Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Plazma

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3310

Plazma

Hozzászólás Szerző: AVX »

még erről is jókat olvastam:Panasonic TX-P55VT30

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

Hivatalosan a PS64D8000 az európai modell. Technikailag majd' teljesen megegyeznek. Az egyetlen különbség talán, hogy a D8000 HbbTV képes. (Hybrid Broadcast Broadband TV)

Köszi

Te ha vennél most TV-t ebben az árkategóriában,mit vennél?

stef
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 1

Plazma

Hozzászólás Szerző: stef »

Tudja e valaki,hogy a két tv között mi a különbség?
Samsung PS64D8090
Samsung PS64D8000

Hivatalosan a PS64D8000 az európai modell. Technikailag majd' teljesen megegyeznek. Az egyetlen különbség talán, hogy a D8000 HbbTV képes. (Hybrid Broadcast Broadband TV)
Samsung PS64F8500 :: NAD M10 :: Aurum Cantus Melody M-102 :: JBL LS120P :: Excalibur HF :: ATLAS Compass Digital Coax :: ValhallA AgII & CuIV

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

Tudja e valaki,hogy a két tv között mi a különbség?
Samsung PS64D8090
Samsung PS64D8000

hetyo
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Plazma

Hozzászólás Szerző: hetyo »

Helló! Volt már valakinek szerencséje az LG THX minősítésű 3D Plazmáihoz? 50PZ750 vagy PZ950-hez? Mi a vélemény a készülékről. Nagy a dilemma a két technológia között: aktiv shutteres 3D vagy passzív?! Érdekes, hogy csak az aktiv shutteres megoldás kapott THX 3D minősítést.
LG 50PZ750, Marantz SR4300, Lg BX580 3D_BD, Yamaha SACD, Koda AV737 alu 6.1, Magnat Mon.Sub 300.

keccsa
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 17

Plazma

Hozzászólás Szerző: keccsa »

A Samu PS50B850-es tévém eredeti távvezérlőjén...

Pontosítok: A "C" és "D" sorozatú LED tévék távvezérlőjéről van szó a szösszenetben, ugyanis még a "C" sorozatú plazmák, illetve CCFL LCD-k közül sem mindegyik távvezérlőjén van P.SIZE gomb!

Kiegészítés: A "B" sorozatú alsóbb kategóriás (xxB350, xxB450) CCFL LCD tévékkel is működik a leírt "jelenség"!!!
Mindenki magának hülye...

keccsa
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 17

Plazma

Hozzászólás Szerző: keccsa »

A Samu PS50B850-es tévém eredeti távvezérlőjén sem, illetve az egyébként használt Logitech Harmony One erre a tévére programozott menüjében sincs olyan gomb, amivel direkt be lehet hívni a képarányváltást, csak a Tools gombbal előhívható menüben van ilyen pont (és ott is csak a képarányt lehet változtatni).

A C és D sorozatú Samu tévék buzerátorán viszont van egy P.SIZE gomb, amivel direkt lehet változtatni a képarányt és a függőleges KÉPMÉRETET.

Még eddig ez sem hat újdonságként, viszont az igen, hogy ez a gomb a B850-esen ugyanazzal a hatással bír, mint a C és D sorozatú tévéken, vagyis bejön az a két kis piktogram a képarányról és a függőleges képméretről, melyeket a navi gombokkal tudok kezelni (jobbra-balra a két ikon közül lehet választani, a fel-le gombokkal pedig a képarányok között lehet váltani, illetve a függőleges képméretet lehet beállítani).

Hogy ezt a direkt elérést (merthogy szervizmenüből azért ez is elérhető) miért nem tették meg a B sorozatnál, jótékony homály fedi...

Akinek tehát a B sorozatú tévéjéről hiányzik ez a funkció (mint pl. nekem), és univerzális távvezérlője van, az használjon hozzá egy C sorozatú készülékbeállítást, és akkor ez a (egyébként szerintem roppant hasznos) funkció) egyszerűen elérhetővé válik!

Gondoltam, megosztom...
Mindenki magának hülye...

denon-avr-3802
Értékelés: 4

Plazma

Hozzászólás Szerző: denon-avr-3802 »

TESCOban 10 havi részletre 140E-ért van most Pana TX-P42U20. Meg szabad még venni ezt a típust? Ha nem ajánljátok, akkor Panában mit 180E-ig (42-46")?
Köszi előre is!

Annyiért megéri, de nem kiugróan jó vétel.
180 körül kapsz S30-ast, ami idei modell és egy lépcsővel feljebb áll a Pana ranglistáján.
Azt is fontold meg, hogy 2 méternél messzebbről nézve már kicsi a 42 colos.

Rozetti
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Hozzászólás Szerző: Rozetti »

TESCOban 10 havi részletre 140E-ért van most Pana TX-P42U20. Meg szabad még venni ezt a típust? Ha nem ajánljátok, akkor Panában mit 180E-ig (42-46")?
Köszi előre is!

"A konklúzió akkor keletkezik, ha már lusták vagyunk tovább gondolkodni."
---------------------------------------------------------------------------------------
TV: Panasonic TX-P42G30, DVD: Nintaus N9808, DVDR: Sony RDR-HX780, CD: Pioneer PD-201, A/V Erősítő#1: Denon 1705, A/V Erősítő#2: Onkyo TX-SV 454, Front: JBL TLX-10, Center+Surr: Denon Overture Effect 100, Sub: Yamaha YST-SW315, Video#1: Panasonic NV HD-625, Video#2: Thomson VTH-6320, Phono: még keresem a megfelelőt...

Pasallusz
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 5

Plazma

Hozzászólás Szerző: Pasallusz »

köszönet érte az LCD-LED technika előtörésének, én nem vagyok LCD-LED ellen de Fő központi MOZISélmény tv nek PLAZMA az isten
és mivel normál halandó emberek is elérik a 60as Plazmákat olyan otthoni Mozi hatást kapnak amivel nekem mindig megdobogtatja szívem örömömben és kiráz hideg nincs hozzá fogható. láttam 60as Led tv-ét de az csak .ppt megjelenítésére alkalmas , nagyon gyenge volt , mind szín mélység mind gyors mozgású kamera mozgásnál egy vicc volt Plazma mellett,de ha így haladnak pár év és talán beérik plazmát,de én addig is míg ők oda elérnek nézhetem a csodát nem csak álmodok róla

(Hihetetlen, hogy bőven 300k alatt van már egy alap 60-as...)

Dimitrij
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Hozzászólás Szerző: Dimitrij »

Köszi a véleményt, azt hiszem inkább az újabbat választom! (Hihetetlen, hogy bőven 300k alatt van már egy alap 60-as...)

...
azért egy 60asnak már megkell adni módját még ha 1000 ft/hó a 2tv közti különbség és az csak évi 12.000 ft akkor is csak az1080p tv-t választanám 60asban!no 720p 60as ban

TV: LG 50PC55 Erősítő: Panasonic SA-HE70 DVD: Egreat M34A NMT Front/Rear: Orion HS-280 Rumba NAS: Acer EasyStore 4x2TB

Pasallusz
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Hali
én sajnos így visszatérnék a nem lényeges témához 60-as nál már látszik azért a 720p és 1080p közti különbség ,elég jól, tuttó hogy nem vennék 60as ban 720p-t, a fogyasztás nálam havi plusz 2.000Ft al nőtt meg a nagy tv miatt, sajnos vissza került PS3 a nagy TV elé és fiacskám napi 2-3órát nyomja is rajta:) plusz éjszaka én nézem 2-3órát azért az újabb panel megéri azt a 200k ráfizetést mert a 60-as képátló már nagyon mellbe vágó álom szép képet mutat szobában :)minden egyes film elindításakor kiráz a hideg, annyira szép és ez nem kamu azért egy 60asnak már megkell adni módját még ha 1000 ft/hó a 2tv közti különbség és az csak évi 12.000 ft akkor is csak az1080p tv-t választanám 60asban!no 720p 60as ban

Dimitrij
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Egy mérettel nagyobb lenne, 60-asokról van szó. Végülis a lényeg, hogy 100k-ért kapnék ugyanilyen képminőséggel (mint a mostani 50PC55) plusz 25cm képátlót, VAGY 200k-ért még FullHD-t és újabb panelt, meg a jelenleginél is kisebb fogyasztást... Tehát plusz 100 lepedőért lenne észrevehetetlenül nagyobb fölbontása, picit jobb színe (a mostani is tökéletes számomra!) és feleakkora fogyasztása. Végülis a kérdés inkább erre vonatkozik, hogy megéri-e mégegy százast beletolni ezekért a tulajdonságokért. Nyilván ha már költ rá az ember, akkor legyen jó meg új meg szép... Csak próbálok visszajönni a földre . Legutóbb sem a legjobbat vettem, hanem a legjobb ár/érték arányút és nagyon meg vagyok elégedve ezzel az olcsó géppel is. Na még alszok rá egyet.

Hali, az én meglátásom hogy a FullHD nagy képernyős Plazmáknak sokkal szebb a képe mint a sima Ready-é, én a helyedben ha van rá pénz lecserélném, teljesen más szín világ, nem a 720p és 1080p közti világról beszélek hanem az újabb panel nagyobb tudású színvilágáról beszélek, a csere esetén meg ha lehetne egy mérettel nagyobbat vennék, a fogyasztás elenyésző sőt lényegtelen

TV: LG 50PC55 Erősítő: Panasonic SA-HE70 DVD: Egreat M34A NMT Front/Rear: Orion HS-280 Rumba NAS: Acer EasyStore 4x2TB

Pasallusz
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Nem normálisak ezek a Dánok, Plazmát fejlesztenek hogy zúghat már nekik

B&O BeoVision 4-85 aktív shutter technológiás 3D plazma TV-je nem kevesebbet ígér, mint a tökéletes képet. Természetesen full HD, pengeéles részletek, gazdag, életteli színek, gyors akciójelenetek esetén is folyamatos, akadozásmentes mozgás. De ezeket a hívószavakat bármelyik ma kapható TV-n megtaláljuk felmatricázva. főleg LCD-LED tv-én

http://www.pto.hu/post/1/2898

Pasallusz
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Hali, az én meglátásom hogy a FullHD nagy képernyős Plazmáknak sokkal szebb a képe mint a sima Ready-é, én a helyedben ha van rá pénz lecserélném, teljesen más szín világ, nem a 720p és 1080p közti világról beszélek hanem az újabb panel nagyobb tudású színvilágáról beszélek, a csere esetén meg ha lehetne egy mérettel nagyobbat vennék, a fogyasztás elenyésző sőt lényegtelen

Ja, hogy konkrét legyen: az egyik 200k a másik 300k lenne. Ha eladom az 50-est, akkor a különbség pont 100% felárat jelent... Szóval ezért a dilemma.

Előre is köszi a véleményeket!

Dimitrij
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Hali!

Szerintetek érdemes a régi LG PG3000 széria helyett PK250-est választani, ha az árkülönbség (felár) majd' 30%?
A PK 2/3 annyit fogyaszt, FullHD és eleve újabb, vékonyabb. A PG viszont szemtelenül olcsó lenne... Jelenleg LG50PC55 van, ami szintén nem FullHD (nem zavar), szintén vastag (nem zavar) és ez is megzabál 350W-ot átlagban.
A 60-as 400 körül kajálna, míg a PK 260W körül. Igazából nem jelentős villanyszámlában.
Az elvi kontraszt különbségek nem izgatnak.

Ja, hogy konkrét legyen: az egyik 200k a másik 300k lenne. Ha eladom az 50-est, akkor a különbség pont 100% felárat jelent... Szóval ezért a dilemma.

Előre is köszi a véleményeket!

Pasallusz
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Azt nem hiszem el hogy hangtalan a tiétek is, az lehetetlen, megmondták
"szinte mindenhol azt írják,hogy minden Plazma ad ilyen hangot,
" és Van olyan TV amelyik néma működés közben, semmi fölösleges zaj : LCD-re gondoltak."
szerintem nekünk már nem is plazmánk van LCPLAZMA NO PROBLEM
mcsubika,ne haragudj, nem személyeskedtem, csak saját véleményt formáltam

Vendég

Plazma

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Nálam sem zúg...

diy_mu
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 14

Plazma

Hozzászólás Szerző: diy_mu »

az én Panám sem zúg én is szerencsés vagyok akkor

Lajos1966
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 25

Plazma

Hozzászólás Szerző: Lajos1966 »

A zúgásról...nem hagyott nyugodni a kisördög és hallgatóztam egy kicsit az itt olvasottak után (eddig soha nem figyeltem fel erre).Leteszteltem mindkét tévénket,a hátuk mögé,egész a tápcsatlakozóig dugtam a fülemet lenémított készülékek mellett,de ezek szerint szerencsés vagyok,mert az égvilágon semmi zajt nem hallottam.Persze be voltak azért kapcsolva .
1.Pana 42PV80 plazma (nappali)
2.Samu 32c650 lcd (hálószoba)
Valahol olvastam még régebben én is ezekről a zúgásokról (főleg egyes Samu lcd-k esetén).Volt olyan tulaj aki leírta,hogy egyszerűen csak ki- majd határozottan bedugta a tápcsatlakozót és megszűnt neki a bosszantó zúgás.Egy próbát megér.

blakey
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 34

Plazma

Hozzászólás Szerző: blakey »

Ezt nem fogják javítani, nagyon sok tv-nél elôfordul, silány anyag felhasználás. Vigasztaljon az a gondolat, hogy a vt20-as pana is zúg.
Ha nagyon zavaró, akkor add el. Ha a tápból jön a zaj, akkor mûgyantával lehet orvosolni, de nem biztos, hogy tökéletes lesz ill. csak hozzáértô csináljon ilyet.

Lényeg, hogy megkérdeztem az LG garanciális szervizelését és azt mondták ez nem javítható dolog.
Itt azért nem állok meg, ha jutok valamire akkor mindenképpen beírom.

mcsubika

Plazma

Hozzászólás Szerző: mcsubika »

Ne személyeskedjetek!!!
Itt a téma a zúgás, ami sajnos hallható és néha nagyon zavaró.
Persze nem minden modellnél, de én sajnos pont a zúgósat fogtam ki.
Lényeg, hogy megkérdeztem az LG garanciális szervizelését és azt mondták ez nem javítható dolog.
Itt azért nem állok meg, ha jutok valamire akkor mindenképpen beírom.

Pasallusz
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Az értelmezési probléma nálad van és ez nem személyeskedés hanem ez Tény:
Amikor leírtam, hogy nálam plazma csendes
te válaszolsz hogy:Van olyan tv amelyik néma működés közben, semmi fölösleges zaj.
erre én: hát erről beszélek én is
amire te ezt válaszoltad: LCD-re gondoltam.
Bakker ezt a nagyképű beírásodat mire értelmezted? ó te nem is vagy LCD-LED Fan? Olvasni tanulj már meg ember, hát most írták le előtted, hogy van csendes plazma is, Szeretnéd s szavakat kiforgatni, de még jó hogy itt áll feketén-fehéren.
Nagyon sajnálom hogy te nem érted, hogy itt olyan emberek írnak akinek van plazmája és nem csak beleokoskodnak és pont nem annak a véleményére vagyunk kíváncsiak akinek csak LCD-je van
(érdekes eddig minden írásodban egy 6éves LCD-ről beszéltél vettél egy 1évesLCD-ét?)
jaj majdnem elfelejtettem nekem 21tv-m volt az elmúlt 25évben :bebebebebebe:
nyertem :bebebebebebe:

Értelmezési problémáid vannak. Nem kell személyeskedni, semmit nem favorizálok, nem vagyok fan. Kb. 20 tv-m volt az elmúlt 15 évben midegyik technológiából. Van lcd amelyik zúg, van plazma amelyik zúg, van crt amelyik szintén zúg, de mindegyiknél van olyan amelyik nem hallható, Samuk sajnos zúgnak (elôfordul olyan amelyik nem, de nagyrészt igen), ciripelnek stb, mindegyik technológiánál elôfordul. Azt írtam, hogy nekem nem zúg az lcd-m ami 1 éves, de a 6 éves sem zúg. Halottam vt20-as plazmát zúgni .
Sajnálom, ha nem érted azt amit leírnak.

blakey
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 34

Plazma

Hozzászólás Szerző: blakey »

Értelmezési problémáid vannak. Nem kell személyeskedni, semmit nem favorizálok, nem vagyok fan. Kb. 20 tv-m volt az elmúlt 15 évben midegyik technológiából. Van lcd amelyik zúg, van plazma amelyik zúg, van crt amelyik szintén zúg, de mindegyiknél van olyan amelyik nem hallható, Samuk sajnos zúgnak (elôfordul olyan amelyik nem, de nagyrészt igen), ciripelnek stb, mindegyik technológiánál elôfordul. Azt írtam, hogy nekem nem zúg az lcd-m ami 1 éves, de a 6 éves sem zúg. Halottam vt20-as plazmát zúgni .
Sajnálom, ha nem érted azt amit leírnak.

…értem én hogy LCD fan vagy …

Pasallusz
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

blakey értem én hogy LCD fan vagy meg szereted a 6éve vásárolt LCD technikádat és az az Isten de értsd meg van LCD tv-ém is és így ÉN nagyon látom és hallom különbséget. NA és ez a NAGY különbség kettőnk között, te csak prédikálsz én meg iszom is a bort (jó egri bikavér, fínom :bebebebebebe:
majd szólj ha megvan 60"-os Led tv-éd és jó egri bor mellett leteszteljük
jó ez a Barca-Madrid meccs, olyan mintha a Barca stadionban lennék, nálad is blakey?

LCD-re gondoltam.

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”