Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Plazma
Plazma
Felőlem letesztelhetitek az enyémet , egy pisszenést se hallanátok éreztem én szerencsém, hsz-don meg inkább nem vitatkoznék mert akkor csak ez a téma lenne itt azt meg gondolom nem mindenkit érdekelne
de írásodban említett mondataidat zizegésről cáfolom és akár bemutatóval igazolni is tudom
Olvasd el mégegyszer a hsz-emet!! Én nem állítottam hogy MINDEN plazma zúg.Az info a NET-en való kutakodás eredménye + saját tapasztalat. A Te TV-d úgy néz ki kivétel,örülj neki! De ismét mondom,sem én,sem az ezzel foglakozó barátiköröm még soha nem találkoztunk olyan PLAZMÁ-val,amelyiknél "nincs zizegés és semmilyen helyzetben sem zizeg".
Az enyém valóban csak 127cm-es,a 150-es bizony elírás a részemről,elnézést kérek miatta!
Plazma
.....egyáltalán nem igaz állításod hogy minden Plazma zizeg-zúg....
Olvasd el mégegyszer a hsz-emet!! Én nem állítottam hogy MINDEN plazma zúg.Az info a NET-en való kutakodás eredménye + saját tapasztalat. A Te TV-d úgy néz ki kivétel,örülj neki! De ismét mondom,sem én,sem az ezzel foglakozó barátiköröm még soha nem találkoztunk olyan PLAZMÁ-val,amelyiknél "nincs zizegés és semmilyen helyzetben sem zizeg".
Az enyém valóban csak 127cm-es,a 150-es bizony elírás a részemről,elnézést kérek miatta!
Samsung QE65Q6F - Benq W1070 - Onkyo TX-NR676E - Dune HD 4K Pro - Pioneer BDP-150 - Pioneer CT-W606DR - Philips CDR950 - Mission 703 + Mission 70C2 - Fischer MT-6310
Plazma
hát erről beszélek én is
LCD-re gondoltam.
Plazma
hát erről beszélek én is
Van olyan tv amelyik néma működés közben, semmi fölösleges zaj.
Plazma
Szia
Passzolom kérdést , nálam az LCD csinálja ezt ás Plazma csendes, részvétem mert este tényleg idegesítő én azt hittem eddig ez csak LCD-nél fordul elő
Van olyan tv amelyik néma működés közben, semmi fölösleges zaj.
Plazma
Sziasztok Szakik!
Adott egy LG 50pk550-es plazma és egy Panasonic tx-p42s10e plazma.
Mind a kettőnél észrevettem, hogy mikor a világosabb képeket állítják elő a készülékek, akkor picit zúgnak.
Ez a zúgás esti, halk tv nézésnél zavaró.
Lehet-e esetleg kezdeni valamit a dologgal??
Nem csak akkor zúgnak/búgnak, sajnos a gyatra alkatrészeknek köszönhető, plazmánál gyakoribb ez a jelenség, már-már kinéztem egy V-s panát, de megréműltem az MM-ben hallott zúgástól, elég hangos volt és folyamatos.
Plazma
engem idegesít amikor csendes jelenet van a filmben de a kép átvált fehér telítettre és egyből zizeg LCD, na ez az én Plazmámon egy pisszenés nélkül zajlik le, nincs zizegés és semmilyen helyzetben sem zizeg csak ha a filmben rendező úgy akarta, tehát egyáltalán nem igaz állításod hogy minden Plazma zizeg-zúg!Enyém nem és menne is egyből háztól zizegve :)engem igenis zavarna csendes jelenetnél ez a zúgás.Engem PC zúgása is idegesít!Nagyon! Amúgy én plazmám is 152cm es(LG 60PG7000), bár te folyamatosan 50" írsz mindenhová, Pl:Samsung PS50B530-as Plazmát nézek immár 15 hónapja, és rendszer ismertetődben is 50", bár másik írásodban 150cm-ert emlegetsz
quote name='maxhim' timestamp='1304360963' post='1147837']
Ezt nem igazán értem,hisz angolul is kell valamilyen hangerő ahhoz,hogy halld a film technikai "mondanivalóját". Gondolok itt a zenére,a hangokra az effektekre stb. Az OK,hogy ha feliratosan nézed,akkor a beszéd miatt (erős túlzással) akár le is némíthatnád,de mi van a film többi részével? Ha egy normál hangerőn nézett film alatt is hallani a panel zizgését,akkor ott lehet,hogy gyártási vagy műszaki gond is van....
Plazma
Mivel angolul és feliratosan nézem filmeket nem kell annyira hangosan néznem....
Ezt nem igazán értem,hisz angolul is kell valamilyen hangerő ahhoz,hogy halld a film technikai "mondanivalóját". Gondolok itt a zenére,a hangokra az effektekre stb. Az OK,hogy ha feliratosan nézed,akkor a beszéd miatt (erős túlzással) akár le is némíthatnád,de mi van a film többi részével? Ha egy normál hangerőn nézett film alatt is hallani a panel zizgését,akkor ott lehet,hogy gyártási vagy műszaki gond is van....
Samsung QE65Q6F - Benq W1070 - Onkyo TX-NR676E - Dune HD 4K Pro - Pioneer BDP-150 - Pioneer CT-W606DR - Philips CDR950 - Mission 703 + Mission 70C2 - Fischer MT-6310
Plazma
Úgy tudom,hogy a megjelenítési technológia miatt csinálják,de a pontos okát nem tudom. Ha körülnézünk a NET-en,szinte mindenhol azt írják,hogy minden Plazma ad ilyen hangot,csak van amelyik halkabb,van amelyik hangosabb. Az biztos,hogy azok,amiket én láttam és hallottam,azok is mind adtak ilyen hangot. A haverom Panasonic plazmája is zúg,bár az picit még halkabb,mint az enyém. De az is igaz,hogy az csak 104-es az enyém meg 150-es. Szerintem ez számít,ha a zizgő hang nagyságáról (vagy inkább hangosságáról) beszélünk. Amennyire észrevettem, bizonyos képváltáskor hallatszik ha nagyon figyelek,de az alapzaja szinte észrevehetetlen,ahhoz valóban néma csendnek kell lennie este.
Plazma
Az a baj, hogy a család többi tagja is észrevette és őket is zavarja.
Plazma
egy filmnézés alatt senki se erre koncentrál, de ha egyszer hallja és kisördög beleköltözik fülébe akkor már egyre jobban hallja és zavarja.
Mivel angolul és feliratosan nézem filmeket nem kell annyira hangosan néznem, főleg este 10kor vagy azután , hála plazma nem csinálja de LCD igen és csendben ez nagyon zavaró tud lenni(ráadásul elég durván zizeg. ha meg már valami zavar akkor szeretnél rá választ, Miért is? nagyfesz trafó ? nagyobb áramot vesz fel és akkor több kakaó kell ? tipp
Nekem is ad egy minimális zizgő hangot néha,de annyira nem hangos,hogy egy filmnézés alatt erre figyelnék.
Plazma
Sziasztok Szakik!
Mind a kettőnél észrevettem, hogy .....picit zúgnak.
Nekem is ad egy minimális zizgő hangot néha,de annyira nem hangos,hogy egy filmnézés alatt erre figyelnék.
Plazma
Szia
Passzolom kérdést , nálam az LCD csinálja ezt ás Plazma csendes, részvétem mert este tényleg idegesítő én azt hittem eddig ez csak LCD-nél fordul elő
Sziasztok Szakik!
Mind a kettőnél észrevettem, hogy mikor a világosabb képeket állítják elő a készülékek, akkor picit zúgnak.
Plazma
Sziasztok!
Samsung PS50B530-as Plazmát nézek immár 15 hónapja,ha valakit részletesen érdekelne a dolog és kérdése is van,nyugodtan írja ide. Ha tudok válaszolok rá!
üdv : maxhim
Plazma
Sziasztok Szakik!
Plazma
ATC Jászberény, 30/6362061
Bemutatóterem
ATC Webáruház
Plazma
hol?
Én az egri Euronics ban láttam ?
Plazma
TX-P42VT20E
Akciós ára: 299 990 Ft
499 990 Ft helyett
hol?
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Plazma
TX-P42VT20E
Panasonic tesztgyőztes 106 cm-es 3D Full HD plazmatelevízió
Tesztgyőztes referencia panel!!! FULL HD 3D, Infinite Black Pro technológia, 600-es Hz Intelligent Frame Creation Pro technológiával, THX®-tanúsított kijelző, VIERA CAST, VIERA képnézegető (fotó és videó számára), PIP (kép a képben) 2 db tartozék aktív képzáras 3D szemüveggel (TY-EW3D10E, külön is rendelhető) és tartozék Wi-Fi adapterrel
Akciós ára: 299 990 Ft
499 990 Ft helyett
Plazma
Minap voltam ismerősömnél és megmutatta az új plazmáját.Mondta,hogy elkezdted járatni tesztlemezzel és látott egy elég érdekes dolgot. A készülék bal sarkától egy függőleges 10 cm sávban mintha beégés lenne de ilyen beégést én nem is láttam még soha,mondom neki ez ,hogy lehet pár napos tv és már ilyent produkál? Felhívta a szervizet "samsung" és ott mondta,hogy 2 napos a készüléke és ezt produkálta,azt mondták neki ez előfordul nem kell izgulnia és ezzel be is fejezték a szakmai hozzáértésüket.
Plazma
Elég érdekes ha körbenézünk, rengeteg LED tv-t árulnak a fórumon is biztos nem kerek a káposzta
Hát igen, azok szinte mind "fehér" LED-esek, az RGB háttérvilágításúak ritkák még, mint a fehér Zorro, és persze drágábbak is (nem véletlenül...)!
Mindenki magának hülye...
Plazma
Elég érdekes ha körbenézünk, rengeteg LED tv-t árulnak a fórumon is biztos nem kerek a káposzta
Plazma
biztos húsvéti ajándéknak szánták a +1 coll-t
- oriza triznyák
- V.I.P.

- Értékelés: 10
Plazma
Hamarosan az üzletekben...
területi képviselő majd elélvezett, mikor mesélte, hogy 1 coll-t ráraktak a méretekre
ugyan még csak lcd-t láttam az újakból(40d5500), de az jól sikerült
ami érdekes, hogy a "sima" lcd-kből lesz kevés, a plazmákat és a "led" tv-ket tolják most nagyon majd
tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY