Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Lcd, Led, Oled TV-k

EddieFelson
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 16

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: EddieFelson »

Sziasztok Kedves szakértők.

Hozzáértő segítségetekre lenne szükségem.
A múlt hónapban vásároltam egy Samsung UE55JU7000 UHD TV-t.
Sajnos már kétszer kellett szervizeltetnem

Fogyvéd? Békéltető? Bíróság?
Bocsánat, pár hetes TV, kétszer fosta el magát? Micsoda? És ezt te tűröd?

theo
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 433

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: theo »

Nekem most egy kicsit elment a kedvem a Samu-tól , 7-es széria ide vagy oda. 
Az azért vicc hogy három méterről egy három méter széles kanapén ha nem teljesen középen ülök már látszik hogy kissé fehéredik ki a kép.
Nekem pont a passzív 3D-vel kapcsolatban vannak nagyon pozitív tapasztalataim az aktívval szemben.
Nem DIGI-t nézek (néznék) rajta hanem T-Home a szolgáltatóm, de erre se lennék valami büszke mert csak messziről mutatnak jól az adásai.
Mivel majd 10 Évig Plazmán néztem a műsorokat nagyon nehéz nekem elfogadni az LCD képét én többet vártam egy ilyen kategóriás TV-től.
Ezért reménykedem az OLED-ben , csak azon TV adást még nem igazán tudtam nézni mert mindenhol a vásárlóvakító 4K-s demók mennek
Köszi a hozzászólásod! .

Üdv. bár egyesek szerint az Oled képfrissítése xar azért én még is csak azt ajánlanám a Plazma után. Mint lejjebb írtam nekem se jött be az LCD 10 év Plazma után pedig az csak egy HD redis Philips volt.  (de mint tudjuk kinek a pap kinek a paplan :-) )  

kaposi1
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 3

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: kaposi1 »

Hello, kar hogy nem cserelik egy az egyben de en maradnek a Samsung-nal a 7000 kategoria mar nagyon jonak szamit a fekete hat en megszoktam a Sony-mnal (azelott plazma Samsung volt) es ugye mindenki mondja hogy felesleges a 4K de mar egyre tobb film jon ki 4K-ban es az tenyleg lelegzetelallito kepminoseg persze digi-re felesleges ezt neked kell eldontened mennyi mozi filmet nezel. Az LG-nel meg a passziv 3D hat az szornyu egyszer nezd meg olyan csikok vannak benne ha jobban megfigyeled a Samsung itt sokkal szebb kepet ad. Szoval en maradnek a Samsung-nal lehet az a hiba valami tuner kozpontu lesz es nem a kepernyot befolyasolja. Bar en a Sony-in sosem neztem meg a tuner adasait, mindig AV-en megy.
Egyebkent harom meghibasodas utan ujat kell hogy adjanak.

Nekem most egy kicsit elment a kedvem a Samu-tól , 7-es széria ide vagy oda. 
Az azért vicc hogy három méterről egy három méter széles kanapén ha nem teljesen középen ülök már látszik hogy kissé fehéredik ki a kép.
Nekem pont a passzív 3D-vel kapcsolatban vannak nagyon pozitív tapasztalataim az aktívval szemben.
Nem DIGI-t nézek (néznék) rajta hanem T-Home a szolgáltatóm, de erre se lennék valami büszke mert csak messziről mutatnak jól az adásai.
Mivel majd 10 Évig Plazmán néztem a műsorokat nagyon nehéz nekem elfogadni az LCD képét én többet vártam egy ilyen kategóriás TV-től.
Ezért reménykedem az OLED-ben , csak azon TV adást még nem igazán tudtam nézni mert mindenhol a vásárlóvakító 4K-s demók mennek
Köszi a hozzászólásod! .

kaposi1
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Ha 1x már javították és a hiba ismételten fennáll, szerintem a teljes vételárat kérd vissza és inkább mást válassz SAMU-ék helyett! 
Ha netán még egyszer ezzel a hibával jönne vissza egyből visszakérném a pénzt.
De az Oledhez is mélyen áron alul jutnék így hozzá. 

kaposi1
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Ezen is kijelzőt kéne cserélni. Egyik sz..rabb, mint a másik. Az LG se jobb, hidd el. Leginkább szerencse kell ezekhez, nem más, már a pénz se elég.
Köszi a választ még hétvégéig alszom rá párat.  

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Ezen is kijelzőt kéne cserélni. Egyik sz..rabb, mint a másik. Az LG se jobb, hidd el. Leginkább szerencse kell ezekhez, nem más, már a pénz se elég.

PrinceHerceg
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 95

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: PrinceHerceg »

Sajnos már kétszer kellett szervizeltetnem egy olyan hibáért ami lényegében folyamatos használat
során megszűnik de mindennap jelentkezik.  
Érdekességként elküldök egy videót róla.

Hibaleírás a videó alatt!!!!

Tegnap felhívott a az eladó KFT hogy lehetőségem lenne kicserélni némi felárral ( 80Ezer) egy LG 55EG910V - OLED TV -re!!!
Nem igazán tudom eldönteni mit tegyek?  
A Samu mellett szól hogy UHD és a 4K tartalmak lélegzetelállítóak rajta.
Az LG OLED viszont csak Full HD, bár bizonygatják hogy nem igazán fogom észlelni a különbséget annyira jó.
Az LG mellett szól ugye még a tökéletes fekete na meg a passzív 3D-is.

Kettő követelményem lett volna az új TV-vel kapcsolatban.
1. A fekete szintje legyen megfelelő
2. Ne csak középről legyen tökéletes a képe.
Legnagyobb megdöbbenésemre a Samsung 7000-es mind a kettőn elhasalt.
Az igazság az, még ha megjavítják is, nem igazán szívesen engedném már vissza a nappaliba egy javított TV-t! 

Szóval a kérdésem az lenne hogy érdemes lenne-e cserélni?

Ezen kettő TV tudásban , minőségben, mennyire versenytárs egymásnak?

A hétvégéig kell döntenem.

Válaszotokat előre is nagyon köszönöm!  

Ha 1x már javították és a hiba ismételten fennáll, szerintem a teljes vételárat kérd vissza és inkább mást válassz SAMU-ék helyett! 

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 881

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: tottyi »

Hello, kar hogy nem cserelik egy az egyben de en maradnek a Samsung-nal a 7000 kategoria mar nagyon jonak szamit a fekete hat en megszoktam a Sony-mnal (azelott plazma Samsung volt) es ugye mindenki mondja hogy felesleges a 4K de mar egyre tobb film jon ki 4K-ban es az tenyleg lelegzetelallito kepminoseg persze digi-re felesleges ezt neked kell eldontened mennyi mozi filmet nezel. Az LG-nel meg a passziv 3D hat az szornyu egyszer nezd meg olyan csikok vannak benne ha jobban megfigyeled a Samsung itt sokkal szebb kepet ad. Szoval en maradnek a Samsung-nal lehet az a hiba valami tuner kozpontu lesz es nem a kepernyot befolyasolja. Bar en a Sony-in sosem neztem meg a tuner adasait, mindig AV-en megy.
Egyebkent harom meghibasodas utan ujat kell hogy adjanak.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R

kaposi1
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Sajnos már kétszer kellett szervizeltetnem egy olyan hibáért ami lényegében folyamatos használat
során megszűnik de mindennap jelentkezik.  
Érdekességként elküldök egy videót róla.

Hibaleírás a videó alatt!!!!

Tegnap felhívott a az eladó KFT hogy lehetőségem lenne kicserélni némi felárral ( 80Ezer) egy LG 55EG910V - OLED TV -re!!!
Nem igazán tudom eldönteni mit tegyek?  
A Samu mellett szól hogy UHD és a 4K tartalmak lélegzetelállítóak rajta.
Az LG OLED viszont csak Full HD, bár bizonygatják hogy nem igazán fogom észlelni a különbséget annyira jó.
Az LG mellett szól ugye még a tökéletes fekete na meg a passzív 3D-is.

Kettő követelményem lett volna az új TV-vel kapcsolatban.
1. A fekete szintje legyen megfelelő
2. Ne csak középről legyen tökéletes a képe.
Legnagyobb megdöbbenésemre a Samsung 7000-es mind a kettőn elhasalt.
Az igazság az, még ha megjavítják is, nem igazán szívesen engedném már vissza a nappaliba egy javított TV-t! 

Defqon6
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Defqon6 »

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni, milyen 3D TV ajánlanátok házimozi célra. Összegben egy 160 ezret tudnék rászánni, ebből kellene a lehető legnagyobbat kihozni a Smart funkció nem lenne lényeges de ahogy néztem ez már mindbe van. 

Előre is köszönöm a segítséget!

Üdv.:
Tamás

dualcs5000
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 378

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: dualcs5000 »

Meg gyart a videoton tv-t?
Mi ez a VT60-as?

Pianno
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 356

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Pianno »

Hajrá te vegyél Lcd -t. 
Akkor úgy járnék,mint te az Oled-el. Az meg nagyon nem ok a VT60 után.

theo
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

és az nem zavar,hogy olyan lassú az Oled képfrissítése,mint egy 15 éves csiga LCD tévének?
.

theo
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

és az nem zavar,hogy olyan lassú az Oled képfrissítése,mint egy 15 éves csiga LCD tévének?
Én nem vettem észre de biztos igazad van.   a plasma után nekem nem tetszett semmilyen lcd az Oled igen ez van. Hajrá te vegyél Lcd -t. 

Pianno
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 356

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Pianno »

Üdv. ez 55 colos a 65 ös valóban drága(mondjuk az 55 ös sem olcsó ez tény) én inkább arra értettem hogy aki idegenkedik az Oled töl de nem szeretne LCD tv-t. (mint én)mindenképpen vegye figyelembe. Én is sokáig vacilláltam de már nem bánom hogy belevágtam mert a szomszéd Samu SUHD je a fasorba sincsen az Oledhez képest. (pedig az sem rossz) 

theo
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Egy két év és elérhető lesz ez mindenkinek.Emlékszem még a lurdi házban láttam az első lcd-ét kiállítva potom 4 milláért anno,most meg?
Nagyon erőteljes a fejlődés az okos kütyük terén,csak ha nem hajt a tatár,nem kell elsőre megvenni az újdonságokat,mert azok mindig drágák.

Igen vlaszeg olcsóbb lesz (pláne hogy talán a Philips is beszáll ) egy-két év múlva de ha összevetem az ugyanannyiba kerülő Samuval akkor már most sem rossz vétel. (mondjuk én is hónapokat vacilláltam a vétel előtt  :-) ) 

Shimano
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2186

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Shimano »

Üdv. ez 55 colos a 65 ös valóban drága(mondjuk az 55 ös sem olcsó ez tény) én inkább arra értettem hogy aki idegenkedik az Oled töl de nem szeretne LCD tv-t. (mint én)mindenképpen vegye figyelembe. Én is sokáig vacilláltam de már nem bánom hogy belevágtam mert a szomszéd Samu SUHD je a fasorba sincsen az Oledhez képest. (pedig az sem rossz)

Egy két év és elérhető lesz ez mindenkinek.Emlékszem még a lurdi házban láttam az első lcd-ét kiállítva potom 4 milláért anno,most meg?
Nagyon erőteljes a fejlődés az okos kütyük terén,csak ha nem hajt a tatár,nem kell elsőre megvenni az újdonságokat,mert azok mindig drágák.

nemtomm
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 944

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: nemtomm »

"Az igazi barát szemből támad."

theo
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Ez rendben is volna de mekkora ez a tv ? Azért egy nagyobb oled kisebbfajta vagyon sajnos -

nemtomm
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 944

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: nemtomm »

Ez rendben is volna de mekkora ez a tv ? Azért egy nagyobb oled kisebbfajta vagyon sajnos -
"Az igazi barát szemből támad."

theo
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

üdv ha esetleg valaki vacilál hogy vegyen é oledet vagy sem ne tegye :-)
Nagyon jó utód a plasma szerelmeseinek:

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Azt hittem nagyobb a képátló, én 55" körüli Sonyt tervezek venni. Szerencsére Egerben van egy márkabolt, ott biztos be is tudnak sötétíteni!

Swordfish76
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 374

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Swordfish76 »

Köszi! Mivel ez a kifutott sorozat legkisebb tagja volt (csak 40") sikerült egy jó akcióban 200k-ért beszereznem . Csak monitorként üzemel, erre elegendő ez a méret.
Persze az utódja már csak nagyobb méretben létezik, jóval többért...

Azt hittem nagyobb a képátló, én 55" körüli Sonyt tervezek venni. Szerencsére Egerben van egy márkabolt, ott biztos be is tudnak sötétíteni!

Acme
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 500

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Acme »

Köszi! Mivel ez a kifutott sorozat legkisebb tagja volt (csak 40") sikerült egy jó akcióban 200k-ért beszereznem . Csak monitorként üzemel, erre elegendő ez a méret.
Persze az utódja már csak nagyobb méretben létezik, jóval többért...

Szép, gratula! Talán annyit jegyeznék meg, ami ugye evidens, hogy ez nem egy 300k körüli készülék... 
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600

"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Ez az enyém:

Elégedett vagyok vele, nem 100% os, de LCD-ben szerintem megfelelő. (Samsung 7-es sorozat UHD)

Ez nekem is megfelelne. Csere?   

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”