1400eFt/).  Valami LG-s XD engines demo anyag ment rajtuk de félelmetesen szép képük volt...

Ha az LG-nél maradsz, akkor azért nézzél még szét a piacon, mert én most egy gyors pillantással találtam 478e-ért is PX4-et.
Személyes tapasztalatom nincs LG ügyben... Mindemellett azért azt hiszem, hogy a Pana 42PA50 410e-ért azért meggondolandó vetélytárs (árban és tudásban is)!
Persze, ha van rá pénzed, akkor természetesen nézegethetsz feljebb is.

(Azért zárójelben meg kell említenem a Hitachi 42PD5200-at is! )

t17t
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Sziasztok,Tegnap az Europark-nál lévő MM-ben láttam néhány LG plazmát (42PX4RV/520eFt/, -4R/750eFt/, illetve nagyobbakat 50PX4/1300eFt/ és PY10/1400eFt/).  Valami LG-s XD engines demo anyag ment rajtuk de félelmetesen szép képük volt...

Ha az LG-nél maradsz, akkor azért nézzél még szét a piacon, mert én most egy gyors pillantással találtam 478e-ért is PX4-et.
Személyes tapasztalatom nincs LG ügyben... Mindemellett azért azt hiszem, hogy a Pana 42PA50 410e-ért azért meggondolandó vetélytárs (árban és tudásban is)!
Persze, ha van rá pénzed, akkor természetesen nézegethetsz feljebb is.

(Azért zárójelben meg kell említenem a Hitachi 42PD5200-at is! )

Vendég

Plazma

Sziasztok,
Tegnap az Europark-nál lévő MM-ben láttam néhány LG plazmát (42PX4RV/520eFt/, -4R/750eFt/, illetve nagyobbakat 50PX4/1300eFt/ és PY10/1400eFt/). Valami LG-s XD engines demo anyag ment rajtuk de félelmetesen szép képük volt (nyilván egy kicsit jól odatekerve nekik a kontraszt). Eddig költői túlzásnak tartottam az olyan beszámolókat, hogy "lélegzet elállitóan szép kép", meg ilyenek, de ezt érdemes megnézni. Még az alap felbontású szerkezet (42PX4RV - ha jól emlékszem a tipusra) is lenyűgöző volt.
Ezek a 4-es sorozatjelűek (?) a legújabbak?
Van valakinek esetleg "olcsóhúsnak-higaleve" beszerzési forrásra tapasztalata ilyen készülékekkel?

Üdv, Jano

Joepapa
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 2

Plazma

Hozzászólás Szerző: Joepapa »

üdv! 
vásároltam egy Schneider  SCREENLAND 42M901 plazmát. nem rossz készülék(szerintem), de nem igazán tudom, hogy milyen minőséget képvisel. állítólag az egész bélése LG. 300k volt az ára(azért ilyen olcsó mert xar? ). az volna a kérésem, hogy ha valakinek van ilyennel tapasztalata, véleménye, az ossza meg velem! bővebb info(pdf): http://80.146.233.151/t3/index.php?id=1 ... produkt=85

előre is kösz. M

http://www.Schneider-electronics.com

Szia!

Én nagyon várnám a Te véleményedet a gépről. Jó lenne, ha tudnál írni részletesebben a készülék képminőségéről.

Az Electro Globe-ban vetted?

Joepapa

Joepapa
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 2

Plazma

Hozzászólás Szerző: Joepapa »

Mit jelent az "olcsó árkategória" a plazma esetében? :kiraly:
Ugy döntöttünk, hogy nem hozzuk be egyenlőre ennek a gyártónak a PDP-it, csak az LCD TV-it, mert túlkínálat itthon plazma TV-ből. Viszont hozunk be 37/40/46-os LCD TV-ket...

Heló Saca!

A 37-es LCD TV-re mondhatnál majd egy árat! Épp most nézelődöm németországi beszerzés ügyében, és vacillálok a 42" plazma vagy a 37" LCD között. Utóbbi felé billen a mérleg, de egy esetleges alkalmi ajánlattól is függ. Valahogy az az érzésem, hogy a németeknél gyorsabban megy lefelé az lcd ára. Míg a plazmák árai gyakorlatilag a német kisker árak szintjén vannak , addig az lcd esetében ez még nem mondható el hazánkról. Kint már 1400 Euro ottani ÁFÁ-s, kisker ár körül adnak nem "brand" 37" lcd-ket és +160 Euróért egész EU-ra cseregaranciás házhoz szállítást is kínálnak.

Joepapa

angyisz
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: angyisz »

...megnézem ki fog a HD adásért havi 5-10 ezret fizetni + beruházni egy HD beltérire meg ami kell hozzá, ha egyszer az életben eljut hozzánk pl. kábelen (csak győzzük kivárni) szerintem addig a negyedik plazmám lesz.
Én már nagyon várom a HD-adást, de tényleg plusz beruházás lesz, mert szegény Hitachi plazmámat is le kell majd cserélni, s a többi ketyerét is be kell szerezni...
De már csak ott tartanánk!

Miost vetted, hova cserélgetnéd?

Természetesen nem azért vettem, hogy már le is cseréljem, de a HDTV-adás elindulásával úgyis meg kell tennem majd. Ez sajna még jó pár év... Ill. szerencse, hogy még kiélvezhetem a kis plazmámat!
Amúgy tényleg semmi gond vele! Bevált!

Ja,ja Én sem azért vettem, hogy lecseráljem de elfog jönni az ídő amikor már "elavult" lesz, meghát valjuk be rosszul is lennénk ha legalább évente egyszer nem szereznénk be valami újdonságot (jó nem pont a plazmára gondolok) de szerintem az általunk választott technikák 2 év mulva nem igazán lesznek naprakészek.

t17t
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

...megnézem ki fog a HD adásért havi 5-10 ezret fizetni + beruházni egy HD beltérire meg ami kell hozzá, ha egyszer az életben eljut hozzánk pl. kábelen (csak győzzük kivárni) szerintem addig a negyedik plazmám lesz.
Én már nagyon várom a HD-adást, de tényleg plusz beruházás lesz, mert szegény Hitachi plazmámat is le kell majd cserélni, s a többi ketyerét is be kell szerezni...

Természetesen nem azért vettem, hogy már le is cseréljem, de a HDTV-adás elindulásával úgyis meg kell tennem majd. Ez sajna még jó pár év... Ill. szerencse, hogy még kiélvezhetem a kis plazmámat!
Amúgy tényleg semmi gond vele! Bevált!

Vendég

Plazma

saca
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: saca »

Mit jelent az "olcsó árkategória" a plazma esetében?
Ugy döntöttünk, hogy nem hozzuk be egyenlőre ennek a gyártónak a PDP-it, csak az LCD TV-it, mert túlkínálat itthon plazma TV-ből. Viszont hozunk be 37/40/46-os LCD TV-ket...

Cuccaim

Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.

Nappali: Samsung PS-63P5H plazma tv, Samsung HT-P1200 kompakt cucc
Hálószoba: Panasonic TH-50PZ700E plazma tv

Vendég

Plazma

üdv!

vásároltam egy Schneider SCREENLAND 42M901 plazmát. nem rossz készülék(szerintem), de nem igazán tudom, hogy milyen minőséget képvisel. állítólag az egész bélése LG. 300k volt az ára(azért ilyen olcsó mert xar? ). az volna a kérésem, hogy ha valakinek van ilyennel tapasztalata, véleménye, az ossza meg velem! bővebb info(pdf): http://80.146.233.151/t3/index.php?id=1 ... produkt=85

előre is kösz. M

http://www.Schneider-electronics.com

Gergöke
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: Gergöke »

Ha már felmerült!!!

Mikor lesz idén a házi mozi show a westendbe?

JBL Pro Sound Comes Home!!

Tv: LG 72 cm, DVD Recorder: Philips Recorder R75,DVD: Thomson DTH 210,front:JBL ATX40, Center: JBL ATX10C ,Surround: JBL ATX 40 , Erősitő : Yamaha RXV 450
Monitor : Sony SDM-HS95P

t17t
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

107-esben 400 körül...

S hogy kicsit még jobban összefoglaljam:

Mostanság Panasonic 42PA50 és Hitachi 42PD5200 az itteniek szerint! (Én az elsőre szavaztam, de a másodikat vettem...)

Posza
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 279

Plazma

Hozzászólás Szerző: Posza »

107-esben 400 körül...
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”