Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Plazma

Vendég

Plazma

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Találtam magamnak egy ilyen plazmát: Panasonic TH-37PA50. Szerintetek megéri az árát? Igaz, majd valamikor nyáron vennék megjelenítőt, ha fussa az új kéró berendezésére felvett hitelből  , addig meg még lejjebb is mehet az ára.
Panasonic palzmák / 50-es és 500 - as modellek / ára sokat csökken a nyáron.
Szerintem / hiszen 500 000 Ft -nak megfelelő EURO -ért most is megkapod Bécsben a nagyobb 42 " - os modellt / itthon is 400 000 körül lesz a kisebb képernyőjű modellek ára.
Minden gyártó / Hitachi , JVC , Philips stb / a nyár elején jön ki új modellekkel
és ez hatással lesz az árakra.

Ajánlom pl. ezt a linket http://www.geizhals.at/deutschland/?cat=tvplasma

Üdv .
Káelem

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 344

Plazma

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Találtam magamnak egy ilyen plazmát: Panasonic TH-37PA50. Szerintetek megéri az árát? Igaz, majd valamikor nyáron vennék megjelenítőt, ha fussa az új kéró berendezésére felvett hitelből , addig meg még lejjebb is mehet az ára.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

alfa
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 0

Plazma

Hozzászólás Szerző: alfa »

Kedves Mindenki! 
Vettem egy Loewe Concept 42 plazmát.Nagyon tetszik,szép a képe meg minden,de van két apró gondom vele.A tv adások alatt egy halvány világos csík megy a képen le vagy felfelé a képen.A másik pedig ha bekapcsolom az Onkyo erősítőmet a tv-re vagy videóra akkor van egy elég erős alapzúgás ami nagyon zavaró.Ezek az előző tv-mel nem voltak.Mi okozhatja ezeket?Tud esetleg valaki tanácsot adni ezek megszüntetésére?Köszi

Én nem vagyok egy nagy szaki az ügyben, de gondolom, hogy árnyékolási hiányosság lehet. Próbáld meg kicserélni az antenna kábeledet valami jobbra, mert szerintem azért úszik csík a képen. Ha ugyanezt megteszed a hálózati kábellel is, valószínqleg el fog múlni a búgás is. (Földhurok probléma.)
TV-Philips 32PW 9525, DVD-Philips Q50, DVD író-Pioneer DVR-630H; DVR-LX61, Receiver-Denon AVR-3806, Hangsugárzók-PolkAudio Front:RTi10, Center:CSi5, Rear:Monitor30, Sub:PSW12

Vendég

Plazma

Kedves Mindenki!

Vettem egy Loewe Concept 42 plazmát.Nagyon tetszik,szép a képe meg minden,de van két apró gondom vele.A tv adások alatt egy halvány világos csík megy a képen le vagy felfelé a képen.A másik pedig ha bekapcsolom az Onkyo erősítőmet a tv-re vagy videóra akkor van egy elég erős alapzúgás ami nagyon zavaró.Ezek az előző tv-mel nem voltak.Mi okozhatja ezeket?Tud esetleg valaki tanácsot adni ezek megszüntetésére?Köszi

Posza
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 279

Plazma

Hozzászólás Szerző: Posza »

Minegyik panel 2048 lépcsős szürkeskála és 8.6 milliárd szín megjelenítésére képes.
Akkor hogy lehet, hogy a CRT-Tv-k még mindig sokkal árnyaltabb képet tudnak létrehozni? Pedig az újabbak is "csak" 8-10 bit-es megjelenítést tudnak...
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.

csaba04
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: csaba04 »

Sziasztok! 

A választásomhoz szeretnék segítséget kérni, szerintetek mi a sorrend, ti melyiket választanátok és miért?

PANASONIC TH- 42PA30 Viera
LG RZ 42PX11
SAMSUNG PS-42S4S

Köszönöm

Zoli

A Panasonicot venném meg. Most lesznek új tipusok egyébként.
TH- 42PA50 lesz az új neve.Kártyaolvasó nem lesz benne. Az ára is olcsóbban indul ha jól tudom. De a pana most új HD-s plazmákt is kidob áprilisban és májusban. Ezek is már olcsobbak lesznek mint a mostaniak.

Várhatóan májusban jelennek meg az új Viera plazma televíziók! Három ( TH-50PV500E ; TH-42PV500E ; TH-37PV500E ) nagyfelbontású HD, 1080i/720p kompatibilis, HDMI bemenetes és két ( TH-42PA50 ; TH-37PA50 ) hagyományos ED, 852x480pixeles felbontású televízió kerül forgalomba. A 8. generációs plazma panelek fényerejét a HD modellek esetében 10%-kal, míg az ED modellek esetében 20%-kal sikerült növelni. Kontrasztarányuk is kiemelkedően magas, a HD paneleknél 3000:1, míg az ED esetében 4000:1 ez az érték. Minegyik panel 2048 lépcsős szürkeskála és 8.6 milliárd szín megjelenítésére képes.

Herkules Zoltán
Isten Hozott! :)

Plazma

Hozzászólás Szerző: Herkules Zoltán »

Sziasztok!

A választásomhoz szeretnék segítséget kérni, szerintetek mi a sorrend, ti melyiket választanátok és miért?

PANASONIC TH- 42PA30 Viera
LG RZ 42PX11
SAMSUNG PS-42S4S

Köszönöm

Zoli

Vendég

Plazma

Sziasztok!Látta valaki már ill. hallott valamit a Thomson 42PB220S plazmáról?Lement most az ára 1.170.000-ről 740.000-re.1024x1024 felbontás,2 tuneres PIP stb.Köszi az infot!

ernest180

Plazma

Hozzászólás Szerző: ernest180 »

Segítsééég!
Panasonic plazma-TV (TH42-PA20) 10-20perc után magától kikapcsol
A kis piros LED 5 villanás -folyamatos -5 villanás jelet ad.Valaki tudja h. ez mi lehet? (esetleg service kód?)
Most mindenesetre kikapcsoltam és kihúztam a tápkábelt.
Lécci ha van valakinek tipptye segíítsen
Köszi:
Ernest

DVD: Denon 3910, Pana EH50, Projektor:Sony HS50
Erőlködők: Marantz SR7300 receiver + 1xMA 500, +2xMA 700 monoblokkok, Hangfalak : Klipsch Epic CF-4, RC3, RS-35,

alfa
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: alfa »

Valaki ismerkedett már közelebbrQl a Loewe Concept L 42-vel? 750 körül láttam az egyik Médiában.
TV-Philips 32PW 9525, DVD-Philips Q50, DVD író-Pioneer DVR-630H; DVR-LX61, Receiver-Denon AVR-3806, Hangsugárzók-PolkAudio Front:RTi10, Center:CSi5, Rear:Monitor30, Sub:PSW12

Vendég

Plazma

Én is úgy vettem észre, hogy a nagyobb gyártók az LCD felé fordulnak. Már van ellenszer az utánhúzásokra a 8-12 ms-os LCD panelekkel, nincs beégés a képbe és a csak max. lámpát kell cserélni egy idő után. Ráadásul egyre több a real HD-LCD TV is!
És van 4-600-as kontrasztjuk. A gyártók azért fordulnak inkább az LCD felé mert nagyobb hasznot tudnak realizálni (értsd: drágában lehet adni), mint a plazma esetében. Ahogy említettem szerintem mindkét technológia halálra van ítélve.

Vendég

Plazma

Én is úgy vettem észre, hogy a nagyobb gyártók az LCD felé fordulnak. Már van ellenszer az utánhúzásokra a 8-12 ms-os LCD panelekkel, nincs beégés a képbe és a csak max. lámpát kell cserélni egy idő után. Ráadásul egyre több a real HD-LCD TV is!

Vendég

Plazma

A plazmak meg sajna adnak ki hangot. Cicergo tap, zugo ventillatorok elofordulnak valtozo mertekben.

Karácsony előtt hallgattam meg a boltban (ahol nagy volt az alapzaj) és semmi zugást nem hallottam.

A TV szerelo bemet egy boltba es ott allitolag mehallgatott egy ugyanilyen típusu plazmát , ami szintén cicergett. (Vagy az egyész széria szar vagy tényelg ilyen zajosak a plazmák).

Most meg próbálja a Samsungtól kideríteni, hogy hánya decibel elhet a zúgás. (Bár szerintem ezt nem fogják neki megmondani).

Akkor most nyugodja bele , hogy zummog vagy pl. kerjem fuggetlen szakerto
velemenyet hatva ugy vissz lehetne cserleni. Nem tudtok valami jo fuggetlen szekertot.

Vagy esetleg forduljak a fogyasztóvédelmi felügylethez.

Mit javasoltok?

Vendég

Plazma

Saca: mit tudsz a Hitachi - Fujitsu kozos gyartas uj fejlemenyeirol?  mi varhato a Hitachi-tol a kozeljovoben plazma gyartast tekintve? - mivel tavasztol sajat plazmat sajat gyaraban. gyartosorain keszithet majd, szabadon felhasznalva az osszes Fujitsu technologiat, szabadalmait. - ez alapjan mi varhato?
A Hitachi eddig is a saját paneljét építette be a készülékeibe. Az ALIS panel közös Hitachi-Fujitsu termék volt, mostantól csak Hitachi. Ettől nagy változást nem kell várni. Idén -a szokásoknak megfelelően- lecserélődik a teljes Hitachi plazma paletta (szépek lesznek az új plazma TV-k), de szerintem erre nincs hatása a mostani kivásárlásnak.

pjotr
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6

Plazma

Hozzászólás Szerző: pjotr »

Nekem is van bajom most egy 2.1 hangrendszerrel, mert nagyon halkan bug  (50hz brumm).

Nagy hackelés nem kell elég egy kondenzátort beforrasztani.

Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 3

Plazma

Hozzászólás Szerző: Tami »

Saca: mit tudsz a Hitachi - Fujitsu kozos gyartas uj fejlemenyeirol? mi varhato a Hitachi-tol a kozeljovoben plazma gyartast tekintve? - mivel tavasztol sajat plazmat sajat gyaraban. gyartosorain keszithet majd, szabadon felhasznalva az osszes Fujitsu technologiat, szabadalmait. - ez alapjan mi varhato?
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "

Vendég

Plazma

Nekem is van bajom most egy 2.1 hangrendszerrel, mert nagyon halkan bug (50hz brumm).
Zavarmentesítőt nem próbáltál?
Ha a hálózatból szedi össze, azon segíthet.

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Plazma

- igazatokvan...
T A M I . H U

balagee
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 9

Plazma

Hozzászólás Szerző: balagee »

Simonnak igaza sajna. En nagyon haklis vagyok az egyes hazimozi keszulekek
zajara, es mindig felhivom a tolem tanacsot kerok figyelmet, vegye figyelembe hogy otthon a nagysagrendekkel nagyobb csendben sokkal jobban fogja hallani a ventillator zugasat, vagy a tap cicergeset stb...

Nekem is van bajom most egy 2.1 hangrendszerrel, mert nagyon halkan bug (50hz brumm). Persze mikor bevittem a ceghez ahol vettem hulyenek neztek mert a kb 10 decibellel magasabb hatterzaj miatt max akkor lehetett hallani mikor total odanyomtad a fuled a membran racsahoz. Vegul nem csinaltak vele semmit, igy most vadaszok valami szakit aki meghekkeli nekem a melynyomot A koplett cuccot nem akarom lecserelni mert amugy nagyon tetszik...(es rohadtul nem volt olcso hehe)

A plazmak meg sajna adnak ki hangot. Cicergo tap, zugo ventillatorok elofordulnak valtozo mertekben.

Egy olyan helyen mint mondjuk a Media Markt sokszorosa a hatterzaj az otthoninak. Ott pl sosem fog feltunni ha valamelyik keszuleknek kellemetlen mukodesi zaja van.
Projektor: JVC X30 Vászon: Projecta Homescreen Deluxe HTPC: I7-4790k+ GT1070 Hang: Yamaha 595A + Proson Stadium 6.1

Vendég

Plazma

- vasarlas elott nem hallgattad meg?  - masik eleve zorgo sipolo, brummogo cuccot miert kell megvenni? masik topicban hasonlo problema csak ott sub-al, olcso volt - hazavitte brummog - ezvan..    meg kell nezni mit honnan veszel.

Gondolod, hogy egy üzletben lehet hallani ha egy plazma zörög? Kicsit az jön le, mintha szerencsétlen tehetne róla, hogy nem tudta előre, hogy a plazmájának milyen zaja van és mintha ez amiatt is lehetne, hogy hol vásárolta meg. Bármelyikünk belefuthatna egy ilyenbe.

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Plazma

- vasarlas elott nem hallgattad meg?
- masik eleve zorgo sipolo, brummogo cuccot miert kell megvenni? masik topicban hasonlo problema csak ott sub-al, olcso volt - hazavitte brummog - ezvan.. meg kell nezni mit honnan veszel.
T A M I . H U

Bozso77
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hozzászólás Szerző: Bozso77 »

Háyn venti van egy palzmában és hol helyezkednek el?
Mit szenvedsz vele ennyit... helyszíni garancia van rá, jöjjenek ki, azt csinálják meg. Ha pedig azt mondják, hogy ez normális, menj el nézz meg egy másikat, hogy az is "csörög"-e... bár is mit lehetne várni egy samsung-tól...

Ki si jottek meg is neztek, de nem mondtak se A-t se B-t sem. Meghallgattam egy Pana-t az nem zorgott.

A szerelo azt mondta meghallgat egy ugyanilyen samsungot máshol, hogy zörög-e.

Ha igen akkor azt mondja hog az enyemmel nincs baj.

Jol lenen ez igy mert en ugyx gondolom , hogy az osszes Samsung Palzma lehet akr szar.

Hogy lehetne kideriteni, hogy mennyi a normalis "zorgese" egy Plazmanak.

saca
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: saca »

Mit szenvedsz vele ennyit... helyszíni garancia van rá, jöjjenek ki, azt csinálják meg. Ha pedig azt mondják, hogy ez normális, menj el nézz meg egy másikat, hogy az is "csörög"-e... bár is mit lehetne várni egy samsung-tól...

Cuccaim

Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.

Nappali: Samsung PS-63P5H plazma tv, Samsung HT-P1200 kompakt cucc
Hálószoba: Panasonic TH-50PZ700E plazma tv

Bozso77
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hozzászólás Szerző: Bozso77 »

Akkor is zümmög , ha DVI-n kötöm rá a PC-t. tuti, hgoy panel szarakodik sőt ha bemelegszik , akkor még hangosabb.
Mondom én, hogy ventillátor lesz...

De a zajt nem egy helyről lehet halalni, hanem az egész hátsó részről.
Nem lehet, hogy mégis a panel?

Posza
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 279

Plazma

Hozzászólás Szerző: Posza »

Akkor is zümmög , ha DVI-n kötöm rá a PC-t. tuti, hgoy panel szarakodik sőt ha bemelegszik , akkor még hangosabb.
Mondom én, hogy ventillátor lesz...
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”