Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Lcd, Led, Oled TV-k

Markoo
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 86

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Markoo »

Görbetévével rukkolt elő az LG

http://www.wikitech....kolt-elo-az-lg/

Már nem tudnak mit kitalálni, inkább arra fektetnék a gyártók a figyelmet hogy közelítse már meg végre a jobb plazmák képét valamelyik. .....
AVM Evolution CD 5.2 ; Usher Audio ; Ayon Spirit III MK III. - KT150 ; Valhalla Aura V2 ; DH labs  ; Tellurium Q ; Pointe ; Bodor +; TIDAL

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3308

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: AVX »

Görbetévével rukkolt elő az LG

http://www.wikitech.hu/gizmo/2013/01/09 ... elo-az-lg/

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

http://www.wikitech.hu/gizmo/2013/01/09 ... oled-teve/

A Samsung szerint övék az első a hajlított OLED tévé

Markoo
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 86

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Markoo »

Samsung 2013 F8000
AVM Evolution CD 5.2 ; Usher Audio ; Ayon Spirit III MK III. - KT150 ; Valhalla Aura V2 ; DH labs  ; Tellurium Q ; Pointe ; Bodor +; TIDAL

szamóca
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4094

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: szamóca »

Ne keverjük!

A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.

Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.

Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.

Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Evvel csak az a "baj" hogy nem lettem átverve.
Tudatosan vettem meg ezt a készüléket.....
Mint írtam a szüleimnek vettem, nekik pont jó egy 92 cm 6 éves Samsung LCD után......
Ha már Samsung!Pont a Sony mellett volt kiállítva egy szintén 40"-os 70.000 Ft-al drágábban.Tele minden jóval, nem butuska TV.
Csak nézhetetlen képminőséggel. Lehet rosszul volt beállítva.....
Egy a lényeg, Én tudom mit vetem!

Ha Te úgy érzed akkor rendben van.Vagy Mégse???Tudod mit vettél az odáig rendben is van.De!!Valamilyen szinten akkor is átvertek hogy 2012 végén eltudtak adni Neked is 50Hz-es panellal szerelt LCD tvt.Szerinted mennyivel került volna többe a gyártónak a 100Hz-es panel?Ja hogy hiába fért volna bele a majd 200ks tvbe a 100Hz-es panel nem teszik bele hogy vedd a majd 100ezerrel drágábbat.Értem én hogy Sony meg jó a képe de enged meg légyszives hogy ne ugraljak örömömbe hogy ennyi pénzért föleg hogy nem is saját panelt raknak bele csak 50Hz.Marketing az egész.Ha 100Hz-es lenne ennyi pénzért nem tudná eladni a majd 100ezerrel drágább tvit ami pont azért kerül annyiba mert 100Hz valos képfrissitésű.

Örülök hogy Neked tetszik és nem bántad meg, de amig sajnos eltudják ezeket a 50Hz eseket adni nem igazán fogják ebbe az árba beletenni a jobbat mert még így is veszik.Pedig tény hogy szebb képe van a Sonyknak de a mozgással nagy gondjaim vannak az 50Hz miatt hiába a képjavító.Sajnálom hogy a Sony ma ide jutott pont Ők akik a legjobb tvket kinálta egykor.Jó a 100Hz-vel ott is cigánykodtak.

Nexus
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 45

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Nexus »

Evvel csak az a "baj" hogy nem lettem átverve.
Tudatosan vettem meg ezt a készüléket.....
Mint írtam a szüleimnek vettem, nekik pont jó egy 92 cm 6 éves Samsung LCD után......
Ha már Samsung!Pont a Sony mellett volt kiállítva egy szintén 40"-os 70.000 Ft-al drágábban.Tele minden jóval, nem butuska TV.
Csak nézhetetlen képminőséggel. Lehet rosszul volt beállítva.....
Egy a lényeg, Én tudom mit vetem!

"És az elsőre dögös "látványvadászat" után egyre többeknek jut eszébe, hogy nem olyan rendszert kellene összeállítani, ami szétszedi a zenét, hanem olyat ami egyben tartja."

Nexus=ex Specialized001

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Ez a gond különben hogy átverik az embereket.Dobálóznak a gyártók folyamatosan minden szarral OLED, AMOLED , lézer,2K,4K, Smart baromságok, kézmozdulat meg hangvezérlés.De mindezt a sok hülyeséget kiméletlenül ki is fizettetik.Mi a francnak készitenek 50hz-es panelekkel még tvt amikor már dobáloznak a 4K-val??Lassan minden gyártónál ott a termékkínálatban a 4K-s tvjük de 200ezerért 40es méretben nincs 100hz valósan?Undorító!!

A Samunak van ES6100/EH6030 az ES-ek lutrk a homogén megvilágítás terén.Az EH vastag.
Lg LM 6xx-sorozat.Na még ezek is 100asok ha minden igaz.De itt meg a fekete szinnel vannak gondok.

Sony ebben az árban felejtős.

mi van még valós 100hz?Csak a plazma.Mondjuk a sony áráért 42es Pana Ut50 meg kicsivel többért 50ST van.De hát az plazma.És van akinek ez hátrány.Ebben az árkategoriában nem könnyű a választás.
Föleg ugy hogy többért a Samu ES7000-ese se nagy kaland.Inkább a tavalyi D8000 de azzal is akadt nem egy gondom.Nekem ahoz képest hogy ezt csúcsnak szánták elég hanyag gagyi hatást keltet.Az a 'krom' keret ami olyan hullámos mint a balaton szélviharban miért csúcs készülék?Az képernyö oldalról nézve középen felső 2/3 részben torzit, furán hullámos.Nem egy modell volt nálam.3-3 ilyen volt.A megvilágítás homgenitása katasztrófa a samunál idén.És mindenki cloudingol rá pedig nem az.Egyszerüen szar a led világítása.

Idén nem tudom ledből mit vennnék.Várnák feb-márc ugyis itt az új széria.

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Eszerint: http://www.sony.hu/p...zaki-adatok#tab
tud ilyet: "Mozgás javítása Motionflow XR 100 Hz" Nem az ilyet hívják 100Hz-esnek?
Köszi.

Ez a modell valósan csak 50Hz-et tud.
Szoftveresen van felhuzva 100Hz-re.

A valós 100Hz-es paneles tvk-nek jobb a képminősége és a mozgásmegjelenítése.A sony ezt ennyiért nem adja oda.Smucig dögök.
Le is írja a linken(kép/másodperc 50hz)Ennyit tud.Gyenge az a panel benne.Min 100hz-eset vegyél!!!Persze olyat ami valósan tudja azt.

RobeeK
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 11

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: RobeeK »

Ráadásul jönnek majd a nagyobb felbontásu masinak (igaz minek????) de az 50Hz-eseket már 3-4 éve nem vettem volna meg.Föleg nem ennyiért.

Eszerint: http://www.sony.hu/product/tv-102-40-lc ... adatok#tab
tud ilyet: "Mozgás javítása Motionflow XR 100 Hz" Nem az ilyet hívják 100Hz-esnek?
Köszi.

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Biztos jó ez a Sony deéén ennyiért tuti nem 50Hz-es masinát vennék

Ráadásul jönnek majd a nagyobb felbontásu masinak (igaz minek????) de az 50Hz-eseket már 3-4 éve nem vettem volna meg.Föleg nem ennyiért.

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Ha még aktuális akkor Én ezt tudnám javasolni:http://www.arukereso...CFcG_3godUDIAHA
Ha már MM, pont ott a legolcsóbb 150.000+9.000 (opcionális) Ft +3 év teljeskörű gari.Így 5 évre kerekedik ki....
Szüleimnek vettem karácsonyra, teljesen elégedett vagyok a képminőségével.Ergo láttam már sz...bbat is.

Biztos jó ez a Sony deéén ennyiért tuti nem 50Hz-es masinát vennék

szamóca
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4094

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: szamóca »

Nem lesz a közeljövőben OLED kijelzős TV.

Ne keverjük!

A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.

Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.

Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.

Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?

svedmalac
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 386

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: svedmalac »

Ha még aktuális akkor Én ezt tudnám javasolni:http://www.arukereso...CFcG_3godUDIAHA
Ha már MM, pont ott a legolcsóbb 150.000+9.000 (opcionális) Ft +3 év teljeskörű gari.Így 5 évre kerekedik ki....
Szüleimnek vettem karácsonyra, teljesen elégedett vagyok a képminőségével.Ergo láttam már sz...bbat is.

Köszi a segítséget, gondolat ébresztőnek tökéletes volt...
Most épp Pana plazmánál tartok, a 42 colos ST50E-nél, ami épp 190eFt.
Ha max 170 lenne, talán egy jobb pillanatomban megvenném :-)

Erre Led-es konkurrrrrencia esetleg? Persze tudom, hogy a plazma és a led nem ugyanaz...

Nexus
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 45

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Nexus »

Sziasztok!

Max. 150-ért egy 100-110cm körüli fullHD ledes tévét szeretnék venni...
Egy fontos csak: usb-ről vagy pc-ről tudjak filmet nézni, plusz a szokásos tv csatornák...

Mindenki másra esküszik, így most mitévő legyek?
Eddig mindenben tudtam dönteni, nem is rosszul, de most képtelen vagyok...

A képfrissítés pl. mennyire befolyásolja az összképet?

Előre is köszi!

Ha még aktuális akkor Én ezt tudnám javasolni:http://www.arukereso.hu/crt-lcd-plazma- ... 3godUDIAHA

"És az elsőre dögös "látványvadászat" után egyre többeknek jut eszébe, hogy nem olyan rendszert kellene összeállítani, ami szétszedi a zenét, hanem olyat ami egyben tartja."

Nexus=ex Specialized001

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Legjobb a neten átnézni a típusokat, utána elmenni egy MM-ba, ott élőben ránézni, kicsit tesztelni, utána vásárolni, ahol szimpatikusabb. Néha a MM-ban is tudnak jó árat adni. NZS

Szegény MM.
Én is így tettem.

NZS
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 14

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: NZS »

Legjobb a neten átnézni a típusokat, utána elmenni egy MM-ba, ott élőben ránézni, kicsit tesztelni, utána vásárolni, ahol szimpatikusabb. Néha a MM-ban is tudnak jó árat adni. NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...

svedmalac
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 386

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: svedmalac »

Sziasztok!

Max. 150-ért egy 100-110cm körüli fullHD ledes tévét szeretnék venni...
Egy fontos csak: usb-ről vagy pc-ről tudjak filmet nézni, plusz a szokásos tv csatornák...

Mindenki másra esküszik, így most mitévő legyek?
Eddig mindenben tudtam dönteni, nem is rosszul, de most képtelen vagyok...

A képfrissítés pl. mennyire befolyásolja az összképet?

Előre is köszi!

NZS
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Gyanús, hogy SONY lesz. Talán nem lövünk mellé. NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...

gabigo
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 36

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: gabigo »

Pffff.......nekem egyszer egy öreg szaki azt mondta...:TV-t csak két cég gyárt....a Sony és a Philips......
Igaz,azt is mondta hogy a mai TV-ket két-három évre gyártják...utána minden nap ajándék....

A Sharp-ot kihagyta..az én Philipsemben is Sharp panel van(nem véletlenül)

blakey
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 34

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: blakey »

Ezeknél a gyártóknál, meg egyébként is a crt korában, az volt a helyzet, de most más, gyakorlatilag a sony-nak és a philipsnek sincs saját panelje, innen-onnan vásárol. hozzápakolja "saját" cuccait és kész, ha a kettő közül kell választani, akkor sony.

NZS
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

A CRT-m ilyen alapon már több mint 15 éve ajándék. Sony, vagy Philips? Vagy egy jó nagy tál leves. (Szegedi halászlé, gyufa tésztával....) NZS

sting 2

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: sting 2 »

Igaz,azt is mondta hogy a mai TV-ket két-három évre gyártják...utána minden nap ajándék....

Sajnos pont ezekért is mennek szép lassan csődbe ezek a márkák, mivel Ők "csak TV-t gyártanak", a Koreai : "mindent tud a Tévénk" - Bullshittal szemben.
Megy mindenki a levesbe, mi meg lassan a Tv előtt éljük le az életünket...

violin
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1173

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: violin »

Sony vagy Philips?
Ez itt a kérdés!
NZS

Pffff.......nekem egyszer egy öreg szaki azt mondta...:TV-t csak két cég gyárt....a Sony és a Philips......
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.

NZS
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Sony vagy Philips?
Ez itt a kérdés!
NZS

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”