Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Plazma
Plazma
az ilyen dolgokra csak annyit tudok mondani ha egy hétig otthon lehetne egy fullHD 60"-os tv nálad és utána a régi tévédre visszacsrélnék gyorsan megváltozna állásod, a yamaha erősítő ottvan plazma alatt, a szekrényben pedig a Wharfedale hangfalak, de jelenleg egy éve megvan ez a Fullnagy plazma és az analóg műsorok is nagyon szépen jönnek rajta LCD vel ellentétben, de még csak mostanában gondolkodtam el rajta hogy ideje volna a hangrendszert is bekötni mivel engem a képi világ annyira elkápráztat hogy így is elégedett vagyok, amikor este sötétben elindítasz egy filmet és eltelik legalább 3hónap a hurrá hangulatból akkor már minden hibát észre veszel a jövő és a jelen is már a FullHD-é,
ahol meg elfér 50"os tévé és megvan rá keret akkor tuti nem gondolkodnék 42"ban, az már alsó kategóriás hálószobába elaludni rajta tévének jő csak
Más dologról beszélünk. Nem azt mondtam, h nem jobb, nem szebb. De nem érzek késztetést a vásárlásra miatta. Van full HD kijelzo a szobában, van viszonyítási alap is. 2.5 méterről tévezem egyébként.
Plazma
az ilyen dolgokra csak annyit tudok mondani ha egy hétig otthon lehetne egy fullHD 60"-os tv nálad és utána a régi tévédre visszacsrélnék gyorsan megváltozna állásod, a yamaha erősítő ottvan plazma alatt, a szekrényben pedig a Wharfedale hangfalak, de jelenleg egy éve megvan ez a Fullnagy plazma és az analóg műsorok is nagyon szépen jönnek rajta LCD vel ellentétben, de még csak mostanában gondolkodtam el rajta hogy ideje volna a hangrendszert is bekötni mivel engem a képi világ annyira elkápráztat hogy így is elégedett vagyok, amikor este sötétben elindítasz egy filmet és eltelik legalább 3hónap a hurrá hangulatból akkor már minden hibát észre veszel a jövő és a jelen is már a FullHD-é,
ahol meg elfér 50"os tévé és megvan rá keret akkor tuti nem gondolkodnék 42"ban, az már alsó kategóriás hálószobába elaludni rajta tévének jő csak
Azért azt a hangrendszert illene ám bekötni.
Plazma
Nem értek egyet, én is láttam már full HD képet de attól független nem érdekel, elvagyok azzal a még csak nem is HD ready plazmával amim van. ÉS teljes élvezettel nézek végig rajta egy filmet. A hang viszont annál inkább vonz.
Plazma
JENŐ,
valamelyik plazmával rendelkező fórumos kollégához nézz be egy teszt erejéig. szerintem lenne, aki felajánlaná.
biztos van a környékedről valaki!
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
- JENŐ
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 2
Plazma
Pontosan azért szerettem volna megnézni a képet alacsonyabb felbontású anyaggal, nem csak a végletekig kihegyezett, gyári, nagyfelbontású, demo anyaggal.
A dvd az olyan amilyen,ne várj csodát 480 vagy 576 sortól.
A Sharp általában jónak számít az lcd-k között,bár egy 46"-os 200-ért olyan középkategória szintet képviselhet.
Plazma
Hello!
Arra azért készülj fel, hogy az analog TV adások pocsékul néznek ki nagy képernyőn. Bár 5m-ről lehet annyira nem lesz vészes. 3m-ről egy 50" full HDn elég ratyi (szüleimé, Panasonic 50U30). Szerencsére én ritkán nézek TVt. Az év vége felé tervezem a vásárlást, addig még tuti esni fognak az árak, garancia kiterjesztés stb. (nekem ez most számít), addig is 1080Ps filmeket gyűjtögetek 4TB-on
Sajnos DVDről nem tudok nyilatkozni.
Közben kezd tisztulni a kép, Nekem most a látottak alapján nagyon tetszik a Panasonic 42" és 50" HD Ready-je, nem mondom, hogy nem lehet látni különbséget a full és a ready között, de számomra nem ment az élvezhetőség rovására (jó és jobb) demo anyaggal. Érdekes, hogy a boltban nem akartak betenni alacsonyabb felontású anyagot, mezei DVD-t , pedig jó lett volna látni így, egymás mellett a különböző készülékek képeit, nemigazán steril anyaggal is!
Plazma
Köszönöm szépen a tapasztalatok megosztását!
Találtam a Prohardveren egy ilyet, elég jónak tűnik: http://prohardver.hu/tema/plazma_tv/hsz_1-50.html érdemes legörgetni, van lejjebb egy képátló-távolság táblázat is.
Közben kezd tisztulni a kép, Nekem most a látottak alapján nagyon tetszik a Panasonic 42" és 50" HD Ready-je, nem mondom, hogy nem lehet látni különbséget a full és a ready között, de számomra nem ment az élvezhetőség rovására (jó és jobb) demo anyaggal. Érdekes, hogy a boltban nem akartak betenni alacsonyabb felontású anyagot, mezei DVD-t , pedig jó lett volna látni így, egymás mellett a különböző készülékek képeit, nemigazán steril anyaggal is!
Meg még bejött a képbe egy 46" nemtudommilyen Sharp is, tudom, nem plazma, meg más árkategória, (kb: 200e.) A Feleségemnek nagyon tetszik. Lehet, hogy ez lesz a döntő érv?!?!?!
A mai világban már csak full HD-t szabad venni szerintem.Picit gondolkodj előre:ami ma még lehet,hogy nem kell,az holnapra már kevés is lehet.
A dvd az olyan amilyen,ne várj csodát 480 vagy 576 sortól.
A Sharp általában jónak számít az lcd-k között,bár egy 46"-os 200-ért olyan középkategória szintet képviselhet.
- JENŐ
- Kezdő Fórumlakó
Plazma
Köszönöm szépen a tapasztalatok megosztását!
Találtam a Prohardveren egy ilyet, elég jónak tűnik: http://prohardver.hu/tema/plazma_tv/hsz_1-50.html érdemes legörgetni, van lejjebb egy képátló-távolság táblázat is.
Meg még bejött a képbe egy 46" nemtudommilyen Sharp is, tudom, nem plazma, meg más árkategória, (kb: 200e.) A Feleségemnek nagyon tetszik. Lehet, hogy ez lesz a döntő érv?!?!?!
Plazma
a Full HD már mindenki ajtaján bekopog perceken belül és ez már nem pénz kérdése
Nem értek egyet, én is láttam már full HD képet de attól független nem érdekel, elvagyok azzal a még csak nem is HD ready plazmával amim van. ÉS teljes élvezettel nézek végig rajta egy filmet. A hang viszont annál inkább vonz.
Plazma
lehet hogy a 127cm-nél 2méterre kell ülni ahhoz hogy tényleg meglássad a FullHd tűéles képi és színorgiáját de egy HdReady nél erre soha nem lessz módod, az internet full tele van 1080p filmekkel és ingyen van jóformán,amiket én láttam readys tv-éket azokon sokkal gyengébb volt a szín világa nekem
HD ready vs full HD felbontás.
Mi a tapasztalat:
Ha nagy felbontású anyagot nézek HD ready, illetve Full HD készüléken?
Ha régi DVD anyagot nézek HD Ready, illetve Full HD készüléken?
Ha TV adásokat nézek HD Ready, illetve Full HD készüléken?
- JENŐ
- Kezdő Fórumlakó
Plazma
HD ready vs full HD felbontás.
Mi a tapasztalat:
Ha nagy felbontású anyagot nézek HD ready, illetve Full HD készüléken?
Ha régi DVD anyagot nézek HD Ready, illetve Full HD készüléken?
Ha TV adásokat nézek HD Ready, illetve Full HD készüléken?
- JENŐ
- Kezdő Fórumlakó
Plazma
Igen ezt a "LG 50PV350 145ezer és FullHD" típust is nézegettem.
max 4,2méteről tudom nézni a 152cm-es LG plazmát,de ahhoz hogy láthassam Full HD felbontást 3méterre kell tennem a fotelt tehát tutira nem vennék hd ready plazmátfőleg nem 50"-ban, ha egyszer kapsz HD felbontású filmet pendrive-on(egyszerűség miatt említem mert lehet vinyó is vagy PC de a lehetőségek tárháza már nagyon komoly és sok)aki manapság hd ready készüléket vesz az nem olvas és jár utánna a lehetőségek tárházának és ezalatt nem azt értem hogy az eladóval beszélgess mert ezen részről csak elfogultságot és hozzá nem értő okoskodást veszek észre. a Full HD már mindenki ajtaján bekopog perceken belül és ez már nem pénz kérdése
LG 50PV350 145ezer és FullHD a neten megtalálható a különbség csak 10ezer de a kép minősége több mint 10ezret ér a 2tipus között :)szerintem
Plazma
max 4,2méteről tudom nézni a 152cm-es LG plazmát,de ahhoz hogy láthassam Full HD felbontást 3méterre kell tennem a fotelt tehát tutira nem vennék hd ready plazmátfőleg nem 50"-ban, ha egyszer kapsz HD felbontású filmet pendrive-on(egyszerűség miatt említem mert lehet vinyó is vagy PC de a lehetőségek tárháza már nagyon komoly és sok)aki manapság hd ready készüléket vesz az nem olvas és jár utánna a lehetőségek tárházának és ezalatt nem azt értem hogy az eladóval beszélgess mert ezen részről csak elfogultságot és hozzá nem értő okoskodást veszek észre. a Full HD már mindenki ajtaján bekopog perceken belül és ez már nem pénz kérdése
LG 50PV350 145ezer és FullHD a neten megtalálható a különbség csak 10ezer de a kép minősége több mint 10ezret ér a 2tipus között :)szerintem
3-5m a távolság, amikor majd kikerül a nagy íróasztal, akkor lesz 5m.
Nincs nagy felbontású anyagom, leginkább a TV adásait nézem, néha dvd filmet.
Az eredeti elképzelés a Panasonic 42" HD ready-je(109e.) volt, csak megláttam a LG 50PJ550-t (135e.) és jó lehetőségnek látszott.
Plazma
Még egyszer köszönöm szépen a segítséget!
Üdv: Jenő
ne viccelj! ezért van a fórum.
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Plazma
Az eredeti elképzelés a Panasonic 42" HD ready-je(109e.) volt, csak megláttam a LG 50PJ550-t (135e.) és jó lehetőségnek látszott.
5m-ről már jó lehet a HD ready 50".
- JENŐ
- Kezdő Fórumlakó
Plazma
persze lehet ezt még bonyolítani, de ennyi infó után...
pl. milyen messziről néznéd, mit néznél rajta, milyen felbontásban...stb
szívesen segítünk, ha tudunk!
amúgy elég jól az LG-k, főleg ár-érték arányban.
Plazma
Köszönöm szépen a segítséget
persze lehet ezt még bonyolítani, de ennyi infó után...
pl. milyen messziről néznéd, mit néznél rajta, milyen felbontásban...stb
szívesen segítünk, ha tudunk!
amúgy elég jól az LG-k, főleg ár-érték arányban.
Plazma
Szervusztok!
Mi a tapasztalat a LG 50PJ550 (http://www.arukereso.hu/crt-lcd-plazma- ... eiras.html) HD ready plazmáról?
Van most itt a környéken egy ilyen 135 k-ért.
Fórumtársi üdvözlettel: Jenő
én 50-esből már nem vennék hd readyt csak full hd-t.
42 még elég a ready...
- JENŐ
- Kezdő Fórumlakó
Plazma
Szervusztok!
Mi a tapasztalat a LG 50PJ550 (http://www.arukereso.hu/crt-lcd-plazma- ... eiras.html) HD ready plazmáról?
Van most itt a környéken egy ilyen 135 k-ért.
Fórumtársi üdvözlettel: Jenő
Plazma
Értettem, témát zároltam, OFF
Már leírtam.
Minden OK.
Ez egy tv.Teszi a dolgát.
Plazma
csak álmodoztam és vicces akartam lenni ,nekem mindegy hogy LG vagy Samu vagy Pana, a lényeg az ár érték arány volt akkor, meg hogy akkor ott a boltban ez volt a legnagyobb és hazazahozhattam tesztelésre és minden jó volt rajta
atc-t szerettem volna felpiszkálni hátha így ír nekünk valami rövid tesztet róla
Már leírtam.
Minden OK.
Ez egy tv.Teszi a dolgát.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
Plazma
csak álmodoztam és vicces akartam lenni ,nekem mindegy hogy LG vagy Samu vagy Pana, a lényeg az ár érték arány volt akkor, meg hogy akkor ott a boltban ez volt a legnagyobb és hazazahozhattam tesztelésre és minden jó volt rajta
atc-t szerettem volna felpiszkálni hátha így ír nekünk valami rövid tesztet róla
Plazma
szeretnék venni egy nagy plazmát, véletlenül nem ismertek olyat akinek Samsung PS64D8000 plazma van a birtokában és egy pár sorban leírná véleményét róla , de azt se bánom ha az egész oldalt tele írja róla :readytoeat:
N
A
G
Y
O
N
J
Ó,
D
E
V
A