Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Üdv.
Valaki meg tudná nekem mondani hogy mi a különbség az LG oled 55 930v és a 910v között?
http://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv-p ... 314137965/
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Lcd, Led, Oled TV-k
Üdv.
Valaki meg tudná nekem mondani hogy mi a különbség az LG oled 55 930v és a 910v között?
Lcd, Led, Oled TV-k
Üdv
Vettem egy Philips led tv-t. Fejhallgatóval használnám, de rákötve, nagy alapzaj jelentkezik. Mi lehet a gond? thx
Van a fülesen hangerőszabályzó? Mennyire van feltekerve?
Jobb szokott lenni, ha a füles hangerőszabályzóját halkabbra állítjuk és a tévén vesszük fel a hangerőt.
Lcd, Led, Oled TV-k
Üdv
Vettem egy Philips led tv-t. Fejhallgatóval használnám, de rákötve, nagy alapzaj jelentkezik. Mi lehet a gond? thx
- stx
- V.I.P.

- Értékelés: 554
- Kapcsolat:
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Szeretett és vigyázott Pioneer Kuro PDP-5080XA televíziómmal sajnos történt egy kis baleset. Egy kemény tárgy röppályájának útjába került és berepedt az üveg. Képet nem ad, a led csak baljósan villog. Gyász. 8 évig hibátlanul szolgált, feltételezem nincs igazán értelme javításon gondolkodni, de mivel régóta nem lehet kapni még hasonlót sem ezért gondoltam azért mégis megkérdezem lehet-e bármit kezdeni vele?
Én lőnék bele még párat
(Semmit - annyira gyorsan kifutnak, hogy nem érdemes javításon gondolkodni... sajnos.)
Lcd, Led, Oled TV-k
kép:
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Szeretett és vigyázott Pioneer Kuro PDP-5080XA televíziómmal sajnos történt egy kis baleset. Egy kemény tárgy röppályájának útjába került és berepedt az üveg. Képet nem ad, a led csak baljósan villog. Gyász. 8 évig hibátlanul szolgált, feltételezem nincs igazán értelme javításon gondolkodni, de mivel régóta nem lehet kapni még hasonlót sem ezért gondoltam azért mégis megkérdezem lehet-e bármit kezdeni vele?
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Ezt néztem ki PC monitor helyett:
http://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv-p ... 270326627/
Van esetleg jobb választás ebben a méretben? (Semmiképpen se szeretnék nagyobbat, közelről nézem).
Köszi
Acme
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600
"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln
"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln
- eurolaszlo
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Lcd, Led, Oled TV-k
Nincs itt probléma: a TV-d max. 720p-ben tudja megjeleníteni a smart alkalmazások képét. Többnyire igaz, hogy csak a felső kategóriás TV-k jelenítik meg 1080p-ben ugyanezt a tartalmat, az LG-nél talán inkább a 7XXsorozattól lehet esélyes (?).
Köszi szépen a gyors választ!
Nincs mást tenni mint beérni ezzel , vagy egy másik megoldást használni a laptopot rákötni a tv-re hdmi kábellel és akkor okés a dolog
....esetleg tv cserén gondolkodni.
- gyeniko
- Törzsvendég

- Értékelés: 297
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
A tv-m egy LG47LA660-as a webböngészőn keresztül néztem a youtube-t mikor a 720-as minőséget szerettem volna 1080-ra állítani ez a kép fogadott. Keresgéltem a menüben de nem tudtam 1080-ra átállítani ,próbáltam szoftvert frissíteni de nem lett jobb a helyzet
Valaki tudna erre megoldást?...egyáltalán van megoldás erre a problémára?
Nincs itt probléma: a TV-d max. 720p-ben tudja megjeleníteni a smart alkalmazások képét. Többnyire igaz, hogy csak a felső kategóriás TV-k jelenítik meg 1080p-ben ugyanezt a tartalmat, az LG-nél talán inkább a 7XXsorozattól lehet esélyes (?).
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindíg meg kellene tenni, amit lehet!
- eurolaszlo
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
A tv-m egy LG47LA660-as a webböngészőn keresztül néztem a youtube-t mikor a 720-as minőséget szerettem volna 1080-ra állítani ez a kép fogadott. Keresgéltem a menüben de nem tudtam 1080-ra átállítani ,próbáltam szoftvert frissíteni de nem lett jobb a helyzet
Valaki tudna erre megoldást?...egyáltalán van megoldás erre a problémára?
Lcd, Led, Oled TV-k
Van valakinek saját tapasztalata az LG Oled TV-ről?
Olvasható sok jó a képminőségéről és sok rossz a meghibásodásokról. Mi az igazság?
Morph kolléga már vagy a 2 fogyasztja, őt kérdezd meg. Most éppen árul egy brutál darabot.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Lcd, Led, Oled TV-k
Van valakinek saját tapasztalata az LG Oled TV-ről?
Olvasható sok jó a képminőségéről és sok rossz a meghibásodásokról. Mi az igazság?
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!Kérdésem lenne egy samsung Ps50c7790-s 3d-s plazma tv valamiért nem érzékeli a gyári samsung 3d-s aktív szemüveget, igaz amit próbáltam 4db szemüveget azt nem hozzá adták de mindegyik szemüveg aktív és más tv-n ami szintén samsung kipróbáltam és működik.Mi lehet a probléma?Válaszokat előre is köszi.
A tévé előtt fél méteren belül kell bekapcsolni a szemüveget, akkor érzékeli a tévé. Ha így sem megy, akkor elemet kell cserélni.
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!Kérdésem lenne egy samsung Ps50c7790-s 3d-s plazma tv valamiért nem érzékeli a gyári samsung 3d-s aktív szemüveget, igaz amit próbáltam 4db szemüveget azt nem hozzá adták de mindegyik szemüveg aktív és más tv-n ami szintén samsung kipróbáltam és működik.Mi lehet a probléma?Válaszokat előre is köszi.
- dualcs5000
- Fórumlakó

- Értékelés: 378
Lcd, Led, Oled TV-k
Azert nagyon ari a microfos, amint lenyulta a skype-ot,
nem tamogatja tovabb a samsung skype app-jait.
Es akkor ott vigyorog benan a kameras samu tv-m...
Lcd, Led, Oled TV-k
Eladó Philips 58Pfl9956h tipusú csucskategoriàs led tv.
148cm.
2520x1080felbontàsa
21:9
1200Hz
Ambilight
Smart
Wifi
2-3d konvertàló
Szép àllapotú igazi mozi élmény közel 1millio volt .Az àra 225000ft
Tel.0670-5137248
Szerintem ezt rossz helyre tetted. Van egy adás-vétel topic, ott kellene meghirdetned. Sok sikert hozzá!
Rendszer: Krell Kav 250p-250a/ JmLab Electra 926 / Arcam DV79 / Human-Audio X42 DAP / Human-Audio DRA-Kit dac / ValhallA AgPt RXF / ValhallA Cu-X tápkábelek / ValhallA AG7X hangfalkábel és jumper / Siltech SQ88 G3 IC / ValhallA ezüst koax kábel / ValhallA AgPt coax / Samsung SUHD UE49KS7000 tv
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Ez a tv szerintetek reális áron van hirdetve? Valami ilyesmit szeretnék venni, de nem vagyok képben a használt piaci árakkal kapcsolatban.
http://www.jofogas.hu/borsod_abauj_zemp ... tm?first=1
Vagy esetleg ez?
http://elektronika.vatera.hu/televizio_ ... 43770.html
Zene
Accuphase E210A, Marantz CD6000KI, B&W Nautilus 803, Sennheiser HD600, Project "The Classic"
Mozi
Panasonic TX65-JZ1500
B&W:604S3,LCR600S3,602S3,601S3,ASW650(2db)
Accuphase E210A, Marantz CD6000KI, B&W Nautilus 803, Sennheiser HD600, Project "The Classic"
Mozi
Panasonic TX65-JZ1500
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Ez a tv szerintetek reális áron van hirdetve? Valami ilyesmit szeretnék venni, de nem vagyok képben a használt piaci árakkal kapcsolatban.
http://www.jofogas.hu/borsod_abauj_zemp ... tm?first=1
Zene
Mozi
Panasonic TX65-JZ1500
Mozi
Panasonic TX65-JZ1500
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
TV vásárlás előtt állok, a vásárlásra szánt összeg max. 300k, persze nem baj, ha olcsóbb.
Nagyjából 3 méterről nézném, ezért 55"-os FHD-t gondoltam venni.
TV adás nem menne rajta, csak PC-ről FHD filmek és játékok, 3D nem feltétel, de nem baj ha tudja, ívelt kijelző nem érdekel.
Amit néztem eddig és tetszett:
- LG 55lf652v 254k
- Samsung UE55J6200 260k
Samsung UE55H6400 247k
Mi a véleményetek ezekről? Esetleg tudtuk javasolni valamit, ami jó lehet?
Előre is köszönöm.
Erősítő: Vincent SV-129 Hangfal: CAV FI-EX Hangfalkábel: CAV THX-600 Forrás: PC- TC Konnekt Live- Foobar IC: ValhallA AGSS Balanced Tápkábel: ValhallA CuAgII
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok! Szeretnék segítséget, tanácsot kérni. Hamarosan költözöm majd új házba, és új tv-t is szeretnék. Eddig egy Samsung UE40B8090-t használtam. Imádtam, de ideje váltani. Mindenképpen 50-55" körül nézelődök, és vagy 4K-s UHD-t vagy OLED-et. Nem tudom eldönteni, melyik lenne a jobb választás. Minimális tv-t nézek, inkább filmezünk, blu-ray tartalmakat nézünk. De ugye 4K-s filmek, lejátszók még nem igen vannak. Viszont az OLED színe meg sokkal meggyőzőbb, ez egyértelmű. Nem 3-4 évre tervezek tv-t venni, szeretném ha 5-6 évig használhatnám, és nem azon kellene kattognom, hogy milyen jobb tv-t kellene venni. Egy Dune Smart D1 lejátszóm van jelenleg, nyáron ezt is cserélném, egy 3D-re. Köszönöm a segítséget előre is.
Lcd, Led, Oled TV-k
Ma ajánlott a bolt egy új módot. Kipróbálom, hátha működik. Ha igen, visszajelzek. NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...
Lcd, Led, Oled TV-k
Üdvözlet urak.
Tudnátok nekem segíteni Tv választásban?
4k-s 120-124 cm közötti Televíziót szeretnék venni nem az alapkategóriából,de nem is a felső szintről.
Nagyon megköszönném,ha esetleg írnátok nekem esetleg konkrét típusokat.
válaszokat és a segítséget is előre köszönöm.
Harman Kardon Avr 645
Lcd, Led, Oled TV-k
Sony 4K-s androidos TV-m van, frissített fw-el is lefagyogat 1-2 naponta... A képminősége nagyon jó lenne, de a lefagyások idegesítenek. Android kék halál? KD55X8509. Sokmindent tud, de emiatt a fagyás miatt nem ajánlom. Gyógymód: Konnektorból kihúz 10 sec után visszadug, újraindul, és valameddig jó. Valaki tud rá megoldást?
NZS
Ez nagyon rosszul hangzik, mert én az X830-as szériából néztem a 49"-ost. A boltban az eladó azt mondta, hogy megoldódott már ez a fagyás, a frissítés meggyógyította.
A te tévéd lenne nekem az etalon, de hozzám kicsit túl nagy lenne már, ezért is néztem az egyel kisebbet.
Megoldást nem tudok rá, de mindenesetre köszi, hogy leírtad.
Rendszer: Krell Kav 250p-250a/ JmLab Electra 926 / Arcam DV79 / Human-Audio X42 DAP / Human-Audio DRA-Kit dac / ValhallA AgPt RXF / ValhallA Cu-X tápkábelek / ValhallA AG7X hangfalkábel és jumper / Siltech SQ88 G3 IC / ValhallA ezüst koax kábel / ValhallA AgPt coax / Samsung SUHD UE49KS7000 tv